- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #22.461
benim 16+2 ydi. bende bacak arasını tamamen gördüm. ortada 1 cizgi gösterdi doktor. bu klistoris olucak gibi dedi. ama üstünde benim tabirimle sise kapagının içine fıstık dikmiş gibi cıkıntı vardı. o yüzden bekle dedi. bende herkese soruyorum işte :97::97::97: umarım yarın burda bende kızımın kukusunu anlatabilirim.:84::84:
benimki kızsa pek bi edepsizzz... heppp bacaklar acıkk sonuna kadarr bi dogsunn benn bilirimm o bacaklarıı toplamayııı bölee mıncıra mıncıra
benimki kızsa pek bi edepsizzz... heppp bacaklar acıkk sonuna kadarr bi dogsunn benn bilirimm o bacaklarıı toplamayııı bölee mıncıra mıncıra
Ben hiç kapak, fıstık filan görmedim
16+6 ya kadar hep popoşu gösterdi zaten
Hocam merhaba
20+6 haftalık hamileyim.
Sorum bebek hareketleriyle alakalı. Bazı günler sık ve yoğun bazı günler araları daha uzun aralıklarla ve az sayıda hareket hissediyorum.Ama mutlaka neredeyse hergün birkaç hareket duyuyorum.Sadece tutarsız.Haftama göre bu normal mi? Düzenli hareket olmayışı şu an için sorun mudur?
Bu haftalarda hareket hissedilmediği gün de olabilir mi? Önümüzde ikinci düzey usg kontrolüm var 13 gün sonra,bu zamana kadar doktora gitmem gerekir mi hareketler sebebiyle?
Şimdiden teşekkür ederim.
Saygılarımla,
CEVAP:
30 HAFTAya kadar bebek harejketleri bazen duyulabilir bazende duyulmayabilir ama 30 haftadan sonra hergiün sabah kalkıp akşam yatana kadar 10 kez oynamalı birinci gebeliklerde ilk hareket 20 . haftada duyulur .İkinci gebeliklerde 16 haftada hareket hissedersiniz. Bebek hergün hareket eder ama siz hissetmezsiniz. Büyüyünce daha iyi hissedersiniz. Birde siz yorulunca hareketleri azalır ,acıkınca da azalır siz rahatsanız ve çikolata yemisseniz daha fazla oynar. 20 haftalık gebeliğin hareketini duymanız güzel ama bazı gün duyar bazı gün duyamassınız.
Canım bacaklar açıksa doktor göremiyomu ki???
cadı anne sende brak bebek karnında rahat etsin çıkınca kızım toplar benim saten annesi:93:
kızlar çok güldürdünüz beni anam benimki amuda bilem kalkı sapık dürzüm her şekle giriyo epey akrobatik doktor uzun zamandır böyle hareketli çocuk görmedim maşallah dedi
Eki Görüntüle 259624 bu en son 15+6 daki amuda kalkmış hali
Eki Görüntüle 259625 buda 12+3 te
Eki Görüntüle 259626 ellere bak enseye atmış ayaklar yukarda paşa hazretleri
Canım bacaklar açıksa doktor göremiyomu ki???
cadı anne sende brak bebek karnında rahat etsin çıkınca kızım toplar benim saten annesi:93:
kızlar çok güldürdünüz beni anam benimki amuda bilem kalkı sapık dürzüm her şekle giriyo epey akrobatik doktor uzun zamandır böyle hareketli çocuk görmedim maşallah dedi
Canım ben dünde nette okudum ilk gebeliklerde hareketleri 20. haftada hissedersiniz diye.. O kadar emin konuşuyorlar ki hissedilmez filan diye. hatta benim kuzum dün sürekli kıpır kıpırdı içimde bunları okuyunca iyice dedim acaba değil mi ? ben mi yanlış hissediyorum..
ama bugün bakıyorum gaz değil kesinlikle içimde bir şey hareket ediyor bariz belli..
ama şimdi senin doktora sorduğun sorunun cevabını okudum bu doktorda aynı şeyi söylüyor..
bende canım ya... eşim kilodan nefret eder..
ben doğumdan sonra hemen diyetisyene giderim diye düşünüyorum...
eleveti bende duydum kg yaptığını o yüzden decavit kullanıyorum iştah falan açmıyo öteki türlü adamı pompalıyolar normal doğuramasın die sezeryana teşvik
Azelya yokmu bugün hiç uğramadı heralde
Bende merak ediyorum azelyayı
Ama dünde yoktu azelya
Temizlik yaptı pert oldu bu kız...
Bu arada azelya yok eleferada yok bugün..
zamanla emzirmekten dolayı sarkmalar oluyo dimi canım?büyük göğüsün sarkması kötü durmazda,küçük göğüsün sarkmasını düşünemiyorum!!!
gösümde canlandı birden!!!havası inince balonlar yumuşar,küçülür ya onlar gibi olur herhalde!
uffffneysee yarınn cözücezz bu durumuu ainsallahh.. simdi ben aksamdann tembihlicem cocugumuu sabaha kadar o kordonu cıkarcakk ordannn
görüyoişte gördü de anlattıgım cıkıntı altındada 1 cizgi vardı. emin olamadı yani pipi olcak kadar büyük degil gibi bence klistorise döncek didi 16+2 de. bugünde kordon geliyodu. sanki tek cizgi bide dudak dicem ama bi cıkıntı gördüm sanki kafam karıstı didi.. kocişte bu kadar kücükse görülemiyo o pipiden hayır gelmez zatenn bırak kız olsun didi yarına allah kerim cnm
sıkıysa toplamasınnnnnn cok cadıı bi anneee olurummmm benn
benimkidee cok hareketli balım.. eskiden hep kafa üstü duruyoduu .. simdi içerde geziyo sanki 3 oda bi salon.. bi tek burda sakindii bizimkide
Eki Görüntüle 259636
Selamlar kızlar, şu an tüm tanıdıklar işlerinden çıktı evlerine doğru ilerliyorlar, akşam gelmenin kötü yanları bu olsa gerek :))
Özledim 2 günde burdaki gündüz matinesini valla billa ya
Diyetisyenden ziyade spor salonunu tavsiye ederim, hem etler sıkılaşır
Ay bu decaviti duydukça aklıma rahmetli ecevit geliyor :86:
Kızlar sağolasınız, aysebahar kopardın beni hePert olmadım aksine çarşılarda dolanmaktan eve giremiyorum :)) 1 hafta izinliyim(patron kıyağı), akşam evden girebiliyorum işte..40 sayfa geçmiş okuyana kadar da kimse kalmıyor topicte, bi de huy olmuş bende geçmişi okumadan yazamıyorum Yarın dışarı çıkmayı düşünmüyorum girerim öğlen
Hoşgeldin azelyaaaaaaaaaaaam
Canım bırak tahmin edeyim neler yaptığını..
Oğluna eşya kıyafet yani ne bulursan aldın dıoldurdun yine...
En çok senin oğlanın odasını merak ediyorum..
9. ayda eklersen sevinirim...
Nazar değmesin öncesinde...
Hoşbuldum julia robertsım
Ve ivit doğru tahminaslında pek ıvır zıvırda almadım, banyo küveti, filesi, bel koruyucu felan aldım
Eklerim tabi canım ne demek, hayırlısıyla gelelim de 9. aya
Nasılsın bakim?
sağol canım ben iyiyim..
sende özlettirme kendini bu denli..
canım 2 saatte sana yazdıklarımı
küçük kızım 2 dk da sildi biliyor musun
bu akşam çocuklara oynadığım oyunu anlatmıştım..
şimdi emiyor
hatırlatta yarın işte yazayım canım ya
Yaa sen boşuna telaş yapıyorsun bence..
Bende en son doktora gittiğimde 18 haftalık ve kilosu 185 grdı :)
Şimdi benim bebeğimde mi zayıf..
Ki aynı şekilde benimde 1 hafta geriden gidiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?