2012 Şubat Anneleri

Ben hiç kapak, fıstık filan görmedim
16+6 ya kadar hep popoşu gösterdi zaten

kızlar çok güldürdünüz beni anam benimki amuda bilem kalkı sapık dürzüm her şekle giriyo epey akrobatik doktor uzun zamandır böyle hareketli çocuk görmedim maşallah dedi

bu en son 15+6 daki amuda kalkmış hali

buda 12+3 te

ellere bak enseye atmış ayaklar yukarda paşa hazretleri

Canım ben dünde nette okudum ilk gebeliklerde hareketleri 20. haftada hissedersiniz diye.. O kadar emin konuşuyorlar ki hissedilmez filan diye. hatta benim kuzum dün sürekli kıpır kıpırdı içimde bunları okuyunca iyice dedim acaba değil mi ? ben mi yanlış hissediyorum..
ama bugün bakıyorum gaz değil kesinlikle içimde bir şey hareket ediyor bariz belli..

ama şimdi senin doktora sorduğun sorunun cevabını okudum bu doktorda aynı şeyi söylüyor..

uffff neysee yarınn cözücezz bu durumuu ainsallahh.. simdi ben aksamdann tembihlicem cocugumuu sabaha kadar o kordonu cıkarcakk ordannn

Canım bacaklar açıksa doktor göremiyomu ki???

görüyo işte gördü de anlattıgım cıkıntı altındada 1 cizgi vardı. emin olamadı yani pipi olcak kadar büyük degil gibi bence klistorise döncek didi 16+2 de. bugünde kordon geliyodu. sanki tek cizgi bide dudak dicem ama bi cıkıntı gördüm sanki kafam karıstı didi.. kocişte bu kadar kücükse görülemiyo o pipiden hayır gelmez zatenn bırak kız olsun didi yarına allah kerim cnm

cadı anne sende brak bebek karnında rahat etsin çıkınca kızım toplar benim saten annesi:93:

sıkıysa toplamasınnnnnn cok cadıı bi anneee olurummmm benn

benimkidee cok hareketli balım.. eskiden hep kafa üstü duruyoduu .. simdi içerde geziyo sanki 3 oda bi salon.. bi tek burda sakindii bizimkide

uffff neysee yarınn cözücezz bu durumuu ainsallahh.. simdi ben aksamdann tembihlicem cocugumuu sabaha kadar o kordonu cıkarcakk ordannn

Canım bacaklar açıksa doktor göremiyomu ki???

görüyo işte gördü de anlattıgım cıkıntı altındada 1 cizgi vardı. emin olamadı yani pipi olcak kadar büyük degil gibi bence klistorise döncek didi 16+2 de. bugünde kordon geliyodu. sanki tek cizgi bide dudak dicem ama bi cıkıntı gördüm sanki kafam karıstı didi.. kocişte bu kadar kücükse görülemiyo o pipiden hayır gelmez zatenn bırak kız olsun didi yarına allah kerim cnm

cadı anne sende brak bebek karnında rahat etsin çıkınca kızım toplar benim saten annesi:93:

sıkıysa toplamasınnnnnn cok cadıı bi anneee olurummmm benn

benimkidee cok hareketli balım.. eskiden hep kafa üstü duruyoduu .. simdi içerde geziyo sanki 3 oda bi salon.. bi tek burda sakindii bizimkide

Eki Görüntüle 259636

doktorlar elle hissetmeden bahsediyolar ama idda ediyorum içimde nerde durduğunu bile hissediyorum bebeğimin ama mesala eşim hissedemiyor biizm içimizde dinleyincede anlıyoruz hareketlerini

Selamlar kızlar, şu an tüm tanıdıklar işlerinden çıktı evlerine doğru ilerliyorlar, akşam gelmenin kötü yanları bu olsa gerek :))
Özledim 2 günde burdaki gündüz matinesini valla billa ya

bende canım ya... eşim kilodan nefret eder..
ben doğumdan sonra hemen diyetisyene giderim diye düşünüyorum...

Diyetisyenden ziyade spor salonunu tavsiye ederim, hem etler sıkılaşır

eleveti bende duydum kg yaptığını o yüzden decavit kullanıyorum iştah falan açmıyo öteki türlü adamı pompalıyolar normal doğuramasın die sezeryana teşvik

Ay bu decaviti duydukça aklıma rahmetli ecevit geliyor :86:

Azelya yokmu bugün hiç uğramadı heralde

Bende merak ediyorum azelyayı
Ama dünde yoktu azelya
Temizlik yaptı pert oldu bu kız...

Bu arada azelya yok eleferada yok bugün..

Kızlar sağolasınız, aysebahar kopardın beni he Pert olmadım aksine çarşılarda dolanmaktan eve giremiyorum :)) 1 hafta izinliyim(patron kıyağı), akşam evden girebiliyorum işte..40 sayfa geçmiş okuyana kadar da kimse kalmıyor topicte, bi de huy olmuş bende geçmişi okumadan yazamıyorum Yarın dışarı çıkmayı düşünmüyorum girerim öğlen

evet canım ya
Sorma..
Ben 95 kullanıyorum ama söndü balon gibi canım ya
Sorma o da ayrı dert benim için
Allahtan eşim destekliyor da
2 yıl sonra operasyon yaptıracağım...
Çünkü ben gerçekten değerliyim...

Canım resmen erkek bu kuzu...
Allah kucağına almayı da nasib eylesin

Maşallah canım
Canım bu kız
Kızın hayırlı olsun can...
Allah bu kızı bu prensesi kucağına aldığın günleri de göstersin ecrinnnim

Hoşgeldin azelyaaaaaaaaaaaam

Canım bırak tahmin edeyim neler yaptığını..
Oğluna eşya kıyafet yani ne bulursan aldın dıoldurdun yine...

En çok senin oğlanın odasını merak ediyorum..
9. ayda eklersen sevinirim...
Nazar değmesin öncesinde...

Hoşbuldum julia robertsım
Ve ivit doğru tahmin aslında pek ıvır zıvırda almadım, banyo küveti, filesi, bel koruyucu felan aldım
Eklerim tabi canım ne demek, hayırlısıyla gelelim de 9. aya
Nasılsın bakim?

sağol canım ben iyiyim..
sende özlettirme kendini bu denli..

canım 2 saatte sana yazdıklarımı
küçük kızım 2 dk da sildi biliyor musun
bu akşam çocuklara oynadığım oyunu anlatmıştım..

şimdi emiyor
hatırlatta yarın işte yazayım canım ya

Hehehe yerim onu ben
Hatırlatırım canım

Yaa sen boşuna telaş yapıyorsun bence..
Bende en son doktora gittiğimde 18 haftalık ve kilosu 185 grdı :)
Şimdi benim bebeğimde mi zayıf..
Ki aynı şekilde benimde 1 hafta geriden gidiyor..

kızlar hepinize tesekkür ederim içimi rahatlattınız valla ne bileyim taktım işte neyse hersey güzel olacak demi. hepimiz hayırlısıyla alırız meleklerimizi kucağımıza insallahhhh.............

bende diyodum bir tek benmki mi bu kadar hareketli yoksa ben mi yanlış anlıyorum gaz falan mı diye... ama anladımki oğluşumun yaramazlıklarıymış bu........ cok kızım olmasını istiyodum erkek oldugunu duyunca biraz üzülmüştüm ona alındı heralde içerden içerden intikam alıyo dövüyo beni sanki...... korkuyorum vallaha 8-9 aylık oluncada böyle olursa işimiz var...... ama bilmiyo ki cıkınca neler yapacam ona pipisini ısırcam dötüşüne dötüşüne vurcam ...... şaka yaaaa vururmuyum hiç canım oğlum benm cok seviyorum oğlumu zaman cabucak gecsede bir an önce alsam kucagıma........ dört gözle bekledik bi evlat sahibi olmayı .......şimdi zaman gecmek bilmiyo Allah hepimizi sağ salim saglıkla cocuklarımıza kavusmayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…