2012 Şubat Anneleri

günaydın kızlarrrrrrrrr
günaydın güsel kızların güsel annesi:93:
hımm benimde aklıma ecevit geliyor valla rahşannnn die die die içiyorum benim oğlumun bonibonları onlar gyneforn hele pespembe al oğlum bonibonlar geliyo die içiyorum yoksa midem kalkıyo

yaa dimi felaket erkek çocukları bizimkiler kesin hiperaktif olacaklar normal değil bu kadar hissetmemiz aslında esas hareketler 20.haftadan sonra başlayacak ama biizmkiler şimdiden kuduruyo

çok belli dimi erkek olduğu yesin annesi onun pipisini çok komik yine rüyamda oğlumu gördüm 5-6 aylık falandı çünkü oturabiliyodu altını aldım yazmış rahat durmuyo oturdu bezden kurtardı kendini koltuğa işedi gebertcem seni len gel buraya diyorum sırtarıp duruyo bana çok görüyorum ben bu oğlanı rüyamda renkli ultrasona kadar kafayı yemessem tabi

Günaydın millet..

Sabah işe gelmek için halk otobüsüne bindim muavine bir kişi uzattım adam diyor abla al paranın üstünü..
Bön bön bakınca dedi öğrenci değil mi?
Dedim hayır bir kişi..
Aslında iki kişi demem gerekti ama neyse..

maşallah cnm benide öyle sanıyolar surattan ama karına bakınca afallıyolar demekki minyonsun öğrenci gibi ne güsel

Günaydın kızlar...
Günaydın azelyam...
Sen gelde anlatayım kız...
TAdı o zaman çıkar
Selam,bugün ultrasona girip cinsiyet öğrenecektin yanlıs hatırlamıyorsam?Sonuc ne oldu?

NAzome....
Sabaha karşı rüyamda seni gördüm...
Bana kızım oluyormuş dedin....

Rabbim hayırlara çıkarsın canım...
İnşallah tersi çıkar da oğlun olur...

Sanırım dün gece bayağı bir düşündüm ben seni

Çocuk gelısım kıtabı önerecektın,unuttun sanırım

Canım evet unuttum canım ya
Affet beni...
O kadr çok kitabım var ki...
Ve hepsi inan ki çok güzeller...

Bu akşam yazayım hatta bugün erken dönebilirim eve...
5 gibi yazarım..

günaydın kızlarrrrrrrrr

Günaydın canım...
NAsılsın?
İş yerinde doğuma kadar çalışıyorsun değil mi canım artık?

Canım kemik yapısı duruşu erkek
Erkek bu erkek canım...
Çok düşünüyorsun oğluşunu demek canım...
İnan çok çabuk büyüyorlar...

En kısa zamanda görürüz canım

Demek genç gösteriyorsun bu süper bir haber canım
Resminde de üniversite öğrencisi gibi duruyordun zaten...

Hoşbulduk canım naber?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…