- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #22.481
günaydın güsel kızların güsel annesi:93:günaydın kızlarrrrrrrrr
hımm benimde aklıma ecevit geliyor valla rahşannnn die die die içiyorum benim oğlumun bonibonları onlar gyneforn hele pespembe al oğlum bonibonlar geliyo die içiyorum yoksa midem kalkıyoSelamlar kızlar, şu an tüm tanıdıklar işlerinden çıktı evlerine doğru ilerliyorlar, akşam gelmenin kötü yanları bu olsa gerek :))
Özledim 2 günde burdaki gündüz matinesini valla billa ya
Diyetisyenden ziyade spor salonunu tavsiye ederim, hem etler sıkılaşır
Ay bu decaviti duydukça aklıma rahmetli ecevit geliyor :86:
Kızlar sağolasınız, aysebahar kopardın beni hePert olmadım aksine çarşılarda dolanmaktan eve giremiyorum :)) 1 hafta izinliyim(patron kıyağı), akşam evden girebiliyorum işte..40 sayfa geçmiş okuyana kadar da kimse kalmıyor topicte, bi de huy olmuş bende geçmişi okumadan yazamıyorum Yarın dışarı çıkmayı düşünmüyorum girerim öğlen
bende diyodum bir tek benmki mi bu kadar hareketli yoksa ben mi yanlış anlıyorum gaz falan mı diye... ama anladımki oğluşumun yaramazlıklarıymış bu........ cok kızım olmasını istiyodum erkek oldugunu duyunca biraz üzülmüştüm ona alındı heralde içerden içerden intikam alıyo dövüyo beni sanki...... korkuyorum vallaha 8-9 aylık oluncada böyle olursa işimiz var...... ama bilmiyo ki cıkınca neler yapacam ona pipisini ısırcam dötüşüne dötüşüne vurcam...... şaka yaaaa vururmuyum hiç canım oğlum benm cok seviyorum oğlumu zaman cabucak gecsede bir an önce alsam kucagıma........ dört gözle bekledik bi evlat sahibi olmayı .......şimdi zaman gecmek bilmiyo Allah hepimizi sağ salim saglıkla cocuklarımıza kavusmayı nasip etsin
evet canım ya
Sorma..
Ben 95 kullanıyorum ama söndü balon gibi canım ya
Sorma o da ayrı dert benim için
Allahtan eşim destekliyor da
2 yıl sonra operasyon yaptıracağım...
Çünkü ben gerçekten değerliyim...
Canım resmen erkek bu kuzu...
Allah kucağına almayı da nasib eylesin
Maşallah canım
Canım bu kız
Kızın hayırlı olsun can...
Allah bu kızı bu prensesi kucağına aldığın günleri de göstersin ecrinnnim
Hoşgeldin azelyaaaaaaaaaaaam
Canım bırak tahmin edeyim neler yaptığını..
Oğluna eşya kıyafet yani ne bulursan aldın dıoldurdun yine...
En çok senin oğlanın odasını merak ediyorum..
9. ayda eklersen sevinirim...
Nazar değmesin öncesinde...
günaydın güsel kızların güsel annesi:93:
günaydın bebişim inşallah öyledir ağzın bal yesin
günaydın güsel kızların güsel annesi:93:
günaydın bebişim inşallah öyledir ağzın bal yesin
ben çok inanıyorum güven bana 2 tane lolita şirin mi şirin kız geliyo gözüme kestirdim artık birini verirsin dimi benim yakışıklı oğluşuma
ben çok inanıyorum güven bana 2 tane lolita şirin mi şirin kız geliyo gözüme kestirdim artık birini verirsin dimi benim yakışıklı oğluşuma
seç beğen al apla
seç beğen al apla
allah iyiliğini versin kız ikiside aynı olcak allahın izniyle dünür olduk o zaman şaka bir yanada harbiden öyle hissediyorum kızların olcak
Günaydın millet..
Sabah işe gelmek için halk otobüsüne bindim muavine bir kişi uzattım adam diyor abla al paranın üstünü..
Bön bön bakınca dedi öğrenci değil mi?
Dedim hayır bir kişi..
Aslında iki kişi demem gerekti ama neyse..
Günaydın cici kuşlar
günaydın cnm hşgeldin:79:
allah iyiliğini versin kız ikiside aynı olcak allahın izniyle dünür olduk o zaman şaka bir yanada harbiden öyle hissediyorum kızların olcak
1 ekimi sabırsızlıkla bekliyorum
Günaydın millet..
Sabah işe gelmek için halk otobüsüne bindim muavine bir kişi uzattım adam diyor abla al paranın üstünü..
Dedim hayır bir kişi..
ayy otobüse binmek çok kötü yaa
Günaydın cici kuşlar
Günaydın:)
umarım bugün kolayca ve çabucak geçer...
Selam,bugün ultrasona girip cinsiyet öğrenecektin yanlıs hatırlamıyorsam?Sonuc ne oldu?
Çocuk gelısım kıtabı önerecektın,unuttun sanırım
günaydın kızlarrrrrrrrr
çok belli dimi erkek olduğu yesin annesi onun pipisiniçok komik yine rüyamda oğlumu gördüm 5-6 aylık falandı çünkü oturabiliyodu altını aldım yazmış rahat durmuyo oturdu bezden kurtardı kendini koltuğa işedi gebertcem seni len gel buraya diyorum sırtarıp duruyo bana çok görüyorum ben bu oğlanı rüyamda renkli ultrasona kadar kafayı yemessem tabi
Günaydın millet..
Dedim hayır bir kişi..
offffffff ateş bastı içim yanıyoooooooo :84::84:
Hoşbulduk canım naber?
1 ekimi sabırsızlıkla bekliyorum
ayy otobüse binmek çok kötü yaa
az kaldı ya ben napıyım 12 ekimde randevum rüyamda o kadar çok görüyorum ki oğlumu dün gece koltuğa çişini yaptı bana sırtarıyodu çok şeker yaaa
Günaydın:)
umarım bugün kolayca ve çabucak geçer...
inşallah cnm sadece bu günler değil 3 hafta umarım çabucak geçer
Günaydın kızlar...
Günaydın azelyam...
Sen gelde anlatayım kız...
Günaydın canım...
NAsılsın?
İş yerinde doğuma kadar çalışıyorsun değil mi canım artık?
günaydın canım allah izin verirse 36 hafta doğum yapacağım ben bundan 3 hafta önce zorunlu izine çıkmam lazım
ama çok zorlanırsam da 10 hafta öncesinden ayrılma sürem var
bana da oluyor oyelken. bazen nasıl ateş basıyor anlatamam. sanırım hamileliğin son dönemlerinde daha da çekilmez oluyormuş bu sıkıntılar.
acaba hamilelikten mi grip gibiyim ya ondanmıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?