- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #22.521
valla ya kardeşlerim şu anda biri 18 biri 19 ikiside erkek 30-35 diyolar yuhh dedim çocuğunuz olduğunda size dede der artık diyorum napalım biz erkeğiz diyolar
bu arada benimde yiğenim oldu çok tatlı 52cm 4kg230gr dünyaya geldimaşallah kız adını Erva koymuşlar cnm dedim seni yerim
bakın buda fotosu tostos
Eki Görüntüle 260022
kızlar ben ne hepatit b ne tetanoz hiç bişi olmadım
bende daha hiç aşı olmadım 20 haftadan sonra tetenoz olcam cnm iştekızlar ben ne hepatit b ne tetanoz hiç bişi olmadım
Allah analı babalı büyütsün leader...
Ablana da çok geçmiş olsun...
Maşallah barek Allah tosun gibi doğmuş..
4 kg 230 gr ne demek kız?
Hiç bir evladım 3300 den yüksek doğmadı benim..
Ablan neyle beslendi....
Sorsan diyorum...
sağol cnm tosturuk yesin onu yengesi darısı cümlemizin başınagünaydın arkadaslarr..leader allah analı bablı büyütsün masallah o nasıl güzel bişey öle.darısı hepimize olsun.
günaydın kızlar
bende olmadım hiçbirini bu asıları takipe gittiğimiz doktor mu yapacak yoksa aile hekimleri mi bilen varmı :)
günaydın kızlar
günaydın arkadaslarr..leader allah analı bablı büyütsün masallah o nasıl güzel bişey öle.darısı hepimize olsun.
bende olmadım hiçbirini bu asıları takipe gittiğimiz doktor mu yapacak yoksa aile hekimleri mi bilen varmı :)
Canım tetanoz ol..
20. haftada..
17. haftadan sonra yapan sağlık ocakları var
her hamişlikte 2 kez
bende hepatit vurdurmadım..
Maşallah canım
Canım bu kız
Kızın hayırlı olsun can...
Allah bu kızı bu prensesi kucağına aldığın günleri de göstersinn ecrinnnim
Eşim artık aynı hamileler benziyorsun hamile gibi yürüyorsun diyordu aslı yokmuş demek ki..
Öylesin şeker kız Candy
Benim de hala göbiş çıkmadı...
HAla anlamıyorlar..
Ben kızlarımı öğrenciyken evlendirecem...
Erken anneanne olacam
günaydınn :)) bu erken anneanne olma fikrini anneme sormak lazım cok adepte olamamıstı yazık :) ben üniversitede okurken evlendim kızımda kazara oldu onunla bitirdik gecikmeli olarak.kepi de kızımla fırlattık.2 yasında kep giydi annesiyleşimdi torunu boyunca oldu daha yeni adapte oldu bizim hatun
günaydın kızlar
leader
kimin bu yavru? Allah analı babalı büyütsün Maşallah. bu arada çıkıp; hakiki tosun paşa benim" dese inanırım... o ne ya tombişşşş.
kızlar günaydın..19.haftamdayım..sabahtan beri aşırı bulantılarım ve kusmalarım oluo ne yediysem çıkarıorum..ve ishal olmuş durumdayım.ama sıksık gitmiorum tuvalete.gidincede böle işte..korkuorum..izmirdeyim egepole gidiorum adamakıllı bişi sölemio doktorum zaten kendisine ulaşmak mümkn bile değil sekreteri çıkıo telefona..napıcam ben
kızlar günaydın..19.haftamdayım..sabahtan beri aşırı bulantılarım ve kusmalarım oluo ne yediysem çıkarıorum..ve ishal olmuş durumdayım.ama sıksık gitmiorum tuvalete.gidincede böle işte..korkuorum..izmirdeyim egepole gidiorum adamakıllı bişi sölemio doktorum zaten kendisine ulaşmak mümkn bile değil sekreteri çıkıo telefona..napıcam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?