2012 Şubat Anneleri

Allah analı babalı büyütsün leader...
Ablana da çok geçmiş olsun...
Maşallah barek Allah tosun gibi doğmuş..
4 kg 230 gr ne demek kız?
Hiç bir evladım 3300 den yüksek doğmadı benim..
Ablan neyle beslendi....
Sorsan diyorum...

günaydın arkadaslarr..leader allah analı bablı büyütsün masallah o nasıl güzel bişey öle.darısı hepimize olsun.

kızlar ben ne hepatit b ne tetanoz hiç bişi olmadım
bende daha hiç aşı olmadım 20 haftadan sonra tetenoz olcam cnm işte

sağol cnm görümcem doğum yapan inanırmısnız özel hiçbişi yemedi
doğru dürüst ilaç bile içmedi kedi kadar yiyodu aşırı kansızlığı var onunda benim gibi
ilk 4 ay devamlı kusma yaşadı nodüllerinden dolayı yazık bide ramazanda orucunu bile bırakmadı
maşallah çocukları alıyo kgyu bundan önceki kızı 4,600 gr doğdu bu yine ufak
benim bir arkadaşım var 5,5 kg 67 cm doğmuş düşün şu anda 28 yaşında 2 metre boy 130kg

günaydın kızlar

günaydın

günaydın arkadaslarr..leader allah analı bablı büyütsün masallah o nasıl güzel bişey öle.darısı hepimize olsun.

günaydın

bende olmadım hiçbirini bu asıları takipe gittiğimiz doktor mu yapacak yoksa aile hekimleri mi bilen varmı :)

aile hekimi galiba

Canım tetanoz ol..
20. haftada..
17. haftadan sonra yapan sağlık ocakları var

her hamişlikte 2 kez

bende hepatit vurdurmadım..

ben ilk hamileliğimde olmamıştım ama

leader

kimin bu yavru? Allah analı babalı büyütsün Maşallah. bu arada çıkıp; hakiki tosun paşa benim" dese inanırım... o ne ya tombişşşş.

Maşallah canım
Canım bu kız
Kızın hayırlı olsun can...
Allah bu kızı bu prensesi kucağına aldığın günleri de göstersinn ecrinnnim

saoll cnmmm benimmm rabbimm hpimizee sag salim almayı nasip etsin insallahhhh... dediginn dogru bebük kızz

günayyydınnn kızlarrrrr ayy hastanedee birr sinir harbi yasayıpp kayıt esnasında gerilsemde odada baglı oldukları tıp merkezindeki tanıdık doktoru görünce yüzüm güldü hatun popodan baktı yine bizim kıpırdak yerinde durmadıgındann yakalamakk biraz güc oldu bacak arası bos görünüyo cnm kız bu didi.. süküürr dedim bende.. sözümü dinlemişş kızım kordonu attırıvermiş ordan ayrıntılıyı da yarın 9:15 e verdiler. yine sabahın köründe kalkıcam

kızlar günaydın..19.haftamdayım..sabahtan beri aşırı bulantılarım ve kusmalarım oluo ne yediysem çıkarıorum..ve ishal olmuş durumdayım.ama sıksık gitmiorum tuvalete.gidincede böle işte..korkuorum..izmirdeyim egepole gidiorum adamakıllı bişi sölemio doktorum zaten kendisine ulaşmak mümkn bile değil sekreteri çıkıo telefona..napıcam ben

leader

kimin bu yavru? Allah analı babalı büyütsün Maşallah. bu arada çıkıp; hakiki tosun paşa benim" dese inanırım... o ne ya tombişşşş.

görümcemin kızı sağol cnm cümlemizinkini valla öyle tombikk çok merak ediyorum çok güsel bir kızmış bomucuk yeşil gözlü sarısın ayyy

cnm benim karışmak gibi olmasın tepeciğe bir git bakayım devlete oldukça ilgili bir hastane orası ne diycekler sonra muayenene gidersin yine kendi doktoruna

hayatım bende egepole gidiyorum takibe.. gidip aradan girebilirsinn acil oldugun için. sorun cıkarmazlar gecmiş olsun simdiden. bashekimlikk yasaklamıss o yüzden telefona cıkmıyorlar artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…