- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #22.541
hayatım bende egepole gidiyorum takibe.. gidip aradan girebilirsinn acil oldugun için. sorun cıkarmazlargecmiş olsun simdiden. bashekimlikk yasaklamıss o yüzden telefona cıkmıyorlar artık.
Hayalim gerçekleşir inşallah kızzzzzzzzz
Şımar sende...
Gördüm fotonu
Güzelim dediğin kadar varsın be...
Gerçekler kimilerine acıdır...
Kimilerine tatlı canım
valla ya kardeşlerim şu anda biri 18 biri 19 ikiside erkek 30-35 diyolar yuhh dedim çocuğunuz olduğunda size dede der artık diyorum napalım biz erkeğiz diyolar
bu arada benimde yiğenim oldu çok tatlı 52cm 4kg230gr dünyaya geldimaşallah kız adını Erva koymuşlar cnm dedim seni yerim
bakın buda fotosu tostos
Eki Görüntüle 260022
kızlar günaydın..19.haftamdayım..sabahtan beri aşırı bulantılarım ve kusmalarım oluo ne yediysem çıkarıorum..ve ishal olmuş durumdayım.ama sıksık gitmiorum tuvalete.gidincede böle işte..korkuorum..izmirdeyim egepole gidiorum adamakıllı bişi sölemio doktorum zaten kendisine ulaşmak mümkn bile değil sekreteri çıkıo telefona..napıcam ben
sen kime gidiorsun canım..ben dilek hanıma gidiorum..
Kız ne zaman güzelim dedim ben..
Körler sağırlar birbirini ağırlar diye saçmalayım konuyu kapatayım..
Çok şeker birşey cnm..
Allah annesine babasına bağışlasın..
Daha önce bebek sahibi olmuş annelere birşey sormak istiyorum!
bebek haraketleri dışardan hangi hafta yada ayda belli oluyor?
geçmiş olsun.bende daha yeni bu şikayetlerle doktora gittim.gayta ve idrar tahlili yapıldı.bağırsaklarımda mikrop varmış ishal ve mide bulantısı yapıyordu.antibiyotik verdibi test tahlil yaptırın bi an önce.tekrar geçmiş olsun.
Hepatit B'yi aslında her hamileye yapmıyolar.
Risk grubu olursa diye biliyorum ben.
Ben de olmadım, olmayacağım da, daha önceden aşım var...
Tetanosu vuruyorlar ama sanırım 20. haftadan sonra.
Günaydın gözüm...
çok melankoliğim be bu sabah!
nerden aklıma geldiyse 90'ların şarkılarını buldum, dinledim, çocukluğuma gittim. annem; ne zaman çocukluğunu sık sık anarsın işte o zaman yaşlanmışsın demektir derdi. valla yaşlandığımı hissettim.
bunalıma level atlatıyorum bu sabah evet :2:
canım ya sen doktorlara soru soruyorsun ya
oraya kayıt olmak gerekiyor mu
ben bişey sormak istiyorum da
ben cok ince bi hatun olmadığım için öle dısardan cok erken gözükmemişti yani karnımın üzerine el konulduğunda 5.ayın sonunda hissediliyordu ama yanlıs hatırlamıyorsam 7.ayın sonu 8.ayımda böle ayagını falan dayarsa görebiliyorduk.karın yapısıylada ilgili bişey diye biliyorum ben bu hareket işini yanlış değilse :)
kızlar günaydın..19.haftamdayım..sabahtan beri aşırı bulantılarım ve kusmalarım oluo ne yediysem çıkarıorum..ve ishal olmuş durumdayım.ama sıksık gitmiorum tuvalete.gidincede böle işte..korkuorum..izmirdeyim egepole gidiorum adamakıllı bişi sölemio doktorum zaten kendisine ulaşmak mümkn bile değil sekreteri çıkıo telefona..napıcam ben
Kendime hırka alayım diyorum kızlar, çünkü kazaklarıma filan giremeyebilirim, havalar soğuyo...
Ama içimden hiç kendime bişey almak gelmiyo, bebeğime almak istiyorum hep.
Annelik böyle bişey demek...
Kayıt olmak gerekiyor ama 2 dk. filan sürüyor kayıt.
doktor sitesi.com - Doktor, Doktorlar, Diş hekimi, Dr, Uzman, Sağlık, Doğum, Gebelik, Kadın Hastalıkları, İlaç, Tedavi, Cerrahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?