2012 Şubat Anneleri

Hayalim gerçekleşir inşallah kızzzzzzzzz
Şımar sende...
Gördüm fotonu
Güzelim dediğin kadar varsın be...
Gerçekler kimilerine acıdır...
Kimilerine tatlı canım

Kız ne zaman güzelim dedim ben..
Körler sağırlar birbirini ağırlar diye saçmalayım konuyu kapatayım..

Çok şeker birşey cnm..
Allah annesine babasına bağışlasın..

Son düzenleme:

geçmiş olsun.bende daha yeni bu şikayetlerle doktora gittim.gayta ve idrar tahlili yapıldı.bağırsaklarımda mikrop varmış ishal ve mide bulantısı yapıyordu.antibiyotik verdi bi test tahlil yaptırın bi an önce.tekrar geçmiş olsun.

çok melankoliğim be bu sabah!

nerden aklıma geldiyse 90'ların şarkılarını buldum, dinledim, çocukluğuma gittim. annem; ne zaman çocukluğunu sık sık anarsın işte o zaman yaşlanmışsın demektir derdi. valla yaşlandığımı hissettim.

bunalıma level atlatıyorum bu sabah evet :2:

Daha önce bebek sahibi olmuş annelere birşey sormak istiyorum!

bebek haraketleri dışardan hangi hafta yada ayda belli oluyor?

ben cok ince bi hatun olmadığım için öle dısardan cok erken gözükmemişti yani karnımın üzerine el konulduğunda 5.ayın sonunda hissediliyordu ama yanlıs hatırlamıyorsam 7.ayın sonu 8.ayımda böle ayagını falan dayarsa görebiliyorduk.karın yapısıylada ilgili bişey diye biliyorum ben bu hareket işini yanlış değilse :)

teşekkür ederim canım..sanada çok geçmiş olsun..çalışan hamile olmak çok zor..gidemiorum şuan dr ye

canım ya sen doktorlara soru soruyorsun ya
oraya kayıt olmak gerekiyor mu
ben bişey sormak istiyorum da

Geçenlerde ben de oya-bora, hakan Peker filan dinlediydim, hatta dinlemekle kalmayıp kliplerini de izlemiştim…
Bugün hiç bişey yapasım yok, başımda bi ağrı var…
Kitabım da kargoya verilmiş bugün getirirler sanırsam :)
İşten izin alıp okumaya mı gitsem :)

Ben de süper ince sayılmam hiç göremez miyim acep (

Kendime hırka alayım diyorum kızlar, çünkü kazaklarıma filan giremeyebilirim, havalar soğuyo...
Ama içimden hiç kendime bişey almak gelmiyo, bebeğime almak istiyorum hep.
Annelik böyle bişey demek...

geçmiş olsun, kime gidiyorsun egepolde? cebini vermemiş miydi? hastanede çok yoğun oluyorlar açmıyorlardır ama mesaj atarsan cvp verir belki.

Kendime hırka alayım diyorum kızlar, çünkü kazaklarıma filan giremeyebilirim, havalar soğuyo...
Ama içimden hiç kendime bişey almak gelmiyo, bebeğime almak istiyorum hep.
Annelik böyle bişey demek...

al bendende o kadar be cnm evde hiçbişeyim bana olmuyo ve havalar soğuycak eşim diyo git alışveriş yap kendine yok diyorum bebeğe lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…