2012 Şubat Anneleri

maşallah cnm benide öyle sanıyolar surattan ama karına bakınca afallıyolar demekki minyonsun öğrenci gibi ne güsel

Eşim artık aynı hamileler benziyorsun hamile gibi yürüyorsun diyordu aslı yokmuş demek ki..

Son düzenleme:

Şımarırım ama şimdii
Oho tatlım yeni nesil geç evleniyor..
Kimseyide beğenmiyor..
Hayalin biraz zor gibi ama kısmet tabiki..

Bu arada yiğenimin fotoğrafını koyacaktım teyzeleri ama hata oluşuyor olmuyor..
Çok tatlı akşam gördüm bende darısı bizlere inşallah...

Son düzenleme:

gunaydın kızlar

dun hepatıt b asısı oldum kolum cok agrıyor ve zor kalktım yataktan tetanozda boylemı olcak
bide sol koluma yaptrmısım zatem hep soluma yatarım salak kafam

gunaydın kızlar

dun hepatıt b asısı oldum kolum cok agrıyor ve zor kalktım yataktan tetanozda boylemı olcak

Evet canım tetaanoz aşısı da ağrı yapar kolda
Kullanmadığınız kollarınıza vurdurun aşılarınızı

Geçmiş olsun tatlım...

gunaydın kızlar

Geçmiş olsun canım.Hepatit b aşısını 3 kez oldum, 2 kez de hatırlatma dozu oldum bana hiç yan tesir yapmadı.
Ne ağrı, ne halsizlik...

valla ya kardeşlerim şu anda biri 18 biri 19 ikiside erkek 30-35 diyolar yuhh dedim çocuğunuz olduğunda size dede der artık diyorum napalım biz erkeğiz diyolar

bu arada benimde yiğenim oldu çok tatlı 52cm 4kg230gr dünyaya geldi maşallah kız adını Erva koymuşlar cnm dedim seni yerim

bakın buda fotosu tostos

Geçmiş olsun canım.Hepatit b aşısını 3 kez oldum, 2 kez de hatırlatma dozu oldum bana hiç yan tesir yapmadı.
Ne ağrı, ne halsizlik...

bende 3. dozu oldum sımdı canım iş yerim yapıyor zaten 4. aydan sonra ol dedı drm o yuzden anlamadım halsızım bıraz hatta oncakınde atesım çıkmıstı bunada sukur

Kızlar biliyorsunuz,bebek hareketlerinin tutarlı olup olmadığını ilk ağızdan öğreneyim diye dün 4-5 doktora sormuştum.
Dr.Fahri Bey de çok güvendiğim bir doktordur, biyokimyasal gebeliğimi teşhis etmişti.
Şöyle yazmış (sanırım 10 hareket sayma ileriki haftalarda olacak onu kastediyor)

S...... Hanım,

Fetal (anne karnındaki bebek) hareketler, belirli bir ritm izlemez ve anne kan glukoz düzeyi ile uygunluk gösterir. Tıpki erişkin bir bireyde olduğu gibi hareketlerin farklı sıklıkta olması son derece doğaldır. Akşam yemeği sonrasında iki saatlik sürede, anne tarafından birbirinden bağımsız on veya daha fazla hareket algılanması, bebeğin sağlıklı olduğunu göstergesidir.

Saygılarımla,
Dr. Fahri ÖÇER

Tüm bunlara bakarak artık endişelenmemiz gerektiğine kanaat getirdim nihayet

Son düzenleme:
gunaydın kızlar

geçmiş olsun güselim sıra bizede gelcek yandık yaa uff bende sağıma vurdurayım bari soluma yatarım hep

Maşallah subhanallah tosun bu tosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…