2012 Şubat Anneleri

selam herkeseee cici anneler.....

nazome geçmiş olsun canım .....
cinsiyet belli oldum :26::26:

geçmişi okumadığımdan inşallah
önemli bişey kaçırmamışımdır umarım :18:

Kızlar bisey sorucam sizlere.

Bebekleriniz yediginiz seylere tepki veriyor mu? Benim oglum cilek receli yedigim zaman hareketleniyor karnımda.
Normalde yemek yedikten sonra kıpırdıyor ama cilek recelini cok seviyor sanırım

kızlarr bende bişi sorucam. bir haftadırr süreklii kendimi kötü hissediyorumm.. gögsümde sürekli bi rahatsızlık var.. nasıl ifade edilir bilemiyorum da sey gibii hani böyle heyecanlanınca yada kötü bi haber alınca içinizde bişi olur ya sankii sıcak bişi akıyomus gibi.. böyle panik gibi.. anlatabildim mi acaba sürekli böyleyimm ve cok rahatsız oluyorum. nefes nefese kalmam da olayın bonusu.sizde olan var mı?? bunu doktoruma mı söylemeliyimm yoksa gögüs hastalıklarına falan mı göstermem lazım:44:

Nasılsınız hanımlar? Minikleriniz nasıll
iyiyiz çok şükür miniğinin bebeğimin uğurlu teyzesinin elinden öpüyomuş uyandı geziniyo içerde benimki
günaydın canım

benimde alışveriş yapmam lazım
1 tane pantalonum var

hımm benimde 2 pantalon 2 t-shirt var uzun kollu bişiler almam gerekiyor bi tane büyük gelen hırkam vardı onla idare ederim nasıl olsa iş yerim evimin alt katı bu sene öyle biter 2-3 tane uzun kollu hamile t-shirti alsam yetecek lcw kış hamile sezonunu açtımı acep bilen var mı?

Bebekleriniz yediginiz seylere tepki veriyor mu? Benim oglum cilek receli yedigim zaman hareketleniyor karnımda.

cilek receli kanındaki glikoz oranını artırıyorr cnmm o yüzden

ahahahah o kadar da değil. hem zaten kitabı hemen okuyup bitirmek istemeyeceksin. ben şimdi anlatmıyım ama kitaptaki bazı olayları ertelemek için kitabı 2-3 gün elime almamıştım. gerçeklerden kaçamadım ama o ayrı

Kendime hırka alayım diyorum kızlar, çünkü kazaklarıma filan giremeyebilirim, havalar soğuyo...
Ama içimden hiç kendime bişey almak gelmiyo, bebeğime almak istiyorum hep.
Annelik böyle bişey demek...

hırka çok mantıklı. benim hırka düşkünlüğüm zaten vardır renk renk almışım zamanında şu aralar onları gıyıyorum. rahat oluyor. zaten kıyafet bulmakta da güçlük çekmeye başladım epey evde. gömleklerim sıkıyor, kotlarımın düğmelerını açmaya başlayacam gibi

Nasılsınız hanımlar? Minikleriniz nasıll

Gunaydin Dunyam
iyi olmaya calisiyoruz. Dun sabahtan beri karnimin alt tarafinda bir agri var, hic hosuma gitmedi, ayaga kalkinca yuruyunce tetikleniyor, otururken bisey yok. Tam bikini bolgesinin ustunde hat sekilinde. Evdeyim bugun ise gitmedim, biraz dinlenip doktora gitmeyi dusunuyorum. Sizlerde de oldu mu boyle bir agri?

bende olmustu cnmm.. yürürkende batıyorduu.. bana magnezyum eksikligi dedi.. yada kalsiyum eksikliginden oluyormus genelde

İyice merak ettim şimdi kitabı valla, gelsin hemen başlayayım akşam...
Ben de hırka severim,pek boyunlu-kalın kazağa filan gelemem öyle.
Diğer kazaklarım da ince ve dardı hep, şimdi olmaz heralde onlar düdük gibi förtlek förtlek.:26:
Hırkalarım da kısa ve dar...
Totoşu örtecek hırkalar alayım diyorum,göbeği de önden salarım oh mis

Gunaydın tatlım.

Evet bende de oluyor. Sanki kasıgım sismis gibi hissediyorum ayaga kalktıgım zaman patlıycakmıs gibi hissediyorum. Ama normal bunlar.
Cunku rahim buyuyor bu da bize agrı yapıyor. Sen tedirgin olma sakin ol Allah'ın izniyle bir sıkıntı olmaz.
Dinlenmek iyi gelecektir cok fazla ayakta kalıyoruz gun icerisinde cunku ister istemez. Doktorlar gunde 2 saatten fazla ayakta kalmamamız gerektigini soyluyor.
Sen de elinden geldigince buna dikkat etmeye calıs. Fırsat buldukca ayaklarını uzat ve dinlen.

Doktora gidersen tahlil isteyecektir senden bebekte bir sorun yoktur yani merak etme.

aynen canım 2 gündür bazen yırtılır gibi oluyor bazen de bişey sokuyorlarmış gibi. takmamaya çalışıyorum

selam herkeseee cici anneler.....

nazome geçmiş olsun canım .....
cinsiyet belli oldum :26::26:

geçmişi okumadığımdan inşallah
önemli bişey kaçırmamışımdır umarım :18:

saol canım.cıksss yine göstermedi bacaklar sımsıkı kapalı arkası dönüktü.sanırım 4,5 ay sonra süpriz olarak öğrenicem ben :) sen nasılsın?

benim ki çikolataya ve kahvaltıya fena tepki veriyo çok mutlu oluyo heralde bide limon yiyince çok seviniyo hala hamileliğimin ilk gününden beri deli gibi limon istiyo cnm kesip kesip şekerleyip yiyorum hafta 2-3 kez
Kendime kıyamaz oldum valla…Onun yerine bebeğime şunu alırım diye düşünüyorum sürekli…

yemedim yedirdim içmedim içirdim bu olsa gerek annelik duysuna karnımızdayken bile girebiliyoruz

Benim karnımda değil de daha yan tarafta böyle kalçaya doğru oluyordu.
Yürümekten tetiklendi önce, sonra resmen kilitlenip kalmaya başlamıştım.
Hemen maden suyu içmeye başladım o ara, doktor da hemen mg-ca başlamıştı.
Geçti sonra...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…