- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #22.581
selam herkeseee cici anneler.....
nazome geçmiş olsun canım .....
cinsiyet belli oldum :26::26:
geçmişi okumadığımdan inşallah
önemli bişey kaçırmamışımdır umarım :18:
iyiyiz çok şükür miniğinin bebeğimin uğurlu teyzesinin elinden öpüyomuş uyandı geziniyo içerde benimki
hımm benimde 2 pantalon 2 t-shirt var uzun kollu bişiler almam gerekiyor bi tane büyük gelen hırkam vardı onla idare ederim nasıl olsa iş yerim evimin alt katıbu sene öyle biter 2-3 tane uzun kollu hamile t-shirti alsam yetecek lcw kış hamile sezonunu açtımı acep bilen var mı?
iyiyiz çok şükür miniğinin bebeğimin uğurlu teyzesinin elinden öpüyomuş uyandı geziniyo içerde benimki
İyice merak ettim şimdi kitabı valla, gelsin hemen başlayayım akşam...
Ben de hırka severim,pek boyunlu-kalın kazağa filan gelemem öyle.
Diğer kazaklarım da ince ve dardı hep, şimdi olmaz heralde onlar düdük gibi förtlek förtlek.:26:
Hırkalarım da kısa ve dar...
Totoşu örtecek hırkalar alayım diyorum,göbeği de önden salarım oh mis
Ama diger recellere tepki vermiyor sadece cilege veriyor
Kızlar bisey sorucam sizlere.
Bebekleriniz yediginiz seylere tepki veriyor mu? Benim oglum cilek receli yedigim zaman hareketleniyor karnımda.
Normalde yemek yedikten sonra kıpırdıyor ama cilek recelini cok seviyor sanırım
HOŞGELDİN CANIM
saol canım.cıksss yine göstermedi bacaklar sımsıkı kapalı arkası dönüktü.sanırım 4,5 ay sonra süpriz olarak öğrenicem ben :) sen nasılsın?
sağol cnm bakalım belki 15-20 güne çıkarHOŞGELDİN CANIM
benim haberim yok cnm
kıpırdadı bak öpücüğü aldı yaBen de onun yanaklarından opuyorum
Benimki uyuyor daha kahvaltı yapmasını bekliyor annesinin
hımm bi çıkıp bakmam lazım ama akşamları yemekti filan derken zaman bulamıyorum cumartesi bir gider bakarımLeadercim Pazar günü gittim LCW ye uzun kollu gömleklere bakmak için ama hala yarım kollular vardı..
Belki sadece buraya gelmemişse birşey diyemem..
kızlarr cicilerin ve ultrasonn resimlerininn olduguu topiclerr bomboss kalmısss:26::26::26: amaa salı günüü gecsinn patlatıcam ben o cici topiginiii
Güzelmiş hemşire bence de...Ama tüm konsepti aynen yapmadınmıydı bi tarafı eksik kalıyo...
İkeadan ürün alıyosun, orda çok beğeniyosun, getirip evine koydun mu gariban kalıyo evde, dekor,arka plan, ışıklandırma filan aynı olmadı mı :)))))
ben sevmıyorum öyle yine beşiğin bi yerlerine iliştirilmiş ayı yoğileri falan. düz olsun beyaz olsun ama illa çocuk odası oldugunu belli edeceksek de duvar kağıdı cıvıl cıvıl olsun. halısı renkli olsun (düz renk ama çarpan bi renk tonunda).
elimde olsa hani şu arabalı yataklar varya. araba modelinde güya yatak he işte onları piyasadan kaldırırım. ama elimde değil. elimde olsa yapardım ama o yetkiyi bana vermediler. aslında verselerdi iyi olacaktı(
acıktım ben beynim işlemez oldu ben bi yemeğe gıdeyım. bekleyın beni anacım... öptum.
ben sevmıyorum öyle yine beşiğin bi yerlerine iliştirilmiş ayı yoğileri falan. düz olsun beyaz olsun ama illa çocuk odası oldugunu belli edeceksek de duvar kağıdı cıvıl cıvıl olsun. halısı renkli olsun (düz renk ama çarpan bi renk tonunda).
elimde olsa hani şu arabalı yataklar varya. araba modelinde güya yatak he işte onları piyasadan kaldırırım. ama elimde değil. elimde olsa yapardım ama o yetkiyi bana vermediler. aslında verselerdi iyi olacaktı(
acıktım ben beynim işlemez oldu ben bi yemeğe gıdeyım. bekleyın beni anacım... öptum.
buldum o zamann sen de cilek recelini seviyosun.. sen mutlu olunca o da cosuyorrnasıl fikir ama ayy bebeklerden konusmakk tabu oyunu gibi oldu ne güzell
Benimki daha çok açlığa tepki veriyo
Acıktı mı yıkıyo ortalığı velet. Dün akşam iş çıkışı inanılmaz açtım. Velet nasıl tepiyo biliyo musun, en son göbek hizama bir geçirdi, “ayhhhh” dedim kendime mani olamayıp
Yalnız cevize tepki veriyo kendileri onu hatırlıyorum
çok güsel yaaa mükemmel duvar kağıtlarını bulabilceğimiz bir site bilen var mı bende düşünüyorum sonrasında babamla papaz olurmuyum acaba? çıkıyo dimi istediğin zaman iz yapmadan
çok güsel yaaa mükemmel duvar kağıtlarını bulabilceğimiz bir site bilen var mı bende düşünüyorum sonrasında babamla papaz olurmuyum acaba? çıkıyo dimi istediğin zaman iz yapmadan
aslında bende senin gibi düşünürdüm aklıma çocukluğum geldi annem babamda hep sade mobilyalar almışlar bana küçüklüğümde şimdi özeniyorum onlara içim gidiyo çocuk olduğu cıvıl cıvıl şeylerinden belli olmalı bence hayatının her devresinde ergenlikte evlendiğinde zaten sade bir mobilyası olacak ama onun bebekliği bir daha geri gelemeyecek onların gözünden bakmak lazım benim içimde kalmış ki cıvıl cıvıl görünce bi tuhaf oluyorum aslında gönlüm düz renklerden yana ağır oluyo ama benim zevkime göre değilki bebeğe göre düşünmek lazım
Bende sevmem ayı yogileri filan beşiğimi de düz beyaz alıciim kısmetse.
Ama şey demek istiyorum,yani yaptınmı beşik, aksesuarlar,duvar kağıdı,ışıklandırma aynını yapıcan beğendiğin yerdeki gibi.
İçinden bişey çıkardın mı bi tarafı eksik kalıyo, ilk yarattığı etkiyi yaratmıyo dedimdii....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?