2012 Şubat Anneleri

selam herkeseee cici anneler.....

nazome geçmiş olsun canım .....
cinsiyet belli oldum :26::26:

geçmişi okumadığımdan inşallah
önemli bişey kaçırmamışımdır umarım :18:

HOŞGELDİN CANIM

benim haberim yok cnm

aynen kazak mazak gelemem yün şeylere. daralırım hele ki bu kış hiç giyemem öyle şeyler. hırka en iyisi. :) hem de şık duruyor.

Leadercim Pazar günü gittim LCW ye uzun kollu gömleklere bakmak için ama hala yarım kollular vardı..
Belki sadece buraya gelmemişse birşey diyemem..

Kızlar bisey sorucam sizlere.

Bebekleriniz yediginiz seylere tepki veriyor mu? Benim oglum cilek receli yedigim zaman hareketleniyor karnımda.
Normalde yemek yedikten sonra kıpırdıyor ama cilek recelini cok seviyor sanırım

Benimki daha çok açlığa tepki veriyo
Acıktı mı yıkıyo ortalığı velet. Dün akşam iş çıkışı inanılmaz açtım. Velet nasıl tepiyo biliyo musun, en son göbek hizama bir geçirdi, “ayhhhh” dedim kendime mani olamayıp
Yalnız cevize tepki veriyo kendileri onu hatırlıyorum

kızlarr cicilerin ve ultrasonn resimlerininn olduguu topiclerr bomboss kalmısss:26::26::26: amaa salı günüü gecsinn patlatıcam ben o cici topiginiii

HOŞGELDİN CANIM

sağol canım ..hoşbuldum

saol canım.cıksss yine göstermedi bacaklar sımsıkı kapalı arkası dönüktü.sanırım 4,5 ay sonra süpriz olarak öğrenicem ben :) sen nasılsın?

hadi yaaaa ne sinir bozucu oluyo ama öylede
ben ilk öğrenemediğimde
çıkışta sinirden ağlıcaktım nerdeyse
hayırlısı olsun bakalım bir dahaki randevuya inşallah nazlanmaz..

Google Images

anammm bayıldım buna yaaaaa. kızım olursa bi gün yaptırırım ki bunu...

Güzelmiş hemşire bence de...Ama tüm konsepti aynen yapmadınmıydı bi tarafı eksik kalıyo...
İkeadan ürün alıyosun, orda çok beğeniyosun, getirip evine koydun mu gariban kalıyo evde, dekor,arka plan, ışıklandırma filan aynı olmadı mı :)))))

HOŞGELDİN CANIM

benim haberim yok cnm
sağol cnm bakalım belki 15-20 güne çıkar
Ben de onun yanaklarından opuyorum

Benimki uyuyor daha kahvaltı yapmasını bekliyor annesinin
kıpırdadı bak öpücüğü aldı ya
Leadercim Pazar günü gittim LCW ye uzun kollu gömleklere bakmak için ama hala yarım kollular vardı..
Belki sadece buraya gelmemişse birşey diyemem..
hımm bi çıkıp bakmam lazım ama akşamları yemekti filan derken zaman bulamıyorum cumartesi bir gider bakarım
kızlarr cicilerin ve ultrasonn resimlerininn olduguu topiclerr bomboss kalmısss:26::26::26: amaa salı günüü gecsinn patlatıcam ben o cici topiginiii

o linki yollasana cnm ben bir yollıyım cicilerimizi ilk zamanlar göndermiştim burası gibi değil ki kimse bi yorum yapmamış hevesim kaçtı benimde

ben sevmıyorum öyle yine beşiğin bi yerlerine iliştirilmiş ayı yoğileri falan. düz olsun beyaz olsun ama illa çocuk odası oldugunu belli edeceksek de duvar kağıdı cıvıl cıvıl olsun. halısı renkli olsun (düz renk ama çarpan bi renk tonunda).

elimde olsa hani şu arabalı yataklar varya. araba modelinde güya yatak he işte onları piyasadan kaldırırım. ama elimde değil. elimde olsa yapardım ama o yetkiyi bana vermediler. aslında verselerdi iyi olacaktı (

acıktım ben beynim işlemez oldu ben bi yemeğe gıdeyım. bekleyın beni anacım... öptum.

Google Images

anammm bayıldım buna yaaaaa. kızım olursa bi gün yaptırırım ki bunu...

çok güsel yaaa mükemmel duvar kağıtlarını bulabilceğimiz bir site bilen var mı bende düşünüyorum sonrasında babamla papaz olurmuyum acaba? çıkıyo dimi istediğin zaman iz yapmadan

kızlar heralde hepimizi bir kıyafet telaşı almış bende öle sabahları ne giysem diye buhran geçiriyorum hatta bazen gideceğim yer keyfiyse dolabla cebelleşip vazgeçiyorum gitmekten eşofmanla felanda atlatılmıyor heryer mersindeyim ben burdada adam akıllı hiçbişi yokkk pantolon bulsam large şeyler alıcamda üzerine bakalım böyle idare edicez ama doğum sonrası heralde hepimiz pek bi süsleniriz

aslında bende senin gibi düşünürdüm aklıma çocukluğum geldi annem babamda hep sade mobilyalar almışlar bana küçüklüğümde şimdi özeniyorum onlara içim gidiyo çocuk olduğu cıvıl cıvıl şeylerinden belli olmalı bence hayatının her devresinde ergenlikte evlendiğinde zaten sade bir mobilyası olacak ama onun bebekliği bir daha geri gelemeyecek onların gözünden bakmak lazım benim içimde kalmış ki cıvıl cıvıl görünce bi tuhaf oluyorum aslında gönlüm düz renklerden yana ağır oluyo ama benim zevkime göre değilki bebeğe göre düşünmek lazım

Bende sevmem ayı yogileri filan beşiğimi de düz beyaz alıciim kısmetse.
Ama şey demek istiyorum,yani yaptınmı beşik, aksesuarlar,duvar kağıdı,ışıklandırma aynını yapıcan beğendiğin yerdeki gibi.
İçinden bişey çıkardın mı bi tarafı eksik kalıyo, ilk yarattığı etkiyi yaratmıyo dedimdii....

buldum o zamann sen de cilek recelini seviyosun.. sen mutlu olunca o da cosuyorr nasıl fikir ama ayy bebeklerden konusmakk tabu oyunu gibi oldu ne güzell

Yok bu da olmadı, ben normalde receli hic sevmem cunku
Ama canım istedigi icin yiyorum onda da oglum cosuveriyor iceride

Bazen benimki de ac oldugum zaman tepki veriyor. Anne yeter ye artık su yemegi der gibi :90:
Demekki artık basladılar yediklerimize tepki vermeye.

çok güsel yaaa mükemmel duvar kağıtlarını bulabilceğimiz bir site bilen var mı bende düşünüyorum sonrasında babamla papaz olurmuyum acaba? çıkıyo dimi istediğin zaman iz yapmadan

Duvar kagidini sokmek icin bi makine var sicak buhar veriyor duvarlara o zaman iz birakmadan cikartabiliyorsun. Zorlarsan parcalanabilir

çıkıyo bebişim çıkıyo yeni duvar kağıtları artık. benim hayalimde lacivert bi duvar üstüne böyle uzay teması.. geri kala tüm eşyalar da beyaz lakeden... ortaya da koyu mavi halı ve bi ton açık yer minderi.

bu hayal tabi bunu zonguldakta yapabilmek biraz g.ö.t (güven. özveri. tecrübe yanlış anlaşılmasın) ister. dayım mobilyacı benim mobilyaları ona yaptırtacam da geri kalanı bakalım bulabılecek miyim? dün eşime de anlattım bayıldı bu fikre.

bilmıyorum ki canım ya. ben klasık bı kadınım. evim siyah beyaz. genelde tüm kiyafetlerim aynı tonlardadır. klasik renkleri severim ben. (ama aynı zamanda da klasik mobilya da tahammülüm yoktur)
o yuzden bebeğin odasını da beyaz düşünuyorum. tabi biraz renklendirecem ama dediğim gibi öyle arabalı yatak, bal kabağından beşik falan olmayacak kesinlikle.

katılıyorum. konsept aynı oldu mu guzel duruyor. en ufak bi kutuyu dahı es geçsen ı ıhh ordakı havayı yansıtmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…