2012 Şubat Anneleri

http://www.kadinlarkulubu.com/subat...lerinin-odalari-kiyafetleri.html?daysprune=45

al cnmm linkk buu.. ama egerr konuyu bulamazsann subatt anneleri anasayfada altta günler var. bizde son 1 gün görünüyor onu mesela 10 gün falan deyip konuları göster dersen eski sayfalarda acılıyor hadi bekliyoruzz meraklaaa

slm tontişler,nasılsınız bakalım..

biz dün akşam eşimle dışarıda yemek yedik,canım çok fena bişey istedide,dünde temizlik yapınca yemek yapamadım yorgunluktan,dışarı çıktık.

lcw dan bahsetişsiniz,dün akşam 1-2 kot pantolon denedimde ay ne o öyle belleri resmen ince bi penye koymuşlar,bollaşmış bide!
denedim göbekten oturdu gibi,belden aşağıya kaydı !küçük beden denedim oda bacaklardan dar geldi!almadım!bebek resimli badiler vardı uzun kollu

2 renk getirmişler kırmızı ve lacivert ,diğer gömlekler hep yazlık ,henüz yeni sezon gelmemiş.
kızlar dün bi kadın benim hamile olduğumu anladı,kasada yer vernmek istedi!siz hamilesiniz buyurun önce geçin dedi!ayy çok mutlu oldum!:))))

dün bazı kitaplardan bahsedip önermiştinizya, 'bin muhteşem güneş ve uçurtma avcısını aldım!
inşallah okumayada başlarım!:))

biz iyiyiz şekerim sen? iyi yapmışsın iki muhteşem kitap almışsın. biran önce başla.

Kızlar bişey sorcammm. Bebeğin hareketlerini tam anlamıyla hissediyormusunuz. Ben bazen içimde içimi tırmalayan bişey olduğunu hissediyorum karnımda. Ama tekme atma falan yok...

ayy ben bunu kızada yaparımm.. enfess olurr.. hatta laciver degil koyu bi mor da olabilirr o duvarr.. pembeyle cok aramız yok da ayyy müthişş duygularıma tercüman olmuss benimdee

evet evet mor ya da fuşya yeminle yıkılır. yere de duvar morsa fuşya halı ya da fuşyaysa mor bi halı anammmmm yeme de yanında yat yeminle.

Kızlar bişey sorcammm. Bebeğin hareketlerini tam anlamıyla hissediyormusunuz. Ben bazen içimde içimi tırmalayan bişey olduğunu hissediyorum karnımda. Ama tekme atma falan yok...

ben yeni yeni hisstemeye başladım.aslında 16.haftalarda ara ara bişeyler hissettim hep sol tarafta ,böyle seyirme gibiydi!sonra kayboldu ,uzun zaman hissetmedim.bu hafta yine başladı,ara ara bişeyler oluyor işte.
sen kaçıncı haftandasın canım?

sizin zevkinize güvenerek aldım zaten.))

sağolasın. :)))

şekerim ben bişeyler hissediyordum bundan 1- 1,5 hafta önce başladı. ama gaz mı hareket mi emin olamıyordum. ama 2-3 gündür bildiğin bambaşka hareketler var içimde. hiç daha önce olmayan şeyler. ha güm güm tekmeler falan değil elbet. daha yumuşak, yoklama hareketleri. vuruyor ve sürekliliği yok. 5 dakika sonra yine vuruyor. :)))

21. haftam cnm.

Bende öyle şeyler hissediyorum ama dediğin gibi emin olamıyorum hareketlerimidir miniğimin diye.

Evet canım ben tam anlamıyla hissediyorum artık, eminim hatta. Cunku p.tesi usg de ayagını hareket ettirdigini gordugumde karnım da oynadı.

Ve artık o hissettigim seyin bebek oldugunu anladım. Tekme atma yok tabiki daha o kadar kuvvetli degiller cunku. Ama karnım kalkıp iniyor gozle de goruluyor artık.

Bende öyle şeyler hissediyorum ama dediğin gibi emin olamıyorum hareketlerimidir miniğimin diye.

gaz sancısı gibi değil artık bunlar. ben ayırt etmeye başladım gaz sancısı daha keskın ve agrıyla oluyor. bunlar daha yumuşak hareketler. ani ve kısa darbe gibi.

eheheh miniğinin onlar miniğinin. yerim ben onları ya. doğsalar da sevsek.

Bazı insanların hissiyatı çok güçlü olurmuş seninde öyle galiba maşallah.

Evet ya bence de.

Oda on numara. İskandinav tarzı, tam sevdiğim gibi. Mmmmm nefis!
Toz mavilere beyaz niyetiyle baktım ben :)))

Tekmeden daha yumuşak ama daha önce hissetmediğim türden bir şeyler benim.
Yalnız dün iki kez sağlam geçirdi, tekme değilse bile Osmanlı şepeşillesi diyebilirim.
Tırmalama bende de oluyor, bi de bazen kafasını mı kolunu mu dayıyorsa dayanıyor ittiriyor gibi geliyor.
Vurmadan daha uzun sürüyor, birkaç saniye. Hatta geçen yine öyle olduğunda karnımı elledim elime bişey geldi kol gibi :26:

evet evet mor ya da fuşya yeminle yıkılır. yere de duvar morsa fuşya halı ya da fuşyaysa mor bi halı anammmmm yeme de yanında yat yeminle.

evett enfes bi odaa.. du bakim hatta bu sifonyeri bi mobilyacıdaa yaptırabilirim ben büyüyüncede üstüne bi ayna takarızz öyle kullanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…