2012 Şubat Anneleri

Bu bin muhteşem güneş, uçurtma avcısının devamı niteliğindemi bacı?

değil şekerim. ben uçurtma avcısını daha okumadım. ama aldığım haberlere göre uçurtma avcısındaki bazı karakterler bin muhteşem güneş'te de varmış. kitabı bi bulamadım burda. artık netten sipariş edecem.

kitapyurdundan sipariş ettim ben.cep boyları da var, severim ben öyle minnoş şeyleri:76:

değil sanırsam..uçurtma avcısından sonra bin muhtrşem güneşi yazmış yazar.
o yüzden ikisinide aldım ben,önce uçurtmayı okuyucam

Ben aynı anda birden fazla kitap aldığımda elimdekine konsantre olamıyorum. Aklım hep diğerinde oluyo.
Hani çekmeceni abur cuburla doldurursun acıktıkça yiyeyim diye sonra oturur hepsini yersin,yemeden rahat etmezsin ya, öyle bişey :)))

kitapyurdundan sipariş ettim ben.cep boyları da var, severim ben öyle minnoş şeyleri:76:

ayyy yok cep boy kitapları sevmem ben. kalın olur gözümü korkutur. hele sarmayan bi kitapsa ı ıhh hiç gelemem. kız ben çok huysuzum ya bi tanısan bana gıcık olursun. var böyle saçma sapan huylarım.

Az once bir havadis ogrendim, bizim is yerinde 2 tane Turk var sadece, diger bayan da hamileymis ve benimle ayni tarihlerede dogum yapacakmis o da oglanmis Asansorde gormus beni hemen yazistik, tesadufun boylesi diye...
Sasirdim bi de sevindim, simdi yabancilar diycek bunlar da anlasti heralde diye gobek gobek dolanicaz ortalikta hehe

puahuahuahauhauh pihuuuuuu ahhah benzetmeyi kesss... ahahaa.

senin açından çok güzel bişey ama gelişmelerinizi takip edersiniz seninki tekmeliyomu benimki şöyle yapıyo falan...çok güzel bişey birbirinizi anlarsınız...

Takima renklere bayildim, ben duz beyaz yapicaktim odayi ama mobilyada beyaz olucak biraz renk lazim ben abajur perde diyordum ama guzel bir fikir verdin bana simdi, odanin iki duvarini koyu maviye boyayip geri kalanini beyaz birakip kisa mavi perdeler diktim mi bir de yere puf perdeyle ayni renkte, sahane olur. Acaba bej beyaz mi yapsam, himm, esimle konusayim suanda zaten tamirat var evde izolasyonu saglamlastirip duvarlari yeniliyoruz boyanmadan karar vermem lazim... Hay sen cok yasa Gokce, gonder sen daha boyle fikirlerden iyi oluyor

ayy aynen..:)))))))))))şimdi ikiside elimde ya henüz başlamadım ama uçurtmayı okuyucam ilk sözde,diğeride yanımda,ikide bir alıyorum,bi önüne bakıyorum,bi arkasına,arada sayfaları çeviriyorum meraktan :))biran önce diğeri bitsede bunada başlasam moduna girdim!

Duvar kagidini sokmek icin bi makine var sicak buhar veriyor duvarlara o zaman iz birakmadan cikartabiliyorsun. Zorlarsan parcalanabilir
hımmm peki cnm öyle yaparım o zaman bir araştırayım bakayım
tamam hemen yüklüyorum fotoları

bende 2 tane pantolunu var lcwnın gayet memnunum 50küsür tlye almıştım çokta yoktu ama cuk die oturuo aslında hayret yeni tarzları mı bozdular acep t-shirtler için sağol bu haftasınu bi bakayım

slm kızlar nasılsınız bebekler nasıl bakalım..bugün anadolu yakası istanbul bulutlu yağdı yağacak....yağmuru çok severim...dün evdeydim izin yaptım...yatak odamı falan temizledim biraz yoruldum ama napim temizlik gibisi yok..ahh ahhh evde kalacağım günleri iple çekiyorum..çalışmaktan sıkıldım nedense?..dün komşularım diyo karnın bayağı çıktı diye fazla bişey alma zaten doğumdan sonra giyemezsin diyolar..hırka ile hamile pantolonu alsam yeter..karnım büyüdükçe ben bunu nasıl doğuracağım diyede ayrı bir korku kaplıyor içimi:18: sanki hep orda kalacak.. güzel oğlum..sizler naptınız kızlar?

güneşışığım lcw nın hamile pantolonları kötümü? ben ordan almak istiyorum da hiç gidemedim henüz işten..bide bebekli badilerden alıcam çok tatlılar uzun kollusunu inş bulurum malum kapalıyım..

ayyy yok cep boy kitapları sevmem ben. kalın olur gözümü korkutur. hele sarmayan bi kitapsa ı ıhh hiç gelemem. kız ben çok huysuzum ya bi tanısan bana gıcık olursun. var böyle saçma sapan huylarım.

Çok da cep boy diil ama, diğerinden bi 30 syf. filan fazlası var :)))

Selam sekerler, ne kaynatıyorsunuz bakim?

Selam elefera nasılsın ne var ne yok?

Sen de benim gibi tüm çekmeceyi bi günde yutanlardansın işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…