- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #22.621
Bu bin muhteşem güneş, uçurtma avcısının devamı niteliğindemi bacı?
Bu bin muhteşem güneş, uçurtma avcısının devamı niteliğindemi bacı?
değil şekerim. ben uçurtma avcısını daha okumadım. ama aldığım haberlere göre uçurtma avcısındaki bazı karakterler bin muhteşem güneş'te de varmış. kitabı bi bulamadım burda. artık netten sipariş edecem.
değil sanırsam..uçurtma avcısından sonra bin muhtrşem güneşi yazmış yazar.
o yüzden ikisinide aldım ben,önce uçurtmayı okuyucam
kitapyurdundan sipariş ettim ben.cep boyları da var, severim ben öyle minnoş şeyleri:76:
Ben aynı anda birden fazla kitap aldığımda elimdekine konsantre olamıyorum. Aklım hep diğerinde oluyo.
Hani çekmeceni abur cuburla doldurursun acıktıkça yiyeyim diye sonra oturur hepsini yersin,yemeden rahat etmezsin ya, öyle bişey :)))
Az once bir havadis ogrendim, bizim is yerinde 2 tane Turk var sadece, diger bayan da hamileymis ve benimle ayni tarihlerede dogum yapacakmis o da oglanmisAsansorde gormus beni hemen yazistik, tesadufun boylesi diye...
Sasirdim bi de sevindim, simdi yabancilar diycek bunlar da anlasti heralde diye gobek gobek dolanicaz ortalikta hehe
2011 Erkek Bebek Odaları modern-erkek-bebek-odasi-takimlari
ana biri hayalimi gerçekleştirmiş bile. bu tarz işte. evet evet kesinlikle böyle. gerçi çok fazla toz mavi kullaılmış objelerde ama olsun güzel durmuş.
Ben aynı anda birden fazla kitap aldığımda elimdekine konsantre olamıyorum. Aklım hep diğerinde oluyo.
Hani çekmeceni abur cuburla doldurursun acıktıkça yiyeyim diye sonra oturur hepsini yersin,yemeden rahat etmezsin ya, öyle bişey :)))
senin açından çok güzel bişey ama gelişmelerinizi takip edersiniz seninki tekmeliyomu benimki şöyle yapıyo falan...çok güzel bişey birbirinizi anlarsınız...
hımmm peki cnm öyle yaparım o zaman bir araştırayım bakayımDuvar kagidini sokmek icin bi makine var sicak buhar veriyor duvarlara o zaman iz birakmadan cikartabiliyorsun. Zorlarsan parcalanabilir
tamam hemen yüklüyorum fotolarıhttp://www.kadinlarkulubu.com/subat...lerinin-odalari-kiyafetleri.html?daysprune=45
al cnmm linkk buu.. ama egerr konuyu bulamazsann subatt anneleri anasayfada altta günler var. bizde son 1 gün görünüyor onu mesela 10 gün falan deyip konuları göster dersen eski sayfalarda acılıyorhadi bekliyoruzz meraklaaa
slm tontişler,nasılsınız bakalım..
biz dün akşam eşimle dışarıda yemek yedik,canım çok fena bişey istedide,dünde temizlik yapınca yemek yapamadım yorgunluktan,dışarı çıktık.
lcw dan bahsetişsiniz,dün akşam 1-2 kot pantolon denedimde ay ne o öyle belleri resmen ince bi penye koymuşlar,bollaşmış bide!
denedim göbekten oturdu gibi,belden aşağıya kaydı !küçük beden denedim oda bacaklardan dar geldi!almadım!bebek resimli badiler vardı uzun kollu
2 renk getirmişler kırmızı ve lacivert ,diğer gömlekler hep yazlık ,henüz yeni sezon gelmemiş.
kızlar dün bi kadın benim hamile olduğumu anladı,kasada yer vernmek istedi!siz hamilesiniz buyurun önce geçin dedi!ayy çok mutlu oldum!:))))
dün bazı kitaplardan bahsedip önermiştinizya, 'bin muhteşem güneş ve uçurtma avcısını aldım!
inşallah okumayada başlarım!:))
ayyy yok cep boy kitapları sevmem ben. kalın olur gözümü korkutur. hele sarmayan bi kitapsa ı ıhh hiç gelemem. kız ben çok huysuzum ya bi tanısan bana gıcık olursun. var böyle saçma sapan huylarım.
Selam sekerler, ne kaynatıyorsunuz bakim?
ayy aynen..:)))))))))))şimdi ikiside elimde ya henüz başlamadım ama uçurtmayı okuyucam ilk sözde,diğeride yanımda,ikide bir alıyorum,bi önüne bakıyorum,bi arkasına,arada sayfaları çeviriyorum meraktan :))biran önce diğeri bitsede bunada başlasam moduna girdim!
kızlar ben iş yerinde ki işlerimi artık hiç yetiştiremiyorum yaaa
kızlar ben iş yerinde ki işlerimi artık hiç yetiştiremiyorum yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?