2012 Şubat Anneleri

bej beyaz silik durur ya, araya net keskin bi renk kat bence. böyle canlı lacivert, turkuaz gibi. odaya giren renklere ve objelerın uyumuna vurulsun.

bir de aklında bulunsun atıyorum mavi olsun; mavi kullanacaksan renk vermesi açısından tek bi renkten yaptırma herşeyi. açıklı koyulu yaptır.

ayyyyy heyecanlandım ya hadi yapalım hayallerimizi.

benim dün baktıklarımın fiyatı 24.90 a bi model vaqrdı ,birde 34.90 dı!kotları iyiydi aslında hoşuma gittide,dediğim bel kısımları kötüydü!
senin aldkların daha kaliteliymiş ozaman.fiyetı 50 tl olan yoktu .

canım pantolon olarak modelleri güzeldi aslında,tam bedenini bulsan tam üzerine oturu falan,güzeldi kesimleri.ama dediğim gibi bel lastiklerini beyenmedim ben.şey gibiydi zamanla kullanmaktan incelmiş,kendinden geçmiş gibiydi.38 beden giydim,beli 44-46 gibiydi!
şimdi alsam ileride tamam karnım iyice büyücek içini dolduracak ama,ozamanda kiloda almış olucaz bacaklardan hiç geçmeyecek!
sezon iyice başlasında,haftaya falan tekrar bakıcam.

canım o pantolonların belleri zaten kumaş oluyor karnı sarması için esnek değilmiydi bende merak ettim şimdi bende alıcam çünkü?:44:

hamile kıyafetleri satan adam gibi bir yer yokki lcw var gebe die bir marka var bide ebrumaterniy varo kadar lcw fiyatları yarı yarıya fiyatlar çok pahalı 100tlden aşağı kot 40 tlden aşağı t-shirt yok bana mantıksız geldi bende lcwların hepsini gezip gözde alışveriş merkezlerine gelen nadir modellerini alıyorum azcık daha fazla veriyorum ama uzun süre giyiniyorum kızlar geç kalmışsınız ben 2 aylıktan beri hamile pantolunu giyiyorum genelde tayt gibi kotlar giyerdim eşim yasakladı daha göbek çıkmadan başladım giymeye sıkıştırmayın bebeklerin gelişimlerini engellemeyin aman haa derhal gidin kıyafet bakmaya yada beli lastikli şeyler giyin en azından

kızlar uçurtma avcısını bende okudum evet guzel bır kıtap anlatımı konusu ama bu donemde hamıleyken bence okunmamalı psikolojiniz etkilenmez diyorsanız problem yok ama o kitaptan ben çok etkilenmiştim ve bin muhtesem gunesın devamı oldugunu soylemıstı bır arkdasım sadece uyarmak ıstedım

sende çok erken başlamışın 2 aylıkken

canım o pantolonların belleri zaten kumaş oluyor karnı sarması için esnek değilmiydi bende merak ettim şimdi bende alıcam çünkü?:44:

çok çoooook esnekti canım..hatta okadar esnektiki arkadan belimden aşağı kaydı.önden göbeğim yine biraz doldurdu ama ,arkayı öyle giyemem ki!bana berbat durdu işte!

bende öyle yapim bari

ayyyyy..öylemiii..:26:bugünlerde çokta hassasız,nazlıyız,kırılganız zaten..amaaannnn bişeycik olmaz dicem okuyacam valla!:))))))

ayyyyy..öylemiii..:26:bugünlerde çokta hassasız,nazlıyız,kırılganız zaten..amaaannnn bişeycik olmaz dicem okuyacam valla!:))))))

sen bılırsın canım bir de ıkı çocugun hayatı anlatılıyor zaten tam anne olacakken uzulebılırsın ama mutlaka oku ıyı bır kıtap sımdı yada sonra

bu arada oglen arası ıcın eve geldım bu ne yaa tv de altın gunu dıye program baslamıss offf tam sacmalık sadece tuvalette cekmıyorlar su kadınları valla yakında oda olur ayse hanım buyuk yaptı fatma hanım kucuk

Benim arkadaşım da çok etkilendiğini söyledi...Ay bu ara zaten depresyon eşiğim pek bi düşük, inşallah kötü olmam :))

sende çok erken başlamışın 2 aylıkken

Ben hamile olduğumu öğrendiğimde hatta daha önce başlamıştım :)))
Karnım sıkışmasın diye :)

kızlar bu hafta 20.haftamdayım. tetanoz aşısı yaptırmayı düşünmüyorum sizde yaptırmak zorunlumudur?

siz yaptırdınız mı?

Benim bildiğim kadarıyla doktorlar yapılmasını öneriyor. Topikte olan arkadaşlar var, ben de 3 Ekimde olucam kısmetse.

teşekkür ederim canım..sanada çok geçmiş olsun..çalışan hamile olmak çok zor..gidemiorum şuan dr ye

Bu sabah sağlık ocağına gittim, kayıt yaptırmam gerekiyormuş, diğer kontrol günlerimi de söylediler. Ben de çalıştığım için eğer bu günlerde işyerimden izin almam sorun olacaksa 1 günlük rapor verebileceğini söyledi doktor. Bence sen de doktorundan rapor yazmasını isteyerek izin alıp testlerini yaptır. Aman kızlar bizim ve bebişlerimizin sağlığı önemli, ihmal etmeyin... Geçmiş olsun... :80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…