- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #22.641
Takima renklere bayildim, ben duz beyaz yapicaktim odayi ama mobilyada beyaz olucak biraz renk lazim ben abajur perde diyordum ama guzel bir fikir verdin bana simdi, odanin iki duvarini koyu maviye boyayip geri kalanini beyaz birakip kisa mavi perdeler diktim mi bir de yere puf perdeyle ayni renkte, sahane olur. Acaba bej beyaz mi yapsam, himm, esimle konusayim suanda zaten tamirat var evde izolasyonu saglamlastirip duvarlari yeniliyoruz boyanmadan karar vermem lazim... Hay sen cok yasa Gokce, gonder sen daha boyle fikirlerden iyi oluyor
hımmm peki cnm öyle yaparım o zaman bir araştırayım bakayım
tamam hemen yüklüyorum fotoları
bende 2 tane pantolunu var lcwnın gayet memnunum 50küsür tlye almıştım çokta yoktu ama cuk die oturuo aslında hayret yeni tarzları mı bozdular acep t-shirtler için sağol bu haftasınu bi bakayım
güneşışığım lcw nın hamile pantolonları kötümü? ben ordan almak istiyorum da hiç gidemedim henüz işten..bide bebekli badilerden alıcam çok tatlılar uzun kollusunu inş bulurum malum kapalıyım..
benim dün baktıklarımın fiyatı 24.90 a bi model vaqrdı ,birde 34.90 dı!kotları iyiydi aslında hoşuma gittide,dediğim bel kısımları kötüydü!
senin aldkların daha kaliteliymiş ozaman.fiyetı 50 tl olan yoktu .
benim dün baktıklarımın fiyatı 24.90 a bi model vaqrdı ,birde 34.90 dı!kotları iyiydi aslında hoşuma gittide,dediğim bel kısımları kötüydü!
senin aldkların daha kaliteliymiş ozaman.fiyetı 50 tl olan yoktu .
ayy aynen..:)))))))))))şimdi ikiside elimde ya henüz başlamadım ama uçurtmayı okuyucam ilk sözde,diğeride yanımda,ikide bir alıyorum,bi önüne bakıyorum,bi arkasına,arada sayfaları çeviriyorum meraktan :))biran önce diğeri bitsede bunada başlasam moduna girdim!
hamile kıyafetleri satan adam gibi bir yer yokki lcw var gebe die bir marka var bide ebrumaterniy varo kadar lcw fiyatları yarı yarıya fiyatlar çok pahalı 100tlden aşağı kot 40 tlden aşağı t-shirt yok bana mantıksız geldi bende lcwların hepsini gezip gözde alışveriş merkezlerine gelen nadir modellerini alıyorum azcık daha fazla veriyorum ama uzun süre giyiniyorum kızlar geç kalmışsınız ben 2 aylıktan beri hamile pantolunu giyiyorum genelde tayt gibi kotlar giyerdim eşim yasakladı daha göbek çıkmadan başladım giymeye sıkıştırmayın bebeklerin gelişimlerini engellemeyin aman haa derhal gidin kıyafet bakmaya yada beli lastikli şeyler giyin en azından
canım o pantolonların belleri zaten kumaş oluyor karnı sarması için esnek değilmiydi bende merak ettim şimdi bende alıcam çünkü?:44:
canım pantolon olarak modelleri güzeldi aslında,tam bedenini bulsan tam üzerine oturu falan,güzeldi kesimleri.ama dediğim gibi bel lastiklerini beyenmedim ben.şey gibiydi zamanla kullanmaktan incelmiş,kendinden geçmiş gibiydi.38 beden giydim,beli 44-46 gibiydi!
şimdi alsam ileride tamam karnım iyice büyücek içini dolduracak ama,ozamanda kiloda almış olucaz bacaklardan hiç geçmeyecek!
sezon iyice başlasında,haftaya falan tekrar bakıcam.
kızlar uçurtma avcısını bende okudum evet guzel bır kıtap anlatımı konusu ama bu donemde hamıleyken bence okunmamalı psikolojiniz etkilenmez diyorsanız problem yok ama o kitaptan ben çok etkilenmiştim ve bin muhtesem gunesın devamı oldugunu soylemıstı bır arkdasım sadece uyarmak ıstedım
canım ya sen doktorlara soru soruyorsun ya
oraya kayıt olmak gerekiyor mu
ben bişey sormak istiyorum da
şeker sepet kapı süsü falan alan varmı?nerden alacaksınız?
ayyyyy..öylemiii..:26:bugünlerde çokta hassasız,nazlıyız,kırılganız zaten..amaaannnn bişeycik olmaz dicem okuyacam valla!:))))))
kızlar bu hafta 20.haftamdayım. tetanoz aşısı yaptırmayı düşünmüyorum sizde yaptırmak zorunlumudur?
siz yaptırdınız mı?
kızlar bu hafta 20.haftamdayım. tetanoz aşısı yaptırmayı düşünmüyorum sizde yaptırmak zorunlumudur?
siz yaptırdınız mı?
kızlar uçurtma avcısını bende okudum evet guzel bır kıtap anlatımı konusu ama bu donemde hamıleyken bence okunmamalı psikolojiniz etkilenmez diyorsanız problem yok ama o kitaptan ben çok etkilenmiştim ve bin muhtesem gunesın devamı oldugunu soylemıstı bır arkdasım sadece uyarmak ıstedım
ayyyyy..öylemiii..:26:bugünlerde çokta hassasız,nazlıyız,kırılganız zaten..amaaannnn bişeycik olmaz dicem okuyacam valla!:))))))
sende çok erken başlamışın 2 aylıkken
siz yaptırdınız mı?
teşekkür ederim canım..sanada çok geçmiş olsun..çalışan hamile olmak çok zor..gidemiorum şuan dr ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?