2012 Şubat Anneleri

slm kızlar nabersiniz bakalımm... ya dün çok saçmaladım walla arkadaşlar geldi oturmaaya bi oğulları var eşimle ben çok seweriz onu çok tatlı bir bebek ama dün eşim onu sewio,oynuo die acayip bozuldum hatta onlar gidince ağladım sen başkalarının çocuklarını sewceğine karnımdaki kızımızla ilgilensene diee baya bi saçmaladım eşimde güldü banaa ne biliyim kendi kızımdan başka çocukları sewemioum artık iice abartmaya başladımm gıcık oldumm

şeker sepet kapı süsü falan alan varmı?nerden alacaksınız?

bi tanıdığımızın bebek şekerini çok beyenmiştim ben!bildiğimiz yumurta kabuğu(aynı gerçek gibiydi ama plastikti sanırım)isti kırık,kırık olan yere uçuşan tüyler koymuşlar,içinden de civciv çıkıyo.yumurta uzun bi çunuğun üzerinde duruyor.çok beyenmiştim onu.
güzel anlatamadım yaa:)))))

seninle aynıyız canım..bbeke hareketlerini hissediyormusun?

şeker sepet kapı süsü falan alan varmı?nerden alacaksınız?

Benim görümcem bu tarz şeyler yapıyor.Hatta nikah şekerimi be gelin çiçeğimi de o yapmıştı, çok da hoş yapıyo ama ben ona yaptırtmak istemiyorum bu kez.
Karışmasını istemiyorum.Eskisine göre de zaten daha uzak ve mesafeliyiz, kendim birşeyler ayarlayacağım inşallah....

neden öyle bir psikolojiye girdin çünkü o çocuk erkekti diye ama saçmalama ne fark ederki..evlad evladdır sadece hassassın şu dönem ondandır....

sende çok erken başlamışın 2 aylıkken
canım kendi kıyafetlerim o kadar dar ki dediğim gibi tayt gibi kot düşün doktor derhal çıkarıcaksın böyle şeyler giyinme kan dolaşımıbile olmaz bebeğe çok zararlı dedi normal kıyafetlerim arasında elbiselerimi giyinebildim sadece ama benim göbek 2,5 aylıkken belirmeye başladı şimdi 5 aylık bir hamilenin karnı gibi ama eski kotlarımı hala giyinebiliyorum önden düymesi kapanmıyor yani anlıyorum ki benim vucudumda tek değişen şey göbeğim olmuşş
çok çoooook esnekti canım..hatta okadar esnektiki arkadan belimden aşağı kaydı.önden göbeğim yine biraz doldurdu ama ,arkayı öyle giyemem ki!bana berbat durdu işte!

hıom anladım güselim haklısın bende sevmem öyle ben bitane dar paça hamile bir tanede dizden aşağı bol inen bir pantolon aldım kucağında kemeri var çok cici dahada doğuma kadar biş düşünmüyorum t-shirt alırım değişik işte idare eder heralde yeterince kirli kalmasın üstümdede gerisi önemli değil

eheheheheh kıyamam yaaa. tamam hassas bi dönemden geçiyoruz da seninki biraz ahahahaha kıskanç mısın kız sen?

canımm fazla hassas günlerindesin galiba... bence bu duygularını farklı şekillerde dök , eşin yadırgayabilir :)) eşine farklı şekilde saçmala , öyle elektrik at... böyle düşünmememk için de dua et..
bende bebek sevmezdim tüm bebekleri sever oldum... aksi bi durum gelişti.. hepsini savunmasız görüyorum,hormoncuklarım anaçlaştırdı beni :)) demek ki ters tepkiler mevcut ben sevmiyorken sevmeye,sen seviyorken sadece kendi bebişine yönelmeye onu sevmeye başlamışsın.. dua et içindeki vesvese kalksın

evet kelebek kzım benim kanat çırpıo sanki karnımda eşimde duyuyor artık her dakka dinlioum karnımı tikli oldum iice atmayınca 2 dakka tedirgin oluoum sen hissedioumusun?

ben bu hafta tam olarak hissettim canım.ilk hissetiklerim seyirme gibiydi,şimdikiler daha farklı,böyle balık gibi mi desem,bazen yılan gibi bişey geçiyo sanki içimde.inşallah gaz değildir.
bazen
diyorumki 28 yıılk gazımı tanımıcammı!kesin bebeğimin hareketidir diyip kendimi sevindiriyorum,mutlu oluyorum.)))))))

Bi sorum var size:
Nevresim takımı veya uyku seti aldınız mı? Kaç tane aldınız?

valla cnm ben daha almadım mobilyadan sonra düşünüyorum bazen mobilyaların takımlarına birebir uygun uyku setleri yapıyolar öyle alırım diyorum 1uyku seti 2 nevresim takımı alıcam cnm öyle düşünüyorum

genelde yaptırılıyor diye biliyorum ama bende doktoruma sormadan yaptırmam tabi!aşıdan birkaç gün önce aylık doktor kontrolüm var,doktoruma danışıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…