- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #22.661
şeker sepet kapı süsü falan alan varmı?nerden alacaksınız?
slm kızlar nabersiniz bakalımm...ya dün çok saçmaladım walla arkadaşlar geldi oturmaaya bi oğulları var eşimle ben çok seweriz onu çok tatlı bir bebek ama dün eşim onu sewio,oynuo die acayip bozuldum hatta onlar gidince ağladım sen başkalarının çocuklarını sewceğine karnımdaki kızımızla ilgilensene diee baya bi saçmaladım eşimde güldü banaa ne biliyim kendi kızımdan başka çocukları sewemioum artık iice abartmaya başladımm gıcık oldumm
şeker sepet kapı süsü falan alan varmı?nerden alacaksınız?
slm kızlar nabersiniz bakalımm...ya dün çok saçmaladım walla arkadaşlar geldi oturmaaya bi oğulları var eşimle ben çok seweriz onu çok tatlı bir bebek ama dün eşim onu sewio,oynuo die acayip bozuldum hatta onlar gidince ağladım sen başkalarının çocuklarını sewceğine karnımdaki kızımızla ilgilensene diee baya bi saçmaladım eşimde güldü banaa ne biliyim kendi kızımdan başka çocukları sewemioum artık iice abartmaya başladımm gıcık oldumm
kızlar bu hafta 20.haftamdayım. tetanoz aşısı yaptırmayı düşünmüyorum sizde yaptırmak zorunlumudur?
siz yaptırdınız mı?
canım kendi kıyafetlerim o kadar dar ki dediğim gibi tayt gibi kot düşün doktor derhal çıkarıcaksın böyle şeyler giyinme kan dolaşımıbile olmaz bebeğe çok zararlı dedi normal kıyafetlerim arasında elbiselerimi giyinebildim sadece ama benim göbek 2,5 aylıkken belirmeye başladı şimdi 5 aylık bir hamilenin karnı gibi ama eski kotlarımı hala giyinebiliyorum önden düymesi kapanmıyor yani anlıyorum ki benim vucudumda tek değişen şey göbeğim olmuşşsende çok erken başlamışın 2 aylıkken
çok çoooook esnekti canım..hatta okadar esnektiki arkadan belimden aşağı kaydı.önden göbeğim yine biraz doldurdu ama ,arkayı öyle giyemem ki!bana berbat durdu işte!
seninle aynıyız canım..bbeke hareketlerini hissediyormusun?
neden öyle bir psikolojiye girdin çünkü o çocuk erkekti diye ama saçmalama ne fark ederki..evlad evladdır sadece hassassın şu dönem ondandır....
eheheheheh kıyamam yaaa. tamam hassas bi dönemden geçiyoruz da seninki biraz ahahahaha kıskanç mısın kız sen?
bende 20 + da yaptırıcam.hemşire ozaman gel dedi.
evet kelebek kzım benim kanat çırpıo sanki karnımda eşimde duyuyor artık her dakka dinlioum karnımı tikli oldum iice atmayınca 2 dakka tedirgin oluoum sen hissedioumusun?
Bi sorum var size:
Nevresim takımı veya uyku seti aldınız mı? Kaç tane aldınız?
Bi sorum var size:
Nevresim takımı veya uyku seti aldınız mı? Kaç tane aldınız?
cnm banada kontrolde geçen hafta dr.önüzmüdeki hafta için sağlık ocağında vs tetanoz aşını yaptır dedi,kulaktan dolma duyduğuma göre sakıncası varmış yaprmak istemiyorum ben,sormak istedim sizlerede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?