2012 Şubat Anneleri

Ay valla aynı bendeki şeylerden oluyor sana da. :44: Ben de acaba panik atakmıyım, noooluyo bana diye düşünüp duruyordum. Aynı dediğin gibi kötü bi haber alırsın da gümgüm atar ya kalbin, aynen ööle, özellikle uykudan kalkarken inanılmaz oluyor. Ayrıca azıcık yürüyünce yorulup, nefes nefese kalma belirtisi de var. Ben kontrole 10 gün sonra gidecektim, bu hafta mı gitsem diye düşünüyordum aynı nedenle. Ben önce kendi doktoruma sormayı düşünüyorum, onun yönlendirmesiyle giderim belki göğüs hastalıklarına, belki de normal şeylerdir bunlar. Nedenini öğrenirsen beni de haberdar eder misin canım???

Selam kızlar....

Müdür de bir yerimde oturtmadı...
Ordan oraya gönderdi..
Resmen sokaklardaydım bugün

Yoruldum pestilim çıktı valla...

Siz neler yaptınız?

Berfinbilgen dışardan bebeğin hareketleri 7. aydan sonra hatta 8. ve 9. ayda süper belli oluyor...
İçinde gezdiği..
Göbeğin şekilden şekile giriyor böyle...
Aklın hayalin almaz görünce...

NAzome bebğin cinsiyeti belli olmamış hala...
Rüyamı anlattım okudun mu?

Elefera senin sesin soluğun çıkmaz oldu gülüm..
Sen ne hoş yazardın yazdın mı...
tekrar yaz be can

ne zamana kadar kullanabiliyor bebişler ??? çok güzele benziyorrr

alt komşum bebeğine almıştı bence çok kullanışlı bişi değil ama sallanmalı olması güsel pek tavsiye etmiyorum bebek ayağa kalktığında şu anda 9 aylık bebeği aşağı düşme tehlikesi var aklı çıkıyo tek bırakamıyo bebeği

Bi sorum var size:
Nevresim takımı veya uyku seti aldınız mı? Kaç tane aldınız?

cnm geçen hafta ıkeaya gittik eşimle.
katalogtan daha evvel bakmıştık beşikle alt değiştirme masası aldık geldik hemen kurdu eşim:)
lastikli çarşafından yorgan,yastığına kadar hepsi vardı aldık hemde fiyatlarıda uygun hepside çok şirin:))
eve geldim daha çok vakit var ama hepsinin paketlerini açtım dayanamadım..
birde fırsat köşesi oluyor ıkea da ordan da bebek odası için 2 tane perde kanat buldum 28 tl ye normalde 56 tl miş.

birde sizede tavsiye ederim,ev grafiti diye bir site var müthiş duvar stickerları var,dün trenli bir model vardı onu almıştım akşam uyguladım bebek odasının beşiğinin duvarına çok şık oldu

...
Selam elefera nasılsın ne var ne yok?
islere yogunlasmaya gayret edıyorum canım.
O nedenle eskısı kadar takılmıyorum foruma.
Cok saldım bu aralar kendımı, toparlanmam lazım.
Arada hamılelıkten mı nedır kafam bozuluyor bırılerıne, ama cabuk gecıyor.

Sen ıyı mısın?

Bu arada ben henuz nevresım takımı ve uyku setı almadım.
Bır kez daha cınsıyetıne baktırmak ıstıyorum bebegımın.

Ama almaya baslayınca bır tane uyku setı dusunuyorum, yeter herhalde.
Nevresım, ımm ıkı olabılır.
Bır takım da ablama yaptırırım, pek marıferlıdır, gelır elınden boyle ısler.

Sana bırsey dıyım mı?
Net.ten cok guzel gorunmuyor.
Ben benım bebegımın karyolasını aldıktan sonra gecen gun bır magazada gordum bunu.
Daha once net.tede gormustum ama pek begenmemıstım.
Bence oldukca guzel ve de kullanıslı.
Sallanıyor, parmaklıkların bırı ındırılıyor, cekmecelerı de var.
Daha ne olsun.
Gayet sık bence.

Tetanoz aşısını eskiden evde doğar, acele eder hastaneye gidemeden yollarda filan doğarsa diye yapıyorlarmış. Şimdi çoğunlukla hastanede doğum olduğu için bazı doktorlar istemiyormuş. Ama zararlı olduğunu duymadım, sadece bu tip doğum ihtimali varsa önlem olarak yapılıyormuş.

ne iş yapıyosun canım..belki üşengeçlik çöküyodur malum bebekten

fatura kesiyorum canım günde 300 tane falan sonra onları ayır müşteri müşteri birleştir
sonrada kargoya ver

Neden acaba :)))))

burda takılıyorum diye mi

lcw pantolonları ilk gün güzel 2 gün bollaşıyor

canım çok güzel bence

şeker sepet kapı süsü falan alan varmı?nerden alacaksınız?

eminönü kesinlikle

kızlar bu hafta 20.haftamdayım. tetanoz aşısı yaptırmayı düşünmüyorum sizde yaptırmak zorunlumudur?

siz yaptırdınız mı?

bana ilk hamileliğimde yaptırtmamıştı bunda soracağım gittiğimde

ikeanın beşikleri dışında herşeyi çok ideal ve güzel ama beşiklerinide şöle sallanan bir model yapsalar azıcıkda dizayna önem verseler on numara olcak yani bende ordan nevresim almayı düşünüyorum daha gitmedim bu hafta sonu kocadan habersiz bir kaçım bakim bizim burnumunuzn dibi form istnbul ikea

evet doğru, beşikle beraber almak en iyisi sanırım :))

hiç almadım. düz bi renk bulayım alacam ama. malum hepsinin börtü böcekli olması gibi bi şart var bu piyasada (

Sorma :) English home'a baktım orda da kalmamıştı, genelde düz renk olur ya onların ürünleri...
Başka bi şubeye bakıcam.

Google Images

Google Images

bu iksine bayıldım ama. ahahahaha süperler.

Penguenliyi görmüştüm daha önce.
Ben de lisanslı ürünlerden Şirinler'li ve bir de winnie pooh'lu gördüm süperlerdi.
Eskiden beri winnie hastasıyım zaten :)))

güle güle kullan canım...sağlıklı günlerde...
Benim salonda ve antrede küçük bi tane olmak üzere stickerlarım var bebeğin oraya da yaparsam fazla kaçabilir :))

Ben de idare ediyorum be canım.Bu ara -genelde her sene bu mevsim civarında olduğum gibi- depresifim...
Sıkıntılar, hüzünler, korkular basıyo sanki...
Önceden reglim yaklaştığında olurdu, regli atlatayım oh biter derdim, şimdi ne zaman biter onu da bilemiyorum :26:

Bana bir tane kayınvalidem hediye etti nevresim, bir de park yatağı aldığımız yerden uyku seti aldık.
Yeter sanırım.
Bir de mobilya beşik alırsam,ona uygun alırım inşallah kafi gelir...

Son düzenleme:

Tatlım o pantolonları iyice inceledin mi?? Çünkü ben aldım 1 gün giydim beli düştü aşağıya, "aaa dedim ne adiymiş" sonra çıkardım pantolonu inceledim, meğerse içinde kayış gibi bir lastik var o lastikte kemer gibi delikli ve düğmeye istediğin deliği geçiriyorsun, yani beli ayarlanıyor.

Bu arada selamlar hatunlar...
Uyku seti konusu açılmışken hemen yazayım, heryerde beyaz uyku seti aradım, nereye girsem "imkansız bulamazsınız" dediler, ama buldum oh olsun, gittim inadına buldum

oyelken

Canım, burada takılman buyuk bır neden emın ol.
Ben taa gecen hafta ajandama not almısım, su yapılacak, bu yapılacak dıye.
Ama burada sohbet edecegım dıye yapmıyorum.
Bırde benden egıtım vermemı beklıyorlar, ısverene dıyorum kı 'cok yogunum bu aralar, vaktım yok'
Halbukı sabah oturuyorum pc.nın basına, ya markafonı den alıs-verıs yapıyorum.
Yada kk da sızınle laflıyorum.
Her aksam ıcımde pısmanlıkla cıkıyorum ofısten, yarın acmayacagım kk.yı, ıslerıme bakacagım dıyorum, yok!
Sabah gelır gelmez, ılk ısım markafonı ve kk.yı acmak oluyor.
Bugun acmadım, bıraz oncesıne kadar yanı...
Ve gecen haftadan bırıken epey ısımı hallettım.
Sımdı bıraz mola verdım, sonra yıne ıslere yogunlasacagım.
Yanı senı etkılemek ıstemem ama kk calısma hayatını cok etkılıyor.
Ben bunu anladım.

:)) hımm anladım.. bana biraz küçük geldii.. bir tane beğendik eşimle onu alacağız gibi.. beyaz bişi 6 yaşına kadar kullanabiliyormuş.. böyle taşlı kulplu çekmeceleri var acayip kokosh :)) ama büyüyen beşikler konusundki fikirlerinizi merak ediyorumm...
ben tekrar bebiş yapmayı düşünmüyorum büyüyen olsa acaba kullanabilir mi rahat çocuk onu ilerde... ama yeğenimden dolayı korktum ;gitti bebekli bir cocuk odası beğendi büyüyen beşiği vardı yatak ve çalışma masası oluyordu onları istemedi...

çocuklar belli bir yaştan sonra kendi dediklerini yaptırdıgından boşa masraf etmekten korkuyorum :))

kararsızım..ilk zamanlar park yatak alırım dedim , sonra kısa dönemli kullanıyorlar beşik daha iyi hep daha güzel görünüyor dedim..şimdi de iyice kararsızım..
o kokoş beşiği de beğendim,ama hata yapmaktan korkuyorum :))) bir de hiç yatmazmış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…