- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #22.681
kızlarr bende bişi sorucam. bir haftadırr süreklii kendimi kötü hissediyorumm.. gögsümde sürekli bi rahatsızlık var.. nasıl ifade edilir bilemiyorum da sey gibii hani böyle heyecanlanınca yada kötü bi haber alınca içinizde bişi olur ya sankii sıcak bişi akıyomus gibi.. böyle panik gibi.. anlatabildim mi acabasürekli böyleyimm ve cok rahatsız oluyorum. nefes nefese kalmam da olayın bonusu.sizde olan var mı?? bunu doktoruma mı söylemeliyimm yoksa gögüs hastalıklarına falan mı göstermem lazım:44:
kızlar şu beşik hakkında yorum yapın yaa lütfen böyle bişey mi alsam ? herşeyi içinde 325 tl uygunda..
Cicila Bebek Beşik 60*120 İçten Sallanır + Yatak + Uyku Seti | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
Bi sorum var size:
Nevresim takımı veya uyku seti aldınız mı? Kaç tane aldınız?
Bi sorum var size:
ne zamana kadar kullanabiliyor bebişler ??? çok güzele benziyorrr
Bi sorum var size:
islere yogunlasmaya gayret edıyorum canım....
Selam elefera nasılsın ne var ne yok?
kızlar ben böyle bir beşik almayı düşünüyorum nasıl sizce ?
Cicila Bebek Beşik 60*120 İçten Sallanır + Yatak + Uyku Seti | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
cnm banada kontrolde geçen hafta dr.önüzmüdeki hafta için sağlık ocağında vs tetanoz aşını yaptır dedi,kulaktan dolma duyduğuma göre sakıncası varmış yaprmak istemiyorum ben,sormak istedim sizlerede.
ne iş yapıyosun canım..belki üşengeçlik çöküyodur malum bebekten
Neden acaba :)))))
canım pantolon olarak modelleri güzeldi aslında,tam bedenini bulsan tam üzerine oturu falan,güzeldi kesimleri.ama dediğim gibi bel lastiklerini beyenmedim ben.şey gibiydi zamanla kullanmaktan incelmiş,kendinden geçmiş gibiydi.38 beden giydim,beli 44-46 gibiydi!
şimdi alsam ileride tamam karnım iyice büyücek içini dolduracak ama,ozamanda kiloda almış olucaz bacaklardan hiç geçmeyecek!
sezon iyice başlasında,haftaya falan tekrar bakıcam.
kızlar ben böyle bir beşik almayı düşünüyorum nasıl sizce ?
şeker sepet kapı süsü falan alan varmı?nerden alacaksınız?
kızlar bu hafta 20.haftamdayım. tetanoz aşısı yaptırmayı düşünmüyorum sizde yaptırmak zorunlumudur?
siz yaptırdınız mı?
islere yogunlasmaya gayret edıyorum canım.
O nedenle eskısı kadar takılmıyorum foruma.
Cok saldım bu aralar kendımı, toparlanmam lazım.
Arada hamılelıkten mı nedır kafam bozuluyor bırılerıne, ama cabuk gecıyor.
ahhh bi bende yoğunlaşabilsem
penguşlu olanı çok şirinnnn
cnm geçen hafta ıkeaya gittik eşimle.
katalogtan daha evvel bakmıştık beşikle alt değiştirme masası aldık geldik hemen kurdu eşim:)
lastikli çarşafından yorgan,yastığına kadar hepsi vardı aldık hemde fiyatlarıda uygun hepside çok şirin:))
eve geldim daha çok vakit var ama hepsinin paketlerini açtım dayanamadım..
birde fırsat köşesi oluyor ıkea da ordan da bebek odası için 2 tane perde kanat buldum 28 tl ye normalde 56 tl miş.
birde sizede tavsiye ederim,ev grafiti diye bir site var müthiş duvar stickerları var,dün trenli bir model vardı onu almıştım akşam uyguladım bebek odasının beşiğinin duvarına çok şık oldu
valla cnm ben daha almadım mobilyadan sonra düşünüyorum bazen mobilyaların takımlarına birebir uygun uyku setleri yapıyolar öyle alırım diyorum 1uyku seti 2 nevresim takımı alıcam cnm öyle düşünüyorum
hiç almadım. düz bi renk bulayım alacam ama. malum hepsinin börtü böcekli olması gibi bi şart var bu piyasada(
cnm geçen hafta ıkeaya gittik eşimle.
katalogtan daha evvel bakmıştık beşikle alt değiştirme masası aldık geldik hemen kurdu eşim:)
lastikli çarşafından yorgan,yastığına kadar hepsi vardı aldık hemde fiyatlarıda uygun hepside çok şirin:))
eve geldim daha çok vakit var ama hepsinin paketlerini açtım dayanamadım..
birde fırsat köşesi oluyor ıkea da ordan da bebek odası için 2 tane perde kanat buldum 28 tl ye normalde 56 tl miş.
birde sizede tavsiye ederim,ev grafiti diye bir site var müthiş duvar stickerları var,dün trenli bir model vardı onu almıştım akşam uyguladım bebek odasının beşiğinin duvarına çok şık oldu
islere yogunlasmaya gayret edıyorum canım.
O nedenle eskısı kadar takılmıyorum foruma.
Cok saldım bu aralar kendımı, toparlanmam lazım.
Arada hamılelıkten mı nedır kafam bozuluyor bırılerıne, ama cabuk gecıyor.
Sen ıyı mısın?
Bu arada ben henuz nevresım takımı ve uyku setı almadım.
Bır kez daha cınsıyetıne baktırmak ıstıyorum bebegımın.
Ama almaya baslayınca bır tane uyku setı dusunuyorum, yeter herhalde.
Nevresım, ımm ıkı olabılır.
Bır takım da ablama yaptırırım, pek marıferlıdır, gelır elınden boyle ısler.
canım pantolon olarak modelleri güzeldi aslında,tam bedenini bulsan tam üzerine oturu falan,güzeldi kesimleri.ama dediğim gibi bel lastiklerini beyenmedim ben.şey gibiydi zamanla kullanmaktan incelmiş,kendinden geçmiş gibiydi.38 beden giydim,beli 44-46 gibiydi!
şimdi alsam ileride tamam karnım iyice büyücek içini dolduracak ama,ozamanda kiloda almış olucaz bacaklardan hiç geçmeyecek!
sezon iyice başlasında,haftaya falan tekrar bakıcam.
alt komşum bebeğine almıştı bence çok kullanışlı bişi değil ama sallanmalı olması güsel pek tavsiye etmiyorum bebek ayağa kalktığında şu anda 9 aylık bebeği aşağı düşme tehlikesi var aklı çıkıyo tek bırakamıyo bebeği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?