- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #22.701
Tatlım o pantolonları iyice inceledin mi?? Çünkü ben aldım 1 gün giydim beli düştü aşağıya, "aaa dedim ne adiymiş" sonra çıkardım pantolonu inceledim, meğerse içinde kayış gibi bir lastik var o lastikte kemer gibi delikli ve düğmeye istediğin deliği geçiriyorsun, yani beli ayarlanıyor.
Bu arada selamlar hatunlar...
Uyku seti konusu açılmışken hemen yazayım, heryerde beyaz uyku seti aradım, nereye girsem "imkansız bulamazsınız" dediler, ama buldum oh olsun, gittim inadına buldum
Tatlım o pantolonları iyice inceledin mi?? Çünkü ben aldım 1 gün giydim beli düştü aşağıya, "aaa dedim ne adiymiş" sonra çıkardım pantolonu inceledim, meğerse içinde kayış gibi bir lastik var o lastikte kemer gibi delikli ve düğmeye istediğin deliği geçiriyorsun, yani beli ayarlanıyor.
Bu arada selamlar hatunlar...
Uyku seti konusu açılmışken hemen yazayım, heryerde beyaz uyku seti aradım, nereye girsem "imkansız bulamazsınız" dediler, ama buldum oh olsun, gittim inadına buldum
nerelerdesin yahu sen? nerde buldun kız belki nevresimi de vardır hı? olabiir bence. olası kabul et.
bence de... böyle mutlu mu ediyor insanı nedir. ben alırım bunu bacı..
al kız sende al. sudan ucuz bi de.
Bebek Nevresim Takm - ocukmarket.com
hoşgeldin senin gibi bi alışweriş çılgınına bulamazsın denir mi hiiççok ayıp etmişler yawrumm...nereden buldun kız hakkaten
evet cnm bende normal beşik ile büyüyen arasında oldukça kararsızım görümcemin kızıda 4 yaşında ben barbili oda istiyorum die tuttumuş onunda kaldı mobilyası yazık bence büyüyen almak fazla mantıklı değil aklı başına gelince jkendi zevkleri başlayacak kendi isteğine göre alsın şimdilik büyüsün 3-4 yaşına kadar yeter:)) hımm anladım.. bana biraz küçük geldii.. bir tane beğendik eşimle onu alacağız gibi.. beyaz bişi 6 yaşına kadar kullanabiliyormuş.. böyle taşlı kulplu çekmeceleri var acayip kokosh :)) ama büyüyen beşikler konusundki fikirlerinizi merak ediyorumm...
ben tekrar bebiş yapmayı düşünmüyorum büyüyen olsa acaba kullanabilir mi rahat çocuk onu ilerde... ama yeğenimden dolayı korktum ;gitti bebekli bir cocuk odası beğendi büyüyen beşiği vardı yatak ve çalışma masası oluyordu onları istemedi...
çocuklar belli bir yaştan sonra kendi dediklerini yaptırdıgından boşa masraf etmekten korkuyorum :))
kararsızım..ilk zamanlar park yatak alırım dedim , sonra kısa dönemli kullanıyorlar beşik daha iyi hep daha güzel görünüyor dedim..şimdi de iyice kararsızım..
o kokoş beşiği de beğendim,ama hata yapmaktan korkuyorum :))) bir de hiç yatmazmış...
ikeanın beşikleri dışında herşeyi çok ideal ve güzel ama beşiklerinide şöle sallanan bir model yapsalar azıcıkda dizayna önem verseler on numara olcak yani bende ordan nevresim almayı düşünüyorum daha gitmedim bu hafta sonu kocadan habersiz bir kaçım bakim bizim burnumunuzn dibi form istnbul ikea
hehehe sen bilirsinmecidiyedeki çarşı mağazasının karşısındaki bebek dükkanından
ben sallanan beşik istemiyordum isabet oldu.sonra sallanmaya alışyıralr her gttiğin yerde sallanan beşik bulamzsın ki..
beşikte sade aldım ama içine cicili bicili yastık çarşaf yorgan koyunca çok şık oldu walla..
evet oranın ürünleri çok kaliteli çok şirin şeyler war hayırlı olsun cm güsel günlerde kullansın oğluşun
Sağol canımmm
Bebek mağazası zaten çok yok Samsunda, Bursa'ya gittiğimde "bebeler çarşısı" diye bi yere gittim dibim düştü valla, 15-20 dükkan yanyana kendimi kaybettim orda
oyelken
Canım, burada takılman buyuk bır neden emın ol.
Ben taa gecen hafta ajandama not almısım, su yapılacak, bu yapılacak dıye.
Ama burada sohbet edecegım dıye yapmıyorum.
Bırde benden egıtım vermemı beklıyorlar, ısverene dıyorum kı 'cok yogunum bu aralar, vaktım yok'
Halbukı sabah oturuyorum pc.nın basına, ya markafonı den alıs-verıs yapıyorum.
Yada kk da sızınle laflıyorum.
Her aksam ıcımde pısmanlıkla cıkıyorum ofısten, yarın acmayacagım kk.yı, ıslerıme bakacagım dıyorum, yok!
Sabah gelır gelmez, ılk ısım markafonı ve kk.yı acmak oluyor.
Bugun acmadım, bıraz oncesıne kadar yanı...
Ve gecen haftadan bırıken epey ısımı hallettım.
Sımdı bıraz mola verdım, sonra yıne ıslere yogunlasacagım.
Yanı senı etkılemek ıstemem ama kk calısma hayatını cok etkılıyor.
Ben bunu anladım.
Sağol canımmm
Bebek mağazası zaten çok yok Samsunda, Bursa'ya gittiğimde "bebeler çarşısı" diye bi yere gittim dibim düştü valla, 15-20 dükkan yanyana kendimi kaybettim orda
cnm şunu diyim sana en yakın arkadaşım çocuk gelişimi bölümü mezunu şu anda devlet okulunda kadrolu öğretmen diyor ki tuğba kesinlikle bebek sallanarak büyülmeli çünkü çocuğun buna ihtiyacı vardır üşenme eğer istiyosa yap diyor kendide şu anda 2,5 aylık hamile ordan biliyorum
yerim yaaa... bak yine çocukluğuma gittim ben. şirinler, winnie, şeker kız, georgıa, miki mouse off offf. bunları izlıcez dıye pazar sabahları saat 7 de kalkardık be... teyyy teyy.
süperler hemşire.
süper kız bunlar bayıldım winnie çokkkkkk severim aşığımmmm ona taçın herşeyide taş gibi
Ben de idare ediyorum be canım.Bu ara -genelde her sene bu mevsim civarında olduğum gibi- depresifim...
Sıkıntılar, hüzünler, korkular basıyo sanki...
Önceden reglim yaklaştığında olurdu, regli atlatayım oh biter derdim, şimdi ne zaman biter onu da bilemiyorum :26:
Bana bir tane kayınvalidem hediye etti nevresim, bir de park yatağı aldığımız yerden uyku seti aldık.
Yeter sanırım.
Bir de mobilya beşik alırsam,ona uygun alırım inşallah kafi gelir...
kızzz sen kaç tane biberon aldın öyleeeeeeeeee
ay bi geçmedi şu gün yaaa. aaaaaa
evet cnm bende normal beşik ile büyüyen arasında oldukça kararsızım görümcemin kızıda 4 yaşında ben barbili oda istiyorum die tuttumuş onunda kaldı mobilyası yazık bence büyüyen almak fazla mantıklı değil aklı başına gelince jkendi zevkleri başlayacak kendi isteğine göre alsın şimdilik büyüsün 3-4 yaşına kadar yeter
evett evet :)) beşik mantıklı.. kararsızlık yordu beni ne zor işmiş :))
bu kız çok korkutuyor beni..herkes senin gibi cadı olacakk diyor iyice korkuyorum..
o yüzden erkek istiyordum ... hatta eşime diyordum erkek olursa sana benzesin, beni de düzeltir diyordum ...
ama nasipte kıjj varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?