2012 Şubat Anneleri

nerelerdesin yahu sen? nerde buldun kız belki nevresimi de vardır hı? olabiir bence. olası kabul et.

hoşgeldin senin gibi bi alışweriş çılgınına bulamazsın denir mi hiiç çok ayıp etmişler yawrumm...nereden buldun kız hakkaten

nerelerdesin yahu sen? nerde buldun kız belki nevresimi de vardır hı? olabiir bence. olası kabul et.

Tatildeyim, patron kafa izni verdi
Tatlım valla funny baby markasının luna chic diye bi uyku seti vardı onu beğenmiştim ben aslında, ama geçen gezerken çarşıda, rastgele bir bebek mağazasına girdim, şansıma çıktı karşıma..Bende kımıl kımıl janjanlı şeyleri beenmiom :26:

evet cnm bende normal beşik ile büyüyen arasında oldukça kararsızım görümcemin kızıda 4 yaşında ben barbili oda istiyorum die tuttumuş onunda kaldı mobilyası yazık bence büyüyen almak fazla mantıklı değil aklı başına gelince jkendi zevkleri başlayacak kendi isteğine göre alsın şimdilik büyüsün 3-4 yaşına kadar yeter

süper kız bunlar bayıldım winnie çokkkkkk severim aşığımmmm ona taçın herşeyide taş gibi

ben sallanan beşik istemiyordum isabet oldu.sonra sallanmaya alışyıralr her gttiğin yerde sallanan beşik bulamzsın ki..
beşikte sade aldım ama içine cicili bicili yastık çarşaf yorgan koyunca çok şık oldu walla..

cnm şunu diyim sana en yakın arkadaşım çocuk gelişimi bölümü mezunu şu anda devlet okulunda kadrolu öğretmen diyor ki tuğba kesinlikle bebek sallanarak büyülmeli çünkü çocuğun buna ihtiyacı vardır üşenme eğer istiyosa yap diyor kendide şu anda 2,5 aylık hamile ordan biliyorum

evet oranın ürünleri çok kaliteli çok şirin şeyler war hayırlı olsun cm güsel günlerde kullansın oğluşun

Sağol canımmm
Bebek mağazası zaten çok yok Samsunda, Bursa'ya gittiğimde "bebeler çarşısı" diye bi yere gittim dibim düştü valla, 15-20 dükkan yanyana kendimi kaybettim orda

Sağol canımmm
Bebek mağazası zaten çok yok Samsunda, Bursa'ya gittiğimde "bebeler çarşısı" diye bi yere gittim dibim düştü valla, 15-20 dükkan yanyana kendimi kaybettim orda

evet pek yok bende ankaradan anneme ısmarlattırıoum fotosunu çekip yolluo bende beğenirsem aldırıoıum annemee

haklısın canım
ben sabah 8 de 15 dk kala falan geliyorum işe
diyorum biraz masaya kafamı koyayım
sonra diyorum dur bakıyım ya akşam neler yazmışlar
sonra uyuyamıyorum tabii

çok güzeller özellikle uyku seti

Sağol canımmm

kızzz sen kaç tane biberon aldın öyleeeeeeeeee

İlk kez duydum bunuda.Neden sallanarak büyümeliymiş? Çocuk gelişimi ile ne alakası varmış peki?

yerim yaaa... bak yine çocukluğuma gittim ben. şirinler, winnie, şeker kız, georgıa, miki mouse off offf. bunları izlıcez dıye pazar sabahları saat 7 de kalkardık be... teyyy teyy.

süperler hemşire.

cumartesiden cumartesiye vardı hatırlayan var mı :)
sabahın köründe kalkardık :)

süper kız bunlar bayıldım winnie çokkkkkk severim aşığımmmm ona taçın herşeyide taş gibi

winnie'ye tek ben aşığım sanıyodum :))))

Kısa gırıyoruz ya, ondan mı?
Bak sana guzel bır sey dıyeyım, kıs gelmesı demek bebeklerımıze kavusmamıza az kaldı demek...
Ben hıc ıstemedıgım kadar cok ıstıyorum Subat ın gelmesını bu sene.

Ooo sen tamamlamıssın bence, daha ne olsun.
Mobılya besıgı hemen mı alacaksın?
ıkı yatak bırden mı kullanacaksın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…