2012 Şubat Anneleri

tabi canım ben sıramı salıyorum
görevimi tamamlıyorum

kızlarrr lena veya defne ismi düsündüm kız içinn .. nasılll????

defne güsel öteki yabancı gibi geliyo kulağa benim kızım olsaydı şu isimler koşuma gitmişti azra,cemre,erva,esila,ecmel ben kızım olunca allah nasip ederse ecmel koycam şimdiden belirledim

bende hep solumda hissediyorum şu anda:)
böle baloncuk gibi pıtpıtlar bazen amaa dha şiddetli oluyor..
hissediyorum yaaaa evet bu kadar romantik ve duygusal dokunuşlar gaz olamaz , olmamalı

defne güsel öteki yabancı gibi geliyo kulağa benim kızım olsaydı şu isimler koşuma gitmişti azra,cemre,erva,esila,ecmel ben kızım olunca allah nasip ederse ecmel koycam şimdiden belirledim

ervayla esila da yabancı gibi .. bende lena dan ondan cekindim.. ecmel i de cok seviyorum ama söylerken cok zor geliyo agzımdan cıkısı defne cepte simdilikk.. ayy isimm bulamıyorummm esimde tutturdu yanına annemin adını da koyalım diye.. bide annesine de süreklii gelininn senin adını koycakmıs kıza iki isim koycaz diyo. dün kayınvalidem bana dogum hediyeni kendin al diye para verdi. bebege dogunca bakarız dedi. ben o parayla da bebege altın yaptım. bana diyo ki bak kadın hayır mayır diyo ama o gece adını koycaz dedik ertesi gün kendine altın al diye para verdi dedi. yaa zaten kadın bana bi takı yapıcaktı bebek içinn maasını almıs onu önden verdi bebege dogunca yapcak ne alakası var didim. cok normalmiş gibi konusuyosun dedi işinn komgi daha annesini tanımadan biz cıkarken esime demiştim, ayten ve figen isminden nefret ederim diye. (kayınvalidem bunlardan biri) ama benim annemin adı demişti hı deyip konuyu kapatmıstım.. bakalım allah sonumuzu hayretsin

ayyy kusura bakma ama eşini dövesim geldi yaa
daha annesi ölmemiş bile neyin nesi onun adını koymak
ayyy allahtan kocam bana böyle şeyler teklif etmiyor

Sağlam pot kırmışsın

adınıı koymayıı onore etmek gibi düsünüyo ondan.. :97: ölsede sacma geliyo bana o ismi koymak:44::44: neyse zaten bastan anlasmıstık erkek sen kız ben diye dönüşü yok bu işinn

hımmm sevmediğinden olsa gerek koymak istemeyebilirsin eşinde zorlamasın cnm hayret bişi

kız öyle deme bende kayınpederimin adını koydum ya çocuğa mahmut eymen ama entrasan eşim istemedi benden ben kendim teklif ettim ve babam hayatta şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…