- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #22.821
Öğğğ...
Uuuğğğ....
Cok afedersın ısımlerden bırı bana kalles gorumcemı hatırlattı da mıdem bulandı bırden.
Haklısın...
Ya bu bebek ısı ne kadar da masraflıymıs.
Bankadan kredı fılan mı ceksek acep?
Sen hakkını tamamladım, yeter gari.
Sıra bende.
35'e kadar en az 2 ımkanlarımız daha da ıyı olurca 3 bebe yapacam.
Sonrada ver elini estetiğe
Selam arkadaşlar!
Sabah günaydın diyecektim hepsini okuyayım öyle derim dedim. Ama bir taraftan işlerimi yetiştir bir yandan buranın hızına yetişmeye çalış olmadı o yüzden iyi akşamlar diyorum.
kızlarrr lena veya defne ismi düsündüm kız içinn .. nasılll????
Selam canım.
Okuma geçmişi okuma, kaldığın yerden bişey olmamış gibi devam et bence
Benimde senin haftalarındayken hep aynı yerdeydi pıtpıtlar, onun için seyirmedir yaa diyordum..
Ama doktora sordum "o bebeğin, içerde yüzcek hali yok ya, oturmuş bi yere vuruyor orda işte" dediŞimdilerde yeni yeni göbek deliğimin kenarına vurmaya başladı. Hala sol tarafımda hiç hissetmedim, hep sağ tarafta..Oğluşundur o
sorma ex dünürüm yaaa..
kimsede yokluğumu farketmiyo işin tuhafı benden çok online olan yok ama..
kimsede demiyoki bu srgmn nerde...
gene ne varsa sende var:)
tabi canım ben sıramı salıyorum
görevimi tamamlıyorum
Kesınlıkle.
Sen ve Aysebahar...
Ben cıkıyorum artık.
ıyı bakın kendınıze, bebıslerınıze.
optum sızı
Kesınlıkle.
Sen ve Aysebahar...
Ben cıkıyorum artık.
ıyı bakın kendınıze, bebıslerınıze.
optum sızı
Kuzu hoş gelmişsin..
Avatar değişmiş sanki ondan çıkaramadım valla
defne güsel öteki yabancı gibi geliyo kulağa benim kızım olsaydı şu isimler koşuma gitmişti azra,cemre,erva,esila,ecmel ben kızım olunca allah nasip ederse ecmel koycam şimdiden belirledim
ervayla esila da yabancı gibi .. bende lena dan ondan cekindim.. ecmel i de cok seviyorum ama söylerken cok zor geliyo agzımdan cıkısıdefne cepte simdilikk.. ayy isimm bulamıyorummm esimde tutturdu yanına annemin adını da koyalım diye.. bide annesine de süreklii gelininn senin adını koycakmıs kıza iki isim koycaz diyo. dün kayınvalidem bana dogum hediyeni kendin al diye para verdi. bebege dogunca bakarız dedi. ben o parayla da bebege altın yaptım. bana diyo ki bak kadın hayır mayır diyo ama o gece adını koycaz dedik ertesi gün kendine altın al diye para verdi dedi. yaa zaten kadın bana bi takı yapıcaktı bebek içinn maasını almıs onu önden verdi bebege dogunca yapcak ne alakası var didim. cok normalmiş gibi konusuyosun dedi işinn komgi daha annesini tanımadan biz cıkarken esime demiştim, ayten ve figen isminden nefret ederim diye. (kayınvalidem bunlardan biri) ama benim annemin adı demişti hı deyip konuyu kapatmıstım.. bakalım allah sonumuzu hayretsin
Selam canım.
Okuma geçmişi okuma, kaldığın yerden bişey olmamış gibi devam et bence
ervayla esila da yabancı gibi .. bende lena dan ondan cekindim.. ecmel i de cok seviyorum ama söylerken cok zor geliyo agzımdan cıkısıdefne cepte simdilikk.. ayy isimm bulamıyorummm esimde tutturdu yanına annemin adını da koyalım diye.. bide annesine de süreklii gelininn senin adını koycakmıs kıza iki isim koycaz diyo. dün kayınvalidem bana dogum hediyeni kendin al diye para verdi. bebege dogunca bakarız dedi. ben o parayla da bebege altın yaptım. bana diyo ki bak kadın hayır mayır diyo ama o gece adını koycaz dedik ertesi gün kendine altın al diye para verdi dedi. yaa zaten kadın bana bi takı yapıcaktı bebek içinn maasını almıs onu önden verdi bebege dogunca yapcak ne alakası var didim. cok normalmiş gibi konusuyosun dedi işinn komgi daha annesini tanımadan biz cıkarken esime demiştim, ayten ve figen isminden nefret ederim diye. (kayınvalidem bunlardan biri) ama benim annemin adı demişti hı deyip konuyu kapatmıstım.. bakalım allah sonumuzu hayretsin
hmmmmm..ehehe o zaman ben ööleeeee mi yapimm:26: ehehhöö
Herkese selamlar, sevgiler, iyi aksamlarrrrrrrrrr
ayyy kusura bakma ama eşini dövesim geldi yaa
daha annesi ölmemiş bile neyin nesi onun adını koymak
ayyy allahtan kocam bana böyle şeyler teklif etmiyor
hımmm sevmediğinden olsa gerek koymak istemeyebilirsin eşinde zorlamasın cnm hayret bişiervayla esila da yabancı gibi .. bende lena dan ondan cekindim.. ecmel i de cok seviyorum ama söylerken cok zor geliyo agzımdan cıkısıdefne cepte simdilikk.. ayy isimm bulamıyorummm esimde tutturdu yanına annemin adını da koyalım diye.. bide annesine de süreklii gelininn senin adını koycakmıs kıza iki isim koycaz diyo. dün kayınvalidem bana dogum hediyeni kendin al diye para verdi. bebege dogunca bakarız dedi. ben o parayla da bebege altın yaptım. bana diyo ki bak kadın hayır mayır diyo ama o gece adını koycaz dedik ertesi gün kendine altın al diye para verdi dedi. yaa zaten kadın bana bi takı yapıcaktı bebek içinn maasını almıs onu önden verdi bebege dogunca yapcak ne alakası var didim. cok normalmiş gibi konusuyosun dedi işinn komgi daha annesini tanımadan biz cıkarken esime demiştim, ayten ve figen isminden nefret ederim diye. (kayınvalidem bunlardan biri) ama benim annemin adı demişti hı deyip konuyu kapatmıstım.. bakalım allah sonumuzu hayretsin
ayyy kusura bakma ama eşini dövesim geldi yaa
daha annesi ölmemiş bile neyin nesi onun adını koymak
ayyy allahtan kocam bana böyle şeyler teklif etmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?