2012 Şubat Anneleri

hmmm.. canım inanırmısın kendimi bıraksam aynen kafa böyle calısıyor benimde yada cok yatkın diyeyim...
ammmmmmmaaaaaaaaaaaa sakın burdan devam etme canım bak zaten sende kovuyomussun hemen en birinci dogrusunu yapıyosun....... hatta bana / bize söyle direkt dövelim böyle düsünceleri ...

insallah Rabbimin izni ile cümlemiz saglıkla, hayırla alırız yavrularımızı kucaklarımıza

Bebeğinin odası hayırlı olsun öncelikle
canım zahmet olmazsa aldığın mobilyaların linkini verebilir misin?
yada adından da arayabilirim..

kızlar bende cıkıyorum, sevgiler

bblau canım kim ki seni daha cok tedirgin ediyor (hamilelik konusunda) lütfen o insanlarla en azından bu donemde aranı ac, mesafeyi cogalt biraz...
canım su an en önemli sey; yavrun ve sensin... Rabbimden hayırlısı olsun... saglık , sıhhat, huzur olsun insallah

Bebeğinin odası hayırlı olsun öncelikle
canım zahmet olmazsa aldığın mobilyaların linkini verebilir misin?
yada adından da arayabilirim..

Tabi canım vereyim hepsini, teşekkür ederim bu arada

3 çekmeceli şifonyer < ANEBODA | IKEA Türkiye

alt değiştirme masası < GULLIVER | IKEA Türkiye

dolap < HENSVIK | IKEA Türkiye

gardırop < HENSVIK | IKEA Türkiye

Karyolam kalmamış sanırım ellerinde canım resmi kaldırmışlar, o da şuydu;

Boş ver işi o zaman gülüm...
Allah kucağına aldığını göstersin canım kızını
Adı belli mi

saol cnm benim hepimizin gstersin inş...evet belli prensesimizin adı LİVA

kızlar bende yatak nerden alıcam baka baka kafayı yiyeceğim maaş alana kadar..sizce önce yatağınımı alim yoksa kıyafetlerinimi?:44:

teşekkürler canım...
peki ,tabi kullanmadın daha ama eve gelip kurulumu yapıldıktan sonra gözüne sağlam göründümü...ben en çok bunu merak ediyorum..
bişey daha sorcam bu şifonyer takıma ait değil sanırım..

Son düzenleme:
kızlar bende yatak nerden alıcam baka baka kafayı yiyeceğim maaş alana kadar..sizce önce yatağınımı alim yoksa kıyafetlerinimi?:44:

bence yatağını ve alacaksan diğer mobilyalarını al canım..
göze görünen ve halledilmesi gerekn büyük bir kısmı halletmiş olursun.
hem kıyafetleri peyder peyde hazırlarsın ve çok da hediye geliyor.
bazılarını giydiremiyorsun bile ,sen de hediye götürüyorsun

neden sallamalı almadın? bide bebek bunda üşümezmi her yeri aralık :44: uyku seti oluyormu bu beşiklere ki

Sallamalı sevmiyorum çünkü.Alıştırmak istemiyorum.Kız Allah iyiliğini versin, uyku setinin yan korumaları geçti o aralıklara :)) Oluyor tabi uyku seti, çok süslü birşey yaptım, hem de güvenli O tahtası 2 kademe, azcık ayaklanınca aşağıya alıyorsun kademeyi, düşme tehlikesi de yok çok şükür.

Evet şifonyer takıma ait değil ama beyaz olunca hepsi uyum sağladı.Başka şifonyerlerde var sitede, onlarla da kombine edebilirsin.Sağlam derken eğer taşınacaksan bulunduğun yerden tabiki hırpalanır taşıma işinde.Ama durcaksa yerli yerinde gayet sağlam mobilyalar..

teşekkürler canım...

evet canım inanırmısın bi arkadaşımda aynen senin dediğini dedi bugün bana..tamam bu ay yatağını alayım maaş alınca o zaman...ben sallanabilir ve çekmeceli istiyorum..uyku seti falan içinde bişey alcam inş uygun bulursam..sabit sallanamaz istemiyorum ben...azelya sabit senin yatak zor olmazmı? bebek uyumazsa bide bi daha ayağında sallayacaksın mecbur...bazıları koyuyor yatağa direk öyle alışıyor çocuk sallanmıyor hiç..ne güzel ben dayanamam ağlarsa ama...

merhaba arkadaşlar sizlere bir şey sormak istiyorum 12. haftayı doldurduğumuz gün dr. ikili teste gittiğimizde cinsiyet için erkek dedi hatta kesin konuştu. 15+4 teyse başka bir dr. kıza benziyor erkek olsa çıkıntı olur anlardım büyük ihtimalle kız dedi. kafam çok karıştı böyle bir durumla karşılaşan var mı? 15+4 teki mi doğrudur?

Ben yanıma almıcam bebeğimi, dedim ya tatlım sallamıcam dayanabildiğim yere kadar, olmadı kendi yatağında elimle pışpışlarım onu, illa harra güre sağa sola savurmak gerekmiyor ki sallamak için Yanıma alıştırmak istemiyorum.

arkadaşım akıl vermek gibi olmazsa şunu söyliyim biz kızıma kendimiz tasarladık güzel bişey yaptık beşiğini ..sallanan yaptık..tamam bazen salladık işimizi de gördü ama bu sefer ister istemez bazı yerler gevşiyor.çok kaliteli de olsa...
bide çekmecelilerinde çekmeceleri biraz dar ve küçük oluyor,yine bi dolaba ihtiyaç oluyor.
biz sadece beşik yaptık kızıma ama şimdi gardrop,dolap herşey lazım bebiklerime...
bende onlara bakınıyorum bu aralar..

Canım 12. haftada ikisinin organı da birbirine çok benziyor, 15. haftada yapılan tahmin daha doğrudur bence..Ama sen yine de 16. haftanda birde renkli ultrasona gir istersen..Orda daha kesin söyleyebiliyorlar.

15+4 teki dogrudurr cnmmm bende magdurummm.. ikili testte erkekk didilerr.. ciko didimm bagrıma bastımm.. sona aslann gibi cikomu bi günde cikoss yaptılarrr alısmakk ve kabullenmek zor insan ne kadar olsa alısıyor cünkü. hala ogluma bişi olmus gibi geliyor bana.. ama kızın hayırlı ugurlu olsunn

Evet birde o yönü var, zamanla gıcırdamaya başlıyormuş..
İtiraf edeyim benim için kullanıştan çok önemli olan da hayalimdeki odaydı, o yüzden ince eleyip sık dokumadım alırken, ilerde pişman olursam değiştiririm nasılsa çok paralar vererek almadım 200tl. verdim beşiğe..Bugün dışarda fiyatlar almış başını gitmiş, 500tl.dan başlıyor beşikler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…