- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #22.861
Kızlar ben çıkıyorum yavaştan, haydin size başbaş.:79::80:
Daha arkadaşıma gidip kutlama yapciz
Pikepolat sen oku yazdıklarımı bana yorum et taam mı :81:
İnşallah canım
Aklıma salak salak şeyler geliyo ya
Şimdi o benim çok iyi arkadaşım ve eşlerimiz de iş arkadaşı. Çok güzel görüşüyoruz.
Çok da seviyorum.
Şimdi ya bebeğime bir şey olursa,onunki devam ederse ben onunla görüşemem üzüntüden filan gibi gerzek düşünceler geliyo aklıma. Hemen kovuyorum tabi bu sapıkımsı düşünceleri
Of ya sizin de böyle düşünceleriniz oluyo mu?
Ohhh güle güle kullanın inşallah..O karyolaya yüksekliği 10 cm. olan yataklardan al canım, biz deli gibi 20 cm. yatağı aldık geldik, parmaklıklar kapandı :))) gittik viskon bi yatakla değiştirdik sonra..
Uyku setini eğer bulunduğun şehirden seçersen istediğin ölçülerde küçültüyorlar..Belki istediğin modelin 60*120sini bulursun canım. Ama ne olursa olsun o ürünlere değer ya
Bi de ileriki sayfalarda 2,5 haftalık hamileyim yazmışım, ilişki tarihinden itibaren hesaplamışım Sen doktor oldun, ben 2 adım anca ilerlemişimdir :86:
Şaka maka 6 aydır birlikteyiz kızlar
Bebeğinin odası hayırlı olsun öncelikle
canım zahmet olmazsa aldığın mobilyaların linkini verebilir misin?
yada adından da arayabilirim..
Tabi canım vereyim hepsini, teşekkür ederim bu arada
3 çekmeceli şifonyer < ANEBODA | IKEA Türkiye
alt değiştirme masası < GULLIVER | IKEA Türkiye
dolap < HENSVIK | IKEA Türkiye
gardırop < HENSVIK | IKEA Türkiye
Karyolam kalmamış sanırım ellerinde canım resmi kaldırmışlar, o da şuydu;
Eki Görüntüle 260276
Tabi canım vereyim hepsini, teşekkür ederim bu arada
3 çekmeceli şifonyer < ANEBODA | IKEA Türkiye
alt değiştirme masası < GULLIVER | IKEA Türkiye
dolap < HENSVIK | IKEA Türkiye
gardırop < HENSVIK | IKEA Türkiye
Karyolam kalmamış sanırım ellerinde canım resmi kaldırmışlar, o da şuydu;
Eki Görüntüle 260276
kızlar bende yatak nerden alıcam baka baka kafayı yiyeceğim maaş alana kadar..sizce önce yatağınımı alim yoksa kıyafetlerinimi?:44:
neden sallamalı almadın? bide bebek bunda üşümezmi her yeri aralık :44: uyku seti oluyormu bu beşiklere ki
teşekkürler canım...
peki ,tabi kullanmadın daha ama eve gelip kurulumu yapıldıktan sonra gözüne sağlam göründümü...ben en çok bunu merak ediyorum..
bişey daha sorcam bu şifonyer takıma ait değil sanırım..
Sallamalı sevmiyorum çünkü.Alıştırmak istemiyorum.Kız Allah iyiliğini versin, uyku setinin yan korumaları geçti o aralıklara :)) Oluyor tabi uyku seti, çok süslü birşey yaptım, hem de güvenliO tahtası 2 kademe, azcık ayaklanınca aşağıya alıyorsun kademeyi, düşme tehlikesi de yok çok şükür.
Evet şifonyer takıma ait değil ama beyaz olunca hepsi uyum sağladı.Başka şifonyerlerde var sitede, onlarla da kombine edebilirsin.Sağlam derken eğer taşınacaksan bulunduğun yerden tabiki hırpalanır taşıma işinde.Ama durcaksa yerli yerinde gayet sağlam mobilyalar..
bence yatağını ve alacaksan diğer mobilyalarını al canım..
göze görünen ve halledilmesi gerekn büyük bir kısmı halletmiş olursun.
hem kıyafetleri peyder peyde hazırlarsın ve çok da hediye geliyor.
bazılarını giydiremiyorsun bile ,sen de hediye götürüyorsun
evet canım inanırmısın bi arkadaşımda aynen senin dediğini dedi bugün bana..tamam bu ay yatağını alayım maaş alınca o zaman...ben sallanabilir ve çekmeceli istiyorum..uyku seti falan içinde bişey alcam inş uygun bulursam..sabit sallanamaz istemiyorum ben...azelya sabit senin yatak zor olmazmı? bebek uyumazsa bide bi daha ayağında sallayacaksın mecbur...bazıları koyuyor yatağa direk öyle alışıyor çocuk sallanmıyor hiç..ne güzel ben dayanamam ağlarsa ama...
evet canım inanırmısın bi arkadaşımda aynen senin dediğini dedi bugün bana..tamam bu ay yatağını alayım maaş alınca o zaman...ben sallanabilir ve çekmeceli istiyorum..uyku seti falan içinde bişey alcam inş uygun bulursam..sabit sallanamaz istemiyorum ben...azelya sabit senin yatak zor olmazmı? bebek uyumazsa bide bi daha ayağında sallayacaksın mecbur...bazıları koyuyor yatağa direk öyle alışıyor çocuk sallanmıyor hiç..ne güzel ben dayanamam ağlarsa ama...
merhaba arkadaşlar sizlere bir şey sormak istiyorum 12. haftayı doldurduğumuz gün dr. ikili teste gittiğimizde cinsiyet için erkek dedi hatta kesin konuştu. 15+4 teyse başka bir dr. kıza benziyor erkek olsa çıkıntı olur anlardım büyük ihtimalle kız dedi. kafam çok karıştı böyle bir durumla karşılaşan var mı? 15+4 teki mi doğrudur?
merhaba arkadaşlar sizlere bir şey sormak istiyorum 12. haftayı doldurduğumuz gün dr. ikili teste gittiğimizde cinsiyet için erkek dedi hatta kesin konuştu. 15+4 teyse başka bir dr. kıza benziyor erkek olsa çıkıntı olur anlardım büyük ihtimalle kız dedi. kafam çok karıştı böyle bir durumla karşılaşan var mı? 15+4 teki mi doğrudur?
arkadaşım akıl vermek gibi olmazsa şunu söyliyim biz kızıma kendimiz tasarladık güzel bişey yaptık beşiğini ..sallanan yaptık..tamam bazen salladık işimizi de gördü ama bu sefer ister istemez bazı yerler gevşiyor.çok kaliteli de olsa...
bide çekmecelilerinde çekmeceleri biraz dar ve küçük oluyor,yine bi dolaba ihtiyaç oluyor.
biz sadece beşik yaptık kızıma ama şimdi gardrop,dolap herşey lazım bebiklerime...
bende onlara bakınıyorum bu aralar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?