- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #22.841
adınıı koymayıı onore etmek gibi düsünüyo ondan.. :97: ölsede sacma geliyo bana o ismi koymak:44::44: neyse zaten bastan anlasmıstık erkek sen kız ben diye dönüşü yok bu işinn
Sağlam pot kırmışsın
hımmm sevmediğinden olsa gerek koymak istemeyebilirsin eşinde zorlamasın cnm hayret bişi
kız öyle deme bende kayınpederimin adını koydum ya çocuğa mahmut eymen ama entrasan eşim istemedi benden ben kendim teklif ettim ve babam hayatta şükür
hımmm sevmediğinden olsa gerek koymak istemeyebilirsin eşinde zorlamasın cnm hayret bişi
kız öyle deme bende kayınpederimin adını koydum ya çocuğa mahmut eymen ama entrasan eşim istemedi benden ben kendim teklif ettim ve babam hayatta şükür
kızlar bende çıkıyorum iyi akşamlar herkese
Sana da iyi akşamlar canım...Ay birden herkesi kapıya kadar geçiyormuş gibi hissettim kendimi
İyi akşamlar canım hoşgeldin nasılsın?
hoşgeldin canım
Hoşgeldin canım, evet evet aynen böyle devam devam çok güzel gidiyosun
ya ben sevmiyorum öyle şeyleri
mesela sizinkiler de hep kayınpederinin adını söyleyecek
senin koyduğun ismi bir tek sen söyleyeceksin
çok gıcık bir durum bence
allahtan öyle birşey teklif etmedi kimse
sen gelmiyormusun
saol tatlımiyiyim hamd olsun.. dün evde temizlendi daha bi iyi oldum sanki...sen nasılsın?
hosbulduk canımazcuk ucundan bakıyorum ama cok dalmıyorum gecmise sizi kacırmıyım diye.... keyifler iyidir insallah seker...
Ayy kızlar isim cidden zor bir konu imis... Allah bizde ki tüm aile ismi ancak cocugun anne-babası koyar tarzlı insanlar sorun yok ama karar vermek zor... sanırım bi yerden duyucaz ve icimiz ısınacak öyle olucak bu is... sonucta cok orjinal yada uzun bir isim istemiyoruz onu biliyoruz.. böyle sade ve sakin bir isim istiyorum oluusuma insallah...
hmmmmm..ehehe o zaman ben ööleeeee mi yapimm:26: ehehhöö
Herkese selamlar, sevgiler, iyi aksamlarrrrrrrrrr
saol tatlımiyiyim hamd olsun.. dün evde temizlendi daha bi iyi oldum sanki...sen nasılsın?
hosbulduk tatlım...nasılsın seker?
hosbulduk canımazcuk ucundan bakıyorum ama cok dalmıyorum gecmise sizi kacırmıyım diye.... keyifler iyidir insallah seker...
Ayy kızlar isim cidden zor bir konu imis... Allahtan ki, bizde tüm aile ismi ancak cocugun anne-babası koyar tarzlı insanlar sorun yok ama karar vermek zor... sanırım bi yerden duyucaz ve icimiz ısınacak öyle olucak bu is... sonucta cok orjinal yada uzun bir isim istemiyoruz onu biliyoruz.. böyle sade ve sakin bir isim istiyorum oluusuma insallah...
Sagol canım benım.
Bız yatagı da oradan aldık, hanı model olarak kuruyorlar ya, baktım bende aynısından aldım.
ıyı oldu, cok yuksek degıl hem de sert.
Bu bebıslerımız ıcın onemlıymıs.
Ozelcan bebe'ye baktım, cok guzel modeller yok ama olcu olarak bıraz daha uygun uıyku setlerı var.
Bakalım, olmadı bende bır sekılde olculerını uydurmaya calısacagım.
Evet, kesınlıkle ıcıme cok sındı.
Gunlerdır eve gırer gırmez, once kuzumun odasına bakıyorum.
Hatta gecen gece onlara bakarken uyuya kalmısım, esım uyandırdı
Evet bak, cok haklısın.
Mınnacık sepetten dusmesı kolay olur Allah korusun.
Off acaipte heveslıyım ıyı mi...
Sagol Baharım...
ınsallah Rabbım butun meleklere hayırlı bır omur, rahat huzurlu bır hayat nasıp eder.
Sımdı cok kararsız kaldım ama :26:
Bırde ınternettekılerın fıyatı cok fazla geldı ama, 6 ay ıcın.
Daha uygun bırsey bulmam lazım benım.
AYŞEBAHAR'ım
senin herkese karşı ne kadar duyarlı olduğunuuu görmemek için kör olmak laazım...
topiğimizin güzin ablasısın, süpersin sen süperrr
çalışıoudum 2 gün öncesine kadar iş sarmadı beni çıktım bebişim de kızz:nazar:
ayşebahar mail geldi mi
ya benim bilgisayarım hep kk ya hata veriyor
buraya yazarken bile
işte o bi sorunn bende beyazz isterimm cünküüüüyada lacivertt isterimm mor isterim.. bi tane cicili bicili alırım ama bi tanedee düzz renkk asil bişi isterimm
zeynep bende cok isterdim ama görümcemin kızıelif te digerr görümcemin kızı olmakla birlikte hiç te sevmedigim baska bi arkadasın kızı. melis istedimm amaa o da diger görümcemin kızı ve arkadasımmm kızına koyduu:84::84::84::84: lenayı yasin okurkenn cımbızladık aradann ( bizden olan bizden biri demek ). defne de kulagıma hos geldii. ne zor bu isim durumu yahu
Öğğğ...
Uuuğğğ....
Cok afedersın ısımlerden bırı bana kalles gorumcemı hatırlattı da mıdem bulandı bırden.
Haklısın...
Ya bu bebek ısı ne kadar da masraflıymıs.
Bankadan kredı fılan mı ceksek acep?
Sen hakkını tamamladım, yeter gari.
Sıra bende.
35'e kadar en az 2 ımkanlarımız daha da ıyı olurca 3 bebe yapacam.
Sonrada ver elini estetiğe
ayşeeeeeeeeebaharrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Canım sende katıl aramıza...Kesınlıkle.
Sen ve Aysebahar...
Ben cıkıyorum artık.
ıyı bakın kendınıze, bebıslerınıze.
optum sızı
hmmmmm..ehehe o zaman ben ööleeeee mi yapimm:26: ehehhöö
Herkese selamlar, sevgiler, iyi aksamlarrrrrrrrrr
Merhaba kızlarBen de çarşamba günü öğrendim BAT 25 Mayıs, kan testinde beta hgc 344 çıktı sanırım 3 haftalık bebeğim.Ultrasona girip bakamadık,Beta Hgcnin 1000in üstünde olması gerekiyormuş, doktor birkaç gün sonra arayacak ve gidip tam olarak ne kadarlık olduğunu öğreneceğiz.
Herkese sorunsuz bir hamilelik diliyorum, inşallah kazasız belasız alırız bebeklerimizi kollarımıza
Yok tükkanı ben kapatırım bugün
Ohh güle güle kirlet, ben de iyiyim canım çok şükür.
hadi kaçtım ben
hadi sizde gidin sabah okuması zor oluyor
Hamdolsun canım iyiyim.
Hastalıklı fikirlerim de olmasa daha iyi olucam :44: (Sen yine 3-5 sayfa gerisini oku da gör benim süpersonik düşüncelerimii kaygılarımı :26:)
İsim konusunda katılıyorum.
İçinin ısındığı isim olması lazım, benim bir tane olmuştu ondan da eşim soğudu
Hey gidi günler heyyy, bu topiğe ilk yazdığım msj...
Tecrübesizliğe bak, SAT değilde BAT yazmışım, beklenen adet tarihi
ehehe dükkan kapama iyi espürük
Tatlım sana ve senin sahsında tüm giden arkadaslara iyi aksamlarrrrr
hmm:26: bir bakayım tatlım onlara daha görmedim....
evet canım o zaman söyle düzelteyim.. senin, esinin ve uyusluk yapabilecek insanların (iyi anlamda dedim) misal sevilen bir kız kardes kibi...ehehe icinin sogumaması ve seni sogutmaması lazım... ben cimcos kardes yüzünden ne isimlerden vazgectim demek ki cok icimize sinmemisti...
İyi akşamlar pikepolatım..
nasılsın
O da bişey mi ben yumurtlanarak hamile kalındığını bilmiyordum foruma ilk katıldığımda.
Ayrıca regl döneminin her gününde hamile kalınabilir sanıyordum :)))
Hey gidi hey, o günlerden bugüne azmimle doktor oldum işte :76:
Benim çok içime sinmişti amaaaaa :)
eşimin sinmemiş demek :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?