- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #22.881
merhaba arkadaşlar sizlere bir şey sormak istiyorum 12. haftayı doldurduğumuz gün dr. ikili teste gittiğimizde cinsiyet için erkek dedi hatta kesin konuştu. 15+4 teyse başka bir dr. kıza benziyor erkek olsa çıkıntı olur anlardım büyük ihtimalle kız dedi. kafam çok karıştı böyle bir durumla karşılaşan var mı? 15+4 teki mi doğrudur?
merhaba arkadaşlar sizlere bir şey sormak istiyorum 12. haftayı doldurduğumuz gün dr. ikili teste gittiğimizde cinsiyet için erkek dedi hatta kesin konuştu. 15+4 teyse başka bir dr. kıza benziyor erkek olsa çıkıntı olur anlardım büyük ihtimalle kız dedi. kafam çok karıştı böyle bir durumla karşılaşan var mı? 15+4 teki mi doğrudur?
ikisi de doğru olmayabilir
yani şunu söyliyim dikkatli bakan uzman bi dr. hemen anlıyo ama dr.lar pek takmıyolar ,üstün körü bakıyolar herhalde..
mesela kız kardeşimde 16. haftada gitti dr. a çok büyük ihtimal kız dedi.bende ilk kez teyze olucam Allah nasip ederse buldumcuk gibi ne gördüysek aldık.dedik ki 16. hafta yani değişmez.
bu gün kardeşim dr. ye gitti ,çıkışta beni aradı abla bebiş erkek miş dedi.
20. haftasında şimdi .
şaştık kaldık...
Evet birde o yönü var, zamanla gıcırdamaya başlıyormuş..
İtiraf edeyim benim için kullanıştan çok önemli olan da hayalimdeki odaydı, o yüzden ince eleyip sık dokumadım alırken, ilerde pişman olursam değiştiririm nasılsa çok paralar vererek almadım 200tl. verdim beşiğe..Bugün dışarda fiyatlar almış başını gitmiş, 500tl.dan başlıyor beşikler.
Hayırlı olsun :)) Bana başından beri erkek dediler..Kız olursa bu saatten sonra şansına küssün valla giyer mavileri, yatar mavilerin içinde
arkadaşım akıl vermek gibi olmazsa şunu söyliyim biz kızıma kendimiz tasarladık güzel bişey yaptık beşiğini ..sallanan yaptık..tamam bazen salladık işimizi de gördü ama bu sefer ister istemez bazı yerler gevşiyor.çok kaliteli de olsa...
bide çekmecelilerinde çekmeceleri biraz dar ve küçük oluyor,yine bi dolaba ihtiyaç oluyor.
biz sadece beşik yaptık kızıma ama şimdi gardrop,dolap herşey lazım bebiklerime...
bende onlara bakınıyorum bu aralar..
sağol canım...
bana da baştan beri iki farklı dr. de erkek dedi ama nede şaştım kaldım kardeşimin işine.
bende mavili şeyler aldım ekliycem topiğe.
bide bebek arabasıyla ana kucağı aldım..mavi mavi...
kız olursa çok komik olur..
hepinize iyi akşamlar anneler....
Ben yanıma almıcam bebeğimi, dedim ya tatlım sallamıcam dayanabildiğim yere kadar, olmadı kendi yatağında elimle pışpışlarım onu, illa harra güre sağa sola savurmak gerekmiyor ki sallamak içinYanıma alıştırmak istemiyorum.
15+4 dogrudur cnm...bende magdurum cnmm.. ikili testte erkek didilerr.. ciko didimm bagrıma bastımmm sonra aslan gibi cikomu bi günde cikoş yaptılar. alısmakk zor oluyo insan ne kadar olsa beynini sartlandırıyo cünkü .. bana hala ogluma bişi olmus gibi geliyo ama sonuc olarakk kızınn hayırlı ugurlu olsunnnnn
benimde kız dediler aynı haftalarda sonra gördük pipiyi....
doğru senin elin kolun annen var yanında zaten o sana çok yardım eder...sende haklısın..ben tek başıma bakıcam yavruma ama bide o var...sezeryanda olursam ayağımda sallayamamda....bende alıştırmicam bakalım inş uyurlar..
benimde kız dediler aynı haftalarda sonra gördük pipiyi....
Kizlarr nasilsiniz aksam aksam?azelyacim hurremimiz var bugun sehzadeyide dogurdu hatunyaa gecmisi okucam diye canim cikti ama bitmedi.onemli bisey kacirmadim insallah
Görsellik senin elinde canım..Becerinde ve hayal gücünde bence, bak o uyku seti konulur mu dediklerin nasıl güzelleşmişler;
Eki Görüntüle 260440 Eki Görüntüle 260441 Eki Görüntüle 260442 Eki Görüntüle 260443 Eki Görüntüle 260444 Eki Görüntüle 260445 Eki Görüntüle 260446
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?