2012 Şubat Anneleri

ikisi de doğru olmayabilir
yani şunu söyliyim dikkatli bakan uzman bi dr. hemen anlıyo ama dr.lar pek takmıyolar ,üstün körü bakıyolar herhalde..
mesela kız kardeşimde 16. haftada gitti dr. a çok büyük ihtimal kız dedi.bende ilk kez teyze olucam Allah nasip ederse buldumcuk gibi ne gördüysek aldık.dedik ki 16. hafta yani değişmez.
bu gün kardeşim dr. ye gitti ,çıkışta beni aradı abla bebiş erkek miş dedi.
20. haftasında şimdi .
şaştık kaldık...

15+4 dogrudur cnm...bende magdurum cnmm.. ikili testte erkek didilerr.. ciko didimm bagrıma bastımmm sonra aslan gibi cikomu bi günde cikoş yaptılar. alısmakk zor oluyo insan ne kadar olsa beynini sartlandırıyo cünkü .. bana hala ogluma bişi olmus gibi geliyo ama sonuc olarakk kızınn hayırlı ugurlu olsunnnnn

Hayırlı olsun :)) Bana başından beri erkek dediler..Kız olursa bu saatten sonra şansına küssün valla giyer mavileri, yatar mavilerin içinde

en akıllıcasını yapmışsın.
benim şimdi bebikler iki oldu ,kıyafetler sığmaz oldu.
bende ikeadan alırsam daha ekonomik olur diyorum.
kendin yaptırınca çok pahalı oluyor.
bide uğraşmak istemiyorum .netten al geç...

Hayırlı olsun :)) Bana başından beri erkek dediler..Kız olursa bu saatten sonra şansına küssün valla giyer mavileri, yatar mavilerin içinde

sağol canım...
bana da baştan beri iki farklı dr. de erkek dedi ama nede şaştım kaldım kardeşimin işine.
bende mavili şeyler aldım ekliycem topiğe.
bide bebek arabasıyla ana kucağı aldım..mavi mavi...
kız olursa çok komik olur..

ne bilim bende şaşırdım ne alacağımı herkes bişey diyo..evet ses yapıyor zamanla ama sabitinde hem çekmecesi yok hemde görselliği...off offffffffffffffffffffffffffff

hepinize iyi akşamlar anneler....

Ekle canım, çok boş kaldı ciciler topiği :)) Güle güle kullansın inşallah..
İyi akşamlar

doğru senin elin kolun annen var yanında zaten o sana çok yardım eder...sende haklısın..ben tek başıma bakıcam yavruma ama bide o var...sezeryanda olursam ayağımda sallayamamda....bende alıştırmicam bakalım inş uyurlar..

benimde kız dediler aynı haftalarda sonra gördük pipiyi....

Kizlarr nasilsiniz aksam aksam?azelyacim hurremimiz var bugun sehzadeyide dogurdu hatun yaa gecmisi okucam diye canim cikti ama bitmedi.onemli bisey kacirmadim insallah

Allah eksik etmesin
Annem başımda olsa da olmasa da gece ben kalkıcam ona bakmaya, emzirmeye...Benim avantajım bebek odasıyla yatak odamın dipdibe olması olabilir ancak.
Sezeryanı hiç hatırlatma, inşallah ben de olmam sezeryan çok korkuyorum

sağolun arkadaşlar cevaplarınız için. 12. hafta çok erken yanılma payı olur biliyorum ama 15+4 te de dr. kesin kız demeyince şaştım kaldım ama büyük ihtimalle kız dedi.

ne bilim ya çok kararsızım ... zamanla gıcırdarsa oda çok kötü olur..böyle bişey alsam yerim yok bunların ebatıda büyük sanırım...off off oğluşum ne zormuş sana bişey almak yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…