2012 Şubat Anneleri

ayşebaharcım evinde mi bakılmasını istiyorsun, evin batıkentteydi değil mi biraz detay verirsen sağa sola not bırakıyorum.
Ayrıca anneme de haber vereceğim, var mı bakalım çevresinde çocuk bakmak isteyen tanıdığı birileri.
annem eczacılık fakültesinin orda oturuyor,sana da yakın.

Bence için rahat etmesi için eger zararı yoksa yıne de cektırsen ıyı olur ya da ıstersen baska bır yere ayrıntılı usgye gır,Gecen aylarda bır doktor bana plesentada amniotik bant gördugunu söylemıstı hemen ınternete kostum okudum korkudan öldum ,hemen doktoruma gıttım.O göremedıgını söledı ama ıcım rahat etmedı ,ayrıntılıya gıttım ramazandan sonraya randewu werdıler,o bayram nası gectı bıttı hıc anlayamadım .Ama sonunda 2 doktor daha yok öyle bırsey deyınce oh dedım ama resmen 20 gun öldüm ..Sakın kafana takma ve hemen gıt baska yerlere de göster.Allah saglık wersın ınsallah önemlı degıldır.Çok gecmıs olsun.

ayşebahar öncelikle sakin ol canım
birşey soracağım merak işte
bir çocuğun kreşte diğeri bakıcı da
senin aldığın maaş bunlardan çok daha fazla mı
yani çalışmasan da ikisine de sen baksan diye düşündüm de

Ay şirkette bir arkadaş var. Bu aralar müdürümle sıkıntılı, patrona filan bile yansıdı olay. Ne zaman beni boş bulsa, yanımda biri olmasa hemen gelip selam sabah bile vermeden bir şeyler anlatmaya, müdürümden dert yanmaya başlıyor, sürekli sızlanıyor, şöyle oldu, bana bunu dedi. Bir de kayınvalidesi, görümcesi var. Şirketteki sorunları anlatmasa onları anlatıyo bu kez de :26:
Yalnız kalcam diye aklım çıkar oldu valla, yemeğe inmeye de korkuyorum, çünkü orda da esir alıyo.
Sana da anlatmasam deliririm diyo. Önceleri dinleyip fikrimi söylüyor, dert ortağı oluyordum. Ama aynı muhabbet artık sıktı,içim şişti çözümü yok ne desek fayda etmiyor, o zaman temcit pilavı gibi aynı konuyu koy kaldır kimseye faydası yok. Bunları söylüyorum üslubunca ama bir faydası yok, anlamıyor yada anlamazlıktan geliyor.
Hele bugün iyice içim şişik, kötü bişey duymak istemiyorum, sabahtan bi posta müdürümü çekiştirdi, bi posta kaynanasını.
Ay bitsin bu eziyet ya :26:

Ben ewlılıgımden berı kuaförde komple yaptırıyorum cok rahat oluyor.Bence düşünmeyın bıle,guvendıgınız temız bır yere sımdıden baslayın zaten az waktımız kaldı.

öncelikle merhaba bblau selam verdim ama kimse görmedi sana ne diyeyim Allah kolaylık versin heleki benim gibi fazla konuşmayı sevmiyorsan onlar konuşurken kaçacak yer ararsın seni çok iyi anlıyorum bir süre o konuşsun sen cevap verme hiç bakalım ne olucak

Ben ewlılıgımden berı kuaförde komple yaptırıyorum cok rahat oluyor.Bence düşünmeyın bıle,guvendıgınız temız bır yere sımdıden baslayın zaten az waktımız kaldı.

bende kendim yapıyordum ama bu ay yapamayacagım sanırım karnım büyüdü birde egilince başım dönüyor bende kuaföre gitmeyi düşünüyorum bakalım temiz bir yer bulursam

Ben de sen gibiyim,her okudugum şey beni daha da üzebiliyor;kocama da sarıyorum sonra saracak ınsan bulamayınca veya sınıftakı cocuklara bagırıyorum kasılınca..En iyisi gercekten hep olumlu düşünelim hep beraber herşey güzel olacak ve güzel diyelim maaşallah

arada yemeğe kaçıp geldim canım, arkamdan kovalayn var gibi yedim ondan yazamadım.
burası da karanlık sorma, bir o kadar da nemli ve boğucu bir sicak var.arada yağıyor ama serinletici değil.
ben bu tip konuları iş arkadaşlarımla filan konuşmaktan hazzetmem,iş arkadaşlarımla özel ilişkiler kurmamayı yeğlerim.
ben cevap vermiyorum, hatta rahatsızlığımı da iletiyorum, başka konular konuşalım diyorum.
hatta bir ara cidden uzaklaştırmayı da başarmıştım kendimden, bir süre rahattım ama kabus geri geldi.

bende kendim yapıyordum ama bu ay yapamayacagım sanırım karnım büyüdü birde egilince başım dönüyor bende kuaföre gitmeyi düşünüyorum bakalım temiz bir yer bulursam

Ben de kendim yapıyordum ama eğilemiyorum ben de artık,karnımdan hiç bi tarafımı göremiyorum şimdiden :26:

evet canım olumlu düşünmeliyiz, olumlu düşünelim ki olumlu olsun.
dualarımızı gönülden yapalım...tevekkül edelim,Rabbim bizim için en hayırlısını verecektir.

bencede moralinizi bozmayın aklınıza hep bebeginizin dogumunu neye benzediğini falan düşünün inanın çok rahatlıyor insan hepimizin ayrı ayrı sorunları oluyor mesala dün rahatsızlandım doktora gittim artık ayakta durmak yorulmak işe gitmek yok dedi bugünden itibaren evdeyim ilkide öyleydi benim bünyem hamileligi kaldıramıyor yatacam artık ne yapalım

Baharcıgım, ınsallah Rabbım gonlune gore verır.
Allah korkusu olan, bebegıne sevgı ıle bakan.

Bblacugum, bende is arkadaslarımla ozelımı konusmayı sevmem.
Bırde yenı tanıstıgım kısılerle hemen samımı olmak ıstemem.
Isım geregı bıraz konuskanım, kabuguma cekılemıyorum.
Ama asırı konusan, sureklı dert yanan tıplerden hıc hazzetmıyorum..

Bı arkadasım var-dı.
Vardı dıyorum, uzulerek. (Hanı su fıkrını kabul etmedım dıye benımle konusmayan arkadasım)
O mesela (bekarken) annesınden dert yanardı.
Bende sakınlessın dıye, ısın guzel yanından bakmaya calısır, 'o annen' dıye devam ederdım.
Bana cok ofkelenırdı.
'Ben bırıne kızıyorsam, destekle benı' derdı. Sonra da kızar gıderdı.
Ahh ahh o zaman anlamamısım benı kendı ıstedıgı gıbı bıcımlendırmek ısrtıyormus meger

Bu agda konusu;
Valla esımden gecen aksam cok utandım.
Benım gobus hamılelıkten berı epey tuylendı.
O anda kocamla eglenıyorum, yok valla yaramazlık yapmıyorum, ama acık dıyım meyıllıydım
Kocacıgım gobusumdekı tuylerı gordu, 'bu neeeee!' demesı ıle bi utandım
Ama ınanın alsam da ıkı gun sonra pırt cıkıverıyor, oysa benım gobusum bu kadar tuylenmezdı.
Bıde ben lazere baslamıstım, hamılelıgın 3. ayından sonra gıdılebılır dıye bılıyorum.
Yanlıs mıyım acaba?
Yav 1 seans daha gıtsem yeter zati.
He bacılar, gıdılır mı kı?

slm kızlarr günaydın hepinizee nasılsınız bakalım,ecrinn inş iyi haberler alarak gelir.bu aralar hassasız zaten bu tarz haberlerle iice üzülüouz inş yanlış grmüştür doktor...yine ewdeyim bu ew hayatı çok sıkıcı özellikle de yalnızsanız ayşebaharcımm bakıcı durumu çok zor yaa biz daha bebeklerimizi kucağımıza almadan endişeleniouz,bebeği birine emanet etmek çok zor...keşke eskişehirde olsaydımm iyi bir bakıcı bulana kadar bakardım walla kızınaa...hemde tecrübe edinirdim..inş iyi birini bulursun cnm yaa insanın aklının ewde kalması çok zor olsa gerekk:85:

Selam bayanlar umarım hamilelikler iyi gidiyorsur...

Eloşş bulamamışsın hastane...çocuk neredeyse gelecek sen hala hastane arıyosun
Bence dediğim hastaneyi bir düşün muayene ücretleri 12 tl enazından bi gidip görürsün.

bende var üzülme nerden çıktı bunlar bilmiyorum benim eşimde dogumdan sonra lazere gidersin diyor ama vakit olurmu bilmem:))önermiyorlar canım hamilelikte ben sormuştum sen bilirsin yinede

Son düzenleme:

kimi insan vardır sürekli desteklenmek ister, ben eğer bu isteğini sezersem hemen ona göre davranıyorum ki rahatlasın, o anki sinirini atlatsın sonra bildiğim doğruyu söylüyorum.
bazen insan sadece haklı olduğunun onaylanmasını istiyor karşı taraf tarafından...
bu arkadaşa da öyle yaklaşmaya çalıştım ama bi dediğini bi daha diyo, bi daha, bi daha.
ben hamileyim kaldıramıyorum. bazen de başka işim varken geliyor, işim bölünüyor...dikkatimi veremiyorum, daha önemli birşeyle uğraşıyorum ama saygı göstermiyor.
işin kötüsü açıkça istemediğimi söylememe rağmen,etkisi kısa sürüyor.

göbekteki tüylere gelince benim de çok arttı.
çıktı diyeyim hatta çünkü göbeğimde yoktu, bebe yağı sürüyorum ondan mı acaba diyorum.
ama ben almayacağım.kendiliğinden dökülüyormuş, ama alırsam yer eder başıma bela etmek istemiyorum.

evet kesinlikle bebekle alakalı güzel şeyler düşünmek, hazırlıklarla alakalı aarştırmalar yapmak filan çok iyi geliyor insana.
geçen moralim bozukken burada bi beşiktir,nevresimdir konusu açıldı pamuk gibi oldum

bende var üzülme nerden çıktı bunlar bilmiyorum benim eşimde dogumdan sonra lazere gidersin diyor ama vakit olurmu bilmem:))

benimde hiç çıkmazdı az az çıkmaya başladı aslında hamilelikten önce gtmek lazımdı vakit olmuyor maalesef,hamilelikte gidelebiliomu yaa lazere zararı olmazmı ki:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…