2012 Şubat Anneleri

inşallah sabah sabahhh ne güzell söylüyorsun ölee.

Canım henüz erken inan bana
Annesin senin içinde o küçğk prenses..
Bu sebeple senden başkası şimdi hissedemez..
Biraz daha büyümeli bunun için...

İlerde tekmeleriyle uyanacaksın inan bana
Buraya yazacaksın
küçüğk hanımın ağır tekme darbeleriyle uyandım diyeceksin....

CAnım benim çocuklar hasta olacak gibi gibi
Burunlar akıyor...
Bakıcı sigara içiyor malesef..
Ve canım inanılmaz sıkkın bu duruma...

Karnımdaki sıpam gayet iyi..
Karnım hafif çıktı bugün..
Hamişliğim belli olmaya başladı..
O beyinden ben de istiyorum

Ben de seni seviyorum, o yüzden sana ikinci paketin son iki büskivisini yemek üzere olduğumu söölemicem, çünkü bana bağırmanı istemiyorum :83::83:

Canuım sana kızabilir müyüm ben ?

Dün msj atamadım sana Hürremi yani kendimi izlemekten...
O da benim gibi 4 tane doğurdu ya

Ben seviyorum Hürremi ya

12.hafta cinsiyet belli olması için çok erken,ben 18.haftaya kadar inanmadım,ama neticede ilk zamnda erkek demişti 18.haftaya geldiğimde %100 erkek dedi...

Canım senin eşin kız bebek olması için sana trip atmıştı değill mi?
Demek kesin erkek...
Hayırlı olsun seninde

Sanırım foruma giremeyi artık kısıtlayacağım…Bazı okuduklarıma moralim bozuluyor ve araştırmadan da edemiyorum kendime engel olamıyorum.
Araştırdıkça konudan dağılıyorum bir bakmışım başka sorunları, başka problemleri araştırıyorum,sonra iyice dağılıyorum.
Vesveseleniyorum….
Sanırım biraz uzak durmalıyım forumdan…
İlk haftalarda böyle diyenlere ne alaka diyodum ama,ben de onlar gibi oldum…

Selam arkadaşlar ağda konusunu ne yapıyorsunuz. ben eldivenle alıyordum. 1 ay falan gidiyordu. şimdi karnım büyüdü zor oluyor. Ağda bantlarından almak istiyorum. o da çok acırmı diye, tedirginim. Jilet falanda kullanmak istemiyorum. ama ne yapacağımı düşünüyorum.

çok geçmiş olsun canım. havalar da soğumaya başladı mevsim geçişlerinde herkes şifayı kapıyor. bakıcının sigara içmesi iyi olmamış. balkonda falan içiyordur değil mi? konuştun mu tepkisi ne oldu?

ay maşallah hayırlısıyla, sağlıkla kucağına al inşallah bebeğini.

sen tecrübeli annesin:) dediklerini dikkate alıcam... şimdilik sadece ben hissetsem de bencilce ama ilk ikimizin arasında bir paylaşım olması inanılmaz hoşuma gitmiyor da değil:) hayırlısıyla hepimiz doğum sürecini kolayca atlatalım, bebeklerimizi kucağımıza alalım canım.

canım ağda konusu varya acayip sorun. bende şu an ağdayı yapıyorum ama çok zor oluyor. son aylarda mecburen bir kuaförde hallettireceğim.

Canım bebeklerde anne karnında çıkan problemlere mi canın sıkılıyor?
Kireç falan demişti ecrinn ona mı?
Ama neden gülüm...

Biz burada her sorunumuzu paylaşıyoruz...
Acı tatlı sevinçler üzüntüler paylaşıyor
Paylaşacağız da...

Her gün her güne eşit değil malesef...
Canımız sıkılıyor evet
Ama olumlu düşünün lütfen...

sırf canımı sıkmamak için ayrıntılıya girmeyecğim ben mesela..
Yüzde yüz düşünce gücüne inanırım ben
Olumlu düşün

Canım zerdalim nasılın;?
Yoktun uzun zamandır?
Ağdayı eldivenle yapıyorum şimdilik...
Canım benim az zaten başarılı oluyoru m yaniiiii
Kızlara fikir soralım onlar ne yapıyormuş

Canımcım bak sorunlar seni etkiliyorsa o konuları okumadan geçmeni tavsiye ederim..
Bide canım bişey başımıza gelmeden bu kadar üzülmeyelim demi...
Sen söyle bakayım bebek arabası felan baktınmı, sen bunalrı araştır bak bizede faydası olur

Araştırma yapma bence duyunca kendini tutabilirsen? Forum olmadan vakit geçmiyor

Ayşecim ben hamile kalmadan önce epilasyona başladım
Ama hamile iken yaptırılmıyor..
Şimdi kendim yapıyorum ağda ile ama son aylarda kuaföre gidicem..

Evet onlara canım sıkılıyor aysebaharcım
Tabi ki paylaşıcaz, anlatıcaz…Ben kendime kızıyorum.
Ecrin yazınca bir araştırayım ne tip bilgi bulurum, bir faydam olur belki diye baktım.
Ecrinin yazdıklarıyla alakalı birşey bulamadım.
Başka linkler geldi onlara tıkladım. Onu okurken oraya bunu okurken buraya derken,bir sürü alakasız konuya daldım..
Bir sürü şey okudum,Ecrinin konusuyla alakasız.
Hem ona faydalı olacak bir şey bulamadım hem de kendimi gereksiz bir sürü vesveseyle doldurdum.
Ben önceden nette daha çok dolanırdım sağlıkla alakalı şeylere
Kendime söz verdim sonra hamileliğimde internetten okuyup okuyup kendimi doldurmayacağım diye
Epey tuttum da sözümü.
2li teste giderken çok korkuyordum, olumsuz düşünmüyordum ama korkuyordum
Hatta bir gün öncesi korkudan yemeden içmeden kesildim,hasta oldum.
Sonucu alırken de çok korkuyordum,beynim uyuşmuş gibi söyleneni algılayamıyordum.
3lüye giderken daha rahattım.
Sonucu alırken biraz tedirgin olsam da daha iyiydim.
Detaylı usg için,hepten rahatlamıştım ondan hiç korkmuyordum ama
Yaklaştıkça, bişeyler okuyup ettikçe
Yine kendi kendimi germeye başladım.
Rabbimin izniyle hepimiz sağlıklı gerçekleştiricez doğumlarımızı
Sağlıkla alıcaz kucağımıza ama….Bu vesvese hali ne zaman son bulur…Bulmaz herhalde…

Evet canım okumadan atlasam daha iyi sanırım...
Olmadan üzülmek konusunda kesinlikle çok haklısın.Gerçekten çok haklısın.
Ben aldım bebek arabası bu arada :)))
İnşallah hep böyle güzelliklerden bahsetmek nasip olur.

Araştırma yapma bence duyunca kendini tutabilirsen? Forum olmadan vakit geçmiyor

Evet vakit geçmiyor cidden haklısın, iş yerinde de olsam bakma/yazma ihtiyacı duyuyorum.
Ama gerçekten şu araştırmacı gazeteci doktor huyumdan vazgeçsem iyi olcak.
Okuldayken bu kadar araştırma yapsam bölüm birincisi olurdum he

Canımcım sen yapı olarak araştıran, bilgi edinmeyi seven ve bunları çok iyi aktaran birisin. Bunlar sende çok kolay değişmez. Aslında bu özellikler çok güzel hep bilgili ve donanımlıısn.
Ama bunlar seni strese sokuyorsa bir psikologdan yardım alabilirsin. Bende tüp bebek tedavisinde çok stresliydim. 2. tedavimda bir psikologdan stresimi yenmek için terapi alacaktım ama şükür gerek kalmadı.
Canım kendini hep feraklat lütfen, düşünce duadır derler iyi şeyler düşünelimde hep iyi olsun..

Balkonda içiyormuş canım..
Sabah konuştum..
Çocuk oynarken içiyorum falan dedi...
İçme deim uyusun öyle iç bari..
Bu durumdan memnun değilim dedim...

İlerde eşinin de onu hissetmesini sağla..
Dokunsun karnına
Benimki 4. olmasına rağmen hala her gece konuşuyor
Oğlum oğlum diye

Amin canım güzel duaların için

evet cnm ilk zamandan bu yana hep erkek dediler değişir diye bekledik ama erkek miş

trip attı doğru hatrlıyorsun hatta konuşmuyordu bile

tşk ederim cnm ...

Hayırlı olsun yendiden...

Ayşecim ben hamile kalmadan önce epilasyona başladım
Ama hamile iken yaptırılmıyor..
Şimdi kendim yapıyorum ağda ile ama son aylarda kuaföre gidicem..

Tansellim sen nasılın?
Konyada havalar nasıl?

Canım ben hep hamile yada emzikliyim bir türlü
LAzere başlayamadım...

Doğumdan sonra emzikli emzikli başlasam mı diyorum artık ya
Bıktım bende...

Kuaför en rahatı ama ben utanıyorum yine de...

ben kçırmışım bebiş arabası kısmını güle güle kulanın inşallah..
ne aldın hadi beni bilgilendir bende bakıyorum bu aralar..

behcet uz da sıra imkansızz onu anladıkk.. ama tanıdık bi dr bulduk haber bekliyoruzz bakalımm ordan bişi cıkmazsaa digerr görümceminn dr una gidicez. o bölümünde anabilim dalı baskanıymıss ve uzmanlık alanı anomali tasıyan bebeklrmişş.. daha önce yaptıgı ameliyatları anlatmıslardı bana ne kadar heyecanlandıgını falan esim bu kadar panikleme lütfen dedi ama cikolatası elinden alınmıss cocuk gibi zırlıyorum sabahtan beri. neyse içimi ferah tutucam kendimi inandırıyorum kötü bişi olmadıgına. aa sonra evden cıkıcam önce size yazayım dedimm.. iyi ki varsınızz kocamdan önce size anlattım valla

bblau sıkma sakın hayatım kendinii.. bende nette bişi bulamadım.. aslında buldum bende ekojen focus yazıyo, nette ise ekojen odak.. netteki cok iç acıcı degildi down riskkini arttırması sebebiyle önemli yazıyoduu.. bende kızların sana önerdigini yaptım hemen kapattım sayfayı.. devamını okumadım bile.. iyii benim bebegim diye kendimi telkin ettim.. anasınınn kızı o hiçbişicik olmucak alla ın izniyle.. sendee bebeginde bişi olmadıgı içinn mutlu ol tam tersi ve dua et cnm.. moralin bozuluyorsa da atla okuma ne olurr.. öpüt,yorum seni ve tümmmm yorum yapann tek tekk alıntı yapamadıgım kızlarııı..

İyiyim Ayşecim Şükürle olsun..
Konya bugün serin yağmur yağdı yağacak..
Canım kuaförden utanma konusu bendede var laserdede çok kasıyordum kendimi..
ama son aylarda arkadaşımın gittiği bir yer avr hem temiz hem güvenli. bide iyi bir kızmış.. Ona gidicem..
Kadın olmak ne zor demi ya..

iyi demişsin canım. çocukların sigara içerken görmesi bile olumsuz etkileyebiliyormuş. ne kadar çok kriter var değil mi bakıcı hususunda.

eşim dokunuyo karnıma bir heyecanla ama hissedemiyor maalesef. aman maşallah, Allah bozmasın. 4. de olsa hepsi farklı heyecandır. hepsinin farklı deneyim olduğuna inanıyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…