2012 Şubat Anneleri

Geçmiş olsun canım, tutuyor musun gazını? Geldiği gibi sal, kasma kendini, bi dönem ben de eşimin yanında yapamadığımdan o acıya katlanmak zorunda kalmıştım..

sanada iyi akşamlar ayşebaharcım:79: Görüşemezsekkkk

Teşekkürler azelyam...
bende gece ve sabah duyuyorum şehzade 4 üncü .......... .......... nokta noktayı
Ay ben buldum kuzuma bir rumuz
4. nokta nokta şehzadem
adını bulana kadar

kolay gelsin iyi akşamlar bende seni öptüm dualarım seninle Allah yardımcın olsun

Sağol canım

Tatlım ismim çıkmasa da çoğu zaman aşağıdayım ben, gizli moddayım
Canım hadi inşallah anlaşırsınız bakıcıyla, şansın bol olsun

Seni görünmez adam seni

Nazomeee bende eryamanda oturuyorum hangi etapdasın acaba?aysebahar eskişehirdeydi sanırsam buradaki batıkent degil

Teşekkürler azelyam...
bende gece ve sabah duyuyorum şehzade 4 üncü .......... .......... nokta noktayı
Ay ben buldum kuzuma bir rumuz
4. nokta nokta şehzadem
adını bulana kadar

kolay gelsin iyi akşamlar bende seni öptüm dualarım seninle Allah yardımcın olsun

Sağol canım

Seni görünmez adam seni

Canım
ben eskişehirdeyim..
Ablam var ankarada

Sanırım o da eryamanda
Geldiğimde görüşmek isterim aslında

Ay nasıl buluşacaksak

Selam ben kk dan aysebahar
Bende nazome

Pek bi memnun oldum

aaa ben cok isterim ne güzell olur.eryamanda bulusuruz.göle karsı kahve keyfi yaparız.ben cok isterim her zamanda beklerim.

azelyacım saklanıyosun sen demekkk.sen zaten bi pinokyo ol o bizim alamadığımız prima setlerini al.bi böle saklann.seni yaramazöğlen karaciğer yağlanması hakkında karatay teyze konustu.seyredebildin mi bilmem ama ekmekten uzak duruyomussun tatlım.onun yerine bol fındık,fıstık,ceviz yiyomussun.senin için can kulağıyla dinledim valla

Bol şans canım..
Herşey istediğin gibi olur inşallah..

hayırlı haberler al insallah canım.az önce ben sazanlık mı yaptım neprofil bilgilerinde eskişehir yazıyomusdemekki orda da batıkent varmış.bende kendi adıma öpüyorum iyi aksamlar canım.

güle güle caanımmm.....

sanada iyi akşamlar ayşebaharcım:79: Görüşemezsekkkk

Kızlar bi çıkamadım ama şimdi mecbur çıkıyorum
Kopamıyorum burdan...
Sizleri ççok seviyorum...
İyi akşamlar

Hadi Allah yardımcın olsun canım, haber ver...

Canımmm, Allah razı olsun senden, ben izleyemedim
Bak mesela cevizi yağlı sandığımdan kesmiştim, iyi evde bi torba fındığım var akşama hepsini kırdırayım benim herife Haftaya cuma doktor tekrar bakıcak değerlerime, yeminle sınava girecekmiş gibi hissediyorum kendimi :))

Güle güle git canım. İnşallah işlerin yolunda gider. En kısa süre içinde o bakıcıyı evden gönderebilirsin umarım. Yarım yamalak bakacak anlaşılan. Hem sigara içiyor, hem şikayet ediyor, hem de işini doğru dürüst yapmıyor, daha bir çocuğun altını temizleyemiyorsa nerde kaldı onun o yaşının tecrübesi.
Şubattan sonra da seni 70-79 topiğinde bulurum sanırsam

Nazomeee bende eryamanda oturuyorum hangi etapdasın acaba?aysebahar eskişehirdeydi sanırsam buradaki batıkent degil

aaa komsum cıktıı bak burdan.canım bizimki etap olarak sayılmıyor sanırsam.göksunun karşısındayım ben.bak şimdi hatta kızımda tokide okuyor 3.sınıfta.anamm bide aynı okuldan cıkarsak ne güsel olur ama sen neresindesin?

kızlar selam ben geldim 2 haftadır giremedim uzak kaldım

inşallah herkes iyidir herkesin sağlığı ve keyfi yerindedir umarım

Ceviz karaciğere faydalıdır.
Mesela suya koyarsın cevizi, bekletirsin suyunu içtin mi kolestrole iyi gelir o :)))

ben hayalimdeki bebeği bulamıyorum ki koyayım fotosunu siyah saçlı buğday tenli mavi yada maviye kaçan yeşil gözlü koca dudaklı fındık burunlu boğum boğum kolları ayakları olan bir bebek görüyorum rüyamda ve Rabbime en başta sağlıklı olmasını sonrada annasıyla babasının karışımı bir evlat istiyorum tamamını bizden alırsa böyle olur heralde

göbek tüyü ve ağda muhabbeti yapmışsınızz bugün!.))
benimde göbüşüm tüylendi,inanın bugün ultrasonda bile doktorumdan utandım:))
ama lafa karıştı soramadan çıktım yanından!
kordonu sordum.hatta gözterdi renkli yapıp,mavi-kırmızı oldu kordon,kan akışına baktı.bişey demedi,iyifir herhalde!
tansiyonumu sordum:sabahları kalkınca ölç dedi.yaz bi kenara dedi.

ağda ya ggelince:ben kendim yapıyorum,ağda makinesi almıştım,içinde eriyo sir ağda,spatulayla sürüyorum vs.yapabildiğim kadar yapıyorum işte.
sanırım bundan sonrası için zor olacak,temiz biyer bulup gitsemmi diye düşünüyordum bende!

veet in sir ağda bantlarından kullanmıştım daha önce mavi olanını kullandım ben,çok memnundum,her yerimede raahatça yaıyordum ama onların üzerinde bikini bölgesinde kullanmayın diye yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam,ben yinede kullandım!

ağdada yapabilmek için biraz uzun olması gerekiyor biliyosunuzdur,o yüzden bugün doktora giderken görünen yerlere kadar jilet yapmak zorunda kaldım!
asistanın peçeteyi koyduğu yere kadar!:)))) allahtan yanlışlıkla birz daha iindirmedi iç çaamaşırımı!:89:

göbek tüyü ve ağda muhabbeti yapmışsınızz bugün!.))
benimde göbüşüm tüylendi,inanın bugün ultrasonda bile doktorumdan utandım:))
ama lafa karıştı soramadan çıktım yanından!
kordonu sordum.hatta gözterdi renkli yapıp,mavi-kırmızı oldu kordon,kan akışına baktı.bişey demedi,iyifir herhalde!
tansiyonumu sordum:sabahları kalkınca ölç dedi.yaz bi kenara dedi.

ağda ya ggelince:ben kendim yapıyorum,ağda makinesi almıştım,içinde eriyo sir ağda,spatulayla sürüyorum vs.yapabildiğim kadar yapıyorum işte.
sanırım bundan sonrası için zor olacak,temiz biyer bulup gitsemmi diye düşünüyordum bende!

veet in sir ağda bantlarından kullanmıştım daha önce mavi olanını kullandım ben,çok memnundum,her yerimede raahatça yaıyordum ama onların üzerinde bikini bölgesinde kullanmayın diye yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam,ben yinede kullandım!

ağdada yapabilmek için biraz uzun olması gerekiyor biliyosunuzdur,o yüzden bugün doktora giderken görünen yerlere kadar jilet yapmak zorunda kaldım!
asistanın peçeteyi koyduğu yere kadar!:)))) allahtan yanlışlıkla birz daha iindirmedi iç çaamaşırımı!:89:

cevizin,fındık fıstığın içindeki yağlar tamamen doğal yağlarmış kadın öle dedi valla.hatta ekmek yer acıkırsınız 2 saat sonra ama bunları yeseniz acıkmassınız yararlı karbonhidrat almıs olursunuz dedi.hersey yolunda cıkacak tatlım bence.belki o anlık bi yükselmeydi.sonrada sen gönül rahatlığıyla çaylı biskütlerini yicen.sen ne yiyosan bende ondan yicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…