- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #23.141
herkes selam.. nasılsın kızlar ?
ben bugün bayağa kötüyüm dün gece çok kötü gaz sancım vardı, hayatımda böyle bir şey yaşamadım ben ya ne oturabildim ne uyuyabildim gezdim durdum
kocişide uyutmadım..
işede geç geldim o yüzden şimdide hafif sancım var gibi..
bir alışveriş sitesi buldum , güzel şeyler var bebekler için..
bakmak isterseniz belki butikbebe diye bi site.. bir bakın derim ben fiyatlarda uygun..
[ı]nazome+,layla1955,ssshumo,bennebileyim,gunisigimmm,oyelken,limonlu_kek,limon_ik,bblau azelya yok elefera yok onları da ben ekleyeyimmm
şu an aşağıda olan kızlar...
Benim çıkış vaktim yaklaşıyor
önce eczaneye ordan bakıcıya gideceğim konuşmaya
bana dua edin kızlar...
öpüyorum hepinizi.....[/ı]
Benimkisi de en çok gece yattığımda kıpırdanıyor, bir de sabahları.
Kasık ağrım bi tek çişim gelince oluyor, henüz olmadı ağrı bende yani canım..Sadece bu ara midem çok ekşiyor.
Sanırım Cumartesi juliam
kolay gelsin iyi akşamlar bende seni öptüm dualarım seninle Allah yardımcın olsun
Tatlım ismim çıkmasa da çoğu zaman aşağıdayım ben, gizli moddayım
Canım hadi inşallah anlaşırsınız bakıcıyla, şansın bol olsun
canımm şimdi okurken gördüm geçmişi.sen ankara batıkenttemisin? hani baska sehirlerde de oluyor ya aynı semt isimleri atlamayayım sazan gibi.komsu sayılırız ankaradaysan bende eryamanda oturuyorum.annemler halen batıkentte.bu bakıcı işini bi sorabilirim annemlere daha önce bi komsusu vardı ama o bebiş büyüdü okulluk oldu.
Kasık ağrım bi tek çişim gelince oluyor, henüz olmadı ağrı bende yani canım..Sadece bu ara midem çok ekşiyor.
Sanırım Cumartesi juliam
kolay gelsin iyi akşamlar bende seni öptüm dualarım seninle Allah yardımcın olsun
Canım
ben eskişehirdeyim..
Ablam var ankarada
Sanırım o da eryamanda
Geldiğimde görüşmek isterim aslında
Ay nasıl buluşacaksak
Selam ben kk dan aysebahar
Bende nazome
Pek bi memnun oldum
Nazome+,layla1955,ssshumo,bennebileyim,gunisigimmm,oyelken,limonlu_kek,Limon_ik,bblau azelya yok elefera yok onları da ben ekleyeyimmm
Şu an aşağıda olan kızlar...
Önce eczaneye ordan bakıcıya gideceğim konuşmaya
Bana dua edin kızlar...
Öpüyorum hepinizi.....
Sanırım Cumartesi juliam
hayırlı haberler al insallah canım.az önce ben sazanlık mı yaptım neprofil bilgilerinde eskişehir yazıyomus demekki orda da batıkent varmış.bende kendi adıma öpüyorum iyi aksamlar canım.
güle güle caanımmm.....
sanada iyi akşamlar ayşebaharcım:79: Görüşemezsekkkk
Nazome+,layla1955,ssshumo,bennebileyim,gunisigimmm,oyelken,limonlu_kek,Limon_ik,bblau azelya yok elefera yok onları da ben ekleyeyimmm
Bana dua edin kızlar...
Öpüyorum hepinizi.....
Layla avatarındaki bebek kızıma benziyorrrrrrrrrrrrrrr
Ösledim onuuuuuuuuuuuuuu
aaa ben cok isterim ne güzell olur.eryamanda bulusuruz.göle karsı kahve keyfi yaparız.ben cok isterim her zamanda beklerim.
azelyacım saklanıyosun sen demekkk.sen zaten bi pinokyo ol o bizim alamadığımız prima setlerini al.bi böle saklann.seni yaramazöğlen karaciğer yağlanması hakkında karatay teyze konustu.seyredebildin mi bilmem ama ekmekten uzak duruyomussun tatlım.onun yerine bol fındık,fıstık,ceviz yiyomussun.senin için can kulağıyla dinledim valla
Bana dua edin kızlar...
Öpüyorum hepinizi.....
Nazomeee bende eryamanda oturuyorum hangi etapdasın acaba?aysebahar eskişehirdeydi sanırsam buradaki batıkent degil
Canımmm, Allah razı olsun senden, ben izleyemedim
Bak mesela cevizi yağlı sandığımdan kesmiştim, iyi evde bi torba fındığım var akşama hepsini kırdırayım benim herifeHaftaya cuma doktor tekrar bakıcak değerlerime, yeminle sınava girecekmiş gibi hissediyorum kendimi :))
kızlar selam ben geldim 2 haftadır giremedim uzak kaldım
inşallah herkes iyidir herkesin sağlığı ve keyfi yerindedir umarım
Canımmm, Allah razı olsun senden, ben izleyemedim
Bak mesela cevizi yağlı sandığımdan kesmiştim, iyi evde bi torba fındığım var akşama hepsini kırdırayım benim herifeHaftaya cuma doktor tekrar bakıcak değerlerime, yeminle sınava girecekmiş gibi hissediyorum kendimi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?