- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #23.421
herkese selamm
bi kaç gündür uğrayamadım yağmurdan dolayı
elektrikler de sabahtan gidip akşam eve geliyo
önemli haberler varmı..yeni cinsiyet öğrenenler mesela
hiçte bilesi. efendıme soylıyım bı ceren gibi bi sinem gibi bi melısa gibi olucak senın kızın. (bu adlı kızlara bak hep havalı ve guzeldırler) uzun saçlarını savura savura kendıne arkadaşlık teklıf etmeye gelen çocuga; "ayyyyy sen kendıne hiç bakmıyosun sanırım, ben demir aden'i sevıyorum tamam mı akıllım" dıyecek.
demir aden de demir yani. aden yani... meğersem benimki de okulun en yahuşuhluuu çocuguymuş.
bende monıca belluccıden daha ıyıyım dedım bı kaç kez kardeşim suratıma bön bön bakmıştı. nıye baktın dıye sordugumda; hayat cidden garip be abla demişti.
Herkese Merhaba,
Ben aranıza bugün katıldım.Buradaki anne adaylarının paylaşımlarını hep okurdum.Heyecanınıza ortak olmak istedim.Bende tam 18+5 günlük hamileyim.2.çocuğum.İlk çocuğum 10 yaşında erkek.Bu kez doktor büyük ihtimalle kız dedi.Doğum Şubat 23 gibi görünüyor hayırlısıyla.İnşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alırız bebeklerimizi..Hepinizi öpüyorum.
annem kahverenkli gözlü. babam yeşil. (hatta sarı) abim mavi, kardeşim yeşil-ela. ben ise yeşilimsi ela. eşim kahve hatta sıyah gıbın. onların sulalesınde açık gozlu kımse yok. bızde ıse var.
çocuğumun rekli gozlu olma ıhtımalı var dı mı?
ha bu arada; renkli göz, yani mavi göz aslında kusurmuş kızlar. renk piğmentlerinin oluşmamasından kaynaklanıyormuş. o yüzden de genelde yeni doğan bebeklerin gözleri mavimsi olurmuş.
kızlar şimdi şubat annelerinin göbüşlerine baktım aramızda en belirgin hamileliği olan sanırım dünyam 80 miş ecrşn göbüşüne bayıldım çok sevimli
benim göbük bu kadar oldu
Eki Görüntüle 261735
Eki Görüntüle 261736
amin inşallah. en az 3 istıyorum bende. ama yaşım geçti
bu arada azelya istediğin çocuk profili yardı beni.
sarışın, kıvırcık saçlı, mavi gözlü, zenci japon gibi oldu kız o :)))
kızlar şimdi şubat annelerinin göbüşlerine baktım aramızda en belirgin hamileliği olan sanırım dünyam 80 miş ecrşn göbüşüne bayıldım çok sevimli
Eki Görüntüle 261735
Eki Görüntüle 261736
amin inşallah. en az 3 istıyorum bende. ama yaşım geçti
bu arada azelya istediğin çocuk profili yardı beni.
sarışın, kıvırcık saçlı, mavi gözlü, zenci japon gibi oldu kız o :)))
Maşallah canım
Kız ne istedim ki ben yeşil gözlü bir Han istedim çok mu şey istedim :44: Hadi çok ısrar edersen yeşil gözden de vazgeçerim ama capon evlat hakkım
Güzel bir kusur :))
Yüksek ihtimal renkli olur seninkisi.
Eki Görüntüle 261735
Eki Görüntüle 261736
Demir aden de ona aşıksa olur o zaman hayırlı olsun
Ben bunu kime açıkladıydım kız, bulsam da kopyalasam,yazmaya üşendim.
Şimdi şöyle eşinde eğer çekinik de olsa mavi göz geni yoksa (bkz.kardeşler, anneler-babalr, büyükanne büyükbabaya kadar gidebilirsin) ihtimal sıfır.
Varsa ihtimal çok büyük
Eki Görüntüle 261735
Eki Görüntüle 261736
Maşallah canım
Kız ne istedim ki ben yeşil gözlü bir Han istedim çok mu şey istedim :44: Hadi çok ısrar edersen yeşil gözden de vazgeçerim ama capon evlat hakkım
Bende de var o tişörttennnn :)))) Ama göbeğim seninkinden haşmetli :))))
Ben de 3 tane istiyodum ama çocuk 1 yaşına geldiğinde bi daha korunmayı bıraksam, 1-1,5 sene hamile kalıp doğurmam sürse, al sana yaş oldu 34.
3.yü 35e kadar yapamazsam, o iş yaş....
Bence de sen capon hakediyosun şekerim
Benim kuzenin gözler senin gibi, kocası da çinli zaten.
Çocuklar aynen senin avatardaki gibi oldu
Maşallah canım
Bende de var o tişörttennnn :)))) Ama göbeğim seninkinden haşmetli :))))
Ben de 3 tane istiyodum ama çocuk 1 yaşına geldiğinde bi daha korunmayı bıraksam, 1-1,5 sene hamile kalıp doğurmam sürse, al sana yaş oldu 34.
3.yü 35e kadar yapamazsam, o iş yaş....
yeşil olsun isterim. istek yapabiliyor mu? :)
ya onlara nerden bakıyosunuz ben nıye bılemedım hiçben niye hep sıfır alan salak öğrenci modunda takılıyorum burda ya...
bilmıyorum valla dünür. bakıcaz kızın yer beziyle el bezi arasındaki farkı falan bilecek mi? ayyyyy dırnaaaammm kırılır ben ondan yapamam, falan derse ayırırım adenimle kızını haberin ola. ama senden böyle fütursuz kız çıkmaz bilirim ben :)))
bu arada yok galıba hemşire. adamlar hep esmer. renkli gözlü gormedım daha hiç onlarda.
cnm ya artık kimse kalmamış orda ne oldu bilmiyorum bu kadar hamilenin içinde sende kal insallah ayşecim ya valla özledim gel arada yaz burdakilerde çok sıcak kanlı bende burdan en iyi dünyamı tyanıyorum biliyosun işte benim doğum ay sonuna gelcek ya şubat sonu o yüzden bir ara bir koptum sonra adepte olamadım fundalarla falan konuşuyomusun?canım nasılsın bızım topıkte gezınıyorum gezınıyorum kımse yok yaaa nerde bu kızlar kı
sen nasılsın dunyam nasıl cok ozledım sızı yaaa
bu arada yazıyorum ama kusura bakmayın şubat annesı deılım hatta hamıle bıle deılım kı
yeşil olsun isterim. istek yapabiliyor mu? :)
ya onlara nerden bakıyosunuz ben nıye bılemedım hiçben niye hep sıfır alan salak öğrenci modunda takılıyorum burda ya...
bilmıyorum valla dünür. bakıcaz kızın yer beziyle el bezi arasındaki farkı falan bilecek mi? ayyyyy dırnaaaammm kırılır ben ondan yapamam, falan derse ayırırım adenimle kızını haberin ola. ama senden böyle fütursuz kız çıkmaz bilirim ben :)))
bu arada yok galıba hemşire. adamlar hep esmer. renkli gözlü gormedım daha hiç onlarda.
benim oğlum büyümüyormu acaba :44: göbüşüm bana çok geliyodu ama resimlere bakınca hiç yokmuş gibi geldi üsüldüm en son 15+6da doktora gitmiştim 15 cm 155grdı bebikim kg almamamda cabası
han japon değil miydi ya? yeşil göözlü capon uşağı mı olur yahu?
ben de çekip koyacam, ben de ınsanım.. nıye ama benle konuşmuyosunuz? nıye anlatmıyosunuz bana şurda fotolarımı yukluyoruz gokçe sen de katıl dıye.üzüyorsunuz ama beni.
bu arada evet( geç kaldık bız bebek işinde baya. annem benım yaşındayken 3 çocuklu bı kadınmış. pöffff. kalabalık bi ailem olsun istıyrum. en önemlisi de bı tane de olsa kızım olsun istıyorum.
Ayyy yerimmm onu, bayılıyorum öyle çocuklara ya, koca faktörü varmış bi de senin kuzende ekstra olarak :))
ben de çekip koyacam, ben de ınsanım.. nıye ama benle konuşmuyosunuz? nıye anlatmıyosunuz bana şurda fotolarımı yukluyoruz gokçe sen de katıl dıye.üzüyorsunuz ama beni.
bu arada evet( geç kaldık bız bebek işinde baya. annem benım yaşındayken 3 çocuklu bı kadınmış. pöffff. kalabalık bi ailem olsun istıyrum. en önemlisi de bı tane de olsa kızım olsun istıyorum.
Valla öğretiriz kıza, evde kalmasın. Bak yavrım bu el bezi, bu yer bezi.
Tırnaan kırılsa da sen sil, dereyi geçene kadar diye
Eğer eşinde yeşil göz geni yoksa, siz maaile helga-hans olsanız oluru yok dünüşüm o işin :44:
Eki Görüntüle 261735
Eki Görüntüle 261736
Canım aynen öyle...
Sana sordum cevap vermedin görmedin be güzelim...
Giremedin galiba
Deden nasıl oldu
Sen nasıl oldun
O girmediğin günlerde ne ettin dedim
dedim de görmedin
hakikaten görmedim kusura bakma şekerim. dedem iyi değil sanırım. gece annemi kaldırıyormuş anlamsız konuşuyormuş. uymuyormuş hiç.((
Allah kendisine de Bakana da güç kuvvet versin ne diyim
Amin canım Allah yardımcın olsun
6 ay kusmadım, şimdi kusacam
Yarıldım...
annem kahverenkli gözlü. babam yeşil. (hatta sarı) abim mavi, kardeşim yeşil-ela. ben ise yeşilimsi ela. eşim kahve hatta sıyah gıbın. onların sulalesınde açık gozlu kımse yok. bızde ıse var.
çocuğumun rekli gozlu olma ıhtımalı var dı mı?
ha bu arada; renkli göz, yani mavi göz aslında kusurmuş kızlar. renk piğmentlerinin oluşmamasından kaynaklanıyormuş. o yüzden de genelde yeni doğan bebeklerin gözleri mavimsi olurmuş.
Var canım
Tüm doğan bebeklerin gözleri mavidir..
Yada lacivert...
Bu normaldir
Sonra rengini alır
Karşılaştırma yapma, bblau senin göbekten haşmetli ama o 22 haftalık gebe, sen 19 sanırım.
yaaa daha o kadar bilem değilim 18 hafta dolcak yarın tatlımKarşılaştırma yapma, bblau senin göbekten haşmetli ama o 22 haftalık gebe, sen 19 sanırım.
Yaptım olacak
Tıkla bakayım.
http://www.kadinlarkulubu.com/subat-anneleri/448002-2012-subat-anneleri-gobekleri-icinde-melekleri.html
Evet teeee amarikan ellerine gidip,yerinde aldı çinli enişteyi.
Dennis (Türkiyeye gelince Deniz oluyo) ve Derenimiz var(amerikada derın türkiyede bildiğin deren)
Heeee o foto yüklenen yere beni de kimse çağırmadddddıııııııııııı
Şimdi çok kırıldım baaaaakkkkkkkkkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?