2012 Şubat Anneleri

herkese selamm
bi kaç gündür uğrayamadım yağmurdan dolayı
elektrikler de sabahtan gidip akşam eve geliyo

önemli haberler varmı..yeni cinsiyet öğrenenler mesela

Hoşgeldinnnnnnnnn :)))

Demir aden de ona aşıksa olur o zaman hayırlı olsun

Hoşgeldin canım Allah sağlıkla tamamına erdirsin

Ben bunu kime açıkladıydım kız, bulsam da kopyalasam,yazmaya üşendim.
Şimdi şöyle eşinde eğer çekinik de olsa mavi göz geni yoksa (bkz.kardeşler, anneler-babalr, büyükanne büyükbabaya kadar gidebilirsin) ihtimal sıfır.
Varsa ihtimal çok büyük

Maşallah canım

amin inşallah. en az 3 istıyorum bende. ama yaşım geçti

bu arada azelya istediğin çocuk profili yardı beni.

sarışın, kıvırcık saçlı, mavi gözlü, zenci japon gibi oldu kız o :)))

Kız ne istedim ki ben yeşil gözlü bir Han istedim çok mu şey istedim :44: Hadi çok ısrar edersen yeşil gözden de vazgeçerim ama capon evlat hakkım

Bende de var o tişörttennnn :)))) Ama göbeğim seninkinden haşmetli :))))

amin inşallah. en az 3 istıyorum bende. ama yaşım geçti

bu arada azelya istediğin çocuk profili yardı beni.

sarışın, kıvırcık saçlı, mavi gözlü, zenci japon gibi oldu kız o :)))

Ben de 3 tane istiyodum ama çocuk 1 yaşına geldiğinde bi daha korunmayı bıraksam, 1-1,5 sene hamile kalıp doğurmam sürse, al sana yaş oldu 34.
3.yü 35e kadar yapamazsam, o iş yaş....

Güzel bir kusur :))
Yüksek ihtimal renkli olur seninkisi.

yeşil olsun isterim. istek yapabiliyor mu? :)

ya onlara nerden bakıyosunuz ben nıye bılemedım hiç ben niye hep sıfır alan salak öğrenci modunda takılıyorum burda ya...

bilmıyorum valla dünür. bakıcaz kızın yer beziyle el bezi arasındaki farkı falan bilecek mi? ayyyyy dırnaaaammm kırılır ben ondan yapamam, falan derse ayırırım adenimle kızını haberin ola. ama senden böyle fütursuz kız çıkmaz bilirim ben :)))

bu arada yok galıba hemşire. adamlar hep esmer. renkli gözlü gormedım daha hiç onlarda.

canım nasılsın bızım topıkte gezınıyorum gezınıyorum kımse yok yaaa nerde bu kızlar kı
sen nasılsın dunyam nasıl cok ozledım sızı yaaa
bu arada yazıyorum ama kusura bakmayın şubat annesı deılım hatta hamıle bıle deılım kı

Maşallah canım
Kız ne istedim ki ben yeşil gözlü bir Han istedim çok mu şey istedim :44: Hadi çok ısrar edersen yeşil gözden de vazgeçerim ama capon evlat hakkım

Bence de sen capon hakediyosun şekerim
Benim kuzenin gözler senin gibi, kocası da çinli zaten.
Çocuklar aynen senin avatardaki gibi oldu

benim oğlum büyümüyormu acaba :44: göbüşüm bana çok geliyodu ama resimlere bakınca hiç yokmuş gibi geldi üsüldüm en son 15+6da doktora gitmiştim 15 cm 155grdı bebikim kg almamamda cabası

Maşallah canım

han japon değil miydi ya? yeşil göözlü capon uşağı mı olur yahu?

ben de çekip koyacam, ben de ınsanım.. nıye ama benle konuşmuyosunuz? nıye anlatmıyosunuz bana şurda fotolarımı yukluyoruz gokçe sen de katıl dıye. üzüyorsunuz ama beni.

bu arada evet ( geç kaldık bız bebek işinde baya. annem benım yaşındayken 3 çocuklu bı kadınmış. pöffff. kalabalık bi ailem olsun istıyrum. en önemlisi de bı tane de olsa kızım olsun istıyorum.

yeşil olsun isterim. istek yapabiliyor mu? :)

Bende yeşil-mavi göz geni olması olasılığı %50.
Eşimde kesin var yeşil-ela.
Benim çocuğun leşil gözlü olması ihtimali çok miniş ama var sanırsam.
İstek yapılıyosa ben de yazayım peçeteye

ya onlara nerden bakıyosunuz ben nıye bılemedım hiç ben niye hep sıfır alan salak öğrenci modunda takılıyorum burda ya...

Nelere nerden bakıyoruz yau?

Valla öğretiriz kıza, evde kalmasın. Bak yavrım bu el bezi, bu yer bezi.
Tırnaan kırılsa da sen sil, dereyi geçene kadar diye

Eğer eşinde yeşil göz geni yoksa, siz maaile helga-hans olsanız oluru yok dünüşüm o işin :44:

cnm ya artık kimse kalmamış orda ne oldu bilmiyorum bu kadar hamilenin içinde sende kal insallah ayşecim ya valla özledim gel arada yaz burdakilerde çok sıcak kanlı bende burdan en iyi dünyamı tyanıyorum biliyosun işte benim doğum ay sonuna gelcek ya şubat sonu o yüzden bir ara bir koptum sonra adepte olamadım fundalarla falan konuşuyomusun?

tatlım ben sana link yollayayım bi sn al cnm bak
http://www.kadinlarkulubu.com/subat...ubat-anneleri-gobekleri-icinde-melekleri.html

benim oğlum büyümüyormu acaba :44: göbüşüm bana çok geliyodu ama resimlere bakınca hiç yokmuş gibi geldi üsüldüm en son 15+6da doktora gitmiştim 15 cm 155grdı bebikim kg almamamda cabası

Karşılaştırma yapma, bblau senin göbekten haşmetli ama o 22 haftalık gebe, sen 19 sanırım.

Yaptım olacak
Tıkla bakayım.
http://www.kadinlarkulubu.com/subat-anneleri/448002-2012-subat-anneleri-gobekleri-icinde-melekleri.html

Girmeyeli şehzadeler artmış sanki. Ben de şehzademi görmek için bu haftasonu doktora gideceğim. Çok hareket etmiyor deyince hemşire beni kıllandırdı. Dopplerle dinledi. İyi olduğunu söyledi. Bir de Hemeglobinime baktıracaktım kolestrolüme falanda baktılar yüksek çıktı. Diyet yap dikkat et dediler. Kadın doğumcuna danış dediler. Ben de kızdım, hamiele olmasam bile ilaç kullanmayı düşünmüyorum diye.

Aşermelerimden dolayı zaten hayvani gıdayı çok az yavrum için yiyordum. Hep sebze tercih ediyordum. Gözlerim doldu. nternetten araştırdım. Sonra bir iki arkadaş sağolsun siteye yazmışlar, hamilelikte normalmiş yükselmesi, daha doktoruma sormadım ama canım da sormak istemiyor.

Yediklerimi yazayım kızlar bir değerlendirin.
Kahvaltı az ekmekle, domates salatalık, peynir. Ama bebişime kan can olsun diye biraz büyük yiyorum.
Öğlen akşamdan kalan zeytinyağlı fasulye, kabak, közlenmiş patlıcan türevleri ne varsa yiyorum. aralarda acıktıkça meyve ve kase yoğurdum.
Akşamda bildiğin akşam yemeği ama et, tavuk ağır geldiği için az miktarda bebişime yetecek kadar mecburi yiyorum. Sadece balık çekiyor canım bıraksalar haftada 3 gün yerim.
Meyvesuyu, gazlı içecek sıfır. Ayran ve su. Şekerli midemi bulandırıyor zaten reçel ve bal bile yemiyorum. arada çocuğu hareketlendirmek için yiyip uzanıp bebişimin tekmelerini bekliyorum. Daha ne yiyeyim zaten diyette gibiyim . Kadın doğumcum bile son kontrolde nazar değmesin keşke böyle devam etsen demişti. Tek kusurum antep asıllı olduğum için bulgur ve baharat sevmem. Bir de eşimin isteği üzerine pilavlara azıcık kattığım tereyağı.
Anacığım boşver sen onları ne canın çekiyorsa onu ye dedi. Bazen bu doktorların hepsini bir kazan suya haşlayasım geliyor. Pireleri deve yapıp hamileleri ürkütmek marifet mi?

Ayyy yerimmm onu, bayılıyorum öyle çocuklara ya, koca faktörü varmış bi de senin kuzende ekstra olarak :))

Evet teeee amarikan ellerine gidip,yerinde aldı çinli enişteyi.
Dennis (Türkiyeye gelince Deniz oluyo) ve Derenimiz var (amerikada derın türkiyede bildiğin deren)

Heeee o foto yüklenen yere beni de kimse çağırmadddddıııııııııııı
Şimdi çok kırıldım baaaaakkkkkkkkkkkkkkkk

hepinize merhaba kızlar :) uzun zamandır giremedim.memleketime geldim.yolculuğum da gayet iyi geçti inşallah dönerken de öyle olur.şimdi geçmişi biraz okumaya çalışıcam

Maşallah canım
Kocaman
benim onun yarısı

Karşılaştırma yapma, bblau senin göbekten haşmetli ama o 22 haftalık gebe, sen 19 sanırım.

Ayyyyhhhhhhh yine çam mı devirdim ben
Evet benle karşılaştırma etmesin kimse 1. Ben sınıf başkanıyım 2. Zaten özgöbeğim var, temeli önceden atmıştım 3. 22 haftalığım ben evet

yaaa daha o kadar bilem değilim 18 hafta dolcak yarın tatlım

kızz bizide kimse çağırmadı ki saten aşağıdaki linklere bak şubat anneleri sayfasının ana listesine gir herşey var bişi sorcam bu sitenin kurucusu nerde bilen var mı gurbetguzeli??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…