2012 Şubat Anneleri

Ayyyyhhhhhhh yine çam mı devirdim ben
Evet benle karşılaştırma etmesin kimse 1. Ben sınıf başkanıyım 2. Zaten özgöbeğim var, temeli önceden atmıştım 3. 22 haftalığım ben evet

benim göbüşüm küçücük bebeğim mi büyümüyo dedim acaba????

ayyyyyyyy canım agzın bal yesın tabırı caızse gecen ay o kadar umutluydumkı ama yıne olmadı nolcak bılmıyorum bu ay zaten hııııııııııc umudumyok her zamankı gıbı hıc bı deısıklık yok goguslerım acıyo pazartesı salı yıne hasta olcam ama bırazdaha rahat kafam ne belıme yastık koydum nede yattım ne yumurtlama takıp ettım ole bundan sonra 20 yasımda yaslanmak ıstemıyorum ahhh ahhh
ayrıca gobekın yeterınce var benım arkadasım 6 7 aylıkken bıle bu kadar yoktu doguma gıttıgınde bes aylık dese herkes ınanaıyodu

Merhaba

Tamam işte daha 2 haftada ne çabuk büyücek o şaşıracaksın.:))
Gurbetguzeli site kurucusu değil, topiği açan kişi...O pek okumuyor burayı canım bebeğini kaybetti maalesef

Heeee o foto yüklenen yere beni de kimse çağırmadddddıııııııııııı
Şimdi çok kırıldım baaaaakkkkkkkkkkkkkkkk

aynen. insan demez mi gel kız gökçe sen de bi iki foto koy ortalık şenlensin diye?

bu arada maşallah ben benim göbeği abartmışım yau neler var öyle o fotolarda. Maşallah Maşallah...

Bence gayet sağlıklı gidiyosun canım.
Gebelikte kolestrol yükselir, benim de normalin üzerinde hem de senin gibi az tüketiyorum hayvansal gıdayı.
Bu arada bulgur zararlı değil bilakis çok faydalı, pirinç önerilmiyor ama bulgur ye dedi bana diyetisyenim.
Gebeliğim için özel yazdığı listede de var.

canım gurbetgüzeli bebeğini kaybetti daha ilk trimesterda.
Şimdi yeni bebeğine hazırlanıyor allahın izniyle.

benim göbüşüm küçücük bebeğim mi büyümüyo dedim acaba????

yok be tatlım olur mu öyle şey.
benim göbek de son 1 haftada pörtledi.

ya ben yeni üyeyim resim nasıl yükleniyor ?? benimle ilgilenin :) hem ilk gebeliğim hiç bir şey bilmiyoruum

hoşgeldin canım, seni de Allah tamamına erdirsin
bak mesaj yazdığın yerde yukarıda a harfinin yanında bir ataç işareti var, eklentiler diyor işte ordan yükle.

linki buldum resimleri gördüm arkadaşım :) ama nasıl ekleniyor fotoğraf ???

Bana cevap yazdığın yerde ımage yazan yer var, kare şeklinde resim çerçevesi, ona tıklıyorsun ve ordan ekliyorsun resmi..Ama sanırım belli bir mesaj sayısını doldurman lazım resim eklemek için, yalan olmasın ya 50 ya da 100.

aynen. insan demez mi gel kız gökçe sen de bi iki foto koy ortalık şenlensin diye?

bu arada maşallah ben benim göbeği abartmışım yau neler var öyle o fotolarda. Maşallah Maşallah...

He evet ben de gördüm de haşmetimden şüpheye düştüm bir anda.
Kendimi bişey sanmışım.
Lacivertli arkadaşın göbeği çok güzel olmuş maşallah diyim

inşallah cnm hayırlı haberlerini duyarım ayy sevindim şimdi yaaaa çok sağol mutlu ettin beni
ya ben yeni üyeyim resim nasıl yükleniyor ?? benimle ilgilenin :) hem ilk gebeliğim hiç bir şey bilmiyoruum
cnm şöle ki msj attığın yerde yukarda ataç gibi bir şey var ordan ekle diyosun basınca dosya ekle diye bir şey çıkacak oraya girip bilgisayarındaki resmi bul ve uplaud yap aşağıda eklenti1 diyecek yada kaç resim eklediysen o kadar ekleyincede msjı gönder diycen çıkcak bizde görcezzzzz anladın mı bilmiyorum biraz karışık oldu ama
Merhaba

Tamam işte daha 2 haftada ne çabuk büyücek o şaşıracaksın.:))
Gurbetguzeli site kurucusu değil, topiği açan kişi...O pek okumuyor burayı canım bebeğini kaybetti maalesef

inşallah büyür cnm göbek değil bebek büyüsünde tüm gün oturarak çalışıyorum aslında göbüşüm nasıl anlamadım

yaaa neyse zaten şimdilik kızımla bir fotoğrafımız yoktu bol bol sohbet edelim o zaman ??? nerelerden yaşlar kaç ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…