- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #23.441
Ayyyyhhhhhhh yine çam mı devirdim ben
Evet benle karşılaştırma etmesin kimse 1. Ben sınıf başkanıyım 2. Zaten özgöbeğim var, temeli önceden atmıştım 3. 22 haftalığım ben evet
cnm ya artık kimse kalmamış orda ne oldu bilmiyorum bu kadar hamilenin içinde sende kal insallah ayşecim ya valla özledim gel arada yaz burdakilerde çok sıcak kanlı bende burdan en iyi dünyamı tyanıyorum biliyosun işte benim doğum ay sonuna gelcek ya şubat sonu o yüzden bir ara bir koptum sonra adepte olamadım fundalarla falan konuşuyomusun?
tatlım ben sana link yollayayım bi sn al cnm bak
http://www.kadinlarkulubu.com/subat...ubat-anneleri-gobekleri-icinde-melekleri.html
merhaba kızlar
yaaa daha o kadar bilem değilim 18 hafta dolcak yarın tatlım
kızz bizide kimse çağırmadı ki saten aşağıdaki linklere bak şubat anneleri sayfasının ana listesine gir herşey var bişi sorcam bu sitenin kurucusu nerde bilen var mı gurbetguzeli??
Heeee o foto yüklenen yere beni de kimse çağırmadddddıııııııııııı
Şimdi çok kırıldım baaaaakkkkkkkkkkkkkkkk
göbek fotoğrafları nerde nerden görüyosunuz ay depresyona gircem şimdi ????
Girmeyeli şehzadeler artmış sanki. Ben de şehzademi görmek için bu haftasonu doktora gideceğim. Çok hareket etmiyor deyince hemşire beni kıllandırdı. Dopplerle dinledi. İyi olduğunu söyledi. Bir de Hemeglobinime baktıracaktım kolestrolüme falanda baktılar yüksek çıktı. Diyet yap dikkat et dediler. Kadın doğumcuna danış dediler. Ben de kızdım, hamiele olmasam bile ilaç kullanmayı düşünmüyorum diye.
Aşermelerimden dolayı zaten hayvani gıdayı çok az yavrum için yiyordum. Hep sebze tercih ediyordum. Gözlerim doldu. nternetten araştırdım. Sonra bir iki arkadaş sağolsun siteye yazmışlar, hamilelikte normalmiş yükselmesi, daha doktoruma sormadım ama canım da sormak istemiyor.
Yediklerimi yazayım kızlar bir değerlendirin.
Kahvaltı az ekmekle, domates salatalık, peynir. Ama bebişime kan can olsun diye biraz büyük yiyorum.
Öğlen akşamdan kalan zeytinyağlı fasulye, kabak, közlenmiş patlıcan türevleri ne varsa yiyorum. aralarda acıktıkça meyve ve kase yoğurdum.
Akşamda bildiğin akşam yemeği ama et, tavuk ağır geldiği için az miktarda bebişime yetecek kadar mecburi yiyorum. Sadece balık çekiyor canım bıraksalar haftada 3 gün yerim.
Meyvesuyu, gazlı içecek sıfır. Ayran ve su. Şekerli midemi bulandırıyor zaten reçel ve bal bile yemiyorum. arada çocuğu hareketlendirmek için yiyip uzanıp bebişimin tekmelerini bekliyorum. Daha ne yiyeyim zaten diyette gibiyim . Kadın doğumcum bile son kontrolde nazar değmesin keşke böyle devam etsen demişti. Tek kusurum antep asıllı olduğum için bulgur ve baharat sevmem. Bir de eşimin isteği üzerine pilavlara azıcık kattığım tereyağı.
Anacığım boşver sen onları ne canın çekiyorsa onu ye dedi. Bazen bu doktorların hepsini bir kazan suya haşlayasım geliyor. Pireleri deve yapıp hamileleri ürkütmek marifet mi?
yaaa daha o kadar bilem değilim 18 hafta dolcak yarın tatlım
kızz bizide kimse çağırmadı ki saten aşağıdaki linklere bak şubat anneleri sayfasının ana listesine gir herşey var bişi sorcam bu sitenin kurucusu nerde bilen var mı gurbetguzeli??
benim göbüşüm küçücük bebeğim mi büyümüyo dedim acaba????
ya ben yeni üyeyim resim nasıl yükleniyor ?? benimle ilgilenin :) hem ilk gebeliğim hiç bir şey bilmiyoruum
göbek fotoğrafları nerde nerden görüyosunuz ay depresyona gircem şimdi ????
linki buldum resimleri gördüm arkadaşım :) ama nasıl ekleniyor fotoğraf ???Bence de gir yani, daha 3 satır önce vermişim güzel kardeşim 3 adet link, hala soruyonuz ya.
yaşasıııınnn ??? eeeee bayanlar nerelerden ??deniz prensesi sevdim seni gel. geç geç otur bi köşeye ilgilenecem ben senle söz.
Bence de gir yani, daha 3 satır önce vermişim güzel kardeşim 3 adet link, hala soruyonuz ya.
linki buldum resimleri gördüm arkadaşım :) ama nasıl ekleniyor fotoğraf ???
puahuahuahauahuah ahuahuahauhauahuah yarıuldımmmmmmmmmmmm. çayı püskürttüm beeeee
aynen. insan demez mi gel kız gökçe sen de bi iki foto koy ortalık şenlensin diye?
bu arada maşallah ben benim göbeği abartmışım yau neler var öyle o fotolarda. Maşallah Maşallah...
inşallah cnm hayırlı haberlerini duyarımayyyyyyyy canım agzın bal yesın tabırı caızse gecen ay o kadar umutluydumkı ama yıne olmadı nolcak bılmıyorum bu ay zaten hııııııııııc umudumyok her zamankı gıbı hıc bı deısıklık yok goguslerım acıyo pazartesı salı yıne hasta olcam ama bırazdaha rahat kafam ne belıme yastık koydum nede yattım ne yumurtlama takıp ettım ole bundan sonra 20 yasımda yaslanmak ıstemıyorum ahhh ahhh
ayrıca gobekın yeterınce var benım arkadasım 6 7 aylıkken bıle bu kadar yoktu doguma gıttıgınde bes aylık dese herkes ınanaıyodu
cnm şöle ki msj attığın yerde yukarda ataç gibi bir şey var ordan ekle diyosun basınca dosya ekle diye bir şey çıkacak oraya girip bilgisayarındaki resmi bul ve uplaud yap aşağıda eklenti1 diyecek yada kaç resim eklediysen o kadar ekleyincede msjı gönder diycen çıkcak bizde görcezzzzz anladın mı bilmiyorum biraz karışık oldu amaya ben yeni üyeyim resim nasıl yükleniyor ?? benimle ilgilenin :) hem ilk gebeliğim hiç bir şey bilmiyoruum
Merhaba
Tamam işte daha 2 haftada ne çabuk büyücek o şaşıracaksın.:))
Gurbetguzeli site kurucusu değil, topiği açan kişi...O pek okumuyor burayı canım bebeğini kaybetti maalesef
yaaaBana cevap yazdığın yerde ımage yazan yer var, kare şeklinde resim çerçevesi, ona tıklıyorsun ve ordan ekliyorsun resmi..Ama sanırım belli bir mesaj sayısını doldurman lazım resim eklemek için, yalan olmasın ya 50 ya da 100.
yaşasıııınnn ??? eeeee bayanlar nerelerden ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?