- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #23.461
Bence de gir yani, daha 3 satır önce vermişim güzel kardeşim 3 adet link, hala soruyonuz ya.
puahuahuahauahuah ahuahuahauhauahuah yarıuldımmmmmmmmmmmm. çayı püskürttüm beeeee
deniz prensesi sevdim seni gel. geç geç otur bi köşeye ilgilenecem ben senle söz.
Hamileyim agresifim, geçin şöyle sırayaaa
Ben de sevdim.
İlgilenin benle demiş. Tamam dedim alalım bu hatunu yamacımıza
yaaaneyse zaten şimdilik kızımla bir fotoğrafımız yoktu bol bol sohbet edelim o zaman ??? nerelerden yaşlar kaç ??
ben izmirliyim ama edirnenin keşan ilçesine gelin geldim o yüzdeeen çoook sıkılıyorum burda adam gibi bilgi veren doktor bile yok ilk hamileliğim ve bana bilgi vercek akıl vercek kimse de yok yalnızım çook ilgilenin benimle:):):):
...................
ben izmirliyim ama edirnenin keşan ilçesine gelin geldim o yüzdeeen çoook sıkılıyorum burda adam gibi bilgi veren doktor bile yok ilk hamileliğim ve bana bilgi vercek akıl vercek kimse de yok yalnızım çook ilgilenin benimle:):):):
severim fevri tipleri böyle. benle ilgilenin lafına yarıldım bende.
azelyanın da; eee gir bence 3 satır önce yazmışım guzel kardeşim azarına koptum. ayyyyyy ne güldüm be yanımdaki alto sesli kız şoka girdi kahkahama... oyy oyy
azelyanın da; eee gir bence 3 satır önce yazmışım guzel kardeşim azarına koptum. ayyyyyy ne güldüm be yanımdaki alto sesli kız şoka girdi kahkahama... oyy oyy
Ovvvvvv....Sen çok geridesin yeğenim.
Sana hızlandırılmış kurs vermek lazım.
Bak şimdi, azelya samsundan, gökçe zonguldaktan.
ben istanbuldan, bizzat kendim olarak 31 yaşındayım, gireli 1 ay oldu.
O ikisi biraz genç, 27-28. O yüzden onlara biraz kılım.
memnun oldumm :):):) o zmn bana herkes kıl olacak ben 25 yaşındayım
...................
memnun oldumm :):):) o zmn bana herkes kıl olacak ben 25 yaşındayım
yaşasııın !!!!! ya benim bir problemim var ama özelden mi yazayım o zaman bilemedim ki ???Tamam tamam ilgilencez.Ben doktorluğu bırakmıştım ama senin için yapıcam bi güzellik napalım.
Senin alto duruyo mu hala
ama mendilleri güzel kokuyodu, bitirdi mi paketi, birer ikişer tırtıklasaydın.
Buldun mu sahi sen komiliyi, bu aralar gitcem bak ben, bulamadınsa haber et.
ahahahahahhaha yarıldımmmmmm. yiğit özgür hızlandırılmış ingilizce kursu geldi aklıma.
- sen yes mi no mu çabuk soyle.
- ayyy no no.
- bok no. sen çabuk soyle aryu çekındırılıstt
- neyy*
- zzztt boston.. azınıza s.çıcam sizin.
pıahauahuahaa.
bı de bunlara kılım yazmış yaaa. ahahahhahaa
ahahahahahhaha yarıldımmmmmm. yiğit özgür hızlandırılmış ingilizce kursu geldi aklıma.
- sen ye smi no mu çabuk soyle.
- ayyy no no.
- bok no. sen çabuk soyle aryu çekındırılıstt
- neyy*
- zzztt boston.. azınıza s.çıcam sizin.
pıahauahuahaa.
bı de bunlara kılım yazmış yaaa. ahahahhahaa
yaşasııın !!!!! ya benim bir problemim var ama özelden mi yazayım o zaman bilemedim ki ???
yaşasııın !!!!! ya benim bir problemim var ama özelden mi yazayım o zaman bilemedim ki ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?