2012 Şubat Anneleri

Bence de gir yani, daha 3 satır önce vermişim güzel kardeşim 3 adet link, hala soruyonuz ya.
puahuahuahauahuah ahuahuahauhauahuah yarıuldımmmmmmmmmmmm. çayı püskürttüm beeeee

Hamileyim agresifim, geçin şöyle sırayaaa

deniz prensesi sevdim seni gel. geç geç otur bi köşeye ilgilenecem ben senle söz.

Ben de sevdim.
İlgilenin benle demiş. Tamam dedim alalım bu hatunu yamacımıza

ben izmirliyim ama edirnenin keşan ilçesine gelin geldim o yüzdeeen çoook sıkılıyorum burda adam gibi bilgi veren doktor bile yok ilk hamileliğim ve bana bilgi vercek akıl vercek kimse de yok yalnızım çook ilgilenin benimle :):):):

ben izmirliyim ama edirnenin keşan ilçesine gelin geldim o yüzdeeen çoook sıkılıyorum burda adam gibi bilgi veren doktor bile yok ilk hamileliğim ve bana bilgi vercek akıl vercek kimse de yok yalnızım çook ilgilenin benimle :):):):

Hamileyim agresifim, geçin şöyle sırayaaa

Ben de sevdim.
İlgilenin benle demiş. Tamam dedim alalım bu hatunu yamacımıza

severim fevri tipleri böyle. benle ilgilenin lafına yarıldım bende.

azelyanın da; eee gir bence 3 satır önce yazmışım guzel kardeşim azarına koptum. ayyyyyy ne güldüm be yanımdaki alto sesli kız şoka girdi kahkahama... oyy oyy

yaaa neyse zaten şimdilik kızımla bir fotoğrafımız yoktu bol bol sohbet edelim o zaman ??? nerelerden yaşlar kaç ??

Ovvvvvv....Sen çok geridesin yeğenim.
Sana hızlandırılmış kurs vermek lazım.
Bak şimdi, azelya samsundan, gökçe zonguldaktan.
ben istanbuldan, bizzat kendim olarak 31 yaşındayım, gireli 1 ay oldu.
O ikisi biraz genç, 27-28. O yüzden onlara biraz kılım.

Allah'tan elinin altında internet var, bak 2300 sayfa konusmuşuz dolu dolu..Doğuma kadar 10,000 syafa olur diyorum ben.

Tamam tamam ilgilencez.Ben doktorluğu bırakmıştım ama senin için yapıcam bi güzellik napalım.

Senin alto duruyo mu hala
ama mendilleri güzel kokuyodu, bitirdi mi paketi, birer ikişer tırtıklasaydın.
Buldun mu sahi sen komiliyi, bu aralar gitcem bak ben, bulamadınsa haber et.

ya anlayamadım kii çok hızlısınız maşallah hanımlar yıllarımı bilgisayar başında tüketmiş olmama rağmen saygı ile eğiliyorum vallaha hem okuyup hem takip etcem diye canım çıktı burda :):):)

Alto sesli kız
Çok çay içme satır arasında gözüme dokandı da çay püskürtmen

Litfen 28 değil 27

memnun oldumm :):):) o zmn bana herkes kıl olacak ben 25 yaşındayım

Yok senden çıtırı da var en küçüğümüz 19.

...................

ahahahahahhaha yarıldımmmmmm. yiğit özgür hızlandırılmış ingilizce kursu geldi aklıma.
- sen ye smi no mu çabuk soyle.
- ayyy no no.
- bok no. sen çabuk soyle aryu çekındırılıstt
- neyy*
- zzztt boston.. azınıza s.çıcam sizin.

pıahauahuahaa.

bı de bunlara kılım yazmış yaaa. ahahahhahaa

yaşasııın !!!!! ya benim bir problemim var ama özelden mi yazayım o zaman bilemedim ki ???

Ahahahhahaha yiğit özgür ya süper
Yes mi no mu çabuk söyle, ahahahaha

aaaaa ama yaaa ne kötü kural herkes bayan nasıl olsa hem belki başka arkadaşlarında işine yarar burdan mı sorsam o zaman ( hadiii gaz veriiiinnn yüreklendirme bekliyoruum )

kızlar ben geldim ayol yarıldım 2dkda o ne öyle hoşgeldin cnm aramıza izmirli pardon artık bir 3-5lisin cnm izmirden sonra heryer boş geliyo insana ben doğma büyüme istanbuluyum izmirde 4 yıl kaldım ama kendimi izmirli sayıyorum ömründe bir ınsanın yaşayabilieceği en çağdaş en düzgün il hoşgeldin tekrar kız keşan biraz karışıktır napıyon sen orda benim anne tarafı edirne uzunköprülü aha baba desen oda urfalı ben iyice karışık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…