2012 Şubat Anneleri

ha be benim kızım bekar mı bekar mı
nerden geldin anam keşan mı keşan mı
yandan bana göbek atar mı atar mı
bu deli kız anam keşanlı keşanlı...

izmirli taylan. bu sene düğünlerde favori şarkıım oydu. valla Allah senı ınandırsın abmin düğününde koca gobeklı halımle bu şarkıda hop hop oynadım.

buldu da bana ayak yaptı zaar. içinde alkol var şekerım dedı. istersen yollıyım dedi ses etmedım.

Benim de karışık. Annem bilecikli, babam sakaryalı, ben eskişehirliyim.
Kendime eskişehiri seçtim memleket olarak, nerelisin deyince Esk diyorum :)

aaaaa ama yaaa ne kötü kural herkes bayan nasıl olsa hem belki başka arkadaşlarında işine yarar burdan mı sorsam o zaman ( hadiii gaz veriiiinnn yüreklendirme bekliyoruum )

Sor sor gaz bekleme. Bak jübile yaptım ben her an vazcayabilirim sorunu cevaplamaktan.
(Mütevazilikte de sınır tanımıyorum yalnız.)

Haydi sor sor Biz akıntıyı da konuştuk burda, ağdayı da, kılı da
benim konumda buydu zaten :) akıntı bnm hamile değilken akıntım olmazdı pek oyle yani çok nadir üşütürsem falan hamileliğin başında biraz olmaya başladı normal falan dediler şimdi hiç ıslaklık bile yok popom kuru kalıyor şaka bir yana hiç yok olmaması da normal mi acaba ???

ya var ya bu topıkte çok güldüm çok eğlendım ama hayatımda hiç bu kadar gülmemiştim şu topikte. resmen yarıldım oturdugum yerde bee...

offff Allah'ım sen ağlatma yarebbimm...

Aminnnnn, topumuzu inşallah :)

Töbe yarabbim ciddi ciddi okurken bu ne dedim popom kuru kalıyor
Şimdi akıntı olması laızm diye biliyorum ben, hatta normalden fazla olması lazım, doktoruna da sordun mu?

ya var ya bu topıkte çok güldüm çok eğlendım ama hayatımda hiç bu kadar gülmemiştim şu topikte. resmen yarıldım oturdugum yerde bee...

offff Allah'ım sen ağlatma yarebbimm...

Aminnnnnn :82:
Cidden bu öğleden sonra eğlenceli oldu.
İyi bi üçlü olduk, bu deniz kızını da sevdim o da katılsın bize

deniz_prensesi

bak şu an bu mesajı sadece sen okuyabılıyorsun şekerim. o yuzden rahat rahat yazacam sana. bblua doktor ama bı hastasının bi gun klinikte saçını başını yolunca mesleğinden soğumuş davası halen daha suruyor. bıraz deli fazla takılma sen o'na. bakma oyle ıyı njıyet tımsalı hallerıne yemınle saykonun teki.

azelya da bu sıtede onemlı bi kişilik. dıkkat etıysen kırmızı renkte ısmı. her ıstedıgını yapabılır hatta bu mesajı bıle okuyabılır... aama ben ban koydum okuyamaz. 25.bin mesaj attıgım için benım ban koyma hakkım var.

biraz şımarıktır kendısı mod ya havalarda haspam.

süpersün benim nereli olduğum epey karışık herşeyde yaşadım aslında nufusumda bakırköylüyüm azcık var yani

muhohoyyyyt bendede çok akıntı var ya habire günlük ped değiştiriyorum normal mi hiç sormadım doktora

Aminnnnn, topumuzu inşallah :)

Töbe yarabbim ciddi ciddi okurken bu ne dedim popom kuru kalıyor
Şimdi akıntı olması laızm diye biliyorum ben, hatta normalden fazla olması lazım, doktoruna da sordun mu?
sormadım doktorum geri zekalı 80 yaşında %50 kör %80 sağır ( malesef ciddiyim ) daha yeni izmirden geldim ordayken gitmiştim ama aklıma gelmedi bu amcaya da sormak istemiyorum

Allahım sana geliyorummmm
Rezil oldum ne kaaa müşteri varsa, kıpkırmızı gülmemek için ıkınan bi suratla selamlarımı sunarım Demir beyin anasına

bebeiiim nasıl bi yer burası evleneli 1 yıl 8 ay oldu 5 defa izmire gittim burda kaç kişiyi şikayet ettim haddi hesabı yok aklımı oynatmam yakıın

Seni bu mesajdan sonra hemşirelikten hacılığa yükselttim cidden koptum geliyorum, öyle diyim
Azelya gerçekten önemli bi kişilik, bi tek onun kürkü var çünkü. Yaz kış giyiyo, asıl sayko o olabilir bence.
Bi de arada aşağıda yeşilli, mavili tipler görüyorum, onlar ne diye düşünmüyo değilim ama o güzel beynimi pek de yormuyorum.

Son düzenleme:
sormadım doktorum geri zekalı 80 yaşında %50 kör %80 sağır ( malesef ciddiyim ) daha yeni izmirden geldim ordayken gitmiştim ama aklıma gelmedi bu amcaya da sormak istemiyorum

ahahahauhauahauhaua. geri zekalı ama doktor. %50 kör %80 sağır. o yeeaaa doktor değil android bu...

Aman yarabbi
O zaman bak ben şimdi yazamıyorum google'a sen yazıver bi "hamilelikte vajinal kuruluk" yaz öyle bi arat bakalım ne sonuçlar çıkıcak.

Hahahaha kürkümü yaz kış giyerim, kırk yılın başı bi kürküm oldu
Aman yeşil mavi de neymiş (uyarı alırmısım şimdi ) 3 kuruş fazla olsun kırmızı olsun

ahahahauhauahauhaua. geri zekalı ama doktor. %50 kör %80 sağır. o yeeaaa doktor değil android bu...

Ayyy yeter yarıldım harbiden ama ya, oynamıyom oğlum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…