- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #23.481
aaaaa ama yaaa ne kötü kuralherkes bayan nasıl olsa hem belki başka arkadaşlarında işine yarar burdan mı sorsam o zaman ( hadiii gaz veriiiinnn yüreklendirme bekliyoruum )
ben izmirliyim ama edirnenin keşan ilçesine gelin geldim o yüzdeeen çoook sıkılıyorum burda adam gibi bilgi veren doktor bile yok ilk hamileliğim ve bana bilgi vercek akıl vercek kimse de yok yalnızım çook ilgilenin benimle:):):):
Tamam tamam ilgilencez.Ben doktorluğu bırakmıştım ama senin için yapıcam bi güzellik napalım.
Senin alto duruyo mu hala
ama mendilleri güzel kokuyodu, bitirdi mi paketi, birer ikişer tırtıklasaydın.
Buldun mu sahi sen komiliyi, bu aralar gitcem bak ben, bulamadınsa haber et.
Alto sesli kız
Çok çay içme satır arasında gözüme dokandı da çay püskürtmen
şimdi de içiyorum( vaz gecemıyorum. ince belli de yarımdan da küçük şekerle demli.. ohh misss. oyle kupa da mupa da sevmem. tarzım kısır günü anneleri tarzıdır benim.
Litfen 28 değil 27
ahahahha farkı kes.
yaşasııın !!!!! ya benim bir problemim var ama özelden mi yazayım o zaman bilemedim ki ???
burası sana özel zaten denız prensesi. mesela yazacagın yere yazmak ıstedıgın kişinin adını yazıp kırmızı yapıyosun sadece o kişi okuyabılıyor.
deniz_prensesi bak bunu sadece sen okuyabılıyosun şuan :))
burası sana özel zaten denız prensesi. mesela yazacagın yere yazmak ıstedıgın kişinin adını yazıp kırmızı yapıyosun sadece o kişi okuyabılıyor.
ha be benim kızım bekar mı bekar mı
nerden geldin anam keşan mı keşan mı
yandan bana göbek atar mı atar mı
bu deli kız anam keşanlı keşanlı...
izmirli taylan. bu sene düğünlerde favori şarkıım oydu. valla Allah senı ınandırsın abmin düğününde koca gobeklı halımle bu şarkıda hop hop oynadım.
buldu da bana ayak yaptı zaar. içinde alkol var şekerım dedı. istersen yollıyım dedi ses etmedım.
Alto sesli kız
Çok çay içme satır arasında gözüme dokandı da çay püskürtmen
şimdi de içiyorum( vaz gecemıyorum. ince belli de yarımdan da küçük şekerle demli.. ohh misss. oyle kupa da mupa da sevmem. tarzım kısır günü anneleri tarzıdır benim.
Litfen 28 değil 27
ahahahha farkı kes.
Kısır günlerinde anneler içmez öyle. Kandırmışlar seni.
Babalar içer ince belli bardaktan, demli yarım şekerle.
Kaave usulü.
Bi de aklıma şey geldi. Kahveye gidilmez, kahveye çıkılır.
Sen yaz burdan, muayenelerimi genelden yapıyorum ekseriyetle
GökçeeeeGüldürme daaaa bebeğim hopluyor
kızlar ben geldim ayol yarıldım 2dkda o ne öyle hoşgeldin cnm aramıza izmirli pardon artık bir 3-5lisin cnm izmirden sonra heryer boş geliyo insana ben doğma büyüme istanbuluyum izmirde 4 yıl kaldım ama kendimi izmirli sayıyorum ömründe bir ınsanın yaşayabilieceği en çağdaş en düzgün ilhoşgeldin tekrar kız keşan biraz karışıktır napıyon sen orda benim anne tarafı edirne uzunköprülü aha baba desen oda urfalı ben iyice karışık
aaaaa ama yaaa ne kötü kuralherkes bayan nasıl olsa hem belki başka arkadaşlarında işine yarar burdan mı sorsam o zaman ( hadiii gaz veriiiinnn yüreklendirme bekliyoruum )
benim konumda buydu zaten :) akıntıHaydi sor sorBiz akıntıyı da konuştuk burda, ağdayı da, kılı da
ya var ya bu topıkte çok güldüm çok eğlendım ama hayatımda hiç bu kadar gülmemiştim şu topikte. resmen yarıldım oturdugum yerde bee...
offff Allah'ım sen ağlatma yarebbimm...
benim konumda buydu zaten :) akıntıbnm hamile değilken akıntım olmazdı pek oyle yani çok nadir üşütürsem falan hamileliğin başında biraz olmaya başladı normal falan dediler şimdi hiç ıslaklık bile yok popom kuru kalıyor şaka bir yana hiç yok olmaması da normal mi acaba ???
ya var ya bu topıkte çok güldüm çok eğlendım ama hayatımda hiç bu kadar gülmemiştim şu topikte. resmen yarıldım oturdugum yerde bee...
offff Allah'ım sen ağlatma yarebbimm...
süpersün benim nereli olduğum epey karışık herşeyde yaşadım aslında nufusumda bakırköylüyüm azcık var yanibenim de karışık. Annem bilecikli, babam sakaryalı, ben eskişehirliyim.
Kendime eskişehiri seçtim memleket olarak, nerelisin deyince esk diyorum :)
sor sor gaz bekleme. Bak jübile yaptım ben her an vazcayabilirim sorunu cevaplamaktan.
(mütevazilikte de sınır tanımıyorum yalnız.)
benim konumda buydu zaten :) akıntıbnm hamile değilken akıntım olmazdı pek oyle yani çok nadir üşütürsem falan hamileliğin başında biraz olmaya başladı normal falan dediler şimdi hiç ıslaklık bile yok popom kuru kalıyor şaka bir yana hiç yok olmaması da normal mi acaba ???
sormadım doktorum geri zekalı 80 yaşında %50 kör %80 sağır ( malesef ciddiyim ) daha yeni izmirden geldim ordayken gitmiştim ama aklıma gelmedi bu amcaya da sormak istemiyorumAminnnnn, topumuzu inşallah :)
Töbe yarabbim ciddi ciddi okurken bu ne dedim popom kuru kalıyor
Şimdi akıntı olması laızm diye biliyorum ben, hatta normalden fazla olması lazım, doktoruna da sordun mu?
bende bende katılcaaam bağrınıza basıın beniii ):):):)Aminnnnnn :82:
Cidden bu öğleden sonra eğlenceli oldu.
İyi bi üçlü olduk, bu deniz kızını da sevdim o da katılsın bize
kızlar ben geldim ayol yarıldım 2dkda o ne öyle hoşgeldin cnm aramıza izmirli pardon artık bir 3-5lisin cnm izmirden sonra heryer boş geliyo insana ben doğma büyüme istanbuluyum izmirde 4 yıl kaldım ama kendimi izmirli sayıyorum ömründe bir ınsanın yaşayabilieceği en çağdaş en düzgün ilhoşgeldin tekrar kız keşan biraz karışıktır napıyon sen orda benim anne tarafı edirne uzunköprülü aha baba desen oda urfalı ben iyice karışık
deniz_prensesi
bak şu an bu mesajı sadece sen okuyabılıyorsun şekerim. o yuzden rahat rahat yazacam sana. bblua doktor ama bı hastasının bi gun klinikte saçını başını yolunca mesleğinden soğumuş davası halen daha suruyor. bıraz deli fazla takılma sen o'na. bakma oyle ıyı njıyet tımsalı hallerıne yemınle saykonun teki.
azelya da bu sıtede onemlı bi kişilik. dıkkat etıysen kırmızı renkte ısmı. her ıstedıgını yapabılır hatta bu mesajı bıle okuyabılır... aama ben ban koydum okuyamaz. 25.bin mesaj attıgım için benım ban koyma hakkım var.
biraz şımarıktır kendısı mod ya havalarda haspam.
sormadım doktorum geri zekalı 80 yaşında %50 kör %80 sağır ( malesef ciddiyim ) daha yeni izmirden geldim ordayken gitmiştim ama aklıma gelmedi bu amcaya da sormak istemiyorum
sormadım doktorum geri zekalı 80 yaşında %50 kör %80 sağır ( malesef ciddiyim ) daha yeni izmirden geldim ordayken gitmiştim ama aklıma gelmedi bu amcaya da sormak istemiyorum
Seni bu mesajdan sonra hemşirelikten hacılığa yükselttimcidden koptum geliyorum, öyle diyim
Azelya gerçekten önemli bi kişilik, bi tek onun kürkü var çünkü. Yaz kış giyiyo, asıl sayko o olabilir bence.
Bi de arada aşağıda yeşilli, mavili tipler görüyorum, onlar ne diye düşünmüyo değilim ama o güzel beynimi pek de yormuyorum.
ahahahauhauahauhaua. geri zekalı ama doktor. %50 kör %80 sağır. o yeeaaa doktor değil android bu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?