2012 Şubat Anneleri

Hay ağzın bal yesin ya, sallanmaması gerektiğini söylemen iyi oldu canım valla billa...
Bu arada gözünaydın maşallah tostişe

evet kesinlikle sallanmamalıymış pudra.com sitesi var kızlar orda her türlü aklınıza takılan bilgiler var..yeni doğduğundan babayla ilişkilerine kadar..bi bakın vaktiniz olunca..çok hoşuma gitti..inş sallamadan uyurlar azelyam..bazı çocuk hiç durmaz..inş.. .sağolasın teyzesi kilosu boyu iyi maşallah..bide ben bol bol meyve yer oldum yaa

Ben hamileliğin başından beri elevit kullanıyordum, müthiş iştah açıyordu. Doktorum bıraktırdı, kendimi birazda olsa kontrol edebiliyorum.
Sende kullandınmı elevit...

Gerçekten mii Ben de içiyorum elevit, hem o iştah açıyor demek ki hem de sigara yoksunluğu

İlk kez duydum ben o siteyi bakayım bari sağol canım.İnşallah dediğin gibi sallanmak istemez dururlar...
Ye ye meyva iyidir, ben de günde iki büyük elma yiyorum.

valla bilmiyorum ki canım ilk hamileliğim bnmde doktoruna bir sor istersen ben şu an 21. haftadayım nette 5-7 kg arası yazıyor normal olana ama sen yeterli beslenmesen bile bebek senden alırmış dikkat et yemene içmene sonra hasta falan olursun allah korusun

ben hamile olduumu öğrendiimde 58,5 tum şimdi 63 kimi zaman 64 öyle gidiyor bakalım inşallah 70i geçmem ama bu gidişle geçerim gibi görünüyor boyda kısa benim yuvarlanıp gideriz sonra valla

deniz_prensesi

topitoplar klübüne hoşgeldin şekerim.

biz azelyayla başı çekiyoruz o klüpte. ben 6 azo:7 kilo aldık. yuvarlanma eşiğinde duracaz Allah'ın izniylen. topıktekı kızların diğeri 1,5-2 en olmadı 3 kilo falan almışlar. alayına gıcık oluyorum ben o yuzden. bak bu mesaj da sana özel he kımse okuyamıyor. bı de gecen azoyla yemeğe çıktık biz hatun 2,5 iskender yedi yanında da yağsız sütten yapılmış yayık ayranı istedi. garson da bakınca ne bakıyosun be seni de yerim haa dıye azarladı çocugu. çok yıyor çok ((

kızlar kiloları kafaya takmayın bünyesi farklı herkesin ama hamilelikte en az 9 en çok 16 kiloya kadar almak normal..siz bununda altında kalıyorsanız örnğin 9 cu ayınıza geldiğinizde sadece toplam 7 8 kilo almışsanız doktorunuza sorarsınız .. şimdi zaten kilo almaya yeni başladık..bu aydan sonra yani 5 ci aydan sonra hızlanacak hayırlısı..inş 10 kiloyla bitiririm ben zaten ideal kilomun biraz üstünde hamile kaldım..şişman değilim ama zayıfta değilim..

Ben hamileliğin başından beri elevit kullanıyordum, müthiş iştah açıyordu. Doktorum bıraktırdı, kendimi birazda olsa kontrol edebiliyorum.
Sende kullandınmı elevit...

BEn de eleviti akşama çektim, sanki iştahım azaldı gibi hissediyorum...Hayırlısı bakalım...

kıh kıh kıh :) himayeye girdiimm dahada sırtım yere gelmez :) afiyet olsun canım

Evet arkanda koskoca doktor var daha nolsun.

Selam hanımlar

2 gundur yoktum internetimiz kesildi. Baya kaynatmıssınız. Gecmisi okuyamadım. Kacırdıgım bisey yoktur insallah

adengokce ohh maşallah yarasınnn bebeiimize top top et olsun ya bizde çıkalım yemeğe bende yiyelim içelim gobişleri tokuşturalım

Canım bana öyle geldi. Sabah eleviti içiyordum okula gelene kadar acıkıyordum.. Doktorumda bırakalım eleviti, kan hapı vereyim dedi iyi oldu benim için.
Bende kendimde elevite ihtiyaç duymuyorum.. Bütün besin gruplarından çok güzel yiyorum..

İskenderrrrrrr Bana yasak artık, iyi ki yemişim o gün haaa
Bu arada ben tıfılım korkmayın 1,53üm aslen, ama düz hesap 1,55e yuvarlıyorum onu Yani kilo olarak boyumu geçtim, yuvarlanacak biri varsa o da benim

Dunyam80 hoşgeldin

benimde 3-4 kg almanız normal diyo ama bilmiyorum ben anneme çekicem sanırım hamilelik boyunca yanlızca bebeğin aldığı kg kadar kg alıyomuş enterasan dimi ? Neyse bu drum bana yarar inşallah sağlığım yerinde herşeyi yiyorum maşallah ama dediğim gibi Kg yok

Ben de akşam içeyim o zaman eleviti..Gerçi benim iştah kendimi bildim bileli açık

Adencim bende 6 kilo aldım, sizlerle aynıyım:))))
Dev anası gibi oldum..

eleviti ben 2 3 kez içtim sonra hemen bıraktım doktorum yerine süt iç dedi o zaman..aklında olsun kan hapıda çok iştah açıyor...bendede var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…