- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #23.561
Hay ağzın bal yesin ya, sallanmaması gerektiğini söylemen iyi oldu canım valla billa...
Bu arada gözünaydın maşallah tostişe
oooo maşallah daha ne olsun süpper vallahi
Olsun tabiAma beni doktor uyardı son ay 3 kilo birden aldım Bi de afedersin camış gibi yedim
49dum, 56 oldum sanırım :26:
Ben hamileliğin başından beri elevit kullanıyordum, müthiş iştah açıyordu. Doktorum bıraktırdı, kendimi birazda olsa kontrol edebiliyorum.
Sende kullandınmı elevit...
evet kesinlikle sallanmamalıymış pudra.com sitesi var kızlar orda her türlü aklınıza takılan bilgiler var..yeni doğduğundan babayla ilişkilerine kadar..bi bakın vaktiniz olunca..çok hoşuma gitti..inş sallamadan uyurlar azelyam..bazı çocuk hiç durmaz..inş...sağolasın teyzesi kilosu boyu iyi maşallah..bide ben bol bol meyve yer oldum yaa
valla bilmiyorum ki canım ilk hamileliğim bnmde doktoruna bir sor istersen ben şu an 21. haftadayım nette 5-7 kg arası yazıyor normal olana ama sen yeterli beslenmesen bile bebek senden alırmış dikkat et yemene içmene sonra hasta falan olursun allah korusuntaşına torpağına kurban heryeri mis heryeri medeniyet
olsun cnm bebeklerimiz için herşeye değer maşallahın var
valla cnm siz böyle diyince bende düşünmeye başlıyorum bende mi anormallik var die ben yarın kg aldım ya:18:
ben hamile olduumu öğrendiimde 58,5 tum şimdi 63 kimi zaman 64 öyle gidiyor bakalım inşallah 70i geçmem ama bu gidişle geçerim gibi görünüyor boyda kısa benim yuvarlanıp gideriz sonra valla
Ben hamileliğin başından beri elevit kullanıyordum, müthiş iştah açıyordu. Doktorum bıraktırdı, kendimi birazda olsa kontrol edebiliyorum.
Sende kullandınmı elevit...
kıh kıh kıh :) himayeye girdiimm dahada sırtım yere gelmez :) afiyet olsun canım
kızlar sizde baş dönmesi oluyor mu ???
deniz_prensesi
topitoplar klübüne hoşgeldin şekerim.
biz azelyayla başı çekiyoruz o klüpte. ben 6 azo:7 kilo aldık. yuvarlanma eşiğinde duracaz Allah'ın izniylen. topıktekı kızların diğeri 1,5-2 en olmadı 3 kilo falan almışlar. alayına gıcık oluyorum ben o yuzden. bak bu mesaj da sana özel he kımse okuyamıyor. bı de gecen azoyla yemeğe çıktık biz hatun 2,5 iskender yedi yanında da yağsız sütten yapılmış yayık ayranı istedi. garson da bakınca ne bakıyosun be seni de yerim haa dıye azarladı çocugu. çok yıyor çok((
Gerçekten miiBen de içiyorum elevit, hem o iştah açıyor demek ki hem de sigara yoksunluğu
İlk kez duydum ben o siteyi bakayım bari sağol canım.İnşallah dediğin gibi sallanmak istemez dururlar...
Ye ye meyva iyidir, ben de günde iki büyük elma yiyorum.
deniz_prensesi
biz azelyayla başı çekiyoruz o klüpte. ben 6 azo:7 kilo aldık. yuvarlanma eşiğinde duracaz Allah'ın izniylen. topıktekı kızların diğeri 1,5-2 en olmadı 3 kilo falan almışlar. alayına gıcık oluyorum ben o yuzden. bak bu mesaj da sana özel he kımse okuyamıyor. bı de gecen azoyla yemeğe çıktık biz hatun 2,5 iskender yedi yanında da yağsız sütten yapılmış yayık ayranı istedi. garson da bakınca ne bakıyosun be seni de yerim haa dıye azarladı çocugu. çok yıyor çok((
kızlar sizde baş dönmesi oluyor mu ???
adengokce ohh maşallah yarasınnn bebeiimize top top et olsunya bizde çıkalım yemeğe bende yiyelim içelim gobişleri tokuşturalım
valla bilmiyorum ki canım ilk hamileliğim bnmde doktoruna bir sor istersen ben şu an 21. Haftadayım nette 5-7 kg arası yazıyor normal olana ama sen yeterli beslenmesen bile bebek senden alırmış dikkat et yemene içmene sonra hasta falan olursun allah korusun
Canım bana öyle geldi. Sabah eleviti içiyordum okula gelene kadar acıkıyordum.. Doktorumda bırakalım eleviti, kan hapı vereyim dedi iyi oldu benim için.
Bende kendimde elevite ihtiyaç duymuyorum.. Bütün besin gruplarından çok güzel yiyorum..
deniz_prensesi
Canım bana öyle geldi. Sabah eleviti içiyordum okula gelene kadar acıkıyordum.. Doktorumda bırakalım eleviti, kan hapı vereyim dedi iyi oldu benim için.
Bende kendimde elevite ihtiyaç duymuyorum.. Bütün besin gruplarından çok güzel yiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?