2012 Şubat Anneleri

slm kızlar bugün doktora gittik eşimle..çok şükür bebeğimin herşeyi güzel gidiyo..normal.... 17 cm 350 gr kilosuda çok güzel.. yüzünüde gösterdi doktorum yara izi falan varmı baktı yok dedi..cüneyt bey.. ellerini parmaklarını gördüm..resmen kemikleri belli oluyo.. çok güzel bi duygu yine pipiyi gördük..kesin erkek..allahım son ana kadar değiştirmesse tabi..herşey allahtan.. üçlü test için doktorum eskiden üçlü test mi vardı dedi ama siz isterseniz 15 tl ye burda yaptırabilirsiniz dedi.bende bu saatten sonra allah korusun zekasında bişey olsada bişey yapamayacağız dedim doktora ...düşünmediğimi söyledim..çünkü en ufak bi şüpheli bişey görülürse 4 ayım geçmek bilmez acabalarla..allahım sağlıklı versin..çokta doğru dedi..bizlerde 2 li 3 lü test mi vardı daha oğluma isim bulamadım ben..hiçbişey bulamassak demir koyacağız bakalım.. ayrıca bugün aynı mahallemde ağzımın içinde dışardan içi çok pahalıdır diye düşündüğüm bebek mağazasına girdik eşimle doktora giderken..çokta uygundu yatağı uyku seti içinde 350 400 büyüyen beşiklerde yine aynı şekilde herşeyi içinde 725 tl idi..beyaz renk çokta kaliteli duruyo basit bişey değil yani...inş önümüzdeki ay maaşımı alıcam hemen alıyorum..üstelik uyku setini siz nasıl seçerseniz veriyolar..bir ay sonra dahada indirime gireriz dedi o zaman gelin dedi adam..çok sevindim..beşiğin ayrıca hem sabit hem sallanabilir özelliği vardı..kızlar öğrendiğime göre bebekleri ilk başta asla sallamayın zaten araştırmalara göre bu sallama olayı insanların yaydığı bişeymiş..tıbben çocuk için sallayın diye bişey yok..üstelik çok hızlı sallamak beyni içinde çok zararlıymış..ilk başta ağlasada sallamadan poposuna vurarak uyutmaya çalışalım..bende artık sallamicam ..beşiği sabit yaptırıcam..içim rahat artık..oğlumun yatağı bulundu..

Güzel Hatunlar;
Sohbet almış başını gitmiş:))))))
Aynı şehirlerde olsaydıkta tanışsaydık ne güzel olurdu:)))

Hay ağzın bal yesin ya, sallanmaması gerektiğini söylemen iyi oldu canım valla billa...
Bu arada gözünaydın maşallah tostişe

ben hamile olduumu öğrendiimde 58,5 tum şimdi 63 kimi zaman 64 öyle gidiyor bakalım inşallah 70i geçmem ama bu gidişle geçerim gibi görünüyor boyda kısa benim yuvarlanıp gideriz sonra valla

hadi gözün aydın canım...maşallah,maşallah.. sen şimdi ayrıntılıyamı girdin???yoksa normal muayenemiydi??
bende dün gittiğimde kemikleri belli oluyordu..arkadaki omirilik kemiği bile..inşallah hep böyle devam eder..
sallanmaması gerektiğini bende çok önceleri bi yerde okumuştum.özelliklede bebeği ayaklara yatırıp sallamak çok sakıncalıymış!
hem öyle alışmasıda iyi değil diye düşünüyorum,bizim içinde ileride zor olur,uyumaz falan hep sallanmak ister!

ahh bnm güzel memleketiim
taşına torpağına kurban heryeri mis heryeri medeniyet
teşekkürler canım gerçi şimdi biraz tombik oldum ama ne yapalım orda 6 haftalık falandı bebişim
olsun cnm bebeklerimiz için herşeye değer maşallahın var
ya ben 6 kg aldım nasıl alıyosunuz oyle 1,5 kg falan ayda 1,5 mu yoksaa

valla cnm siz böyle diyince bende düşünmeye başlıyorum bende mi anormallik var die ben yarın kg aldım ya:18:

Benziyorsunuz

Çak kız bende 7 aldım Tabi ben başından beri ne öğürdüm ne kustum onunda etkisi var

Ben hamileliğin başından beri elevit kullanıyordum, müthiş iştah açıyordu. Doktorum bıraktırdı, kendimi birazda olsa kontrol edebiliyorum.
Sende kullandınmı elevit...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…