- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #23.521
kızlar merhaba ...
allah hayırlı bişekilde kolay bi doğum nasip eder inşallah cümlemize ve meleklerimize sağlıca kavuşmayı.....
ben 16 haftalık hamileyim 53 kilo ile hamile kaldım şuan 54,5 kiloyum
hiç almıyordum 1 ayda 1,5 kilo aldım fazla değil mi...
ve karnımdaki bebeğim sizce kaç kilodur yani plesenta suyu felan dahil....
Merhaba...
Fazla almamışsın bence kiloyu.
Karnındaki bebeği daha bilemicem canım, doktor daha iyi cevap verir.
EEE HATUN İZMİRLİ tabi. ben ise bi laz. izmirli olunca bakmadan onayla tabi. ama laz olunca burun farkıyla onaylama. ohh ne ala ne ala.
o değil de azelya ya şu hani aramızda konuştuğumuz msn penceresi varya onu açsana tekrar ya. ama bize özel hadi bacım.
hoşbulduuuk efeniim 21. haftadayız şirin deniz adını vereceğimiz güzel bir kızımız olacak güzel diyorum çünkü anası güzel teyzesi güzel vs... şaka bir yana sağlıklı eli ayağı düzgün olsunda :) amiin herkesin yavrusu inşallah maşallah :)
kızlar merhaba ...
allah hayırlı bişekilde kolay bi doğum nasip eder inşallah cümlemize ve meleklerimize sağlıca kavuşmayı.....
ben 16 haftalık hamileyim 53 kilo ile hamile kaldım şuan 54,5 kiloyum
hiç almıyordum 1 ayda 1,5 kilo aldım fazla değil mi...
ve karnımdaki bebeğim sizce kaç kilodur yani plesenta suyu felan dahil....
hoşbulduuuk efeniim 21. haftadayız şirin deniz adını vereceğimiz güzel bir kızımız olacak güzel diyorum çünkü anası güzel teyzesi güzel vs... şaka bir yana sağlıklı eli ayağı düzgün olsunda :) amiin herkesin yavrusu inşallah maşallah :)
valla cnm söylemek istemiyorum fazlaca genelleme yapmak ama keşan malkara edirnenin cingen tarafıdır bea oldukça karışıktır dikkat et şikayet felan etme adamı yolarlarIzmirin neresindeydin ben karşıyaka
Ben şimdi yemeğe gidiyorum, çok yazıp da kafamı attırmayın benim.
Deniz kızı benim himayemde ilişmeyin he.
Hadi öperin.
kızlar radyoda wenice bebek giyimi diye bi reklam duydum netten sitesine baktım fiyatları da gayet uygunmuş, internet üzerinden alışveriş yapmayı sevenler bakabilir.
wenice eshop | anasayfa
tatlım ben nasıl foto ekliyorum hala idrak edemedim :) adengokceEEE HATUN İZMİRLİ tabi. ben ise bi laz. izmirli olunca bakmadan onayla tabi. ama laz olunca burun farkıyla onaylama. ohh ne ala ne ala.
o değil de azelya ya şu hani aramızda konuştuğumuz msn penceresi varya onu açsana tekrar ya. ama bize özel hadi bacım.
MERHABA ŞEKERİM. HOŞGELdin. değil hiç değil hemde. süper gidiyorsun Maşallah.
karataş canım ben
tatlım ben nasıl foto ekliyorum hala idrak edemedim :) adengokce
Eki Görüntüle 261769 yaptım bişiler ama bakalım olcek mi
tatlım ben nasıl foto ekliyorum hala idrak edemedim :) adengokce
Eki Görüntüle 261769 yaptım bişiler ama bakalım olcek mi
konağa bağlı canım hani bu asansör var ya duymuşsundur oralarda iştekarataş mı ora nereye bağlı hiç duymadım alla alla şimdi istanbuldayım varoş kesimdeBayrampaşa
yes bebeiim nerden bildin :) krem rengi şortlu olan iştesağdakı sensın di mi?
konağa bağlı canım hani bu asansör var ya duymuşsundur oralarda işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?