- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #23.861
Kızlar hepinize musmutlu bir cumartesi gecesi ve bi o kadar musmutlu bir pazar diliyorummmmBen ufaktan evimin yolunu tutarrrr
kızlar selam bende bugün oğluma bişeyler aldım ama hiç ekleyecek halim yok çok kızgınım eşime..
Sana ne olduuuuuuuuuuu?
yok cnm okumadım.. dün yoktum benmikrop mu kapmıss yoksa?? zira en büyük handikap temizlik. ama arkadasımın teyzesininn salonu oldugu için ben rahatımm biraz
Layla, kım ne anlattı?
geçen yatak baktım çok hoşuma gitti adam 1 ay sonra indirime girer dedi tutmuş şimdi doğuma yakın alırız diye..bende kızdım dedim hastane parasınımı denkleştiriceksin yatağımı alıcaksın ya bebek erken gelirse bide dedim..millet oda takımı alıyo sen bi beşik almayı erteliyosun dedim..biraz borcumuz var diye herşeyi erteleyip beni deli etti yaa
bulamadım ben yaff:44::44::44::44:
geçen yatak baktım çok hoşuma gitti adam 1 ay sonra indirime girer dedi tutmuş şimdi doğuma yakın alırız diye..bende kızdım dedim hastane parasınımı denkleştiriceksin yatağımı alıcaksın ya bebek erken gelirse bide dedim..millet oda takımı alıyo sen bi beşik almayı erteliyosun dedim..biraz borcumuz var diye herşeyi erteleyip beni deli etti yaa
Ben bekarken çok gittim kuaföre ağda için..
Ama evlendikten sonra bir kez gittim sadece..
Memlekette hep aynı yere gittiğim için burda güvenemiyorum kimseye..
Hem eşimde istemiyor gitmemi ama dediğiniz gibi geçenlerde bende baya eziyet çektim..
Bende ağda makinasıda var normal epilasyon aletide hepsini denedim hepside aynı eziyet..
artık annemlere gidince mecbur gitcem valla yapcak başka bişe yok ..
canim benim korunma surecim bitti cok sukur ev tasiycam yilbasinda yeni evimde olucam ins o ay basliycam denemelere kismetimde varsa bir bebk daha olacak insAllahhhhtatlımmm hamile misinn?????
Uzme tatlı canını.
Elbet ıkna olur.
Mesela tatlı tatlı dersın,
'askım bak o zaman ucuz olacak, bebegımız dogana kadar zam gelebılır.
Hem yavas yavas yaaplım hazırlıgımızı, bu bana heyecan verıyor.
Kendımı cok mutlu hıssedıyorum'...
Layla sayfayı buldum, tesekkurler .
Ecrın, burada canım.
http://www.kadinlarkulubu.com/subat-anneleri/446253-2012-subat-anneleri-paylasim-alani-2318.html
bende aldım agda makinası su ısıtıcılardan makinamda var ama alamadım 1 ay önce şimdi hiç alamam ne yapacam bilmiyorum dünki arkadaşta çok korkuttu beni
bende aldım agda makinası su ısıtıcılardan makinamda var ama alamadım 1 ay önce şimdi hiç alamam ne yapacam bilmiyorum dünki arkadaşta çok korkuttu beni
rica ettim siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
kızlar bacaklarıma sabaha karşı kramp çok giriyordu benim.. doktoruma sordum bana magnezyum suda erimeli tabletinden verdi. tadı çok kötü değil ama en azından krampa iyi gelcek inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?