2012 Şubat Anneleri

Hehehee... Yine ben kazandım.
Esım aradı sımdı, 'aksam hazırlan yazlıga gıdelım, yarın donuste ben senı annene goturecegım' dedı.

Ama annemın memlekette oldugunu unuttu sanırım
Bende bozmadım hıc, bayramda gıderız, sen sımdılık bana su X marka saatı al dedım

Sana ne olduuuuuuuuuuu?

geçen yatak baktım çok hoşuma gitti adam 1 ay sonra indirime girer dedi tutmuş şimdi doğuma yakın alırız diye..bende kızdım dedim hastane parasınımı denkleştiriceksin yatağımı alıcaksın ya bebek erken gelirse bide dedim..millet oda takımı alıyo sen bi beşik almayı erteliyosun dedim..biraz borcumuz var diye herşeyi erteleyip beni deli etti yaa

Son düzenleme:

aman tatlım erkekler hep aynı benimkide 7 aylık olana kadar hiçbirşey almam dedi desin ben alıyorum sonra tatlı tatlı gösteriyorum ama benim koca Allah korusun çocuga bişey olurda aldıklarım da ayrı üzüntü verir diye istemiyor almamı ben ufak tefek şeyler alıyorum bunun için moral bozmayın 1-2 ay sonra alın sorun yapmayın kendinizi de üzmeyin

Ben bekarken çok gittim kuaföre ağda için..
Ama evlendikten sonra bir kez gittim sadece..
Memlekette hep aynı yere gittiğim için burda güvenemiyorum kimseye..
Hem eşimde istemiyor gitmemi ama dediğiniz gibi geçenlerde bende baya eziyet çektim..
Bende ağda makinasıda var normal epilasyon aletide hepsini denedim hepside aynı eziyet..
artık annemlere gidince mecbur gitcem valla yapcak başka bişe yok ..

Uzme tatlı canını.
Elbet ıkna olur.
Mesela tatlı tatlı dersın,
'askım bak o zaman ucuz olacak, bebegımız dogana kadar zam gelebılır.
Hem yavas yavas yaaplım hazırlıgımızı, bu bana heyecan verıyor.
Kendımı cok mutlu hıssedıyorum'...

Layla sayfayı buldum, tesekkurler .

Ecrın, burada canım.
http://www.kadinlarkulubu.com/subat-anneleri/446253-2012-subat-anneleri-paylasim-alani-2318.html

bende aldım agda makinası su ısıtıcılardan makinamda var ama alamadım 1 ay önce şimdi hiç alamam ne yapacam bilmiyorum dünki arkadaşta çok korkuttu beni

rica ettim siz ne düşünüyorsunuz bu konuda

bende aldım agda makinası su ısıtıcılardan makinamda var ama alamadım 1 ay önce şimdi hiç alamam ne yapacam bilmiyorum dünki arkadaşta çok korkuttu beni

hamile iken ozellikle bikini bolgesine agda yapmayin iltihap falan olusabilir tuy dokucu kremler var onlarda kullanin kizlarrr

Ben ilk gittiğimde hadi gizli kamera varsa diye korkmuştum..
Ama biz ailecek nerdeyse aynı yere gidiyorduk..
Kuzenler ablam felan..
Ya kartuşu zaten öncelikle kağıda yapıştırıp bir siliyor..
Genital bölge içinde önce pudra döküyor sonra eliyle şey ediyor ..
Valla yapcak bişe yok ne yapayım erkek gibi mi gideyim doğuma..
Umarım birşey olmaz..

evett kızlarr azelyam haklı cıktı.. 2 saat önce falan esim arayıpp evdesin dimi sucu imarr planı getircek bi tane arsa varmıs falan diye anlattı durdu.. evdeyim dedim.. az önce ben cıkıcam dükkana sorayım dedimm alayım dedim olmaz adam orda degil bilmiyo musun dedi.. ii dedimm.. simdi zil caldıı.. ecrinn hanım cicek pespai halimle kagıt imzamalama calıstım adamm buna cicek mi gönderirlirr tipe bak demiştir..

resmi ekledimm bu cicekk benden de diger evlenme yıldönümü olan arkadaslara ve size gelsinnn kızlarrr bak buna da aglarım ben simdi.. nyse benn kuaföre cıkıyorumm kızlarr dönüşte görüsürüzz.. öpüldünüzzzz

kızlar bacaklarıma sabaha karşı kramp çok giriyordu benim.. doktoruma sordum bana magnezyum suda erimeli tabletinden verdi. tadı çok kötü değil ama en azından krampa iyi gelcek inş..

HERKSE SLMLAR.kızlar benimde bacağımda kramplar oluyor magnezyum alıyorum 4 gündür faydasını gören varmı acaba ben henüz göremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…