- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #23.901
mrb kızlar..nasılsınız
ben çok hastayım.üşüttüm herhalde,boğazlarım kocaman şişti.
ayrıca nefes bile alamıyorum sanki.
ilk hamileliğim kışa denk gelmişti ama hiç hasta olmamıştım.
ne yapayım söyleyin.kafam zonkluyo.
kızımda sürekli etrafımda ilgi istiyo.
kimsemde yok burda.gurbetteyim
kendinizi strese sokmayın yaa bebege yazık merak etme alınır herşey sen rahat ol çok güldürdün beni (gözüne girsin tevrat)sen çok yaşa emidaha zamanımız var biraz izin ver bakalım ne yapacak
çok geçmiş olsun benimde kimsem yoooooookAllah yardımcın olsun ne diyeyim birde evde çocuk olunca ayrı bi zor ilaç aldınmı?
tatlımm doktora gitseydin keskee.. daha hızlı toparlanırdınn.. cok gecmiş olsunnnbende 2 hafta yatann biri olarakk ilac kullanmadann gecmedigini gördümm.. bidee tavuksuyuna yapılan corba haketten iyi geliyor yahu bol limonlaa.. o arada 1 kg limon yemişş olma ihtimalim de yüksek
pek aram yok ama zorluyorum kendimi günde 2 bardak süt bir kase yoğurt yiyiorum birde en çok üzüldüğüm ben 1 kilo dahi kilo almadım kızlar hatta 1 kilo vermiştim onu bile alamadım doktorum 7 kilo fazla olman lazım diyor ne yapim çok aşırı yiyemiyorum bebeğin kilosu 230 gr. ben 61 im 62 ile kalmıştım ne iş ne dersiniz kızlar bu işee
sağolasın gülüm...
limonlu sıcak su içtim,o kadar..
ama hastalıktan çok şu gurbet beni bitirdi ya..
cebimizde paramız çok ama evde yemeklik bişiy yok.gidip alamıyorum da yerimden kalkamıyorum.
her yerim dökülüyo.
kapımızı açan da yok..
offff offfff
mrb kızlar..nasılsınız
ben çok hastayım.üşüttüm herhalde,boğazlarım kocaman şişti.
ayrıca nefes bile alamıyorum sanki.
ilk hamileliğim kışa denk gelmişti ama hiç hasta olmamıştım.
ne yapayım söyleyin.kafam zonkluyo.
kızımda sürekli etrafımda ilgi istiyo.
kimsemde yok burda.gurbetteyim
sağolasın.
evet tavuk suyuna çorba iyi fikir.
yavaştan giyinip markete yollanıyım bari.
şehriyeli yapayım,kızımda yer.
canım grip olduysan hemen nane limon yap ve yat çok faydası olacak sana..geçmiş olsun..
geçmiş olsun canım. sıcak çorbayı tavsiye ederim. bol limonlu iyi olur... ve bolbol meyve. doktorunu bilgilendirmeyi de ihmal etme
merhaba kızlar,
doktor kontrolüne gittik. bebişimize detaylı ultrasonla bakıldı. maşallah ciddi bir sorun yoksadece bir böbreğinde minik birşey varmış. erkek bebeklerde genelde olur, kaybolur, çok sağlıklı bebeğiniz dedi. yani erkek olduğumuz 3.doktor yorumuyla kesinleşti
boyunu ölçmesi pek mümkün olmadı, çünkü yerinde durmadı. orta parmağını kaldırıp doktor amcasına şirin hareketler yaptı493 gram olmuş kuzum.
sizler nasılsınız? geçmişi pek okuyamadım
kimse yok mu kızlar,çok sıkıldımmeşim de yok bugün,yalnızım evde... bütün gün hiç zaman geçmedi.tv de de hiç güzel bişey yok sanki offf sabah olsa hemen
kızlarr benimm gögüss uclarımm cok karardıı yaa dogumdan sonra bu da geciyor mu acaba:44::44::44:bide kuaföre gitmeden silk epil durumunu halledeyim dedimm.. amaa nerrdeeee korkuncc canım acıdı.. artık hmm cok hızlıı uzuyorr tüylerim hemde canım korkuncc yanıyor.. göbegimden de egilemedimmm üzerinize afiyet simdi kuaföre yaptırıcam gidince ama cok utanıyorum:78::78::78: jilet, köpk falan düsündüm ama daha da sertlesirse hiç alamam umarım kadınınn eli hafiftirr alabildigimi aldım zaten:78:
selam gerçekten çok sıkıcı bi akşam benim eşim yanımda ama izliyor hava sıcak evin içinde resmen volta atıyorum.patlıcam sanki bebiş sıkıştırdı yine beni :) ben 18 haftalığım y sen
kimse yok mu kızlar,çok sıkıldımmeşim de yok bugün,yalnızım evde... bütün gün hiç zaman geçmedi.tv de de hiç güzel bişey yok sanki offf sabah olsa hemen
selam gerçekten çok sıkıcı bi akşam benim eşim yanımda ama izliyor hava sıcak evin içinde resmen volta atıyorum.patlıcam sanki bebiş sıkıştırdı yine beni :) ben 18 haftalığım y sen
merhaba kızlar,
doktor kontrolüne gittik. bebişimize detaylı ultrasonla bakıldı. maşallah ciddi bir sorun yoksadece bir böbreğinde minik birşey varmış. erkek bebeklerde genelde olur, kaybolur, çok sağlıklı bebeğiniz dedi. yani erkek olduğumuz 3.doktor yorumuyla kesinleşti
boyunu ölçmesi pek mümkün olmadı, çünkü yerinde durmadı. orta parmağını kaldırıp doktor amcasına şirin hareketler yaptı493 gram olmuş kuzum.
sizler nasılsınız? geçmişi pek okuyamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?