2012 Şubat Anneleri

tatlımm doktora gitseydin keskee.. daha hızlı toparlanırdınn.. cok gecmiş olsunnn bende 2 hafta yatann biri olarakk ilac kullanmadann gecmedigini gördümm.. bidee tavuksuyuna yapılan corba haketten iyi geliyor yahu bol limonlaa.. o arada 1 kg limon yemişş olma ihtimalim de yüksek

kendinizi strese sokmayın yaa bebege yazık merak etme alınır herşey sen rahat ol çok güldürdün beni (gözüne girsin tevrat)sen çok yaşa emidaha zamanımız var biraz izin ver bakalım ne yapacak

napim öyle bi sinir geldiki şimdi benimde gülesim var ama gülmim aynı işyerinde çalışıyoruz yüzümü görünce barıştım zanneder..ne bilim bana çok geç kalmışım gibi geliyo..valla sinirle herşeyi sayacaktımda dua etsin müdür vardı..

çok geçmiş olsun benimde kimsem yoooooook Allah yardımcın olsun ne diyeyim birde evde çocuk olunca ayrı bi zor ilaç aldınmı?

sağolasın gülüm...
limonlu sıcak su içtim,o kadar..
ama hastalıktan çok şu gurbet beni bitirdi ya..
cebimizde paramız çok ama evde yemeklik bişiy yok.gidip alamıyorum da yerimden kalkamıyorum.
her yerim dökülüyo.
kapımızı açan da yok..
offff offfff

sağolasın.
evet tavuk suyuna çorba iyi fikir.
yavaştan giyinip markete yollanıyım bari.
şehriyeli yapayım,kızımda yer.

iyi en azından sütünü yogurdunu yiyormuşsun valla benim doktor ne yediginden ziyade 3.5 lt su iç yeteli dedi bende 2 kilo aldım aman aman bir kilo almadım canını sıkma zaten 6 aydan sonra hızla kilo alıyorsun 7 kiloda çok degilmi sence ?

canım grip olduysan hemen nane limon yap ve yat çok faydası olacak sana..geçmiş olsun..

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım. sıcak çorbayı tavsiye ederim. bol limonlu iyi olur... ve bolbol meyve. doktorunu bilgilendirmeyi de ihmal etme

tbrk ederim darısı bize olsun oğlunada maşallah benimde 30 da detaylı ultrason bende heyecan içinde bekliyorum bakalım bize ne diyecekler:80::80::80:

ay kızlarrr kuaförde odaya girdimm agda içinn.. a aa bi baktım kadın kücük bi cam kase aldı eline.. içine 2 kasık agda koydu.. sonra o 2 kasıkla bütün hijyen bölgemi 2 dk da aldıı.. yazık simdiye kadar cektigim acılara.. böylece hijyen derdide kalmamıss oldu.. cok güzel bi uygulama bencee.. ama sir gda yapan kuaförler bunu yapamazz onu yıkayıpp kasedenn cıkaramazlar cünkü.. ama plastik kase kullanıp atarlarr cok da hos olurr.. yaratıcılık iştee ya.. tebrikk ediyorum kendilerinii sizleride öpüyormmmm

kimse yok mu kızlar,çok sıkıldımm eşim de yok bugün,yalnızım evde... bütün gün hiç zaman geçmedi.tv de de hiç güzel bişey yok sanki offf sabah olsa hemen

kimse yok mu kızlar,çok sıkıldımm eşim de yok bugün,yalnızım evde... bütün gün hiç zaman geçmedi.tv de de hiç güzel bişey yok sanki offf sabah olsa hemen

selam gerçekten çok sıkıcı bi akşam benim eşim yanımda ama izliyor hava sıcak evin içinde resmen volta atıyorum.patlıcam sanki bebiş sıkıştırdı yine beni :) ben 18 haftalığım y sen

selam ,o karartılar emzirme döneminde de bir süre kalıyor ama zamanla tamamen geçiyor,bir de şu göbekte oluşan kahverengi çizgi de geçiyor,tüyler de dökülüyor,tek problem gögüsler bir inip bir şişmekten deforme oluyor(özelliiikle emzirme döneminde mutlaka kremlenin derim ben)ben emzirmeyi bıraktıktan sonra 1 yılda anca toparladı göğüsler o da eskisi gibi olmadı,ama tekrar hamile kalıp azcık kilo alınca eski formuna girdiler,şimdi al baştan bir dahaaynı terane

selam gerçekten çok sıkıcı bi akşam benim eşim yanımda ama izliyor hava sıcak evin içinde resmen volta atıyorum.patlıcam sanki bebiş sıkıştırdı yine beni :) ben 18 haftalığım y sen

ben de varım kızlar, haftaiçi okulda olduğum için giremiyorum, haftasonu da kimse olmuyor buralarda... bugün oğlumu gördüm. kocaman olmuştu. günlüğü yazmaya başladığımda 0.8mm yazmışım, zaman hakikaten ne çabuk geçiyor, miniklerimiz hızla büyüyor.
sizler nasılsınız?

canım ne güzel sıcakmıs,burası öyle soğukki,kar yağacak nerdeyse 20 hafta oldu benimki benim de karnım öyle geriliyo ki sürekli kremlenmek zorunda kalıyorum,sizde var mı öyle bi sıkıntı ???

selam gözün aydın bebeğin sağlıklı olduğunu öğrenince insan ne kadar da rahatlıyor değilmi.bende gidicem ama ekim 10 için içime sığmıyor hayırlısıyla bende bi öğrensem.böbreğinde ki minik şeyide evet kafana takma bende duymuştuö kendiliğinden gidiyormuş.benimde oğlum olacak allah ın izniyle inşallah iyi düşünelim iyi şeyler olsun arkadaşım emiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…