2012 Şubat Anneleri

hamile iken ozellikle bikini bolgesine agda yapmayin iltihap falan olusabilir tuy dokucu kremler var onlarda kullanin kizlarrr
şimdi çok azaldı çocuk olduktan sonrada lazere gidecem o yüzden tüg dökücü falan kullanmak istemiyorum ama mecbur kalırsak yapacak bişey yok

senin en azından bildigin biryer varmış benim o şansımda yok neyse bir çözüm bulacaz artık

Ne mutlu sana cnm..

gıcık ediyo beni ben ödeme tablosu çıkarıyorum şöyle şöyle yaparız diyorum o yatağıda çok yükmüş gibi son aya bırakıyo ben 3 ay sonra işi bırakıcam çocuk doğacak yatağı yok öyle şey olurmu? burda sizleri görüyorum nerdeyse herşeyiniz tamam benim üçbeş parça bişeyden başka hiçbişeyim yok..oysa şimdiden bezlerini bile almak lazım... deli ediyo beni.. tutmuş kredi çekelim ben işten çıkınca nasıl ödeyecekse o krediyi..herşeyi yük görüyo borcumuz var diye..yapmasaydın kardeşim banamı sordun..benim bebeğim herşeyden önemli..şimdide gelmiş oğlana isim buldum tevrat diyip durdu..gözüne girsin tevrat..bişey diyemedim küsüm konuşmicamda..herşeyi son ana bırakıyo sanki bebek bu zamanı bellimi olur.. bende herşeyi düzeli olsun alınsın istiyorum zaten gücümüz bi anda almaya yetmiyor kiracı bide borcun olunca üstüne bide bebek masrafları tamam zor iş ama bu kadarda boşvercilik olmazki..hamile hamile strese soktu beni bugün..

bende tüy dökücü alıcam..başkasına açamam çünkü..ben doğumda ne yapacağım onu bile bilmiyorum çok utanırım off offff

rica ettim siz ne düşünüyorsunuz bu konuda

Ben genıtale agda yapamıyorum zaten canım.
Makıne ıle alıyorum.
Son donemde onu da yapamazsam, krem kullanırım artık napalım.

Ayy canım, cok sevındım senın adına.
ınsallah aksam cok daha guzel surprızlerle karsılasırsın.

kendinizi strese sokmayın yaa bebege yazık merak etme alınır herşey sen rahat ol çok güldürdün beni (gözüne girsin tevrat)sen çok yaşa emidaha zamanımız var biraz izin ver bakalım ne yapacak

pek aram yok ama zorluyorum kendimi günde 2 bardak süt bir kase yoğurt yiyiorum birde en çok üzüldüğüm ben 1 kilo dahi kilo almadım kızlar hatta 1 kilo vermiştim onu bile alamadım doktorum 7 kilo fazla olman lazım diyor ne yapim çok aşırı yiyemiyorum bebeğin kilosu 230 gr. ben 61 im 62 ile kalmıştım ne iş ne dersiniz kızlar bu işee

Ecrıncıgım yorum bu.

ıyı tatıller hepınıze canım arkadaslarım.

Bız kızımla bır gunluk tatıl kacamagı yapacagız.
Bu arada yıne kıpır kıpır olmaya basladı.
Yavrum benım, annesının cıgerı.

Hepınızı cook kocamaaan sevıyorum.
ıyı aksamlar.

eleferanınn linkinden girdim zatenn ama cıkmayınca kendim de gittim.. oralarda leaderr hiç yok bendee.. azelya yı gördümm 6+3 oldum hala bulantım yok diyo senn annatıver bana artıkkk

bu arkadaş dügünü sırasında kuaföre gitmiş agda yaptırmış dügünden sonra genital bölgesinde siiller çıkmış dagılmaya başlamış ameliyat olmuş ama tekrarlıyormuş bu yüzden sezaryan olması gerekiyormuş ayrıca eşine temaslada geçiyormuş moralini bozmak istemezdim ama ilmen lazım hamilelikte ne yazıkki bagışıklık sistemi daha da düşüyor dikkatli olmak lazım kuzum

evett aslında dogru ama işte.. krem köpükk cok büyük işkence suan.. bide bizimm kuaför salonumuzz vardı hep bide hali hazırda kendi annem hala biyere ortakk.. cok da calıstım ya ben bu iştee kendi dükkanımız diye.. işte o yüzden heralde bi rahatlık var üstümde en azından bugünn yaptırayım da bu salonda bildik temiz bi yer ilerleyen zamanlarda baska yollar bakarım ayy cok pişmanımm epilasyona gitmedigimee ne sapsalım yaa hiç bunları hesaba katmadım ben.. cocuguu dogururr dogurmazz kendimi epilasyona atıcamm.. hatta hamileyken epilasyon yapsalar simdi yaptırıcam.kuzuma kardes yaparsamm o zaman rahatt olurum barii

iyii tatiller balımmm.. kendinee cokk iyi bakk sende

mrb kızlar..nasılsınız
ben çok hastayım.üşüttüm herhalde,boğazlarım kocaman şişti.
ayrıca nefes bile alamıyorum sanki.
ilk hamileliğim kışa denk gelmişti ama hiç hasta olmamıştım.
ne yapayım söyleyin.kafam zonkluyo.
kızımda sürekli etrafımda ilgi istiyo.
kimsemde yok burda.gurbetteyim

güle güle sagolasın iyi akşamlar

bu konuda hiç fikrim yok yalnız kalsiyum eksikliğinden oluyor diye biliyorum süt ve süt ürünleriyle aran nasıl?

kızlarrr bacak krampları gebelikte en normall olaylardan biriymişş.. yok edemiyorsunuzz ama azaltıyorsunuzz.. yolu egzersiztenn yürüyüstenn ve hafiff masajlardann geciyormuss.. bana magnzyumu doktorum kasık kramplarımda vermişti. yürüyemiyodum resmenn.. cok faydasını gördüm simdi hiç yok. ama tadı haketten igrencc

çok geçmiş olsun benimde kimsem yoooooook Allah yardımcın olsun ne diyeyim birde evde çocuk olunca ayrı bi zor ilaç aldınmı?

merhaba kızlar,
doktor kontrolüne gittik. bebişimize detaylı ultrasonla bakıldı. maşallah ciddi bir sorun yok sadece bir böbreğinde minik birşey varmış. erkek bebeklerde genelde olur, kaybolur, çok sağlıklı bebeğiniz dedi. yani erkek olduğumuz 3.doktor yorumuyla kesinleşti
boyunu ölçmesi pek mümkün olmadı, çünkü yerinde durmadı. orta parmağını kaldırıp doktor amcasına şirin hareketler yaptı 493 gram olmuş kuzum.
sizler nasılsınız? geçmişi pek okuyamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…