- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #23.881
şimdi çok azaldı çocuk olduktan sonrada lazere gidecem o yüzden tüg dökücü falan kullanmak istemiyorum ama mecbur kalırsak yapacak bişey yokhamile iken ozellikle bikini bolgesine agda yapmayin iltihap falan olusabilir tuy dokucu kremler var onlarda kullanin kizlarrr
Ben ilk gittiğimde hadi gizli kamera varsa diye korkmuştum..
Ama biz ailecek nerdeyse aynı yere gidiyorduk..
Kuzenler ablam felan..
Ya kartuşu zaten öncelikle kağıda yapıştırıp bir siliyor..
Genital bölge içinde önce pudra döküyor sonra eliyle şey ediyor ..
Valla yapcak bişe yok ne yapayım erkek gibi mi gideyim doğuma..
Umarım birşey olmaz..
evett kızlarr azelyam haklı cıktı.. 2 saat önce falan esim arayıpp evdesin dimi sucu imarr planı getircek bi tane arsa varmıs falan diye anlattı durdu.. evdeyim dedim.. az önce ben cıkıcam dükkana sorayım dedimm alayım dedim olmaz adam orda degil bilmiyo musun dedi.. ii dedimm.. simdi zil caldıı.. ecrinn hanım cicekpespai halimle kagıt imzamalama calıstım adamm buna cicek mi gönderirlirr tipe bak demiştir..
Eki Görüntüle 262312
resmi ekledimm bu cicekk benden de diger evlenme yıldönümü olan arkadaslara ve size gelsinnn kızlarrrbak buna da aglarım ben simdi.. nyse benn kuaföre cıkıyorumm kızlarr dönüşte görüsürüzz.. öpüldünüzzzz
aman tatlım erkekler hep aynı benimkide 7 aylık olana kadar hiçbirşey almam dedi desin ben alıyorum sonra tatlı tatlı gösteriyorum ama benim koca Allah korusun çocuga bişey olurda aldıklarım da ayrı üzüntü verir diye istemiyor almamı ben ufak tefek şeyler alıyorum bunun için moral bozmayın 1-2 ay sonra alın sorun yapmayın kendinizi de üzmeyin
şimdi çok azaldı çocuk olduktan sonrada lazere gidecem o yüzden tüg dökücü falan kullanmak istemiyorum ama mecbur kalırsak yapacak bişey yok
senin en azından bildigin biryer varmış benim o şansımda yok neyse bir çözüm bulacaz artık
tatlımm bende o sayfada yok yazı yaff.. ileri de gittim geri de geldimm leader in bi yazısı yok hatta o o sayfalarda hiç yokk:26::26::26:
HERKSE SLMLAR.kızlar benimde bacağımda kramplar oluyor magnezyum alıyorum 4 gündür faydasını gören varmı acaba ben henüz göremedim
http://www.kadinlarkulubu.com/subat-...lani-2318.html (2012 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı)
eleferya yukarıdaki linki vermiş o okumuş sen nasıl bulamadın neyse okuyamassan ben anlatayım sana
HERKSE SLMLAR.kızlar benimde bacağımda kramplar oluyor magnezyum alıyorum 4 gündür faydasını gören varmı acaba ben henüz göremedim
http://www.kadinlarkulubu.com/subat-...lani-2318.html (2012 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı)
eleferya yukarıdaki linki vermiş o okumuş sen nasıl bulamadın neyse okuyamassan ben anlatayım sana
rica ettim siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
evett kızlarr azelyam haklı cıktı.. 2 saat önce falan esim arayıpp evdesin dimi sucu imarr planı getircek bi tane arsa varmıs falan diye anlattı durdu.. evdeyim dedim.. az önce ben cıkıcam dükkana sorayım dedimm alayım dedim olmaz adam orda degil bilmiyo musun dedi.. ii dedimm.. simdi zil caldıı.. ecrinn hanım cicekpespai halimle kagıt imzamalama calıstım adamm buna cicek mi gönderirlirr tipe bak demiştir..
Eki Görüntüle 262312
resmi ekledimm bu cicekk benden de diger evlenme yıldönümü olan arkadaslara ve size gelsinnn kızlarrrbak buna da aglarım ben simdi.. nyse benn kuaföre cıkıyorumm kızlarr dönüşte görüsürüzz.. öpüldünüzzzz
gıcık ediyo beni ben ödeme tablosu çıkarıyorum şöyle şöyle yaparız diyorum o yatağıda çok yükmüş gibi son aya bırakıyo ben 3 ay sonra işi bırakıcam çocuk doğacak yatağı yok öyle şey olurmu?burda sizleri görüyorum nerdeyse herşeyiniz tamam benim üçbeş parça bişeyden başka hiçbişeyim yok..oysa şimdiden bezlerini bile almak lazım... deli ediyo beni.. tutmuş kredi çekelim ben işten çıkınca nasıl ödeyecekse o krediyi..herşeyi yük görüyo borcumuz var diye..yapmasaydın kardeşim banamı sordun.. benim bebeğim herşeyden önemli..şimdide gelmiş oğlana isim buldum tevrat diyip durdu..gözüne girsin tevrat..bişey diyemedim küsüm konuşmicamda.. herşeyi son ana bırakıyo sanki bebek bu zamanı bellimi olur.. bende herşeyi düzeli olsun alınsın istiyorum zaten gücümüz bi anda almaya yetmiyor kiracı bide borcun olunca üstüne bide bebek masrafları tamam zor iş ama bu kadarda boşvercilik olmazki..hamile hamile strese soktu beni bugün..
bence yaptırma canişkom kuaföre gitmeyin kızlar evlenmeden önce fena bişi geldi başıma anlatayım kuaför ne kadar hijyenik olursa olsun spatula dahil değiştirse sonuçta her seferinde siizn için özel ağda açmıyor kutuya spatulayı sokup çıkardıkça başkasının mikroplarıda o ağda kutusunun içine giriyor ve sıcakta mikroplar çoğalıyor gerisini siz düşünün başıma gelende şu bende genital bölgemin alt tarafları siğil oldu rezalet bişi çoğalıyor eşlere bulaşabiliyor ameliyat olmak zorunda kaldım lazerle yaktılar onları aklınızda olsun illada gitcem diyosanız ağda makinası alın kendinize sir alet edavat siz götürün bilin ki sadece sizde kullanıyor
eleferanınn linkinden girdim zatennama cıkmayınca kendim de gittim.. oralarda leaderr hiç yok bendee.. azelya yı gördümm 6+3 oldum hala bulantım yok diyo senn annatıver bana artıkkk
bu arkadaş dügünü sırasında kuaföre gitmiş agda yaptırmış dügünden sonra genital bölgesinde siiller çıkmış dagılmaya başlamış ameliyat olmuş ama tekrarlıyormuş bu yüzden sezaryan olması gerekiyormuş ayrıca eşine temaslada geçiyormuş moralini bozmak istemezdim ama ilmen lazım hamilelikte ne yazıkki bagışıklık sistemi daha da düşüyor dikkatli olmak lazım kuzum
Ecrıncıgım yorum bu.
ıyı tatıller hepınıze canım arkadaslarım.
Bız kızımla bır gunluk tatıl kacamagı yapacagız.
Bu arada yıne kıpır kıpır olmaya basladı.
Yavrum benım, annesının cıgerı.
Hepınızı cook kocamaaan sevıyorum.
ıyı aksamlar.
Ecrıncıgım yorum bu.
ıyı tatıller hepınıze canım arkadaslarım.
Bız kızımla bır gunluk tatıl kacamagı yapacagız.
Bu arada yıne kıpır kıpır olmaya basladı.
Yavrum benım, annesının cıgerı.
Hepınızı cook kocamaaan sevıyorum.
ıyı aksamlar.
bu konuda hiç fikrim yok yalnız kalsiyum eksikliğinden oluyor diye biliyorum süt ve süt ürünleriyle aran nasıl?
mrb kızlar..nasılsınız
ben çok hastayım.üşüttüm herhalde,boğazlarım kocaman şişti.
ayrıca nefes bile alamıyorum sanki.
ilk hamileliğim kışa denk gelmişti ama hiç hasta olmamıştım.
ne yapayım söyleyin.kafam zonkluyo.
kızımda sürekli etrafımda ilgi istiyo.
kimsemde yok burda.gurbetteyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?