2012 Şubat Anneleri

çok teşekkürlerr canımmmmm
bu arada sana kocamannn maşallahhhhh

of bu kılo olayı benı bıtırıyo :)şimdiye kadar 6 kılo aldım ayda 3 kılo alıyordum şimdi haftada 2 kılo alıyorum.doktorda bana kızdı doğuma kadar sadece 65 olmam gerekıyormuş.hamur işi çok tuketmıyorum çok sıkta yemıyorum ama çok hızlı kılo alıyorum.doğumun zor olur böyle gıderse dedı doktor korkuttu benı ben hamişim ya açmı kalım napım

:)) aç kalma ama az yiyip sık yee gerçekten faydası var

aferinn kalk birşeyle yee aç aç olurmu hiç

canım yaaaa tek başına kahvaltı çok sıkıcı şimdi kalkçam ama yine aynı şeyi hazırlıcam

ekmek arası peynir domatesssssssss
başka hiç bişi istemio cnm sabahları

ama tabiii önüme hazır gelseee ohhhh

Canım benim hoşbulduk.
Smearın temiz çıkmış,maşallah gözün aydın
Dedim sana dimi.Çok sevindim....

Teşekkür ederim cnm çok şükür atlattık hayırlısı ile..
Şimdide Pazartesiyi bir atlatalım, detaylıyı hayırlısı ile..
İnsanların istekleri bir türlü bitmiyor..

Yok o değil, samimi olduğum biri :)
Doğru söyledin vallahi buluşmadık, ama ben çalışıyorum vaktim olmuyor ki Ama Aralıkta bırakıyorum işi o zaman 2 dobiş buluşuruz istersen, Soğuk bi samsun ikindisinde sıcak çay içeriz :)) Ayy ne kadar şairane yazdım

yakın olsaydık ben sana hazırlardım yaa

olsun sen yinede birşeyler yee çocuk acıkmıştır

bblau ve azelya hoşgeldiniz
adengökçe ve ayşebahar da anlaşmış bir vaziyette gelirler inş.kavga gürültü olmaz artık topikte
tabii şikayet edenlerde

olur wallaa sen işten ayrılınca haber werrr samsunun yağmurunda ağır ağır yürürüss:9:

canım ben hamile kaldığımda bile 65 kilo değildimaz almam lazım çünkü ben tontiş bi anneyim Allahtan boyum uzunda fazla göstermiyormama bebişler için yemeye devam yiyelim ki büyüsünler bu haftalarımız günlerimiz bir daha asla yaşayamayacağımız anlar...

şu hamur işi ve çikolatadan tiksinebilsem bende ne güzel olur :))

ben de artık tartılmaktan vazgeçtim, bu zamana kadar iyi gelmiştim ama son ay 2 kilo birden aldım, toplam 6 kilo oldu, ama durduramıyorum kendimi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…