- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #32.001
Sağol tatlım sen de hoşgeldin
Merhaba kızlar..
Azelyam ve bblaucumda hoş gelmiş..
Sefalar getirmiş..
ben daha kahvaltı yapmadım yaaaaaa
Aşağıda.
Evet canım gestasyonel diyabetliyim ben.
Diyetle düzeltemezsem birkaç doz insülin başlayabiliriz.
Ama şimdilik hamdolsun,Allah gözlerden esirgesin, normal seyirdeyim.
Hareketler şunlar.
Üzeri çarpılı olanlar biz gebelere göre değil.
Eki Görüntüle 275149
kızlar bende şincik yemekten geldim..buzzz gibi şu istanbul inşallah iice ilerlemez hastalığım:2:bende şimdiye kadar 3 kilo aldım.et tavuk ve hamur işi gibi şeylerden çok tiksindim... o yüzden günde mutlaka 1 yumurta ve 1 lt süt yada eş değer ayran,peynir tüketmem gerekiyormş...oğloşum için birde mercimek ve bulgur pilavı iiymiş
of bu kılo olayı benı bıtırıyo :)şimdiye kadar 6 kılo aldım ayda 3 kılo alıyordum şimdi haftada 2 kılo alıyorum.doktorda bana kızdı doğuma kadar sadece 65 olmam gerekıyormuş.hamur işi çok tuketmıyorum çok sıkta yemıyorum ama çok hızlı kılo alıyorum.doğumun zor olur böyle gıderse dedı doktor korkuttu benıben hamişim ya açmı kalım napım
aferinnkalk birşeyle yee aç aç olurmu hiç
Canım benim hoşbulduk.
Smearın temiz çıkmış,maşallah gözün aydın
Dedim sana dimi.Çok sevindim....
kim şikayet etti sizi yaa ben büyükmüjdem etmiştir die tahmin ettim hani onla tartışıoudunuz yaa:26::26: evet gidicem bakalım ankarayaa...aman güselmi deilmi anlayamadım wallaa..eşimin işi yüzünden sawruluoum ölee süreklii burda da kalamıoum yalnız kimse de yok kalcak ondan gidioum ankarayaa..laylamla nazome çok uzak bana birimiz kuzeyde birimiz güneydeçarşambayla bafra gibi düşün belki buluşurus ortadaa haa senle sanki çok buluştukta o ayrıı bide aynı memlekette olcazz [/B][/COLOR]
canım yaaaa tek başına kahvaltı çok sıkıcı şimdi kalkçam ama yine aynı şeyi hazırlıcam
ekmek arası peynir domatesssssssss
başka hiç bişi istemio cnm sabahları
ama tabiii önüme hazır gelseee ohhhh
Yok o değil, samimi olduğum biri :)
Doğru söyledin vallahi buluşmadık, ama ben çalışıyorum vaktim olmuyor kiAma Aralıkta bırakıyorum işi o zaman 2 dobiş buluşuruz istersen, Soğuk bi samsun ikindisinde sıcak çay içeriz :)) Ayy ne kadar şairane yazdım
bblau ve azelya hoşgeldiniz
adengökçe ve ayşebahar da anlaşmış bir vaziyette gelirler inş.kavga gürültü olmaz artık topikte
tabii şikayet edenlerde
olur wallaa sen işten ayrılınca haber werrrsamsunun yağmurunda ağır ağır yürürüss:9:
of bu kılo olayı benı bıtırıyo :)şimdiye kadar 6 kılo aldım ayda 3 kılo alıyordum şimdi haftada 2 kılo alıyorum.doktorda bana kızdı doğuma kadar sadece 65 olmam gerekıyormuş.hamur işi çok tuketmıyorum çok sıkta yemıyorum ama çok hızlı kılo alıyorum.doğumun zor olur böyle gıderse dedı doktor korkuttu benıben hamişim ya açmı kalım napım
kızlar bende şincik yemekten geldim..buzzz gibi şu istanbul inşallah iice ilerlemez hastalığım:2:bende şimdiye kadar 3 kilo aldım.et tavuk ve hamur işi gibi şeylerden çok tiksindim... o yüzden günde mutlaka 1 yumurta ve 1 lt süt yada eş değer ayran,peynir tüketmem gerekiyormş...oğloşum için birde mercimek ve bulgur pilavı iiymiş
Hoşbulduk.
sanki tavırlı bir hoşbulduktu bu
yakın olsaydık ben sana hazırlardım yaa
olsun sen yinede birşeyler yee çocuk acıkmıştır
sanki tavırlı bir hoşbulduktu bu
ayyy canım yaaa çok saollll
valla kahvaltıdan çok şöyle karşılıklı muhabbet çay oohhh ne güzell olurduuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?