2012 Şubat Anneleri

azelyam,bblau ve diğr gelenler hoşgeldinizzz

Kızlar kırk kere sordum ama kimse anadolu yakasında oturmuyo mu aranızda:50.

canımmm Rabbim bi yastıkta kocatsın bebişlerinle beraber inş.Nice nice seneler

Bekarken anadoludaydım ahh ahhh orası başka evlendikten sonra avrupa yakasına geçtim ben canım

ivett cnm geldim geçmişi okudum senide farkettim hemen cwp yazayım sana umarım sende benim yazdıklarımı okuyabilirsin
1.izne ayrıldıktan sonra maaş die bişi kalmıyor çünkü çalışmıyosun bitanem
2.16 hafta boyunca maaş almıyorsun fakat hamile iken sigortan yattığı için ve primini maaş üstünden yatırıyolarmış buda demek oluyo ki aldığın maaş *4=sigortadan alacağın para iş yeriyle bir alakan olmayacak direk bağlı olduğun sigorta ile muhattab olacaksın cnm paranıda doğumdan 1 ay sonra alabilirsin
3.tatlım 16 haftalık iznini vermek zorunda eğer bunun dışında bir izin isteyeceksen ve patron yani işveren bunu vermesse seni işten çıkartan o olursa tazminat öder ama çıkarmayacaktır sende eğer işe gitmessen 3gün üst üste tazminat hakkını kaybedersin yani bence bulaşma bu tür şeylere derim.

ayyyy cnm benim hayırlı uğurlu olsun rabbim nice seneleri mutlu mesut bebeğinizle geçirmeyi nasip etsin

bebişin resmi yokmu nurcana gitmişsin gördün bebeği 400 gr olmuş he maşallah benim doğumunda 25şubata geliyo senn ki 23şubatmışş çakıştıralım doğumları ne güsel olur hastane odasına ziyarete geliriz

Hoşbulduk canım sağol Vallahi ben İstanbulda oturmuyorum :))

evet ne güzelll

bende kararsızım hala
sen ve kocan ne istiyorsunuz

ben hep kerim istedim hamile kaldığımı bimediğim o ay bile konusu geçtiğinde kerim olsun olursa derdim ama bizimki istemiyor kerim olmazmış dalga geçerlermiş falan çok kavgalar ettik benimle 3 gün konusmadığı günler oldu desem inan yani

bizde isimde çok zorlanıyoruzeşimle sürekli bişeyler üretiyoruz bebeğimiz olmadan oğlumuz olursa efe koyalım adını dedik aman her taraf efe doldu valla vazgeçtik...ben 2 isim istiyorm biri Rahmetli dedemin adı ömer olsun istiyorm diğerini bulamadık...çağan,mert,yiğit ve son olarak doruk bakalım ne olcak oğlumuzun ismi

çoookkk teşekkkür ederimm cnmmmm
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn cümlemize nasip etsin Rabbimmm

resim var cnm eklerim birazdam ama ben pek beğenmedim bu resmi dedimya sanki biraz acele ettti muayenede doktor

evetttt yavrum ya çakıştıralımmm ben 2 gün daha sıkarım dişimiiii yan yana olur odalarımızz
yani bebişleride beşik kertmesi yapalım dicektim ammmmaaaa
sen gelin adayı bulmuşsunnnn:)

evet efe çok var bizde efe koyacaktık sonra vazgeçtik yiğit koyduk oğlumun adını

walla oğlum olsaydı 3 isim wardı aklımda ..kaan,kuzey ve ayaz

evet ayaz ı bende beğeniyorum

benim eşiminde tek istediği isim efe erkekte
bende çok seviom efe ismini ama dediğin gibi çok var ortalıkta
bence doruk ismi çookk güzellll

Cevaplar için tşk ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…