- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #32.041
azelyam,bblau ve diğr gelenler hoşgeldinizzz
Kızlar kırk kere sordum ama kimse anadolu yakasında oturmuyo mu aranızda:50.
canımmm Rabbim bi yastıkta kocatsın bebişlerinle beraber inş.Nice nice seneler
leader,
Benim çalıştığım yer. ssk ya tam maaş üstünden yatırıyor. Buna eminim. Benim sorum
1. ben maaşımı tam alabilecek miyim?
2. Doğru mu anladım. bu 16 hafta boyunca maaşlarımızı almayıp bitinminde mi alacağım.
3. işyerinden ücretsiz izin istersem ve işyeri vermezse, işyeri çalışanı işten çıkarmak zorunda olur mu? (Bu benim işime gelir tazminatımı alırım)
kızlarrrrrrrrrrr bugün bizim 2. evlilik yıldönümümüzzzzzzz
çok mutluyummmmm
canım kocamm yaaa
bana yine çiçek göndermişşşş her özel günde olduğu gibiii
buda çiçeğimmmm
Eki Görüntüle 275166
Hoşbulduk canım sağolVallahi ben İstanbulda oturmuyorum :))
benim iş yerim anadolu yakasında ama çok bilmiyorum
sen sor ben öğrenirim arkadaşlardan
saol canım yaa.Buralarda 4 boyutlu ultrason çeken güzel bi yer arıyorum (
Bir de 2.düzey ultrasonla 4 boyutlu ultrason arasındaki fark nedir?
evet ne güzelll
bende kararsızım hala
sen ve kocan ne istiyorsunuz
azelyacım hoşgeldin cnm bblu sende öyle tatlışlar hoşgeldiniz sefa getirdiniz
saol canım yaa.Buralarda 4 boyutlu ultrason çeken güzel bi yer arıyorum (
Bir de 2.düzey ultrasonla 4 boyutlu ultrason arasındaki fark nedir?
sanomed diye bir yer vardı kadıköy de
ben hep kerim istedim hamile kaldığımı bimediğim o ay bile konusu geçtiğinde kerim olsun olursa derdim ama bizimki istemiyor kerim olmazmış dalga geçerlermiş falan çok kavgalar ettik benimle 3 gün konusmadığı günler oldu desem inan yani[/QUOTE
ee o ne istiyorki neden ısrarla kerim istemiyor
Hoşbulduk :79:
Ya birşey sorucam mesane bezi ile hasta bezi aynı şey mi
kanımca aynı şey değil azoşum ama bilemiyorum hasta bezini çok duydum ama mesane bezini ilk duyuyorum :26:
Mesane bezi de bebek bezi gibi, ama bana göre olanı :) Bende hasta bezini görmedim hiç.:26:
ayyyy cnm benim hayırlı uğurlu olsun rabbim nice seneleri mutlu mesut bebeğinizle geçirmeyi nasip etsin
bebişin resmi yokmu nurcana gitmişsin gördün bebeği 400 gr olmuş he maşallah benim doğumunda 25şubata geliyo senn ki 23şubatmışş çakıştıralım doğumları ne güsel olur hastane odasına ziyarete geliriz
sanomed diye bir yer vardı kadıköy de
ben hep kerim istedim hamile kaldığımı bimediğim o ay bile konusu geçtiğinde kerim olsun olursa derdim ama bizimki istemiyor kerim olmazmış dalga geçerlermiş falan çok kavgalar ettik benimle 3 gün konusmadığı günler oldu desem inan yani[/QUOTE
ee o ne istiyorki neden ısrarla kerim istemiyor
Fatmagülden dolayı sanrım ahh kerim diye diye adam istemiyor şimdi ismi aslında hiç ilgisi yok söylüyorumda ama anlamıyor şimdilik beklemeye aldık isim konusunu
sen de hoşgeldin
canımmm Rabbim bi yastıkta kocatsın bebişlerinle beraber inş.Nice nice seneler
bende ilk defa duyuyorum mesane bezi tahminimce sadece idrar için olanı
bizde isimde çok zorlanıyoruzeşimle sürekli bişeyler üretiyoruz bebeğimiz olmadan oğlumuz olursa efe koyalım adını dedik aman her taraf efe doldu valla vazgeçtik...ben 2 isim istiyorm biri Rahmetli dedemin adı ömer olsun istiyorm diğerini bulamadık...çağan,mert,yiğit ve son olarak doruk bakalım ne olcak oğlumuzun ismi
walla oğlum olsaydı 3 isim wardı aklımda ..kaan,kuzey ve ayaz
bizde isimde çok zorlanıyoruzeşimle sürekli bişeyler üretiyoruz bebeğimiz olmadan oğlumuz olursa efe koyalım adını dedik aman her taraf efe doldu valla vazgeçtik...ben 2 isim istiyorm biri Rahmetli dedemin adı ömer olsun istiyorm diğerini bulamadık...çağan,mert,yiğit ve son olarak doruk bakalım ne olcak oğlumuzun ismi
ivett cnm geldim geçmişi okudum senide farkettim hemen cwp yazayım sana umarım sende benim yazdıklarımı okuyabilirsin
1.izne ayrıldıktan sonra maaş die bişi kalmıyor çünkü çalışmıyosun bitanem
2.16 hafta boyunca maaş almıyorsun fakat hamile iken sigortan yattığı için ve primini maaş üstünden yatırıyolarmış buda demek oluyo ki aldığın maaş *4=sigortadan alacağın para iş yeriyle bir alakan olmayacak direk bağlı olduğun sigorta ile muhattab olacaksın cnm paranıda doğumdan 1 ay sonra alabilirsin
3.tatlım 16 haftalık iznini vermek zorunda eğer bunun dışında bir izin isteyeceksen ve patron yani işveren bunu vermesse seni işten çıkartan o olursa tazminat öder ama çıkarmayacaktır sende eğer işe gitmessen 3gün üst üste tazminat hakkını kaybedersin yani bence bulaşma bu tür şeylere derim.
ayyyy cnm benim hayırlı uğurlu olsun rabbim nice seneleri mutlu mesut bebeğinizle geçirmeyi nasip etsin
bebişin resmi yokmu nurcana gitmişsin gördün bebeği 400 gr olmuş he maşallah benim doğumunda 25şubata geliyo senn ki 23şubatmışş çakıştıralım doğumları ne güsel olur hastane odasına ziyarete geliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?