2012 Şubat Anneleri

benim eşiminde tek istediği isim efe erkekte
bende çok seviom efe ismini ama dediğin gibi çok var ortalıkta
bence doruk ismi çookk güzellll

Efe ismini Golden cinsi köpekciklere de çok koymaya başladılar, onlarda duymadan önce bende çok seviyordum, sonradan soğudum.
3-4 hafta önce de bir markete gitmiştim, adam "paşaaaa gel oğlum buraya" diye bağırdı, döndüm baktım çocuğuymuş :) Benim köpeğim var onun da adı Paşa, garip gelmişti birden bir insanda duyunca..Ne alakaysa anlattım işte :)

Biz oğlumuz olsaydı Kayra yada Kartal koyacaktık…
Allah kız verdi

Kartal bizim ikinci seçeneğimizdi, hatta çok hoş bir isim olduğunu hala daha düşünüyoruz.
Ama bizim soyisim Kara..Şimdi Kartal Kara, dal salkar felan birşeyler derler mi dedik :)) Baba beşiktaşlı, onun için bi karizması olurdu hani önce soyad söylenir ya KARA Kartal :))

Hepside çok güzel isimler

dün isim ararken Buğlem ismini gördüm oda hoş ama kız isimi sanırım anlamıda güzel
"cenneti müjdeleyen melek "demek miş

Mesane bezi de bebek bezi gibi, ama bana göre olanı :) Bende hasta bezini görmedim hiç.:26:
hasta bezi çuval gibin kocuman bişi mesane bezi adı üstünde sadece idrar için heralde taklum
valla nilaycım biraz geç kaldın daha önce tanışaydık hemencik kerterdim bebeğimi sen fıstıkla sık dişini beraber doğuralım anacımm gamze yan yana koyar bizi kurtarır beraber
Cevaplar için tşk ederim.

açıklayıcı olabildiysem rica ederim cnm

walla ben eşimle benim ismimin uyumlu olmasını isterdim...mesela benim dayımınn oğlu war ismi ercem ertan ın er i cemile nin cem i..ama çok orjinall bu isimden dünyada 5 kişide warmış sadece

nee çenesi düşük hatunlarsınız siz ölee bee.2 dk gidip geliorum oku oku bitmiyorrr...isim hafızamdan ötürü beni bagıslayın arkadaslarr.evlilik yıldönümü olan arkadasımızın yıldönümleri kutlu olsun..nicee seneler olsun..dünürüm demek sen dalin sıvı aldın.valla kokusunu canım istedi markete gidince ilk ona bakıcam..demett ankarayamı geliosun sekerim.orta yol bulup bulusalım.ben laylamı alır gelirim :))

azelyacım senin içün araştırdım hani idrarını tutamayan prostat hastaları falan varya onlar içinmiş mesane bezleri
üzgünüm

güzel isim miş aslında benimkide beşiktaşlı desem anında tamam der kesin akşam bir önereyim bakayım

amannnnnnnnnnnnn
hiç duymamıştımmm köpekçiklerde efeyi yaaaaa ama olmaskiii yaaa niye koymuşlarrrr biz çok sevios efe ismini

bu arada paşa diye çocuk isminide ilk defa duydummmmmm
enteresannnnnnnnnnnnnnn

ivit geliyorummm buluşalım

amannnnnnnnnnnnn
hiç duymamıştımmm köpekçiklerde efeyi yaaaaa ama olmaskiii yaaa niye koymuşlarrrr biz çok sevios efe ismini

bu arada paşa diye çocuk isminide ilk defa duydummmmmm
enteresannnnnnnnnnnnnnn

selam kızlar nasılsınız ... bende zeynep rüya düşünüyorum nasıl sizce
çok güzel isimler bence
işte kısımmmm
annesi gibi göbekli olacak galibaaa

Eki Görüntüle 275174
maşallah süphanallah ona
walla ben eşimle benim ismimin uyumlu olmasını isterdim...mesela benim dayımınn oğlu war ismi ercem ertan ın er i cemile nin cem i..ama çok orjinall bu isimden dünyada 5 kişide warmış sadece

aaa ilginç miş sadece 5 kişide olması farklılık işte

hee geliriz biz seviyoruz gezmeyi nazom gelinimi sağ salim götürdünmü okuluna iyi bak ona birde şincik milupadan hediye paketim geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…