- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #32.101
çok güzel isimler bence
maşallah süphanallah ona
Aaa ilginç miş sadece 5 kişide olması farklılık işte
kızlar muhabbetinize doyum olmuyooo yaaa
neyse ben kaçıom gideyim banyo falan yapayım hazırlanırım anca akşama kocişle dışarda yicezz
bybyyyyyyyyyyyy
maşallah ama kızına gerçekten nurcan doktor gıcık birimi?pelin hanımı gördün mü hiç ben onuda çok sevmştim eşim soyadından ötürü kıl kaptı kadına
ohhh kıss herseyin hazırr masallahhh sanaaa..azos canım senin tahmini doğum tarihi neydi?Ben de mesane bezimi alırım o zaman
Zaten çantama 10 bebek bezi, 7 adet normal ped, 5 adette mesana bezi koydum, göğüs kremini koydum, göğüs pedini koydum..Daha çok konulcak var tabi hele ütümü yapıyımda :))
aman ne işim var koçtaşta bebek mağazası olsaydı erkenden giderdim birde kalabalık olur şimdi demek geliyorlar eeee haftasonu müberra gelmesinmi bak burda ona göre gelmesin dersen söyleyeyim onunda ona göre gidecegi yerler oluyormuş. Ne istedin kayseriden pastırma sucuk gibin şeylermi ne gelirse hepsinden bende isterim bak hamileyim ona göre bir tarafım şişmesin :26:
bencede size çoktan gelmesi lazım evde bulamamışlardır kesinBen de üyeyim milupaya bana da gelmedi.
Evin adresini verdim diye mi acep :))))
Eve getirseler de kimseyi bulamazlar.Bizim güvenlik de kabul etmiyo kargo paketlerini
Ben de mesane bezimi alırım o zaman
Zaten çantama 10 bebek bezi, 7 adet normal ped, 5 adette mesana bezi koydum, göğüs kremini koydum, göğüs pedini koydum..Daha çok konulcak var tabi hele ütümü yapıyımda :))
simurgankaaaaÇok sevindim iyi olmanıza.Daha sık gelmeye çalış canım
yooook canım Allah yukarda gıcık biri değil hatta çok şeker bi kadın esprili çok güleryüzlü ama ben gamze hnma odakladımya kendimi
bide çok yoğundu cumartesi günü kadında haklı yanii
pelinii hiç duymadım bilmiom cnm
ohhh kıss herseyin hazırr masallahhh sanaaa..azos canım senin tahmini doğum tarihi neydi?
bencede size çoktan gelmesi lazım evde bulamamışlardır kesin
kız aazelyam hastane çantandamı hazır Allah iyiligini versin birde ben kendime tezcanlıyım diyorum :44::44:
Kardeşimin ismini öneririm çokta yakışıklıdır kızlar ve hiç duyulmamış bir isim ALPTUĞ
Buluşmayı biz bidahaki aya avrasya hospitalda maynakmıydı nilaycığımla yapacaz büyük ihtimal doktorlarımız aynı kaçırmayalım dimi özel bir buluşmada yapmayı isterim
NİLAYCIMbebek çok karanlık çıkmış harbiden nurcan baştan savmış sankim ama maşallah göbekli olduğu belli yirim ben o fıstıkı
Canım benim...Bir ara hatırlarsanız bir yurt dışı işim vardı. Hatta bu kobuda Banuesra dan sürekli tüyolar alıyordum. Yaklaşık 1 aydır onunla uğraştım. Eşyaları toparladım falan. Hatta foruma da uğradığım bir ara yazmıştım eşya toparlıyorum taşınma işimiz var diye. Çok şükür onu bir şekilde iptal ettik, daha doğrusu seneye Ekim ayına kadar öteledik ve rahat bir nefes aldım; en azından bu konuda. Ama tekrar işe dönünce, ben yokken herkesin yaptığı işlerden payıma düşeni almak zorunda kaldım ki, mesai arkadaşlarımın 1 aydır yaptıkları işleri şuan ben de yapmak zorundayım ve onlara yetişmek için son hız çalışıyorum :) Bir taraftan da bebekle ilgili yapmam gerekenlerin listesini çıkarmaya çalışıyorum, o yüzden buraya yetişemiyorum. :)
yaa bu mesane bezi nedir sahiden doğumdan sonra öyle bişey mi lazım oluyomş:44:
Kızlar bişe sorcam sizlere..
Böyle bazen karnımda yani göbişim alt tarafında ( göbek deliğimin yani )birden bir sertlik hissediyorum ve futboltopu gibi felan bir süre hissediyorum sonra kayboluyor ..
Genellikle uzandığım zaman hemen hissediyorum ..
Sanki bebiş karnımda takla açıkıyor gibi hissediyorum..
Sizce neresi o anlayamadım da?
Aşkolsun siz buluşun beni almayın doktorum sizinle aynı değil diye
Bakırköy taraflarında havalar soğuk olacağı için bir alışveriş merkezinde buluşabiliriz.
Ehh işte hazır sayılır :)) Korkudan hazırlıyorum erkenden.Doktor bana 30 Ocak dedi doğumu, bana sorarsan kendi tahminime göre daha erken :)) Şu an bebeğim ters duruyor, şayet dönmezse sezeryan olurum ve o zaman 2 hafta daha öne gelmiş olur.
inşallah herşey yolunda gider kalbine göre versin rabbim
Hazır değil de bezleri koydum içineDaha gecelikler, sabahlık, tacım vs. bi sürü zıttırı pıttırı gircek içine
Ayy o bebişşşşBenimde oluyor atlım, o sırada sırtıyla ya da omzuyla dayanmış oluyor göbeğine :) Öyle yapması çok hoşuma gidiyor, okşuyorum hemen :)
kızlar kapı süsü,altınyastığı,bebek şekeri bakan varmı aranızda
merhaba herkese.az önce doktordon geldim.çok şükür herşey yolunda.şeker yükleme testiminde sonucu iyi çıktı.kızım 24 haftalık oldu 680 gram.doktorum kilosunun çok iyi olduğunu söyledi.inşallah öyledir.bu arada kızımın adı gökçe.2 tanede abimiz var.alperen ve göktürk.hepinize sağlıklı hamilelik diliyorum.birde bebek alışverişine başladım.kızlara o kadar güzel şeyler varmış ki.2 erkek annesi olunca hiç dikkat etmemişim daha önce.kendimi zor tutuyorum valla hepsinden almamak için.malum çabuk büyüyorlar bebişler.hoşçakalın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?