2012 Şubat Anneleri

azelyacım senin içün araştırdım hani idrarını tutamayan prostat hastaları falan varya onlar içinmiş mesane bezleri
üzgünüm

oyyy.... Sağol canım, hasta bezini hastane veriyormuş onu almıcam, normal orkid koyarım çantama o zaman.

güzel isim miş aslında benimkide beşiktaşlı desem anında tamam der kesin akşam bir önereyim bakayım

Azoşum soyadımız Kara olsaydı eşim kız da olsa Kartal koyardı öyle diyim
Fanatiğiz de azıcık :)))

Son düzenleme:

bizimde küçükken köpegimiz vardı adı umuttu. komşunun delikanlı oğlu vardı umut isminde çocuk çok bozulurdu bu köpeği öldürecem diyomuş annesine biz ciddiye almadık bir sene sonra köpegimizi vurdular artık kim yaptı bilinmez

aaa ilginç miş sadece 5 kişide olması farklılık işte[/QUOTE]

evet çok güsel ismii..ama şimdi benim kızım olcak..ismi de LİVA olarak düşündük bakalım pamuk kızımaa

hee geliriz biz seviyoruz gezmeyi nazom gelinimi sağ salim götürdünmü okuluna iyi bak ona birde şincik milupadan hediye paketim geldi

3 dk gecikmeli gittim diye bi azar yedim ama götürdüm okuluna canım.laylam yarında koçtasın acılısı varmıs ya bizim burda gidekmi gerçi benim misafirler gelmeye karar vermişler gibi kayseriden ne istiyosun dedii.bende alayını saydım.hepsini yiyebilcenmi kızım dedi yerim yerim dedimmm :))) benim niye gelmedi hedayelerim beee..promosyonlara bayılırım zatenn :))

Erkekte Alaz ismide var. Benim bir öğrencimin adı. Biz de kaan koyabiliriz. seslenişi de güzel geliyor.

Ben İst avrupa yakasındayım görüşme ayarlayan olursa mutlaka gelmek isterim.

Kardeşimin ismini öneririm çokta yakışıklıdır kızlar ve hiç duyulmamış bir isim ALPTUĞ
Buluşmayı biz bidahaki aya avrasya hospitalda maynakmıydı nilaycığımla yapacaz büyük ihtimal doktorlarımız aynı kaçırmayalım dimi özel bir buluşmada yapmayı isterim

NİLAYCIMbebek çok karanlık çıkmış harbiden nurcan baştan savmış sankim ama maşallah göbekli olduğu belli yirim ben o fıstıkı

Azoşum soyadımız Kara olsaydı eşim kız da olsa Kartal koyardı öyle diyim
Fanatiğiz de azıcık :)))

:)))) Oyyy kızçen iyi yırtmış vallahi soyisimden kurtarmış kendini

Ayy deme Ya ben ismimi bir köpekte duysam bozulmam aslında, köpekleri sevdiğimden herhalde.

valla nilaycım biraz geç kaldın daha önce tanışaydık hemencik kerterdim bebeğimi sen fıstıkla sık dişini beraber doğuralım anacımm gamze yan yana koyar bizi kurtarır beraber

tammamm cnmmm ama bence mutlaka karşılaşırızz yaa

çok tşk ederim cnmm

Oy maşallah tostiş

tam tontiş ya yüzüde tombul sanki minik kızımın yaa

güle güle kullan hediyelerini neler var içinde
nıveadan ıslak mendil ve kremler deneme için tabi huggıes bebek bezi avent gögüs pedi ve bir cd milupadanda bebegimi beklerken diye kitapcık ve çay haaa birde maglet var bu kadar
oyyy.... Sağol canım, hasta bezini hastane veriyormuş onu almıcam, normal orkid koyarım çantama o zaman.

ben yinede küçük paketlerden yanıma alacağım ne olur ne olmaz hastane kaç tane verirki

Ben de mesane bezimi alırım o zaman
Zaten çantama 10 bebek bezi, 7 adet normal ped, 5 adette mesana bezi koydum, göğüs kremini koydum, göğüs pedini koydum..Daha çok konulcak var tabi hele ütümü yapıyımda :))

Kızlar merhabalar. Aranıza eskisi gibi dönüş yapmak istiyorum ama işlerle forumu bir arada yürütemiyorum bir türlü... Buraya dalsam işler kalıyor, işleri yapsam buraya hiç bakamıyorum... Zamanı yetirtemiyorum...

Hepinizi çok özledim... İnanın aklım sizlerde...

Beni merak edeniniz varsa; hamdolsun iyiyiz kızımla. Hafta sonları eksik tamamlamaya uğraşıyoruz, yetişebilecek miyiz bilmiyorum çünkü henüz 3-5 kıyafet hariç pek birşeyimiz yok... :)

Kocaman kocaman öpüyorum sizleri, meleklerinizle birlikte Allah'a emanet olun...

canım karanlık olayı belki telefondan çektiğim için çıktı ama
hiç güzel yakalamadı bebeişimi ya ayaklarınıda alırdı insann gıcık doktor nolcakk

bizde fanatik beşiktaşlıyız valla eşimin aklına gelmedi kartal ismi herhalde yoksa tuttururdu kartal olsun diye

aman ne işim var koçtaşta bebek mağazası olsaydı erkenden giderdim birde kalabalık olur şimdi demek geliyorlar eeee haftasonu müberra gelmesinmi bak burda ona göre gelmesin dersen söyleyeyim onunda ona göre gidecegi yerler oluyormuş. Ne istedin kayseriden pastırma sucuk gibin şeylermi ne gelirse hepsinden bende isterim bak hamileyim ona göre bir tarafım şişmesin :26:

simurgankaaaa Çok sevindim iyi olmanıza.Daha sık gelmeye çalış canım

kızlar muhabbetinize doyum olmuyooo yaaa

neyse ben kaçıom gideyim banyo falan yapayım hazırlanırım anca akşama kocişle dışarda yicezz

bybyyyyyyyyyyyy

canım karanlık olayı belki telefondan çektiğim için çıktı ama
hiç güzel yakalamadı bebeişimi ya ayaklarınıda alırdı insann gıcık doktor nolcakk

maşallah ama kızına gerçekten nurcan doktor gıcık birimi?pelin hanımı gördün mü hiç ben onuda çok sevmştim eşim soyadından ötürü kıl kaptı kadına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…