- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #32.081
hee geliriz biz seviyoruz gezmeyi nazom gelinimi sağ salim götürdünmü okuluna iyi bak onabirde şincik milupadan hediye paketim geldi
azelyacım senin içün araştırdım hani idrarını tutamayan prostat hastaları falan varya onlar içinmiş mesane bezleri
üzgünüm
güzel isim miş aslında benimkide beşiktaşlı desem anında tamam der kesin akşam bir önereyim bakayım
Kartal bizim ikinci seçeneğimizdi, hatta çok hoş bir isim olduğunu hala daha düşünüyoruz.
Ama bizim soyisim Kara..Şimdi Kartal Kara, dal salkar felan birşeyler derler mi dedik :)) Baba beşiktaşlı, onun için bi karizması olurdu hani önce soyad söylenir ya KARA Kartal :))
Efe ismini Golden cinsi köpekciklere de çok koymaya başladılar, onlarda duymadan önce bende çok seviyordum, sonradan soğudum.
3-4 hafta önce de bir markete gitmiştim, adam "paşaaaa gel oğlum buraya" diye bağırdı, döndüm baktım çocuğuymuş :) Benim köpeğim var onun da adı Paşa, garip gelmişti birden bir insanda duyunca..Ne alakaysa anlattım işte :)
hee geliriz biz seviyoruz gezmeyi nazom gelinimi sağ salim götürdünmü okuluna iyi bak onabirde şincik milupadan hediye paketim geldi
Erkekte Alaz ismide var. Benim bir öğrencimin adı. Biz de kaan koyabiliriz. seslenişi de güzel geliyor.
Ben İst avrupa yakasındayım görüşme ayarlayan olursa mutlaka gelmek isterim.
Azoşum soyadımız Kara olsaydı eşim kız da olsa Kartal koyardı öyle diyim
Fanatiğiz de azıcık :)))
bizimde küçükken köpegimiz vardı adı umuttu. komşunun delikanlı oğlu vardı umut isminde çocuk çok bozulurdu bu köpeği öldürecem diyomuş annesine biz ciddiye almadık bir sene sonra köpegimizi vurdular artık kim yaptı bilinmez
valla nilaycım biraz geç kaldın daha önce tanışaydık hemencik kerterdim bebeğimi sen fıstıkla sık dişini beraber doğuralım anacımm gamze yan yana koyar bizi kurtarır beraber
nee çenesi düşük hatunlarsınız siz ölee bee.2 dk gidip geliorum oku oku bitmiyorrr...isim hafızamdan ötürü beni bagıslayın arkadaslarr.evlilik yıldönümü olan arkadasımızın yıldönümleri kutlu olsun..nicee seneler olsun..dünürüm demek sen dalin sıvı aldın.valla kokusunu canım istedi markete gidince ilk ona bakıcam..demett ankarayamı geliosun sekerim.orta yol bulup bulusalım.ben laylamı alır gelirim :))
Oy maşallah tostiş
nıveadan ıslak mendil ve kremler deneme için tabi huggıes bebek bezi avent gögüs pedi ve bir cd milupadanda bebegimi beklerken diye kitapcık ve çay haaa birde maglet var bu kadargüle güle kullan hediyelerini neler var içinde
oyyy.... Sağol canım, hasta bezini hastane veriyormuş onu almıcam, normal orkid koyarım çantama o zaman.
ya bizee nie gelmio bu hedaye paketleri yaa
nıveadan ıslak mendil ve kremler deneme için tabi huggıes bebek bezi avent gögüs pedi ve bir cd milupadanda bebegimi beklerken diye kitapcık ve çay haaa birde maglet var bu kadar
ben yinede küçük paketlerden yanıma alacağım ne olur ne olmaz hastane kaç tane verirki
Kardeşimin ismini öneririm çokta yakışıklıdır kızlar ve hiç duyulmamış bir isim ALPTUĞ
Buluşmayı biz bidahaki aya avrasya hospitalda maynakmıydı nilaycığımla yapacaz büyük ihtimal doktorlarımız aynı kaçırmayalım dimi özel bir buluşmada yapmayı isterim
NİLAYCIMbebek çok karanlık çıkmış harbiden nurcan baştan savmış sankim ama maşallah göbekli olduğu belli yirim ben o fıstıkı
selam...rüya ve asya isimleri favorimdi.. Hatta bi kız bi erkek rüya-rüzgar diye düşünürdük hep.sonradan rüzgâr'daki şapka gözümüze battı :d
oy maşallah tostiş
Kartal bizim ikinci seçeneğimizdi, hatta çok hoş bir isim olduğunu hala daha düşünüyoruz.
Ama bizim soyisim Kara..Şimdi Kartal Kara, dal salkar felan birşeyler derler mi dedik :)) Baba beşiktaşlı, onun için bi karizması olurdu hani önce soyad söylenir ya KARA Kartal :))
3 dk gecikmeli gittim diye bi azar yedim ama götürdüm okuluna canım.laylam yarında koçtasın acılısı varmıs ya bizim burda gidekmigerçi benim misafirler gelmeye karar vermişler gibi kayseriden ne istiyosun dedii.bende alayını saydım. hepsini yiyebilcenmi kızım dedi yerim yerim dedimmm :))) benim niye gelmedi hedayelerim beee..promosyonlara bayılırım zatenn :))
Kızlar merhabalar.Aranıza eskisi gibi dönüş yapmak istiyorum ama işlerle forumu bir arada yürütemiyorum bir türlü... Buraya dalsam işler kalıyor, işleri yapsam buraya hiç bakamıyorum... Zamanı yetirtemiyorum...
Hepinizi çok özledim... İnanın aklım sizlerde...
Beni merak edeniniz varsa; hamdolsun iyiyiz kızımla. Hafta sonları eksik tamamlamaya uğraşıyoruz, yetişebilecek miyiz bilmiyorum çünkü henüz 3-5 kıyafet hariç pek birşeyimiz yok... :)
Kocaman kocaman öpüyorum sizleri, meleklerinizle birlikte Allah'a emanet olun...
canım karanlık olayı belki telefondan çektiğim için çıktı ama
hiç güzel yakalamadı bebeişimi ya ayaklarınıda alırdı insann gıcık doktor nolcakk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?