- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #32.141
çok geçmiş olsun canım
sanki bir arkadaşımızda yaşamıştı ama adını hatırlamıyorum
Hoşbulduk canım :)
Hoşbulduk canım.Ben Anadolu yakasındayım.
mrb kızlar ayrıntılı ultrasonna girdim bugün ultrasondaki doktor oğlusumun kalbinde kireçleme var dedi çok korktum çok üzüldüm ama kendi doktorum endişelenecek bişey yok dedi 2 hafta sonra tekrar bakıcaz dedi yüzde doksan bi sorun cıkmaz dedi eve gelince hemen netten baktım her hamilelikte olabilirmiş bir iki ayda kaybolurmus bunları ögrenice biraz ferahladım ama yinede korkuyorum.... böyle bi sorun yasayan var mı aranızda
kızlar kapı süsü,altınyastığı,bebek şekeri bakan varmı aranızda
İnşallah ya, onunla birlikte duygu da gelse süper olur..
mrb kızlar ayrıntılı ultrasonna girdim bugün ultrasondaki doktor oğlusumun kalbinde kireçleme var dedi çok korktum çok üzüldüm ama kendi doktorum endişelenecek bişey yok dedi 2 hafta sonra tekrar bakıcaz dedi yüzde doksan bi sorun cıkmaz dedi eve gelince hemen netten baktım her hamilelikte olabilirmiş bir iki ayda kaybolurmus bunları ögrenice biraz ferahladım ama yinede korkuyorum.... böyle bi sorun yasayan var mı aranızda
Çok planlı programlı bir bebek oldu. Daha önceden doktor belli olduğu için Özel sağlık sigortası yaptırdım. Sonra hamile kaldım. Yoksa nerdeeeee Acıbadem de adam soyuyorlar.
Detaylı ult. bile 340 tl verdim. Bu da sigorta indirimli hali yoksa 850 tl falan yuhh yani. İnş. Doğumda birşey çıkartmazlarda ödeme yapmadan hastaneden çıkarım. :))
Çok planlı programlı bir bebek oldu. Daha önceden doktor belli olduğu için Özel sağlık sigortası yaptırdım. Sonra hamile kaldım. Yoksa nerdeeeee Acıbadem de adam soyuyorlar.
Detaylı ult. bile 340 tl verdim. Bu da sigorta indirimli hali yoksa 850 tl falan yuhh yani. İnş. Doğumda birşey çıkartmazlarda ödeme yapmadan hastaneden çıkarım. :))
Azoş bişey sorucam. Hastane çantana göğüs kremi koydum dedin.
Hangi marka?
Bir de onu son haftalardan kullanmaya başlayın diyorlar, sen doğumdan sonra mı kullanacaksın?
Evet ama primadan gelen numune kremi koydum, yani azcıcık yeterli değilonun da alı L ile başlıyor ama aklımda değil.Ben krem alıcam ama hangisini alayım bilmiyorum.Son haftalarda başlarım bende kullanmaya o zaman.
kızlar en iyisi bepantenin kremi hem nemlendirici hem tedavi özelligi var ben çok memnun kalmıştım bu arada primadamı paket gönderiyor azelyam
evet ama primadan gelen numune kremi koydum, yani azcıcık yeterli değil :d onun da alı l ile başlıyor ama aklımda değil.ben krem alıcam ama hangisini alayım bilmiyorum.son haftalarda başlarım bende kullanmaya o zaman.
rabbim hayırlısını versin iyi yapmışsın cnm rahat bir doğumun olur keşke bizde senin gibi şanslı olabilseydik
inşallah dediğin gibi ek ücret çıkartmazlar özel sağlık sigortası ne kadara kadar karşılıyo ben 8000tl die duymuştum ama???
oy oyy ne güzel buldum birinihangi dr. gidiyosun burada canım.Bir de 4 boyutlu ultrasona girdin mi ?
Çok geçmiş olsun canım ..Canını sıkma sakın ..Bak dr. da bi sorun çıkmaz demiş içini ferah tut...
:) Bu arada Azelya ve Bblau sizlere özel teşekkür ediyorum. Mesaj yollamakta zorlanıyorum nedense. 15 dk da yolluyor sizlere yazdığım mesajları. Ben de o yüzden burdan teşekkür edeyim dedim
Hepiniz Allah'a emanet olun ikicanlar. Hepinizi öperim :)
lansinoh bende ondan aldım
ve o markanın göğüs pedi ni
Evet ama primadan gelen numune kremi koydum, yani azcıcık yeterli değilonun da alı L ile başlıyor ama aklımda değil.Ben krem alıcam ama hangisini alayım bilmiyorum.Son haftalarda başlarım bende kullanmaya o zaman.
Bepantenin kremi meme ucu için ayrı olan mı?
Prima gönderiyordu bitti ama, o zamanlar 15 haftalıktım.
Arkadaşım şiddetle Lansinoh önerdi.
Doğumdan önce başla dedi.
Sitesinde de öyle yazıyor, ben onu alayım diyorum.
normal kremi meme ucu için ayrı olan varmı bilgim yok
Her sağlık sigortası farklı prim alıyor ve ona göre doğumda hastane masraflarını ödüyor. Normal bir hastanede doğumda 2000 3000 tl altında değildir. Ben de zaten sigortaya 2 yıl boyunca 3000 tl ödedim. Yani bunun şanla bir ilgisi yok. Doğum zamanı yapacağım ödemeyi önceden yaptım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?