2012 Şubat Anneleri

çok geçmiş olsun canım
sanki bir arkadaşımızda yaşamıştı ama adını hatırlamıyorum

evet bende bizim topikten biri vardı hatırlıyorum sanırım o baişka bir dr.a daha gııttı detaylı için hiç kireçlenmeden falan bahsetmemiş 2.dr.oda hiç birşey görmemiş, ama oabiliyor demekki...

Hoşbulduk canım :)

Hoşbulduk canım.Ben Anadolu yakasındayım.

oy oyy ne güzel buldum birini hangi dr. gidiyosun burada canım.Bir de 4 boyutlu ultrasona girdin mi ?

Çok geçmiş olsun canım ..Canını sıkma sakın ..Bak dr. da bi sorun çıkmaz demiş içini ferah tut...

kızlar kapı süsü,altınyastığı,bebek şekeri bakan varmı aranızda

:) Benim daha birkaç güne kadar bunların hiçbirinden haberim yoktu. Ve şuanda da altın yastığı nedir bilmiyorum. Kapı süsünü hastane yapacak sanırım. Bebek şekerine de bakmaya çalışıyorum işte :)

İnşallah ya, onunla birlikte duygu da gelse süper olur..

Duygubal da mı yok ortalarda? İnşallah iyidir ikisi de ve umarım en kısa zamanda gelirler...

Çok geçmiş olsun arkadaşım. İnan hiçbir fikrim yok, umarım geçici ve önemsiz birşeydir. Bebeğin de sağlıkla sıhhatle vaktinde doğar inşallah...

Bu arada Azelya ve Bblau sizlere özel teşekkür ediyorum. Mesaj yollamakta zorlanıyorum nedense. 15 dk da yolluyor sizlere yazdığım mesajları. Ben de o yüzden burdan teşekkür edeyim dedim

Hepiniz Allah'a emanet olun ikicanlar. Hepinizi öperim :)

bende araştırırken görmüştüm acıbademde dogum yapanları hatta bebekleri üzerinde hastanenin adı olan tulumlar vardı şaşırmıştım ilk defa gördüm başka hastanelerde yok sanırsam şimdi anladımki o kadar para verirsen tabii giydirirler bebeği

kızlar sizinde göbekte çatlaklar oldu mu? ben bebe yağı sürüyorm ama bi kaçtane kızarıklık gördüm artmasından korkuyorm başka ne ii gelir?

rabbim hayırlısını versin iyi yapmışsın cnm rahat bir doğumun olur keşke bizde senin gibi şanslı olabilseydik
inşallah dediğin gibi ek ücret çıkartmazlar özel sağlık sigortası ne kadara kadar karşılıyo ben 8000tl die duymuştum ama???

Azoş bişey sorucam. Hastane çantana göğüs kremi koydum dedin.
Hangi marka?
Bir de onu son haftalardan kullanmaya başlayın diyorlar, sen doğumdan sonra mı kullanacaksın?

Evet ama primadan gelen numune kremi koydum, yani azcıcık yeterli değil onun da alı L ile başlıyor ama aklımda değil.Ben krem alıcam ama hangisini alayım bilmiyorum.Son haftalarda başlarım bende kullanmaya o zaman.

kızlar en iyisi bepantenin kremi hem nemlendirici hem tedavi özelligi var ben çok memnun kalmıştım bu arada primadamı paket gönderiyor azelyam

lansinoh bende ondan aldım
ve o markanın göğüs pedi ni

Her sağlık sigortası farklı prim alıyor ve ona göre doğumda hastane masraflarını ödüyor. Normal bir hastanede doğumda 2000 3000 tl altında değildir. Ben de zaten sigortaya 2 yıl boyunca 3000 tl ödedim. Yani bunun şanla bir ilgisi yok. Doğum zamanı yapacağım ödemeyi önceden yaptım.

oy oyy ne güzel buldum birini hangi dr. gidiyosun burada canım.Bir de 4 boyutlu ultrasona girdin mi ?

Çok geçmiş olsun canım ..Canını sıkma sakın ..Bak dr. da bi sorun çıkmaz demiş içini ferah tut...

Canım benim doktorum İlknur Aköz.
Muayenehanesi Caddede.
4 boyuta girmedim de 2. Düzeye girdim.

Canım ben de sana teşekkür ederim
Görüşürüz inşallah

Arkadaşım şiddetle Lansinoh önerdi.
Doğumdan önce başla dedi.
Sitesinde de öyle yazıyor, ben onu alayım diyorum.

Arkadaşım şiddetle Lansinoh önerdi.
Doğumdan önce başla dedi.
Sitesinde de öyle yazıyor, ben onu alayım diyorum.

Hadi ya herkes aynı kremi söylüyor.Kaç kuruş bu krem?

normal kremi meme ucu için ayrı olan varmı bilgim yok

Yoktur ben uydurmuşumdur Normal kremi sürüyorsun, sonra yıkıyorsun dimi emzirmeden önce?

hım anladım cnm en son sorduğumda acıbadem doğum fiyatları 8500tl normal 10250tl sezeryandı varmı bir değişme? yani para ile yapmaya kalkınca böyle idi:44:

Hastane çantanıza süt sağmayı koymayı unutmayın kızlar, çocuk emmezse mecbur çekecekler çütlerimizi :26:

Son düzenleme:
selam kizlar.. dilerim herkes iyidir.
ben malum bitane daha cadim oldugu icin cok SIK giremiyorum foruma simdide onu kresten almaya git,meden bi bakim dedim. sanirim konunuz meme ucu catlaklari. ben cok cektim kizimda muhtemelen hepimizin basina gelicek. cok sey aglaya aglaya kizimi emzirdigimi iyi hatirliyorum. ama lansinoh tek gecerim kucuck tup almistim ben ama okdr koyu kivamliki bitiremedim hala duruyor.. kesinlikle tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…