2012 Şubat Anneleri

Allah kolaylık versin canım gerçekten yoğun geçiyormuş günlerin...Arada iyi olduğunu haber vermeye devam et o zaman :)) Bu arada Banu'dan sen haber alabildin mi hiç? Artık gelmiyor?

Çok teşekkür ederim :) Banu esradan haberim yok ama en son Türkiyeye geleceğini ve epey uzun süre kalacağını söylemişti ve nete pek giremeyebilirim demişti. Sanırım o yüzden buralarda değil. Belki yakında o da temelli dönüş yapar foruma :)

olur mu kızzz bizde geçen tanıştık tesadüf burda doktorlarımız aynıymış die bakırköyy vay vay vay gel yamacımıza bacım hangi hastaneye gidiyon sen? ethica mı yoksam...çamlık mı ?

Yok bacım ikisi değil. Doktorum akrabamız bu nedenle B.köy Acıbadem e gidiyorum.
Cmrt günleri de çalışmıyorum. Yani görüşmek için uygun olurum.

olur mu kızzz bizde geçen tanıştık tesadüf burda doktorlarımız aynıymış die bakırköyy vay vay vay gel yamacımıza bacım hangi hastaneye gidiyon sen? ethica mı yoksam...çamlık mı ?

Yok bacım ikisi de değil. Doktorum akrabamız bu nedenle B.köy Acıbadem e gidiyorum.

İnşallah ya, onunla birlikte duygu da gelse süper olur..

o haldee sen, ben doğurduğumda tabi allah bilir ama tahmini tarihlere göree nerdeyse 2 haftalık anne olucan döner döner o sen telaş etmee.ben kızıma doğuma giderken bizim blokta oturan bi ebe kadın vardı apartmandan inerken bizi öle telaslı görünce sordu doğuma mı sonra garip bi şekilde karnıma elledi sertce.hııhh yok dedi bu daha doğurmaz bebek asagı inmemiş.iremde son haftaya kadar dönmemişti.pazartesi kontrol vardı ben pazar günü doğurdum.hastaneye bi gittik, ebe öle dedi ya eşim ve annesi bilmiş bilmiş doğurmayacak dimi dediler nöbetçi doktora.doktorrrr dedi kii bu 2 akıllıya :)) tasradan mı geliyosunuz siz 8 cm acılma var doğum baslamıs.allaha cok sükür yarım saat içinde de kızımı kollarıma aldım.cok rahattı benim doğumum.darısı buna olur.herkese olur insallah..

Yok bacım ikisi değil. Doktorum akrabamız bu nedenle B.köy Acıbadem e gidiyorum.

hımmm iyiymiş şanslısın hem akraba hem Acıbadem yani canım ben cumartesileri çalışıyorum bir tek pazar boşm oda temzlik vs geçio işte

Ayy ne güzel bir doğum ya Allah hepimize nasip etsin, sana da ikinci kez aynı şekilde nasip etsin...Bakalım senin damatta inşallah akıllı çocuk olur döner.

mrb kızlar ayrıntılı ultrasonna girdim bugün ultrasondaki doktor oğlusumun kalbinde kireçleme var dedi çok korktum çok üzüldüm ama kendi doktorum endişelenecek bişey yok dedi 2 hafta sonra tekrar bakıcaz dedi yüzde doksan bi sorun cıkmaz dedi eve gelince hemen netten baktım her hamilelikte olabilirmiş bir iki ayda kaybolurmus bunları ögrenice biraz ferahladım ama yinede korkuyorum.... böyle bi sorun yasayan var mı aranızda

hiç bilmiyorum bu yeni adetleri benim kimsem yok burda o bakımdan 30-40 tane kadar yeter bana şeker hastaneye ve mevlüte anca işte sen ayrı ayrımı alacaksınki

ayrı olur herhalde mevlütü hemen okutmayı düşünmüyorum aslında
40 ına yakın okuturum çocuklar biraz kendine gelsin diye

ben ayrı düşünüyorum ama sıra şekere gelene kadar ne olur bilemiyorum

bende ayrı olur herhalde diye düşünüyorum
ya işte şimdiden bakalım değişik şeyler bulalım istiyorum
hem vakit geçer diye

Bir arkadaşımızın bebişinde de aynı problem vardı, onun doktoru da senin doktorun gibi 2 ayda geçiceğini, geçmezse doğumdan sonra geçiceğini söylemişti..

çok geçmiş olsun canım
sanki bir arkadaşımızda yaşamıştı ama adını hatırlamıyorum

kızlar facebookta dalinin yarışması var onu oynadım puanı çoğaltmam lazım pırlanta yüzük istememde bana dalin seti yollasınlar

bende baktım dediğin yere şimdi hakikaten orjinal seyler varr.ama neden fiyat vermemişler ben mi göremedim acaba? değişik valla canım ama bu site azcık tuzlu gibi gözüküyor.
Ayy ne güzel bir doğum ya Allah hepimize nasip etsin, sana da ikinci kez aynı şekilde nasip etsin...Bakalım senin damatta inşallah akıllı çocuk olur döner.

akıllıdırr benim damadımm.döner o.kolaycada,sağlıklıcada doğar insallahh

hımmm iyiymiş şanslısın hem akraba hem Acıbadem yani canım ben cumartesileri çalışıyorum bir tek pazar boşm oda temzlik vs geçio işte

Çok planlı programlı bir bebek oldu. Daha önceden doktor belli olduğu için Özel sağlık sigortası yaptırdım. Sonra hamile kaldım. Yoksa nerdeeeee Acıbadem de adam soyuyorlar.

Detaylı ult. bile 340 tl verdim. Bu da sigorta indirimli hali yoksa 850 tl falan yuhh yani. İnş. Doğumda birşey çıkartmazlarda ödeme yapmadan hastaneden çıkarım. :))

kızlar hastane için ayrı şeker mevlüt için ayrı şeker mi yaptıracaksınız

canom geçmiş olsun korkma korkulcak bişi yok bir arkadaşımıza daha demişlerdi ama isim hatırlayamadım o olabiliyormuş zamanla geçen bişeymiş korkuya kapılma iyimi allah büyük

Azoş bişey sorucam. Hastane çantana göğüs kremi koydum dedin.
Hangi marka?
Bir de onu son haftalardan kullanmaya başlayın diyorlar, sen doğumdan sonra mı kullanacaksın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…