- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #32.121
Allah kolaylık versin canım gerçekten yoğun geçiyormuş günlerin...Arada iyi olduğunu haber vermeye devam et o zaman :)) Bu arada Banu'dan sen haber alabildin mi hiç? Artık gelmiyor?
olur mu kızzz bizde geçen tanıştık tesadüf burda doktorlarımız aynıymış die bakırköyy vay vay vay gel yamacımıza bacım hangi hastaneye gidiyon sen? ethica mı yoksam...çamlık mı ?
olur mu kızzz bizde geçen tanıştık tesadüf burda doktorlarımız aynıymış die bakırköyy vay vay vay gel yamacımıza bacım hangi hastaneye gidiyon sen? ethica mı yoksam...çamlık mı ?
Çok teşekkür ederim :) Banu esradan haberim yok ama en son Türkiyeye geleceğini ve epey uzun süre kalacağını söylemişti ve nete pek giremeyebilirim demişti. Sanırım o yüzden buralarda değil. Belki yakında o da temelli dönüş yapar foruma :)
ben ben kapı süsü bakıyorum bu arada çok pahalı bu kapı süsleri yahu
Ehh işte hazır sayılır :)) Korkudan hazırlıyorum erkenden.Doktor bana 30 Ocak dedi doğumu, bana sorarsan kendi tahminime göre daha erken :)) Şu an bebeğim ters duruyor, şayet dönmezse sezeryan olurum ve o zaman 2 hafta daha öne gelmiş olur.
Hazır değil de bezleri koydum içineDaha gecelikler, sabahlık, tacım vs. bi sürü zıttırı pıttırı gircek içine
Yok bacım ikisi değil. Doktorum akrabamız bu nedenle B.köy Acıbadem e gidiyorum.
Cmrt günleri de çalışmıyorum. Yani görüşmek için uygun olurum.
o haldee sen, ben doğurduğumda tabi allah bilir ama tahmini tarihlere göree nerdeyse 2 haftalık anne olucandöner döner o sen telaş etmee.ben kızıma doğuma giderken bizim blokta oturan bi ebe kadın vardı apartmandan inerken bizi öle telaslı görünce sordu doğuma mı sonra garip bi şekilde karnıma elledi sertce.hııhh yok dedi bu daha doğurmaz bebek asagı inmemiş.iremde son haftaya kadar dönmemişti.pazartesi kontrol vardı ben pazar günü doğurdum.hastaneye bi gittik, ebe öle dedi ya eşim ve annesi bilmiş bilmiş doğurmayacak dimi dediler nöbetçi doktora.doktorrrr dedi kii bu 2 akıllıya :)) tasradan mı geliyosunuz siz 8 cm acılma var doğum baslamıs.allaha cok sükür yarım saat içinde de kızımı kollarıma aldım.cok rahattı benim doğumum.darısı buna olur.herkese olur insallah..
kızlar hastane için ayrı şeker mevlüt için ayrı şeker mi yaptıracaksınız
hiç bilmiyorum bu yeni adetleri benim kimsem yok burda o bakımdan 30-40 tane kadar yeter bana şeker hastaneye ve mevlüte anca işte sen ayrı ayrımı alacaksınki
ben ayrı düşünüyorum ama sıra şekere gelene kadar ne olur bilemiyorum
mrb kızlar ayrıntılı ultrasonna girdim bugün ultrasondaki doktor oğlusumun kalbinde kireçleme var dedi çok korktum çok üzüldüm ama kendi doktorum endişelenecek bişey yok dedi 2 hafta sonra tekrar bakıcaz dedi yüzde doksan bi sorun cıkmaz dedi eve gelince hemen netten baktım her hamilelikte olabilirmiş bir iki ayda kaybolurmus bunları ögrenice biraz ferahladım ama yinede korkuyorum.... böyle bi sorun yasayan var mı aranızda
mrb kızlar ayrıntılı ultrasonna girdim bugün ultrasondaki doktor oğlusumun kalbinde kireçleme var dedi çok korktum çok üzüldüm ama kendi doktorum endişelenecek bişey yok dedi 2 hafta sonra tekrar bakıcaz dedi yüzde doksan bi sorun cıkmaz dedi eve gelince hemen netten baktım her hamilelikte olabilirmiş bir iki ayda kaybolurmus bunları ögrenice biraz ferahladım ama yinede korkuyorum.... böyle bi sorun yasayan var mı aranızda
bende baktım dediğin yere şimdi hakikaten orjinal seyler varr.ama neden fiyat vermemişler ben mi göremedim acaba? değişik valla canım ama bu site azcık tuzlu gibi gözüküyor.kızlar çok değişik bebek şekerleri buldum sizinle paylaşmak istedim
kokulu sabunlardan ve mumlardan yapılıyor eve aslında şekerden daha iyi gibi
hep saklanabilecek birşey öyle değil mi
cocobonbon diye bir site var bi bakın isterseniz
Ayy ne güzel bir doğum ya Allah hepimize nasip etsin, sana da ikinci kez aynı şekilde nasip etsin...Bakalım senin damatta inşallah akıllı çocuk olur döner.
hımmm iyiymiş şanslısın hem akraba hem Acıbadem yani canım ben cumartesileri çalışıyorum bir tek pazar boşm oda temzlik vs geçio işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?