- 30 Aralık 2008
- 438
- 6
- 96
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #32.161
Hastane çantanıza süt sağmayı koymayı unutmayın kızlar, çocuk emmezse mecbur çekecekler çütlerimizi :26:
Hadi ya herkes aynı kremi söylüyor.Kaç kuruş bu krem?
Yoktur ben uydurmuşumdurNormal kremi sürüyorsun, sonra yıkıyorsun dimi emzirmeden önce?
azelya selam..
bence boyle seyleri gereksiz yere alip para harcamayin eger basiniza gelirse esiniz yada anneniz sizin icin alir.. ben kizimi 1yil emzirdim ve bigun bile ihtiyacim olmadi sut sagma makinasina.. herkesin ihtiyaci olcak diye bise yok
hadi ya herkes aynı kremi söylüyor.kaç kuruş bu krem?
Yoktur ben uydurmuşumdur :d normal kremi sürüyorsun, sonra yıkıyorsun dimi emzirmeden önce?
hastane çantanıza süt sağmayı koymayı unutmayın kızlar, çocuk emmezse mecbur çekecekler çütlerimizi :26:
ben bitane ucuzundan manuel almistim kizim biberona alissin diye ama cekmek okdr zor ve yorucuki onlarla insan dayanamiyor.. eger gunluk sutunu sagman gerekecekse elektrikli almak zorunda kalacaksin..Selam canım.O da doğru, ama almış bulunanlar koysun bir zararı olmaz, ben elektrikli almadım, manuel aldım o da çok ucuzdu..Kaldı ki emerse de lazım olacak bana, işe giderken sağıp bırakmam lazım.
hım anladım cnm en son sorduğumda acıbadem doğum fiyatları 8500tl normal 10250tl sezeryandı varmı bir değişme? yani para ile yapmaya kalkınca böyle idi:44:
evet yıkıyosun benim meme ucum yara olmuştu bebek emerken bende ağlardım şimdi silikon uçlar var mutlaka onlardan alın dedigim gibi bana göre en iyisi bepanden
sekerlere bakarken daldım gittimm ne güsell seyler be onlarr..kıyıpta dağıtamam dermişimp bi tane model gördüm unisex olabilir hemde kendimiz yapabiliriz kızlar.anahtarlık(nazar boncuklarıyla dolu minik minik hem cam hemde boncuk secenekleri var) ucunda tül içinde badem sekerleri var.anahtarlıkları ankarada suluhan diye bi yer var cincik boncuk ordan temin edebiliriz.istanbulda da eminönünde bi carsıya gitmiştik 5-6 katlı sırf cincik boncuk dolu adı gelmedi aklıma.sanırım topluca alındığında uygun da olur.hem kendi yapmıs olmanın verdiği bi hoslukta olur benim aklıma yattı..
selam canım.o da doğru, ama almış bulunanlar koysun bir zararı olmaz, ben elektrikli almadım, manuel aldım o da çok ucuzdu..kaldı ki emerse de lazım olacak bana, işe giderken sağıp bırakmam lazım.
Hastane çantanıza süt sağmayı koymayı unutmayın kızlar, çocuk emmezse mecbur çekecekler çütlerimizi :26:
Hadi ya herkes aynı kremi söylüyor.Kaç kuruş bu krem?
Yoktur ben uydurmuşumdurNormal kremi sürüyorsun, sonra yıkıyorsun dimi emzirmeden önce?
sekerlere bakarken daldım gittimm ne güsell seyler be onlarr..kıyıpta dağıtamam dermişimP bi tane model gördüm unisex olabilir hemde kendimiz yapabiliriz kızlar.anahtarlık(nazar boncuklarıyla dolu minik minik hem cam hemde boncuk secenekleri var) ucunda tül içinde badem sekerleri var.anahtarlıkları ankarada suluhan diye bi yer var cincik boncuk ordan temin edebiliriz.istanbulda da eminönünde bi carsıya gitmiştik 5-6 katlı sırf cincik boncuk dolu adı gelmedi aklıma.sanırım topluca alındığında uygun da olur.hem kendi yapmıs olmanın verdiği bi hoslukta olur benim aklıma yattı..
ben hiç kullanamadım o silikon uçları çocuğun ağzında kalıyordu
20-25 arası krem
hatta pişik için popişe
uçuk için dudağa bile sürülüyormuş
yıkamaya gerek yokmuş
bu arada süt sağma makinası götürmeye gerek yok hastaneye
hastanelerde oluyor hemde kocaman bi çekiyor ki göğüsün yerinden çıkıcak sanki
ben bitane ucuzundan manuel almistim kizim biberona alissin diye ama cekmek okdr zor ve yorucuki onlarla insan dayanamiyor.. eger gunluk sutunu sagman gerekecekse elektrikli almak zorunda kalacaksin..
İki ayrı boyu oluyor sanırım.
Aklımda e-bebekte indirimli 15 TL gibi kalmış....Küçük boyu....
canım bebek emerken memeyi tutuyorsunya silikon ucuda tutacaksın bırakırsan memeye yapışmazki yara olunca başka çare yok
hazır elin değmişken banada yapsan datlum sevap olur yapamam dersen bari yaparken çagırda bakayım nasıl oluyor bu işler
kızlar bana da arkadaşlarım bepanten önerdi hatta şimdiden başla çok yara oluyolar sonra dediler...bide yazdım da arada kaynadı göbekte çatlarlar başladı mı sizin de ben bebe yağı kullanıyorm ama yinede bikaçtane gördüm geçen göbişimde
Selam canım.O da doğru, ama almış bulunanlar koysun bir zararı olmaz, ben elektrikli almadım, manuel aldım o da çok ucuzdu..Kaldı ki emerse de lazım olacak bana, işe giderken sağıp bırakmam lazım.
yaparım tatlımm yapmam mıı.elimden gelir öle işlerr cok ta severimm öle seylerle uğrasmayı...sen benim tasbebeklerimi gördün mü onlarr benim eserim :)) tek tekk seramik hamuruyla giydirip boyadım taslarıı..eve geldiğinde niye göstermedim ki ben sanaa..anahtarlık dediğin ne kii :))yaparıss en cicikinden..
Canım manuellerin kullanımı zormuş.
Ben de elektrikli alayım diyorum ama doğum sonrası.İşe giderken lazım olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?