2012 Şubat Anneleri

Benim başlamadı ama başlayacak gibi hissediyorum.
Ömrümde bu kiloya hiç çıkmadım ve karnım göğüs altından kuruyor sanki pul pul oluyor gerginliktenmidir artık.
Bebe yağı kullanıyordum ama lierac mıydı neydi ondan alayım diyorum.

Çok şükür bende henüz çatlak olmadı..Kayınvalidem "milette" diye bi krem yollamış arada onu sürüyorum, düzenli olarak değil.
26. haftamdayım, bundan sonra çatlayabilirim her an :)

malesef bizde öle krem gönderecek kayınvalide yok bizim ki olsun kızım bişey olmaz derbenimki ancak doğumdan sonra göbeğini sarki sarkmasın diyor

ben unuttum sana söylemeyi
lierac ın tanesi 50 liraymış

50 lira mı bebe yağına devam...bebek için olsa alırdım ama kendim için olursa kıyamıyorm okadar çok masraf çıktıki şimdiden Allah yardımcımız olsun bebelerimiz bereketiyle gelsin inşallah..

Öyleymiş
Bitmiyor alıncaklar bak bitti senin hadi iyisin diollaaaa hep birşey çıkıyorr hep birşey çıkıyorrr

ömür biter alınacaklar bitmezzz kuzu.azcık gamsız baykus oll bakim sen :))ihtiyacın oldukca al süt pompası falan filan..bazı seylere bi bakıyosun ne gereksiz almısım diyosun.2 sene emdi benim dana bi kere bile krem kullanmadık meselaa.olumlu düşünelim hersey olumlu olsun..anacığın,kocacığın yanında kuzey oğlana yada sana bişey lazım olsa alır gelirler zatenn.herseyi yetiştirmek zorunda da değilsin.hem sonra ne anlatcan millete doğum hikayesi olarak su da yoktu bi heyecan aldık geldik dicek bişeyin olmıcak valla :))))relaxxx olll bakimmm.damadımınn anasıı

malesef bizde öle krem gönderecek kayınvalide yok bizim ki olsun kızım bişey olmaz derbenimki ancak doğumdan sonra göbeğini sarki sarkmasın diyor

En azından yöntemi söylemiş bak :)) Bende yolladığı kremi hergün sürmüyorum, haftada bir anca..Annesi yolladı ya eşim için çok kıymetli krem hergün sürmemi istiyor ama üşeniyorum
Benim annemde yok çatlak, genetikmiş çatlayıp çatlamamak..Annende olmuş mu canım çatlak?

Bende aynı şehirde değilim diyecektim ama siz epey uzakmışsın cnm..

Bu arada ben daha hiç birşey almadım oğluşumaa..

Evet uzağız, seneye yaza 1 hafta kalmaya gelecek
Niye almadın? Nasıl rahat durdun

50 lira mı bebe yağına devam...bebek için olsa alırdım ama kendim için olursa kıyamıyorm okadar çok masraf çıktıki şimdiden Allah yardımcımız olsun bebelerimiz bereketiyle gelsin inşallah..

Vallaha doğru diyorsun..Ben kıyafet delisiydim, 5 aydır 2 hamile pantolonumu dönşümlü olarak giyiyorum, almıyorum daha kendime hiçbirşey, hep ona hep ona.

Haklısın..Ne kadar telaşlı bir tip oldum çıktım ben hakikaten..Kendimi 8. ayda düşünemiyorum, bizimkilere hastaneye yetişebilcez mi diye doğum tatbikatı bile yaptırırım bu gidişle herhalde

Evet uzağız, seneye yaza 1 hafta kalmaya gelecek
Niye almadın? Nasıl rahat durdun

Valla kendimi zor tutuyorum.. Eşimle annem frenliyor erken felan diye..
Bir kaç defada bakındım hiç güzel bir şey bulamadım burda..
Bayramdan sonra kısmetse memlekette annecimle bol bol gezip alırız diye sabrediyorum..

Eh azcık daha sabretcen o zaman canım..6 aylık oldu aslında erken de sayılmaz artık
Gerçi paradan haber ver, paran cebinde yeteri kadar varsa 1 günde alırsın herşeyini

varya azoş ömürsün gözümden yaşşş geldi inan gülmekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…