2012 Şubat Anneleri

Allah iyiliğini :)))
Evet annende varsa sende de olur diye bir söz duydum ne kadar doğru bakıcaz artık. İşin aslı krem engellemiyor çatlağı.

nayırrrrrr annemde çok var ama bende yok bende katılıyorum krem çatlağı engellemiyor daha öncede yazmıştım ilkinde toplasan 4-5 defa krem kullanmışımdır çatlağım olmadı göbegimde

Burda açıklarsam beni yine tatile gönderirler kuzu

kusura bakma ama bende öyle arkadan konuşma yok iki yüzlülük yok
ben ne düşünürsem kim hakkında buraya yazarım
sen böyle yazmışsın bblau binlerce dansöz var yazmış ve senden başka kimseyle muhattap olmuyor
burda herkesi zan altında bırakıyorsunuz
ya öyle bir yazı yazmayın yada açıklamasını yapın
yanii kazen mi gelsin anlatsın bize böyle birşeyi

Valla bu saatten sonra ben kimin hakkında ne düşündüğümü buraya yazamam, malum şikayet oluyor banlanıyoruz..Sen yazmakta serbestsin.

nayırrrrrr annemde çok var ama bende yok bende katılıyorum krem çatlağı engellemiyor daha öncede yazmıştım ilkinde toplasan 4-5 defa krem kullanmışımdır çatlağım olmadı göbegimde

annen hastanede karısmıs olabiler mi acaba kuzum??? kızlar anneye ceker iştee.anne catladıysa kızlar patlarr..benim anacığımda tek catlak yok tek tül kılı varr hatunun ben isee otoban oldum yeminlen,kıl desen maymunlarla bi akrabalığım var o kesin :))) aaaa yoksa benim de annem karıstımı ki hastanede

Valla bu saatten sonra ben kimin hakkında ne düşündüğümü buraya yazamam, malum şikayet oluyor banlanıyoruz..Sen yazmakta serbestsin.

yani ikiniz birden değişik yazılarla geldiğinize göre
bildiğiniz şeyler var söyleyin bizde bilelim
böyle sorun sorun olmuyor yani herkesle arkadaş olalım istiyorum ben
ama böyle kasılıyorum ister istemez acaba bana mı tavır yapıyorlar diye

aklına öyle şeyler getirme annem degişmiş falan pisikolojin bozulur sonra :119 zaman sen babangiller tarafına çekmişsin canım

kızlarrr ne olur gerilmeyelim gerilmeyin.sitee,topik yavann böylee.azelyanın yada bblaunun tavrını ben kendi adıma anlayabiliyorum.sonucta bi kaç gün öncesine kadar gülüp eğleniyoduk.herkes ayrı bir değer,ayrı bir tecrübe,ayrı bi neşe burda.sanırım onlarr, bu sadece benim fikrimdir kimse yanlıs anlamasın lütfen kırıldılarr.cünkü her zaman muhabbet ettikleri insanlar tarafından şikayet edildiler.bunlar kim ben bilemem.haddim olmayan yerlerede karısamam.azelya, desem yine banlanırım diyor haklıda burda rahatsızlığını dile getirse arkadaslar şikayet işi olmasa daha doğru ve güzel olur.oyelkenin de art niyeti yok bence rahatsız olsa yazmaz.ne bileyim kırmasın kimse birbirini,cocuk gibi şikayet ne demek.medeni ölçülerde herkes fikrini söylesin hakaret olmadan bu işler cözülür gider..hepinizi seviyorum ve küslük olmamasını diliyorum...

aynen sana katılıyorum zuzu benim fikrimde budur tşkr

bencede ya zaten kendi aramızda çözelim sorunlarımızı zırt pırt kötü içeriğe basmasın kimse
tartışılcaksa da burda tartışılsın bizde bilelim ne olup ne bittiğini
aman neyse hadi muhabbete devam kızlarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…