- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #32.201
varya azoş ömürsün gözümden yaşşş geldi inan gülmekten
Allah iyiliğini :)))
Evet annende varsa sende de olur diye bir söz duydum ne kadar doğru bakıcaz artık. İşin aslı krem engellemiyor çatlağı.
Burda açıklarsam beni yine tatile gönderirler kuzu
kızçeler adengökçe ne zamandçncek bilen var mı;?
kusura bakma ama bende öyle arkadan konuşma yok iki yüzlülük yok
ben ne düşünürsem kim hakkında buraya yazarım
sen böyle yazmışsın bblau binlerce dansöz var yazmış ve senden başka kimseyle muhattap olmuyor
burda herkesi zan altında bırakıyorsunuz
ya öyle bir yazı yazmayın yada açıklamasını yapın
yanii kazen mi gelsin anlatsın bize böyle birşeyi
nayırrrrrr annemde çok var ama bende yok bende katılıyorum krem çatlağı engellemiyor daha öncede yazmıştım ilkinde toplasan 4-5 defa krem kullanmışımdır çatlağım olmadı göbegimde
Perşembe günü
Valla bu saatten sonra ben kimin hakkında ne düşündüğümü buraya yazamam, malum şikayet oluyor banlanıyoruz..Sen yazmakta serbestsin.
annen hastanede karısmıs olabiler mi acaba kuzum??? kızlar anneye ceker iştee.anne catladıysa kızlar patlarr..benim anacığımda tek catlak yok tek tül kılı varr hatunun ben isee otoban oldum yeminlen,kıl desen maymunlarla bi akrabalığım var o kesin :))) aaaa yoksa benim de annem karıstımı ki hastanede
anlayamadım ????
Özelden yazdım.
kızlarrr ne olur gerilmeyelim gerilmeyin.sitee,topik yavann böylee.azelyanın yada bblaunun tavrını ben kendi adıma anlayabiliyorum.sonucta bi kaç gün öncesine kadar gülüp eğleniyoduk.herkes ayrı bir değer,ayrı bir tecrübe,ayrı bi neşe burda.sanırım onlarr, bu sadece benim fikrimdir kimse yanlıs anlamasın lütfen kırıldılarr.cünkü her zaman muhabbet ettikleri insanlar tarafından şikayet edildiler.bunlar kim ben bilemem.haddim olmayan yerlerede karısamam.azelya, desem yine banlanırım diyor haklıda burda rahatsızlığını dile getirse arkadaslar şikayet işi olmasa daha doğru ve güzel olur.oyelkenin de art niyeti yok bence rahatsız olsa yazmaz.ne bileyim kırmasın kimse birbirini,cocuk gibi şikayet ne demek.medeni ölçülerde herkes fikrini söylesin hakaret olmadan bu işler cözülür gider..hepinizi seviyorum ve küslük olmamasını diliyorum...
tamam okudum bende sana yazdım ama 10 dk bekleme süresi varmış
ii akşamlar kızlar ben eve gidiyorm valla sırtımda ağrılar başladı sıcak yatağımın hayallerini kuruyorm grşrz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?