- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #32.441
Kızlar su uyku setı nasıl?
Bırde olculer benım bebegımın karyolasına gore bıraz buyuk.
Benım karyolam 60*120
Cok mu kotu durur bu?
Funnababy Uyku Seti (80x140 cm) Dudu - e-bebek.com
cıktıgımdan bu yana ancak yatak odasını halledebildim.. uyusuklamısım ben yahu.. iş yapmaya yapmaya körelmişimnevresimleri degiştirdim sildim düpürdüm toz aldım.. ancak odadan cıktım saatt te 1 olmus yani.. neyse durmak yok işe devam.. az önce kapıyı bi adam caldı gencten. nüfustan geliyomus.. müsait degilim dedim. esimin adını söledi. evet burası dedim. ne zaman müsait olursunuz dedi.. olmam ancak aksamüstü dedim. ii aksam üstü gelirim dedi. tırstımm acamadım valla.. aksam üstü evde kimse olmazsa yine acmam. :26::26::26: ben gideyim işe devam edeyim sizde böle accık accık yazısınn aksam okumak zor olmasın kızcem de yerinde durmuyo ayakta oturuyo falan iplemedi bugünn sabahtan beri yuvarlanıyo içerde sıpacık nolcak
Ne yiycemi de bilmiyorum ki canım bisey istemiyor. Kalkıp hazırlamak da zor geliyor
Ahhh ahhh annem yakın olsaydı 1 tas yemek yapıp getirirdi valla.. Kimseden hayır yok valla. Ana gibi yar olmaz bosuna dememisler..
Bence turuncusu cok soluk duruyor daha canlı renkler bak derim benğm fikrimce.
Hadi bebeğini düşün zor gelmesin..Bi bardak süt iç bari kendini iyi hissedene kadar, bebiş bayram etsin.Zorla kendini.
Bende cok cıvıl cıvıl renklerı sevmıyorum.
Mat renklerı tercıh edıyorum.
Ama ıste netten almak ne kadar dogru, bunu da bılmıyorum.
Kızlar su uyku setı nasıl?
Bırde olculer benım bebegımın karyolasına gore bıraz buyuk.
Benım karyolam 60*120
Cok mu kotu durur bu?
Funnababy Uyku Seti (80x140 cm) Dudu - e-bebek.com
Bende cok cıvıl cıvıl renklerı sevmıyorum.
Mat renklerı tercıh edıyorum.
Ama ıste netten almak ne kadar dogru, bunu da bılmıyorum.
E yine iyi yapmışsın kuzu..Ama doğumgününde niye temizliğe kalkıştın sen?
Bu arada iyi yapmışsın kapı açmamakla, tanımadığın kimseye açmamak lazım kapıyı devir kötü, yakın gördüklerin bile sırtından vururken elin adamı neler yapmaz ki Allah korusun.
Hadi bebeğini düşün zor gelmesin..Bi bardak süt iç bari kendini iyi hissedene kadar, bebiş bayram etsin.Zorla kendini.
teşekkür ederim canım
1- saklama koşulları.. derindondurucu da bir yerde 6 ay yazarken başka bir yerde 1,5 ay saklanabilinir diyor..
2- ısıtma işlemini nasıl ayarlıcaz mesela .. mama gibi mi olucak ısısı?
3-süt bozulduğunda anlaşılır dimi? bir kokusu filan kesin olur sanıyorum..
şimdilik aklıma gelenler bu kadar :26: , geldikçe de sorabilirim dimi
İnternete gordugun resimle eve gelen her zaman bir olmaz. Bence dısarıdan al kendi gozunle gor icine de sinsin hem besigine uygun boyutlarda da alırsın.
turuncu ben pek sevmiyorum ama deseni güzel
nevresim takımını bence internetten alma çünkü ben evlenirken
internetten beğendiğim ve iyi markaların da olduğu nevresim takımlarını almak için mağazaya gittiğimde renklerini görünce çok şaşırdıklarım olmuştu
resimde gördüklerimle hiç alakası olmayanlar ve çok basit duranlar vardı
selam cici anneler...
hepimizin başı sağolsun... bu dünyaya bir erkek evlatda ben getireceğim Allah nasip ederse...fakat oda büyüyüp askere gidecek tıpkı erkek kardeşim gibi...
odalarını kıyafetlerini herşeylerini özene bezene binbir itinayla hazırlıyoruz.Allah hayırlı ömürler nasip etsin yavrularımıza...Allah bu terör pisliğine bulaşanların koruyanların destekleyenlerin binbir türlü belalarını versin...
Ülkelerini korumaktan başka ne kötülük yaptı o şehitler bu pisliklere nedir bu kin yaşadıkları vatana karşı...başımız sağolsun hepimizin
ben kesinlikle bugün haberleri izleyemm çok etkileniyorum ağlamaktan kendimi alamıyorumbirde kardeşim askerde aklıma binbir türlü kötü senaryo geliyor...Tavsiyem sizde izlemeyin kahroluyoruz her izldiğimizde çünkü...
kızlar face de bu ülkeyi yönetenlerle ilgili çok güzel 2 yazı buldum da kesin gönderirler beni oyüzden yazamıyorum
hoşbulduk canım
kendimi baklava çalan bi çocuk gibi hissediyorum
Hoş geldin canım.
Cidden senin iş baklava çalan çocuk olayına döndü
Bos mideyle acı acı kustum yaaa.
6 ay kusmadım ne guzel diyordum simdi kusmaya basladım nasıl bir bunye var bende de arkadas..
Cok kotuyum ben cok halsiz hissediyorum kendimi napıcam boyle Allah'ım offfff
hoşbulduk canım
söyleyecek çok şey var da canım hamileyim sinirimi germek istemiyorum daha fazla
ozaman napmak lazım
o zaman şarkı söylemek lazım avaz avazzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?