2012 Şubat Anneleri

E yine iyi yapmışsın kuzu..Ama doğumgününde niye temizliğe kalkıştın sen?
Bu arada iyi yapmışsın kapı açmamakla, tanımadığın kimseye açmamak lazım kapıyı devir kötü, yakın gördüklerin bile sırtından vururken elin adamı neler yapmaz ki Allah korusun.

Ne yiycemi de bilmiyorum ki canım bisey istemiyor. Kalkıp hazırlamak da zor geliyor

Ahhh ahhh annem yakın olsaydı 1 tas yemek yapıp getirirdi valla.. Kimseden hayır yok valla. Ana gibi yar olmaz bosuna dememisler..

Hadi bebeğini düşün zor gelmesin..Bi bardak süt iç bari kendini iyi hissedene kadar, bebiş bayram etsin.Zorla kendini.

Bende cok cıvıl cıvıl renklerı sevmıyorum.
Mat renklerı tercıh edıyorum.
Ama ıste netten almak ne kadar dogru, bunu da bılmıyorum.

İnternete gordugun resimle eve gelen her zaman bir olmaz. Bence dısarıdan al kendi gozunle gor icine de sinsin hem besigine uygun boyutlarda da alırsın.

Kızlar su uyku setı nasıl?

Bırde olculer benım bebegımın karyolasına gore bıraz buyuk.

Benım karyolam 60*120
Cok mu kotu durur bu?

Funnababy Uyku Seti (80x140 cm) Dudu - e-bebek.com

turuncu ben pek sevmiyorum ama deseni güzel

Bende cok cıvıl cıvıl renklerı sevmıyorum.
Mat renklerı tercıh edıyorum.
Ama ıste netten almak ne kadar dogru, bunu da bılmıyorum.

nevresim takımını bence internetten alma çünkü ben evlenirken
internetten beğendiğim ve iyi markaların da olduğu nevresim takımlarını almak için mağazaya gittiğimde renklerini görünce çok şaşırdıklarım olmuştu
resimde gördüklerimle hiç alakası olmayanlar ve çok basit duranlar vardı

aksam gelcekler ya ondan yapıyorumm.. namaz kılıyolar sonra cocuklar giirp cıkıyo. stres oluyom sonra valla korkudan acamıyorum bende psikolojimiz bozuldu haberlerde duyduklarımızdan. ben ne bileyim onun nüfustan geldigini.. demir kapı olsaydı ayrıca acrdım belki. ama böyle olunca kusura bakmasın artıkın

1-derindondurucu da 6 ay
2-ısıtma işlemi başka bir kapın içine sıcak su koyuyorsun sonra sütü sakladığın kağı içine otutturuyorsun ılınana kadar
3-süt bozulduğunda anlaşılmıyor herhalde zaten kötü kokuyor normaldede

selam cici anneler...
hepimizin başı sağolsun... bu dünyaya bir erkek evlatda ben getireceğim Allah nasip ederse...fakat oda büyüyüp askere gidecek tıpkı erkek kardeşim gibi...
odalarını kıyafetlerini herşeylerini özene bezene binbir itinayla hazırlıyoruz.Allah hayırlı ömürler nasip etsin yavrularımıza...Allah bu terör pisliğine bulaşanların koruyanların destekleyenlerin binbir türlü belalarını versin...
Ülkelerini korumaktan başka ne kötülük yaptı o şehitler bu pisliklere nedir bu kin yaşadıkları vatana karşı...başımız sağolsun hepimizin
ben kesinlikle bugün haberleri izleyemm çok etkileniyorum ağlamaktan kendimi alamıyorum birde kardeşim askerde aklıma binbir türlü kötü senaryo geliyor...Tavsiyem sizde izlemeyin kahroluyoruz her izldiğimizde çünkü...

İnternete gordugun resimle eve gelen her zaman bir olmaz. Bence dısarıdan al kendi gozunle gor icine de sinsin hem besigine uygun boyutlarda da alırsın.

Bulabılsem keske ):
Bır kac yere sordum, yapar mısınız dıye, olumlu yanıt vermedıler.

Bu arada, elma ye, eksı.
ıyı gelır tahmınımce.

Rengınden cok sadelıgı hosuma gıtmıstı.

Ama haklısın sanırım, hayal kırıklıgına ugrama olasılıgım yuksek.

Tesekkur ederım ıkınıze de onerılerınız ıcın.
ınsallah magazalarda bulurum artık, dıledıgım gıbı bır urun.

slm cnm hoşgeldin sağ sağlim gelir kardeşin inş..allah korusun onları...hiç sorma bin bir zorlukla büyütüyoruz karnımızda her şeye katlanıp sonra dünyaya getiriyoruz 20 21 yaşında toprağa veriyoruz çok zor içim kan ağlıyo valla bende izleyemiyorum...oğlan annesi olunca insan dahada bi korkuyo..inş bizimkiler büyüyene kadar biter bu terör belası yada en aza iner inş.....allahım büyük...şimdi hastaneye randevu aldım elefera ortopediye aldım bel için....doğru dimi..:44: yarın gidicem..kesin doktor hamilesin ondan diyecek ama ben yok öncedende vardı dicem..inş adam gibi bakarlar....en azından krem falan alırım napim...biraz iyiyim şuan çok şükür...elefera senin kızın olcak o uyku seti çok çok sade cıvıl cıvıl bişey alsana yahu..bide taçınkilere bak çok güzellerler..bence taçdan al..hem kaliteli tacın herşeyi...aç taç sitesini uyku setlerine bak..yukarda sağ üst köşedeonlına satışa tıkla fiyatlarını görürsün...110 falandı en son ama güzeldi..benim oğlumun yatağı herşeyi içinde gelcek inş...

Bos mideyle acı acı kustum yaaa.

6 ay kusmadım ne guzel diyordum simdi kusmaya basladım nasıl bir bunye var bende de arkadas..

Cok kotuyum ben cok halsiz hissediyorum kendimi napıcam boyle Allah'ım offfff

Bos mideyle acı acı kustum yaaa.

6 ay kusmadım ne guzel diyordum simdi kusmaya basladım nasıl bir bunye var bende de arkadas..

Cok kotuyum ben cok halsiz hissediyorum kendimi napıcam boyle Allah'ım offfff

belki üşütmüşündür mideni falan öyle olanlarıda duydum ama inş 6cı aydan sonra kusanlardan değilsindir bi nane limon kaynat bakalım geçecekmi..azcıkta atıştır aç aç olmaz.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…