2012 Şubat Anneleri

belki üşütmüşündür mideni falan öyle olanlarıda duydum ama inş 6cı aydan sonra kusanlardan değilsindir bi nane limon kaynat bakalım geçecekmi..azcıkta atıştır aç aç olmaz.....

O kadar cok dikkat ediyorum ki kendime evin icinde sıkı sıkı giyiniyorum dısar cıkarken heryerimi kapatıyorum usutmiyim diye niye boyle oluyorum anlamıs degilim yani..

Uyandıgımdan beri oglumu da hissetmiyorum 5 saattir.

Zorla domates peynir yedim simdi midemi tutsun diye. Gorumcem gelicek simdi bize. Bari biraz ilgilense benimle.

Kustugum halı battı onu nasıl temizliycem bilmiyorum yaaa

hoşbulduk canım
yok canım benim tutmadı ama kimin tuttu bilmiyorum artık
Aminnnn inşallahhhhhh her isteyene
hayatım hoşgeldin sefa getirdinn türkanım şorayım
Kızlar su uyku setı nasıl?

Bırde olculer benım bebegımın karyolasına gore bıraz buyuk.

Benım karyolam 60*120
Cok mu kotu durur bu?

Funnababy Uyku Seti (80x140 cm) Dudu - e-bebek.com

uyku seti sade hoş ve güsel tatlım ama yatak ölçüne olurmu bilemiyorum e-bebek var form istnbulda git bi bakıver içine sinerse alırsın

selamlar hatunlaarr ve bebişlerii nasılsınız bakalımm?şehit haberlerine benimde çok canım sıkıldı....Yapanlar en kısa zamanda misliyle cezasını alır inş bis kızımlan Ankaradayıss sabah indik...ohh biras tatil yapalım burdaa napalımmm..Anneannemiz ciciler almış kızımaa hepsi çok tatlı onlara bakıouz şimdii..

boşver cnm yaaa 26 evlad gitti daha ne paylaşsan yok çare..yandı yürekler..

haklısın canım

hoşbulduk canım
söyleyecek çok şey var da canım hamileyim sinirimi germek istemiyorum daha fazla
ozaman napmak lazım
o zaman şarkı söylemek lazım avaz avazzzzzzzzzz

hoşgeldin hayatım gerçi sen niye banlandın ben hala bilmiyorum ama

kızlar bişey sorcam
benim hamieliğin ilk ayından itibaren göğüslerim aşırı büyüdü ve çok ağrıyor

hatta bazen daralıp sütyen takmayım diyodum ama özellikle uçları o kadar hassaski tişörtüme değse sinir geliyodu bana
geçer dedim ama hala aynı
ben bu halde nasıl emziricem bilmiyorum
kendim bile dokunamıyorum
sizde varmı böyle bişey ??

Selam canım ne güzel ya, bende evde olup ciciş bakmak istiyorum
Ekleme fırsatın var ise ekler misin?

Bos mideyle acı acı kustum yaaa.

6 ay kusmadım ne guzel diyordum simdi kusmaya basladım nasıl bir bunye var bende de arkadas..

Cok kotuyum ben cok halsiz hissediyorum kendimi napıcam boyle Allah'ım offfff

Kendini toplamaya çalış biraz yemezsen olan sana olur bebeğin zaten aç kalmaz seni yer bitirir...ben de senn gibiydim 3 ay çektim bu sıkıntıyı eşim yaptı herşeyi mutfağa bile giremiyordum..önce meyve ye portakal, muz canın hangi meyveyi isterse...sonra kendine kolay gelen yemekler yap önce çorbayla başla mesela mercimek hem bebek için çok faydalı hemde kolay at hemen ocağa sen meyveni yiyene kadar pişer zaten..eğer yapacek durumda değilsen dışarda ev yemekleri yapan biyerden çık bi çorba iç en azından
ben yemeğimi bile yapamıyordum annem 10 günlüğüne geldi memleketten dolabın no-frost kısmına bütün yemekleri yaptı stokladı acil durumlarda oradan yapıyorm isimlerini samayayım canınız çekebilir...ben günlerce ev yemekleri yapan lokantacı ablaya abone olmuştum çok şükür atlattım...

hoşgeldin cnm iyi yaptın gez bakalım ist bugün hava güzel ama yinede soğuk güneşin olduğu yerler biraz ısıtıyor hiç olmazsa.....cicileri ekle bakalım...ahh ahhhh annenin elini öpte başına koy....bizimkilerde nerde oo hevess

canım kaç yaşındasın normalde hassaslık olur ama senin dediğin kadar çok yok mesela bende..çok çok canın yanıyorsa bence bi doktora göster...en azından krem falan verir...geçmiş olsun..

halıyı ver yıkat metersini 2,5 3 den yıkıyorlar kendini yorduğuna değmez..ben yıkamaya verdim yarın gelecek inşallah

kızlar annem kendi doktoruma sonuçlarımı götürmeye gitti
doktor demiş ki bi şikayeti varmı
annem de demiş alt tarafa çok baskı yapıyor demiş
c vitaminine ihtiyacı var demekki demiş
sabah akşam mutlaka suyun içine limon sıkıp içsin çok faydasını görecek demiş

Selam canım. Güle güle kullanın yeni cicilerinizi :)
Ekle fırsatın olursa biz de bakalım :)))

Hehehe benim oğluşunda var tavşanlı tulumu, popişinde de pon ponu var Yerim onları, çok yakışıyor öyle tulumlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…