- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #32.461
belki üşütmüşündür mideni falan öyle olanlarıda duydum ama inş 6cı aydan sonra kusanlardan değilsindir bi nane limon kaynat bakalım geçecekmi..azcıkta atıştır aç aç olmaz.....
hayatım hoşgeldin sefa getirdinn türkanım şorayımhoşbulduk canım
yok canım benim tutmadı ama kimin tuttu bilmiyorum artık
Aminnnn inşallahhhhhh her isteyene
Kızlar su uyku setı nasıl?
Bırde olculer benım bebegımın karyolasına gore bıraz buyuk.
Benım karyolam 60*120
Cok mu kotu durur bu?
Funnababy Uyku Seti (80x140 cm) Dudu - e-bebek.com
boşver cnm yaaa 26 evlad gitti daha ne paylaşsan yok çare..yandı yürekler..
hoşbulduk canım
söyleyecek çok şey var da canım hamileyim sinirimi germek istemiyorum daha fazla
ozaman napmak lazım
o zaman şarkı söylemek lazım avaz avazzzzzzzzzz
selamlar hatunlaarr ve bebişleriinasılsınız bakalımm?şehit haberlerine benimde çok canım sıkıldı....Yapanlar en kısa zamanda misliyle cezasını alır inş bis kızımlan Ankaradayıss sabah indik...ohh biras tatil yapalım burdaa napalımmm..Anneannemiz ciciler almış kızımaa hepsi çok tatlı onlara bakıouz şimdii..
Bos mideyle acı acı kustum yaaa.
6 ay kusmadım ne guzel diyordum simdi kusmaya basladım nasıl bir bunye var bende de arkadas..
Cok kotuyum ben cok halsiz hissediyorum kendimi napıcam boyle Allah'ım offfff
selamlar hatunlaarr ve bebişleriinasılsınız bakalımm?şehit haberlerine benimde çok canım sıkıldı....Yapanlar en kısa zamanda misliyle cezasını alır inş bis kızımlan Ankaradayıss sabah indik...ohh biras tatil yapalım burdaa napalımmm..Anneannemiz ciciler almış kızımaa hepsi çok tatlı onlara bakıouz şimdii..
Selam canım ne güzel ya, bende evde olup ciciş bakmak istiyorum
Ekleme fırsatın var ise ekler misin?[/QUOT
foto makinesi yokmuş tatlım bende çok istiyorum eklemek..kızkardeşime söledim telden çekebilir ve pc ye atabilirse eklicem inşşama samsuna geçince tüm hepsini birden tekrardan yüklücem kızımın totosu görünen jilelerini tavşanlı şapkalarını ya hakketen herkes birleşmiş gibi kızıma alınan tüm kıyafetlerin şapkaları tavşan başlıklı tavşan kızım benimmmm
kızlar bişey sorcam
benim hamieliğin ilk ayından itibaren göğüslerim aşırı büyüdü ve çok ağrıyor
hatta bazen daralıp sütyen takmayım diyodum ama özellikle uçları o kadar hassaski tişörtüme değse sinir geliyodu bana
geçer dedim ama hala aynı
ben bu halde nasıl emziricem bilmiyorum
kendim bile dokunamıyorum
sizde varmı böyle bişey ??
O kadar cok dikkat ediyorum ki kendime evin icinde sıkı sıkı giyiniyorum dısar cıkarken heryerimi kapatıyorum usutmiyim diye niye boyle oluyorum anlamıs degilim yani..
Uyandıgımdan beri oglumu da hissetmiyorum 5 saattir.
Zorla domates peynir yedim simdi midemi tutsun diye. Gorumcem gelicek simdi bize. Bari biraz ilgilense benimle.
Kustugum halı battı onu nasıl temizliycem bilmiyorum yaaa
foto makinesi yokmuş tatlım bende çok istiyorum eklemek..kızkardeşime söledim telden çekebilir ve pc ye atabilirse eklicem inşşama samsuna geçince tüm hepsini birden tekrardan yüklücem kızımın totosu görünen jilelerini tavşanlı şapkalarını ya hakketen herkes birleşmiş gibi kızıma alınan tüm kıyafetlerin şapkaları tavşan başlıklı tavşan kızım benimmmm
Hehehe benim oğluşunda var tavşanlı tulumu, popişinde de pon ponu varYerim onları, çok yakışıyor öyle tulumlar
Benim kızımın da kaplanlı tulumu var, totosunda da kuyruğu var
Hehehe benim oğluşunda var tavşanlı tulumu, popişinde de pon ponu varYerim onları, çok yakışıyor öyle tulumlar
Erkek adam öyle şeyler giyer mi kız..
Ahhh kuzey oğlan ahhh: 16:
AnaaammmDoğduktan sonra bu tulumları ile resim çekip ekleyelim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?