- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #32.421
Benim eltim nerdeyse hic emzirmedi hep anne sutu yerine gecen milupa sutle karistirinca sut gibi olan mamalardan verdi, tosuncuk oldu bizimkimasallah nerdeyse hic hasta olmadan buyudu.
tatlım bende seninle aynı durumdayım.. dogumdan 2 ay sonra işe başlıcam.
ve deli gibi netten araştırma yapıyorum ne yapabilirim diye..
süt sağıp bırakıcam.. ama yine de yapabilir miyim? filan diyede düşünmeden edemiyorum.
sütün saklama koşullarına baktım geçenlerde.. biri başka bir şey söylemiş biri farklı..
şuan kafamı karıştıran tek şey bu..
offff yaa valla bazen 1-2 yıl çalışmasammı acaba bile diyorum şimdiden birde elime aldığımı düşününce kararım ne olur acaba
sadece gece uyanınca mamayı hazırlamak, biboronu sterilize etmek, ılıtmak falan zor oluyormuş bir de 20dk. içinde bebeğin içmesi lazımmış, yoksa kullanamayıp mamayı döküyormuşsun. doğum yapan arkadaş anlatmıştı.
ınsallah canım.
En azından 6 aya kadar anne sutu verebılsem keske.
Tesekkur ederım canım.
Sormasam hıc akıl edemezdım, fırsat buldukca sut sagayım dıye.
Pekı bunları en son ne zaman tuketmelı?
ıs yerımde mı?
Utanırım kı ben ):
Caktırmadan nasıl yaparım dıye bakacagım artık.
çaktırmadan olmaz tabii boş bi oda falan ayarlaman lazım
6 ay mı 1 sene mi ne vakti vardı
bende çok emin değilim
çaktırmadan olmaz tabii boş bi oda falan ayarlaman lazım
6 ay mı 1 sene mi ne vakti vardı
bende çok emin değilim
Ben yemeğe iniyorum, herkese afiyet olsun.
Bu arada Azoş eklemek istediğim son şey var : Sükut ikrardandır.
merhaba fıstıklarr......... her ne kadar 26 şehit verdiğimiz bir gün olsada bugün..başımız sağ olsun... allahım sabırlar versin ailelerine...konuyu uzatmak istemiyorum çok üzüldüm zaten..
sizler nasılsınız? bakalım bebekler nasıl..oğluşuma çorap aldım şincik..ayaklarına kurban olduğum .....gece hiç uyuyamadım belim çok ağrıdı bi tarafıma resmen kramp girdi..doktora gidicem ama flim çekmezler hamileyken sanırım..boşuna gitmiş olurum..keşke hamilelikten önce gitseydim...
Afiyet olsun canım
_HaYaTiM_ Hoşgeldin geçmiş olsun
Gecmıs olsun.
Artık bel agrıları normal degıl mı ama?
Benım de mıdem bulanıyor, belkı soguk aldım, ondandır.
24'tu sehıt sayısı, 26 mı oldu sımdı? ):
Rabbım sabır versın aılelerıne.
Tamda uzatılacak konu bu aslında.
Ama lafı agzımıza tıkarlar dıye, sesımızı de cıkaramıyoruz.
Sıtede bıle boyle ıse, ulke de nasıl olmasın.
Hehh gelıyor ban, yakındır.
Kasınıyor muyum ne?
hoşbulduk canım
kendimi baklava çalan bi çocuk gibi hissediyorum
hoşbulduk canım
kendimi baklava çalan bi çocuk gibi hissediyorum
sağol cnm ..evet normal bu dönemde ama benim hamilelikten öncede vardı tutulmalarım yattığım yerden ,evde olunca kalkarken doğrulamıyorum hemen resmen ızdırap çekiyorum kramp giriyo sol tarafıma ve doğrulamıyorum bi zaman..inş fıtık falan değildir..normal doğumu etkilermi bilmiyorum?:44:..konuşacak çok şey var şehitlerle ilgili ama hamile hamile üzülmeyelim diye uzatmak istemiyorum allahım ellerini kırsın yapanların..onlarada aynı acıyı çektirsin ...şimdi cenazeler kalkarken gözyaşlarımız yine dinmeyecek..kimbilir kaç yetim var babasız kalan..sabırlar versin rabbim..çok zor..biz daha karnımızdayken nasıl sakınıyoruz..anaları babaları kimbilir nasıl acı içinde...off offfbu vatana uzanan eller kırılsın diyorum başka söz yok...sen nasılsın_ yine ağlamıyorsun herşeye dimi..
kafanı karıştıran şeyleri sor bilgim varsa yardımcı olurum
Kızlar cok kotuyum ben yaa. Karnım agrıyor midem bulanıyor karnım ac ve cok halsiz hissediyorum kendimi.
Napıcam ben yaa midem de yanıyor bir yandan offfffffff
hayatım hoşgeldin..tatlı krizinmi ? tutdu seninde benim gibi...oğlum kıprı kıpır bal yediğimden beri... Allahım her isteye versin bu duyguyu inş..
Miden açlıktan bulanıyor muhtemelen..Birşeyler ye hem açmışsında.Ayrıca bende kendimi halsiz hissediyorum, onda bir problem yok normal :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?