2012 Şubat Anneleri

Benim eltim nerdeyse hic emzirmedi hep anne sutu yerine gecen milupa sutle karistirinca sut gibi olan mamalardan verdi, tosuncuk oldu bizimki masallah nerdeyse hic hasta olmadan buyudu.

canım bende oğluma hep milupa yedirdim ama sütle değil suyla karıştırılıyor
allaha şükür de hiç hastalanmadı şimdiki mamalar da çok iyi

kafanı karıştıran şeyleri sor bilgim varsa yardımcı olurum

offff yaa valla bazen 1-2 yıl çalışmasammı acaba bile diyorum şimdiden birde elime aldığımı düşününce kararım ne olur acaba

canım ben gece yatarken suyu ısıtıp termosa koyuyordum hazır oluyordu hiç uğraşmıyordum
imkanın varsa çalışma derim

çaktırmadan olmaz tabii boş bi oda falan ayarlaman lazım
6 ay mı 1 sene mi ne vakti vardı
bende çok emin değilim

Yok bebegım, caktırmadan derken, duyurmadan aynı zamanda.
Odamda bır basımayım zaten, ama burada yapmam.
Mescıdde yaparım da, duymalarını engellemek ısterım.

ilk altı ay, 3 saat,
son altı ay, 1,5 saat süt ıznı.

Son düzenleme:
merhaba fıstıklarr ......... her ne kadar 26 şehit verdiğimiz bir gün olsada bugün..başımız sağ olsun... allahım sabırlar versin ailelerine...konuyu uzatmak istemiyorum çok üzüldüm zaten..
sizler nasılsınız? bakalım bebekler nasıl..oğluşuma çorap aldım şincik..ayaklarına kurban olduğum.....gece hiç uyuyamadım belim çok ağrıdı bi tarafıma resmen kramp girdi..doktora gidicem ama flim çekmezler hamileyken sanırım..boşuna gitmiş olurum..keşke hamilelikten önce gitseydim...

Gecmıs olsun.
Artık bel agrıları normal degıl mı ama?
Benım de mıdem bulanıyor, belkı soguk aldım, ondandır.

24'tu sehıt sayısı, 26 mı oldu sımdı? ):
Rabbım sabır versın aılelerıne.

Tamda uzatılacak konu bu aslında.
Ama lafı agzımıza tıkarlar dıye, sesımızı de cıkaramıyoruz.
Sıtede bıle boyle ıse, ulke de nasıl olmasın.

Hehh gelıyor ban, yakındır.
Kasınıyor muyum ne?

sağol cnm ..evet normal bu dönemde ama benim hamilelikten öncede vardı tutulmalarım yattığım yerden ,evde olunca kalkarken doğrulamıyorum hemen resmen ızdırap çekiyorum kramp giriyo sol tarafıma ve doğrulamıyorum bi zaman..inş fıtık falan değildir..normal doğumu etkilermi bilmiyorum?:44:..konuşacak çok şey var şehitlerle ilgili ama hamile hamile üzülmeyelim diye uzatmak istemiyorum allahım ellerini kırsın yapanların..onlarada aynı acıyı çektirsin ...şimdi cenazeler kalkarken gözyaşlarımız yine dinmeyecek..kimbilir kaç yetim var babasız kalan..sabırlar versin rabbim..çok zor..biz daha karnımızdayken nasıl sakınıyoruz..anaları babaları kimbilir nasıl acı içinde...off offfbu vatana uzanan eller kırılsın diyorum başka söz yok...sen nasılsın_ yine ağlamıyorsun herşeye dimi..

Kızlar cok kotuyum ben yaa. Karnım agrıyor midem bulanıyor karnım ac ve cok halsiz hissediyorum kendimi.

Napıcam ben yaa midem de yanıyor bir yandan offfffffff

Ben ıyıyım.
Sehıt haberlerıne cok uzuldum yalnız.
Ama sıyasete gırıyormus bu konu herhalde, konusmayın demısler.
Cekıne cekıne yazıyorum bende.
Her an tetıkteyım, aha da Kazen gelecek dıye.
:18:
Sehıtlerımıze aglayacaktım, ıs yerındeyım zor tuttum kendımı.
Onun harıcınde henuz aglamadım
Ama dun ıs yerımde sınırlerımı bozdular, arkamdan konusan bır mudur bozuntusu varmıs.
Kılıbık, yuzume guluyor, kahve bılmem ne ıkram edeyım dıyor.

Insallah bel fıtıgı degıldır canım.

Mutlaka arastırma yapmıssındır ama bır de su yazıyı oku ıstersen;

Bel Ağrısı Nedenleri - Doç.Dr.Hürriyet G. YILMAZ

ınsallah tez zamanda sıfanı bulursun.

kafanı karıştıran şeyleri sor bilgim varsa yardımcı olurum

teşekkür ederim canım

1- saklama koşulları.. derindondurucu da bir yerde 6 ay yazarken başka bir yerde 1,5 ay saklanabilinir diyor..
2- ısıtma işlemini nasıl ayarlıcaz mesela .. mama gibi mi olucak ısısı?
3-süt bozulduğunda anlaşılır dimi? bir kokusu filan kesin olur sanıyorum..

şimdilik aklıma gelenler bu kadar :26: , geldikçe de sorabilirim dimi

Son düzenleme:
Kızlar cok kotuyum ben yaa. Karnım agrıyor midem bulanıyor karnım ac ve cok halsiz hissediyorum kendimi.

Napıcam ben yaa midem de yanıyor bir yandan offfffffff

Miden açlıktan bulanıyor muhtemelen..Birşeyler ye hem açmışsında.Ayrıca bende kendimi halsiz hissediyorum, onda bir problem yok normal :)

Son düzenleme:
cıktıgımdan bu yana ancak yatak odasını halledebildim.. uyusuklamısım ben yahu.. iş yapmaya yapmaya körelmişim nevresimleri degiştirdim sildim düpürdüm toz aldım.. ancak odadan cıktım saatt te 1 olmus yani.. neyse durmak yok işe devam.. az önce kapıyı bi adam caldı gencten. nüfustan geliyomus.. müsait degilim dedim. esimin adını söledi. evet burası dedim. ne zaman müsait olursunuz dedi.. olmam ancak aksamüstü dedim. ii aksam üstü gelirim dedi. tırstımm acamadım valla.. aksam üstü evde kimse olmazsa yine acmam. :26::26::26: ben gideyim işe devam edeyim sizde böle accık accık yazısınn aksam okumak zor olmasın kızcem de yerinde durmuyo ayakta oturuyo falan iplemedi bugünn sabahtan beri yuvarlanıyo içerde sıpacık nolcak

Miden açlıktan bulanıyor muhtemelen..Birşeyler ye hem açmışsında.Ayrıca bende kendimi halsiz hissediyorum, onda bir problem yok normal :)

Ne yiycemi de bilmiyorum ki canım bisey istemiyor. Kalkıp hazırlamak da zor geliyor

Ahhh ahhh annem yakın olsaydı 1 tas yemek yapıp getirirdi valla.. Kimseden hayır yok valla. Ana gibi yar olmaz bosuna dememisler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…