2012 Şubat Anneleri

süt yerine geçen mamalar varmış sanırım. bir de süt iznini toplayıp haftada 1 gün izin kullananlar oldu bizim işyerinde.

Tamam canım yazıcam. Yani ne mikrobu olduğunu bilmiyoruz ama yeni doğum olduğu için 2 tahminim var.
Buralarda da hiç su kabağı yapılmaz, ben annemin&babamın memleketlerinde de ne de Eskişehir'de rastlamadım su kabağına pek.
Hatta sen ilk söylediğinde neymiş bu su kabağı diye de netten baktığımı hatırlıyorum :))
Susak derler benim annemin memleketinde ona ama yemezler....
Süslenir filan o.
Kardeşim de Sırbistandan getirmişti bana süslü, boyalı bi şekilde, süs eşyası gibi :)))

Benim iznim uzun insallah sutum bol olursa gene de sagmak isterim, hangi marka pompa alicaksiniz peki? ikili tekli hatta hastane tipi olanlari bile var. Tuzlu tabi.

kızlarr hepinizi yeniden tesekkürler.geçmişe bakamadım ama dualarınız bizimle biliyorum..henüz bi haber alamadık bildiğimiz tek sey saldırıya uğrayan tabur bizim oğlanın olduğu tabur.ailelere haber verilmeye baslanmıs.bize de gelen kötü haber yok.tek tesellimiz kötü haber tez gelir mantığı..sesini duyana kadar rahat değiliz..biz şimdi dayımların evine gidicez orda bekleyelim istedik..sesinide insallah hep birlikte duyalım dedik.sizleri merakta bıraktım diye yazayım dedim..dualarınız eksik olmasın.dikkat edin kendinizee...

süt yerine geçen mamalar varmış sanırım. bir de süt iznini toplayıp haftada 1 gün izin kullananlar oldu bizim işyerinde.

Benim eltim nerdeyse hic emzirmedi hep anne sutu yerine gecen milupa sutle karistirinca sut gibi olan mamalardan verdi, tosuncuk oldu bizimki masallah nerdeyse hic hasta olmadan buyudu.

Hadi inşallah içiniz ferahlarda bize de güzel haberi verirsiniz, kendine dikkat et Nazom.

Canım hayırlı haberlerle gel.İnşallah çok beklemeden duyarsınız askerimizin sesini.

tatlım bende seninle aynı durumdayım.. dogumdan 2 ay sonra işe başlıcam.
ve deli gibi netten araştırma yapıyorum ne yapabilirim diye..
süt sağıp bırakıcam.. ama yine de yapabilir miyim? filan diyede düşünmeden edemiyorum.
sütün saklama koşullarına baktım geçenlerde.. biri başka bir şey söylemiş biri farklı..
şuan kafamı karıştıran tek şey bu..

hayırlı haberler alırsın inşallah cnm tüm dualarımız seninle ve kuzeninle

bende yemeğe gidiyorum kızlar

ahah süs kabağı gibi doğru diyorsun..=))
Bende ilk pazara gittiğimde görmüştüm dedim bu ne böle kabak tatlısı felan mı yapılıyor acaba diye düşünmüştüm..
Sonradan bir baktım bizim aşçı bey yapmış..
İki haftada birde yapıyor sanırım

canım şimdi gördüm yazını, geçmişi yeni yeni okuyorum..
rabbim hayırlı haberini tez ulaştırır inşallah.. içinizi ferah tutun..

canım benim güzel haberlerle döneceksin allahın izniyle hiç bişey olamamıştır kuzenine inşallah gönül isterdiki hiç birinin saçının teline zaval vermesin allah ama başıamıza geldi bu bir defa...hadi hayırlı haberlerle dön inşallah ailene destek ol yanlarında ol ancak bebeğinide düşün kendini çok fazla üzüp sıkma

inşallah iyi haberlerle dönersin Nazome. tez zamanda iyi haberini alırsınız inşallah.

Kızlar

Bende de şöyle bir sorun var idrarımı yaparken sanki doğum yapacakmışım hissine kapılıyorum. Bebek sanki aşağıdaymış gibi. Hani azcık itsem bebek çıkacak gibi haftaya salı kontrolüm var doktoruma o zaman sorarım diye düşünüyorum. Bakasına da olan var mı? hafta olarak çok erken değil mi bunların olması

Benim eltim nerdeyse hic emzirmedi hep anne sutu yerine gecen milupa sutle karistirinca sut gibi olan mamalardan verdi, tosuncuk oldu bizimki masallah nerdeyse hic hasta olmadan buyudu.

sadece gece uyanınca mamayı hazırlamak, biboronu sterilize etmek, ılıtmak falan zor oluyormuş bir de 20dk. içinde bebeğin içmesi lazımmış, yoksa kullanamayıp mamayı döküyormuşsun. doğum yapan arkadaş anlatmıştı.

Allah korusun, psikolojiktir doğum yapacak hissi..
Bende tek ağrı sorunu var..Bana da erken gibi geldi.

ınsallah canım.
En azından 6 aya kadar anne sutu verebılsem keske.

Tesekkur ederım canım.
Sormasam hıc akıl edemezdım, fırsat buldukca sut sagayım dıye.
Pekı bunları en son ne zaman tuketmelı?
ıs yerımde mı?
Utanırım kı ben ):
Caktırmadan nasıl yaparım dıye bakacagım artık.

Kokusu mu
Kıyafetlerınden yanımıza mı alsak acaba?
Gecen esım gobegımı opuyor, dıyor kı; 'aynı bebek gıbı kokuyorsun'
Bebegımı ozledıkce, kendımı mı koklasam acep?

Peeh benım 16 haftalık ıznımde bıle kısıtlama yaptılar.
Sut ıznı vereceklerını, hele hele toplu kullandıracaklarını hıc sanmam.
Ama soyleyecegım yıne de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…