- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #32.501
teşekkür ederim.
aslanlı alBen dün ütü yaparken farkettim epey tulum almışım, artık almıcam babasından fazla kıyafeti oldu
eee bebişlere kuyruklu tulumlar aldınızda onlala ne oturabilirler nede yatırabilirsiniz nası olcek şimdik...:44:
rica ederim
kızzz sen ütüyü de mi yaptın
ikimizede bi masaj yapan olsa şimcik dimi..ohhh uyurduk olduğumuz yerde..sade al tabi çok karışıkta sevmem ben ama eklediğin çok çok sade..azcık kız şeyi olduğuda belli olsun dimi.. bilgisayara bakmaktanda ağrıyabilir gözlerin..bak senide göze gönderelim..bugün hasta olan çok topikte.... hatta aynı hastanede buluşalım bizzz .
tatlım şey yap senin odan beşiğin yani ikeadandı dimi direk ordan al nevresim takımını filan olmaz mı?
valla bebek arabası işine gelince her hafta sonu marmara form ve istnbl forma takılıyorum fiyatlar çok ucuk ucuz olanlarda bişeye benzemiyo bence netten al bebek arabanı derim yinede sana kalmış gez görr
Hihihibizim huyumuz zaten ucuzunu değil en pahalısını beğeniriz
İstanbulda değilim eleferacım..
55 evet pahalıymış..
Bulursam alcam..
Aslan oğlum benim derim ilerde söz sahibi olabilirim..
Oturmuyorlar zaten :) Gezmeye giderken giydircez, ilk aylarda bebiş yan yatırılır diye biliyorum.
Tabi :) Dün kuruyan çamaşırlarını topladım, ütüledim bir makina daha yıkadım, bu akşamda onları ütülicem..Sonrada nevresimleri battaniyeleri var yıkanacak, onlar da kurucak onları da ütülicem, ne kadar erken bitirsem o kadar iyi bu kuku ağrısı beni mahfedecek gibi görünüyor.
Ohhh hemde nasıl.
Mayısır kalırdım koltugun ustunde.
Gercı bu kız benı rahat bırakmazdı ya.
Tepınıyor ıcerde sımdı
Artık gecelerı de hareketlı, valla sımdıden uyutmayacak afacan ebnı.
Benım gozlerım bıraz hassas zaten.
Goz kurulugu vardı bır ara.
Yıne deprestı sanırım.
Timam tızesı, senı dınlıycem,
Soyle cıcılı bır takım alacam kızıma
Sen nerede oturuyordun canım?
Galıba baska carem yok ):
ıkea ya gıtmem lazım.
Bebek arabasını aldık bız canım.
Ben begenmedım ama, napalım bu da babasının ıstedıgı gıbı oldu.
Hihihi
Ama o cok guzeldı napim
Balık hafızalı olunca, boyle oluyor ):
Ama cok heves ettım o tulumlara, hıc degılse bır tane alacam.
Oturmuyorlar zaten :) Gezmeye giderken giydircez, ilk aylarda bebiş yan yatırılır diye biliyorum.
Tabi :) Dün kuruyan çamaşırlarını topladım, ütüledim bir makina daha yıkadım, bu akşamda onları ütülicem..Sonrada nevresimleri battaniyeleri var yıkanacak, onlar da kurucak onları da ütülicem, ne kadar erken bitirsem o kadar iyi bu kuku ağrısı beni mahfedecek gibi görünüyor.
benim yazdığımı okudun mu azelya
benimde ağrıyor baskı oluyor ya
doktor demiş ki c vitamini eksikliğinden demiş
sabah akşam suyun içine limon damlatıp içsin
çok faydasını görecek demiş anneme
Onu okudum ama baskı gibi değil benimkisi.Hani spor yapmazsın sonra birden yaparsın hamlarsın ya, öyle hamlamış gibi sabahtan beri ağrıyor, ara ara olmuyor.Acaba aynı sebepten midir? Senin de sürekli mi ağrıyor?
benim sanki şeyime tekme atılıyor gibi
ama doktor nasıl anladı bilmiyorum öyle demiş
c vitamini eksikliğinden oluyor demiş
Anaaaa çok güzel kız, ama niye gösteriyon bunu bana kıyafet almıcam daha dediğim için mi
bende batkım hemen meraktangerçekten ucuz ama bunun hangi bedenini almak lazım şimdi bizimkilerin 3-6 ay arası yaza geliyor yabi büyüğü olur herhalde
aa ben görmedim öyle dediğini
ben daha çöp almadığım için yeni başladım bakmaya ne zevkli dimi
:
Onu okudum ama baskı gibi değil benimkisi.Hani spor yapmazsın sonra birden yaparsın hamlarsın ya, öyle hamlamış gibi sabahtan beri ağrıyor, ara ara olmuyor.Acaba aynı sebepten midir? Senin de sürekli mi ağrıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?