- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #32.521
Ne kokusu ??
...
bende de o ağrı war sanki gerdek gecesinden sonraki ağrıyı anımsatıo birassçatı büyüyomuşş ondan dolayı oluomuşş..doğuma hazırlık antremanları yanii
Hee seninki rahim kasılması olabilir, arada sırada oluyor yani..
Bakayım benimki ne diyecek, nasıl anlatıcam bilmiyorum ama...
neyse kızlar ben kaçar..görüşürük yine inş..
CanımmmmHoşbuldum, iyiyiz biz ana oğul.Siz nasılsınız bakim?
Galiba yıkanmıyormuş.Eğer gebeliğin son döneminde kullanmaya başlanırsa esneklik kazandırıp yara olmasını engelliyormuş.
Hazırda yara varsa iyileştiriyormuş.
Kimden duysam tek geçerim diyor bu kremi.
Dün de bir arkadaş küçük tüp yetti de arttı demişti.
Onu okudum ama baskı gibi değil benimkisi.Hani spor yapmazsın sonra birden yaparsın hamlarsın ya, öyle hamlamış gibi sabahtan beri ağrıyor, ara ara olmuyor.Acaba aynı sebepten midir? Senin de sürekli mi ağrıyor?
erkek mi doktorun
Evet çok zevkli :)) Ama ben o zevkten artık mahrum kalıcam..Benim yerime de zevkini çıkar, netten beğendiklerini paylaş yine
Ben de bakiim mi
şuan tam benim ağrıları tarif ediyosun azelyam üç gündür kötüyüm bacak bitimi kasık başlangıcı işte orası hamlamış gibi bir ağrı ne yapacaz şincik benim randevu 10 gün sonra
okuma gardeşimmm yaaa gelarada dimi yaz sen nasılsın nerde oturuyosun:44:..bebeğin kızmı erkekmi? dimi..konuşulcak şey bulunur elbet..napalım şehitlere üzüldük....yandık....unutmaya çalışıyoruz konuşup..
Hoşgeldin selam
canım nasılsa tüm aylarını almamışındır büyüdükçe bakar bakar alırsın
paylaşırım tabii ki dee
bakma desem bişi olur mu acaba
nazome den haber yok dimi aklım onda kaldı
layla bi arasan mı kızzz
Haklısın 9. aydan sonrasını almadım, erkekimin yapısına göre alıcam
aradım canım konuştuk annesine gidiyordu akşama doğru birdaha ararım sık sık arayıp rahatsız etmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?