2012 Şubat Anneleri

Canımmmm Hoşbuldum, iyiyiz biz ana oğul.Siz nasılsınız bakim?

saol tatlım bizde iyiyiz hamd olsun...

Eheheeh.. melebe... aradan bende gördüm, iyi oldu hatta, ne baksam diyodum kendi kendime... buna iyi diyolar öyle mi bacım:26:

Kızlarrrrrrr herkese selamlarrrrr

şuan tam benim ağrıları tarif ediyosun azelyam üç gündür kötüyüm bacak bitimi kasık başlangıcı işte orası hamlamış gibi bir ağrı ne yapacaz şincik benim randevu 10 gün sonra

Ben de kuku agrisi yok da bu kalca agrisi beni bitirdi son zamanlarda da abartti, kayit yaptirmistim havuza, fizyoterapiste bos yer olunca ariycaklardi, simdi ben aradim (aramazsam daha cook beklerdim heralde) havuz antrenmalarina basliyorum bu Cuma, saati tam gun ortasi ama umrumda degil gelemem ise falan o gunler evden bakarim biraz. Bakalim faydasi olacak mi, su sicakmis, aliskinim ben Eskisehir' in hamamlarindan kese de atan olsa ne iyi olurdu ohh

canimmm, tesekkurler cok icten yazmissin... ben londrada oturuyorum, ve bebegim erkek olcak dendi...
calisiyorum, onun icin pek yetisemiyorum... ben bir seye cevap verene kadar bakiyorum, konu kapanmis, baska konulara gecilmis.. onun icin genelde sadece okuyorum... ama cok sey ogrendim sayenizde... hatta birazdan lansinohumu siparis vercem...

Hoşgeldin selam

hosbuldummmm canimmm..

ben en son gittiğimde sormuştum
bebek büyüdükçe baskı yapıyo demişti

bu arada ben şöyle sormuştum
doktor genç ve erkek

benim aşağım ağrıyo
ama en aşağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…