- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #32.541
ben en son gittiğimde sormuştum
bebek büyüdükçe baskı yapıyo demişti
bu arada ben şöyle sormuştum
doktor genç ve erkek
benim aşağım ağrıyo
ama en aşağım
bu arada bende o bahsettiğin ağrıdan 2-3 haftadır var
özellikle sol ayakkabımı çıkarmak için ayağımı yanlamasını kaldırğımda sanki sıkışıp daha çok acıyo
bazen sünnetliler gibi yürüyorum
ben en son gittiğimde sormuştum
bebek büyüdükçe baskı yapıyo demişti
bu arada ben şöyle sormuştum
doktor genç ve erkek
benim aşağım ağrıyo
ama en aşağım
Onu okudum ama baskı gibi değil benimkisi.Hani spor yapmazsın sonra birden yaparsın hamlarsın ya, öyle hamlamış gibi sabahtan beri ağrıyor, ara ara olmuyor.Acaba aynı sebepten midir? Senin de sürekli mi ağrıyor?
Ay evet bak o tarifte uyuyor :)))
Peki sabahtan bu saatlere kadar sürdüğü oluyor mu sende?
saol tatlım bizde iyiyiz hamd olsun...
Eheheeh.. melebe...aradan bende gördüm, iyi oldu hatta, ne baksam diyodum kendi kendime... buna iyi diyolar öyle mi bacım:26:
Kızlarrrrrrr herkese selamlarrrrr
Evet erkek, hatta amca :26:
canım nasılsa tüm aylarını almamışındır büyüdükçe bakar bakar alırsın
paylaşırım tabii ki dee
bakma desem bişi olur mu acaba
cnm ben ist anadolu yakasındayım pendikte...evet bende istiyorum kadifelilerinden o tulumlardan..kuyruklu olmasa bile en azından kulaklı falan olsun inş ..çok tatlı olur...aslanlı bulsam alırım babamız cimbomlu nede olsa dimi... sen nerde oturuyosun ist değilsin sanırım...:44:
Mükremin miydi
Yok yok Mükerrem, Ana Klinikte
Nasıl?
Bebek büyüdükçe baskı yapıyorsa 7-8-9da Allah yardımcımız olsun.
Baktım ki baktım ki
evet nolcak acaba
bebek hareket etmediği zaman içinde bebek varmış gibi hissediyo musun?
Hadi ya sende de mi var laylam :26: O zaman normaldir ha bu kadar kişide olduğuna göre?
Hayır, tedirgin oluyorum hareketini hissetmeyince, onun bana varlığını hatırlatan tek şey hareketleri..
bende lavaboya gittikten sonra vajinamda bi çekilme gibi bişey oluyor sanırım iltihaptan benm tahlillerdede çıkmıştı zaten iltihap
ben de hareket etmeyince hamile olduğumu unutuyorum ve tedirgin oluyorum tabii
acaba ne zaman böyle iyice hareket etmeseler bile anlıcaz
kızlar nazomla konuştum askerin abisi komutanla konuşabilmiş çok şükür benim komutamdakilerde kayıp yok demiş ama sesini duymayınca rahat edemezler yarını bulurmuş telefonla görüşmeleri Allah bütün askerlerimizi korusun
kızlar nazomla konuştum askerin abisi komutanla konuşabilmiş çok şükür benim komutamdakilerde kayıp yok demiş ama sesini duymayınca rahat edemezler yarını bulurmuş telefonla görüşmeleri Allah bütün askerlerimizi korusun
Bi de son aylarda hareketleri iyice azalıyor yerleri daraldığı için, ama şükür ki doktor kontrollerimiz artıyor o zamanlar, haftada bir gidicez doktora hemen hemen.
Ya kızlar bısey dıycem.
Bızım bi sekreter var, parfum mu sıkıyor bılmıyorum ama dedıkodulara gore camsil sıkıyormus uzerıne.
Ve ınanılmaz kotu kokuyor ):
Dıyemıyorum da kırılmasın dıye.
Ama o kokuya dayanamıyorum.
Dusunun kı masamı sılıyorlardı onunla, sılmemelerını rıca ettım.
oh o zaman sürekli görcez
bi de nst'ye girmekten fenalık geliyo insana diolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?