2012 Şubat Anneleri

anammmm ecrin ne yaptın olan var olmayan var ıspanaklı böreğe bayılırım bence makarna ve patates salatası hepsini yap yesinizne kadar aç gözlüyüm

totosuma güvensm yaparım ama hiç güvenmiyorummm yarın hayatıma maydonozlu corbayı anlattıriimm bari bak benimde ondan aklım kalcakk

Tam da şekerim insani sınırlara düşmüşken ıspanak filan demeyin yaaaaa
Öğle yemeği sonrası 2. saat tokluğum 98 çıktı bu arada
Referansı: <120 olmalı.
Aferin dime bana.

bizim pazarda yaz boyu ıspanak vardı yahuu.. hemde küccücükktülerr.. cok ilgincc:44::44: ama simdiye kadar bekledim almadım.. tamamm yemek konusunu kapatıyorumm.. hepinize yediremicem ya aklımda kalmasın sonaa.. susstum sırası gelmişken bende acıktımmm hatta hiç doymuyorumm:26::26::26:

Akşam bende

soğuk kış gecelerinin vazgeçilmez tadı maydanozlu süper şehriye çorbası
ve
soğan yatağında salçalı karaşimşek lakaplı yeşil mercimek yemeği var

siz de ne var?

ben pazara gittim geldim bizim evde hayatta pişirmediğim kocamın nefret ettigi pırasayı aldım akşamada onu yapacam canım istedi ne yapıyım mercimek çorbası yapayım veee olmazsa olmazımız salata pırasayıda kayınvalıde tarzı yapayım çok güzel oluyor kavurması benden bu kadar

Akşam bende

ve

siz de ne var?

Way anasınıııı Bizde kurufasulye pilav var, ona da böyle janjanlı bi isim bulsanda azcık hava yapsam

Sadece ben değil hepimiz gelebiliriz menü sağlam yani

Evet bu sefer en en yakınımız basar butona
Evladımız

merhaba,
ben de şubat annesi olacağım inşallah. ara ara yazdıklarınızı okuyorum ama maşallah çok hızlı gidiyorsunuz. 2009 nisan doğumlu bir kızım var bir tane daha kızım olacak inşallah. calla var arada oda girip yazıyor sanırım benim gibi 2009 nisan annesi ikinci hamileliği :)
istanbul anadolu yakasında oturuyorum. daha kızıma hiç birşey almadım. çoğu şeyi hazır zaten ilk kızımdan. yine de hastane çıkışını en azından yeni almak istiyorum. bilgim olan konularda yardımcı olmak isterim.
bu arada benim de ağrılarım var iki gündür. biraz korkuttu beni cuma doktora gideceğim. büyük kızımı halen kucağıma almak zorunda kalıyorum ara ara. bu da beni korkuttu. ama herkesin ağrısı olduğunu görünce biraz içim rahatladı. Allah hepimizin bebeğini sağ salim kucağımıza almamızı nasip etsin...

Tam da şekerim insani sınırlara düşmüşken ıspanak filan demeyin yaaaaa
Öğle yemeği sonrası 2. saat tokluğum 98 çıktı bu arada
Referansı: <120 olmalı.
Aferin dime bana.

Su kabağından sonra ecrincim saolsun iştahımı açtı..
Aferin sana kuzu..
Böyle devam eder inşallah...

bu haftama kadar normal besleniyordum...

ama artık kendimi tutamıyorum...her an açım

Ben bu akşama erişteli yeşil mercimek çorbası,bezelye ve bulgur pilavı yapmıştım ama eşim anama gidelim dediği için yiyemicez sanırsam.

Akşam bende

ve

siz de ne var?

Sezonun son taze fasulyesini yaptıydım dün akşamdan..
AKşamda gidip yanına pilav cacık yaparım..
Soğan yatağındaki kara şimşekte ilgi çekici görünüyor..

Su kabağından sonra ecrincim saolsun iştahımı açtı..
Aferin sana kuzu..
Böyle devam eder inşallah...

İnşallah canım, boğazı tutunca devam ediyor sanırsam :)))
Açlık=Düşük kan şekeri.
Bugünden bu ana fikri çıkardım. :26:

Hoşgeldin canım Allah tamamına erdirsin

Evet bu sefer en en yakınımız basar butona
Evladımız

ya kedi topiğinde ne gaddarlığımız, ne insan sevmemezliimiz kaldı hakaretler dizboyuydu
ama bi kere bile butona basmak aklıma gelmedi

totosuma güvensm yaparım ama hiç güvenmiyorummm yarın hayatıma maydonozlu corbayı anlattıriimm bari bak benimde ondan aklım kalcakk

normal şehriye çorbasının son 1-2 dakikasında maydanoz atıyon sönüyo bu kaaa

sabah,öğle,akşam şehriye çorbası içebilirim...ohhh limonlu limonlu mis gibi sıcacık...

akşama kendime yapayım bari

ben de ya bayılırım biterim en sevdiğim çorbadır
ama renkli olcak öle soluk olanı içmem

Merhaba Allah tamamına erdirsin inşallah

bende dün k.fasulye ve pilav yapmıştım...anlaşılan bebişlerimizin menüleriyi aynıydı

hatta son tabağıda biraz önce prensesimle yedik

Ben bu akşama erişteli yeşil mercimek çorbası,bezelye ve bulgur pilavı yapmıştım ama eşim anama gidelim dediği için yiyemicez sanırsam.

güzelmiş senin menüde sağlıklı besleniyosun bulgur pilavını çok severim eşim ondanda nefret eder birde bende gastrit ve ünser var doktorumun yasakladıklarının en başında bulgur var malesefkayınvaliden güzel yemek yaparmı?

selam hoşgeldin

kızını Allah bağışlasın, diğer kızını da sağsalim kucağına almak nasip olsun
ilk doğumun nasıldı normal sezeryan

erişteli yeşil mercimek çorbası nasıl oluyo
bu arada benim eşim ve tarafı
yeşil mercimek yemeğine çorba diyolar garibime gidiyo benim de
ama çorbası kırmızıdan olur biz de öledir yani

benim kilolarca fasulye dolabımda duruyo

ay cacık yapayım ben de akşam yanına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…