- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #32.601
anammmm ecrin ne yaptın olan var olmayan var ıspanaklı böreğe bayılırım bence makarna ve patates salatası hepsini yap yesinizne kadar aç gözlüyüm
14 Mayıs SAT, 14 Haziran (1), 14 Temmuz (2), 14 Ağustos (3), 14 Eylül (4), 14 Ekim (5), 14 Kasım (6), 14 Aralık (7), 14 Ocak (8), 14 Şubat (9)
19 Şubat'ta doğum mu?
18 şubat
1 yaklaşık
fena değil yaniii o kadarını doktorun bile anca bilir
aaaaaaaaa ama olmazzz kiiiii ıspanalık böreğe bayılıırımmmm bennnnnnn(((
ve öğle yemeği yiyemedim sevmediğim yemek vardı..((
Acım yane
Hala buraya ıspanak gelmediydi..
Bugün Pazar var umarım gelmiştir..
aaaaaaaaa ama olmazzz kiiiii ıspanalık böreğe bayılıırımmmm bennnnnnn(((
ve öğle yemeği yiyemedim sevmediğim yemek vardı..((
Acım yane
Hala buraya ıspanak gelmediydi..
Bugün Pazar var umarım gelmiştir..
1 yaklaşık
fena değil yaniii o kadarını doktorun bile anca bilir
ufff ben 24.haftamda 6 aylık olucam zannediyordum
vakit hiç geçmiyor
Akşam bende
soğuk kış gecelerinin vazgeçilmez tadı maydanozlu süper şehriye çorbası
ve
soğan yatağında salçalı karaşimşek lakaplı yeşil mercimek yemeği var
siz de ne var?
Akşam bende
ve
siz de ne var?
hamilesiniz diye size sordumm .. hamileyken insanın kafası yemege daha cok calısıyo demi bacımdaha hiçbirini yapmadım emee olsun hızlıcak yaparım insallah validem geliyyy ona kek yaptırayım bari.. ben kekk özürlüyüm. o kadan yemek ögrendim bi kek yapmayı beceremedimm ayyyy kactım ben saat 3.30 azelyam sana da yaparım balımm benn..
misafir ol gell banaaaaaa,,,
böreklerr acayımmm sanaaaaaa
cokk tembelimm amaaaa
nolcek kızz bi börekkk acarımm sanaaa
Evet bu sefer en en yakınımız basar butona
Evladımız
Tam da şekerim insani sınırlara düşmüşken ıspanak filan demeyin yaaaaa
Öğle yemeği sonrası 2. saat tokluğum 98 çıktı bu arada
Referansı: <120 olmalı.
Aferin dime bana.
bizim pazarda yaz boyu ıspanak vardı yahuu.. hemde küccücükktülerr.. cok ilgincc:44::44: ama simdiye kadar bekledim almadım..tamamm yemek konusunu kapatıyorumm.. hepinize yediremicem ya aklımda kalmasın sonaa.. susstum sırası gelmişken bende acıktımmm hatta hiç doymuyorumm:26::26::26:
ben pazara gittim geldim bizim evde hayatta pişirmediğim kocamın nefret ettigi pırasayı aldım akşamada onu yapacam canım istedi ne yapıyım mercimek çorbası yapayım veee olmazsa olmazımız salata pırasayıda kayınvalıde tarzı yapayım çok güzel oluyor kavurması benden bu kadar
Akşam bende
ve
siz de ne var?
Su kabağından sonra ecrincim saolsun iştahımı açtı..
Aferin sana kuzu..
Böyle devam eder inşallah...
merhaba,
ben de şubat annesi olacağım inşallah. ara ara yazdıklarınızı okuyorum ama maşallah çok hızlı gidiyorsunuz. 2009 nisan doğumlu bir kızım var bir tane daha kızım olacak inşallah. calla var arada oda girip yazıyor sanırım benim gibi 2009 nisan annesi ikinci hamileliği :)
istanbul anadolu yakasında oturuyorum. daha kızıma hiç birşey almadım. çoğu şeyi hazır zaten ilk kızımdan. yine de hastane çıkışını en azından yeni almak istiyorum. bilgim olan konularda yardımcı olmak isterim.
bu arada benim de ağrılarım var iki gündür. biraz korkuttu beni cuma doktora gideceğim. büyük kızımı halen kucağıma almak zorunda kalıyorum ara ara. bu da beni korkuttu. ama herkesin ağrısı olduğunu görünce biraz içim rahatladı. Allah hepimizin bebeğini sağ salim kucağımıza almamızı nasip etsin...
Evet bu sefer en en yakınımız basar butona
Evladımız
totosuma güvensm yaparım ama hiç güvenmiyorummmyarın hayatıma maydonozlu corbayı anlattıriimm bari bak benimde ondan aklım kalcakk
sabah,öğle,akşam şehriye çorbası içebilirim...ohhh limonlu limonlu mis gibi sıcacık...
akşama kendime yapayım bari
ufff ben 24.haftamda 6 aylık olucam zannediyordum
vakit hiç geçmiyor
çok kalmamış canım Allah sağlıkla geçirttirsin inşallah
ben pazara gittim geldim bizim evde hayatta pişirmediğim kocamın nefret ettigi pırasayı aldım akşamada onu yapacam canım istedi ne yapıyım mercimek çorbası yapayım veee olmazsa olmazımız salata pırasayıda kayınvalıde tarzı yapayım çok güzel oluyor kavurması benden bu kadar
kavurması nası oluyo bak bilmiyorum
Way anasınııııBizde kurufasulye pilav var, ona da böyle janjanlı bi isim bulsanda azcık hava yapsam
gözümden yaş geldi gülerken
yılların eskitemediği en uyumlu çifti; düdüklüden fırlamış kuru ve teflonda tane tane pirinç pilavı
merhaba,
ben de şubat annesi olacağım inşallah. ara ara yazdıklarınızı okuyorum ama maşallah çok hızlı gidiyorsunuz. 2009 nisan doğumlu bir kızım var bir tane daha kızım olacak inşallah. calla var arada oda girip yazıyor sanırım benim gibi 2009 nisan annesi ikinci hamileliği :)
istanbul anadolu yakasında oturuyorum. daha kızıma hiç birşey almadım. çoğu şeyi hazır zaten ilk kızımdan. yine de hastane çıkışını en azından yeni almak istiyorum. bilgim olan konularda yardımcı olmak isterim.
bu arada benim de ağrılarım var iki gündür. biraz korkuttu beni cuma doktora gideceğim. büyük kızımı halen kucağıma almak zorunda kalıyorum ara ara. bu da beni korkuttu. ama herkesin ağrısı olduğunu görünce biraz içim rahatladı. Allah hepimizin bebeğini sağ salim kucağımıza almamızı nasip etsin...
Sezonun son taze fasulyesini yaptıydım dün akşamdan..
AKşamda gidip yanına pilav cacık yaparım..
Soğan yatağındaki kara şimşekte ilgi çekici görünüyor..
gözümden yaş geldi gülerken
yılların eskitemediği en uyumlu çifti; düdüklüden fırlamış kuru ve teflonda tane tane pirinç pilavı
Ben bu akşama erişteli yeşil mercimek çorbası,bezelye ve bulgur pilavı yapmıştım ama eşim anama gidelim dediği için yiyemicez sanırsam.
merhaba,
Ben bu akşama erişteli yeşil mercimek çorbası,bezelye ve bulgur pilavı yapmıştım ama eşim anama gidelim dediği için yiyemicez sanırsam.
Sezonun son taze fasulyesini yaptıydım dün akşamdan..
AKşamda gidip yanına pilav cacık yaparım..
Soğan yatağındaki kara şimşekte ilgi çekici görünüyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?