- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #32.621
Hehehe benim oğluşunda var tavşanlı tulumu, popişinde de pon ponu varYerim onları, çok yakışıyor öyle tulumlar
Oh my got! Yoksa yoksa sen yemekteyizdeki dış ses misin
slm annecikler şu totosunda ponpon kuyruk olan tavşan tulumdan bulamıyorum yafu kızıma....
azoooo kuruyu az ye Allah korusun gece debreme sebeb olursun komşulardan şikayet gelmesin evdekileri düşünmüyorum bile
yakalandımmmmm olamazz
bende dün k.fasulye ve pilav yapmıştım...anlaşılan bebişlerimizin menüleriyi aynıydı
hatta son tabağıda biraz önce prensesimle yedik
Selam, ben Samsun'dan aldım cicişko diye bir mağazadan
kız ben samsına nasıl gelem?
selam hoşgeldin
kızını Allah bağışlasın, diğer kızını da sağsalim kucağına almak nasip olsun
ilk doğumun nasıldı normal sezeryan
erişteli yeşil mercimek çorbası nasıl oluyo
bu arada benim eşim ve tarafı
yeşil mercimek yemeğine çorba diyolar garibime gidiyo benim de
ama çorbası kırmızıdan olur biz de öledir yani
benim kilolarca fasulye dolabımda duruyo
ay cacık yapayım ben de akşam yanına
Hahahha, yesemde yemesemde o depremi fazlasıyla yaşıyorum, Allah'tan eşimin uykusu ağır
güzelmiş senin menüde sağlıklı besleniyosun bulgur pilavını çok severim eşim ondanda nefret eder birde bende gastrit ve ünser var doktorumun yasakladıklarının en başında bulgur var malesefkayınvaliden güzel yemek yaparmı?
kız ben samsına nasıl gelem?
ne malum adamın senin bombalardan bayılmadığı hııı
merhaba,
ben de şubat annesi olacağım inşallah. ara ara yazdıklarınızı okuyorum ama maşallah çok hızlı gidiyorsunuz. 2009 nisan doğumlu bir kızım var bir tane daha kızım olacak inşallah. calla var arada oda girip yazıyor sanırım benim gibi 2009 nisan annesi ikinci hamileliği :)
istanbul anadolu yakasında oturuyorum. daha kızıma hiç birşey almadım. çoğu şeyi hazır zaten ilk kızımdan. yine de hastane çıkışını en azından yeni almak istiyorum. bilgim olan konularda yardımcı olmak isterim.
bu arada benim de ağrılarım var iki gündür. biraz korkuttu beni cuma doktora gideceğim. büyük kızımı halen kucağıma almak zorunda kalıyorum ara ara. bu da beni korkuttu. ama herkesin ağrısı olduğunu görünce biraz içim rahatladı. Allah hepimizin bebeğini sağ salim kucağımıza almamızı nasip etsin...
Ben bu akşama erişteli yeşil mercimek çorbası,bezelye ve bulgur pilavı yapmıştım ama eşim anama gidelim dediği için yiyemicez sanırsam.
Hani bil diye söyledim İstanbul'da değilim yani :)) İstanbul'da mısın sen? Eğer öyle ise daha kolay bulanilirsin.
malesef
afyondayım ben nettende bulamıyorum civilde varmış bitmiş
merhaba tatlım, hosgeldin... ALlah tamamına erdirsin insallah...
seker, eristeli yesil mercimek corbasını bende severim.. hatta iyi oldu bak yarına kopya edeyim hemen... ehehe.. sonra sehriye corbası yaparummm.. kuru pilav yaparumm.. ne duyduysam yaparım süper olur bence........
güzel oluyor böyle insanin aklına fikir gelmiyor yani...
selam hoşgeldin
kızını Allah bağışlasın, diğer kızını da sağsalim kucağına almak nasip olsun
ilk doğumun nasıldı normal sezeryan
benim kilolarca fasulye dolabımda duruyo
ay cacık yapayım ben de akşam yanına
malesef
afyondayım ben nettende bulamıyorum civilde varmış bitmiş
evet canim normalde corbasi kirmizi mercimekten oluyor ama, yesil mercimekten de corba yapilabiliyor...
Ben yesil mercimegi corba olarak yapacagim zaman yemegine gore cok daha sulu yapip, icine eriste atiyorum... Bunun disinda cok da bir farki olmuyor sanirim...
Hadi ya, tüh..Ama tekrar gelebilir takipte olmakta yarar var..Bizim burda o dediğim mağazada 12tl.dan satıldı..Annem getirmiş banada..Başka renkleri de vardı gittik almaya ucuz bulunca ama kalmamış gören almış yani.Rastlarsam tekrar haber veririm sana da, ya burda ya internette.
Çok hoş bir sesin var
Ben dün yemediydim ama .. Dün balık yediydik.. ( Hazırlaması kolay oluyor diye tembel avrat menusu balık )
Ben bu akşam ki yiyeceğim yemeği birgün öncesinden yapıyorum..Yoksa işten çık eve git şekerim düşüyor..
Benim prensim bugün yiyecek yanii..
sağolun kızlar.
ilki normaldi bunu da öle istiyorum kısmet olursa. geçen gün yoğun gündem maddesi olan ne kadar diktiler tam ayrıntısını bilemicem
çalışıyorum ve şuan bişiler atıştırıyorum
Bizde de yemeğini yaparlar aslında. Çorba değildir yeşil mercimek yemektir.
Annem arada erişte katardı içine. Ben küçükken bunu sadece annem biliyor sanırdım ama geçen internette de görünce aklıma geldi yaptım.
Şu bak:
Yasemin Mutfakta: Erişteli Yeşil Mercimek Çorbası
Yahuu herkes eşine hazırlayacağı yemeklerden bahsetmiş. Ben dün akşmkileri ısıtıp koyacağım önüne, hiç kusura bakmasın. Hem çok uykum var, hem o yemkler çöpe gidecek değil hem de sabah cayip tırstım. Kendi kendimi orkuttum boşa galiba.
Benim acayip akıntım vardı. Doktorda fitil başladı. Tabii fitilde atılırken ortalık sular seller oluyor.Sabahbir atmış benim bünye fitili akıntı halinde ıslaklık pantolona bile sirayet etmişti. aman Allahım suyum geldi galiba diye bütün gün çişimi, çocuğu , pantolonu kontrol edip durdum.Pantolon biraz ince kumaştı herhalde. İyiyim boşa kendi kendime panik havası yarattım galiba. Çocukta acıtacak kadar vuruyor resmen şeyimin üstüne. Allah lorusun yavrularımızı.
28 Nisan satlı olarak benden uyarı işemiş olabilirsiniz,akıntı olabilir benim gibi her sakallıya baba deyip kendinize korku filmi çevirmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?