- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #32.581
Yaklaşık 22 gün sonra canım...
bakalım dogumlar arası ne kadar olacak böyle giderse sen bize anlatırsın dogum hikayeni önerilerini
Ben de haftaya giriyorum Allah nasip ederse
Benim hesabıma göre yarından sonra senin canım.
Sabah da olmuştu 1-2 dakikalığına.
azelya bblau hayatım siz aynı haftalarda dogum yapabilirsiniz ne güzel
14 mayıs cnm
ayyyy forum pek güzel olmusss bende kk nü tebrik ediyorummmm
işlerimi bitirdim sayılır bi mutfak kaldı. onuda yapıcaklarımı yapayım en son silerim artıkın. yemek yemeden gelicek kayınvalidemler. esim öle demiş nedense.. ikramlıkk
mayalı pogaca
ıspanaklı börek
kısır yapayım dedim kızlar.. bunlar aksam için olur heralde dimi. yanına patates salatası mı yapayım makarna salatası mı yapayım?? yada aklınıza gelen basit bişi var mı yaff annatıverin bana.. beynim durdu amaaa kolay olsun bakkbelcegizim agrıdı sanki.. bide kocam sarma saramaz mısın diyo.. yapragı nerden bulcagımı gectimm 10 dk lık iş sanıyo galiba
Evet tatlım, _HaYaTiM_, bblau, ben ve adengokce belki hepimiz aynı gün çıkarıveririzZaten hepimiz topicte yoksak ya doğuruyoruzdur ya banlanmışızdır
Evet tatlım, _HaYaTiM_, bblau, ben ve adengokce belki hepimiz aynı gün çıkarıveririzZaten hepimiz topicte yoksak ya doğuruyoruzdur ya banlanmışızdır
ahahhahahahahhahahahhahaha öldüm yaaaaaaaaaaaa armudun sapı boğazımda kalıyodu nerdeyse
ee napalım devir
armudun sapı üzümün çöpü devri
kız alemsin öbürü aklıma gelmemişti çok güldürdün beni
aynen bendekide öyle demekki normal bir ağrı kendimizi kasmamıza gerek yok yinede doktorlarımıza soralım bakalım hepsi normalmi diyecek
işlerimi bitirdim sayılır bi mutfak kaldı. onuda yapıcaklarımı yapayım en son silerim artıkın. yemek yemeden gelicek kayınvalidemler. esim öle demiş nedense.. ikramlıkk
mayalı pogaca
ıspanaklı börek
kısır yapayım dedim kızlar.. bunlar aksam için olur heralde dimi. yanına patates salatası mı yapayım makarna salatası mı yapayım?? yada aklınıza gelen basit bişi var mı yaff annatıverin bana.. beynim durdu amaaa kolay olsun bakkbelcegizim agrıdı sanki.. bide kocam sarma saramaz mısın diyo.. yapragı nerden bulcagımı gectimm 10 dk lık iş sanıyo galiba
Ama 23. haftadan sonrası 6. ay olmuyor mu? 27den sonrası da 7. ay?
İnşallah Allah o günleri göstersin hepimize
14 Mayıs SAT, 14 Haziran (1), 14 Temmuz (2), 14 Ağustos (3), 14 Eylül (4), 14 Ekim (5), 14 Kasım (6), 14 Aralık (7), 14 Ocak (8), 14 Şubat (9)
19 Şubat'ta doğum mu?
18 şubat
Ohhhh misss, ağzımın suları aktı öneri veremeyecek hale geldim
mayalı pogaca
ıspanaklı börek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?