2012 Şubat Anneleri

Ben de haftaya giriyorum Allah nasip ederse

Benim hesabıma göre yarından sonra senin canım.

inşallah

en kısa yoldan hesaplıyorum 23 nisan SAT, 23 Mayıs (1), 23 Haziran(2), 23 Temmuz(3), 23 Ağustos (4), 23 Eylül (5), 23 Ekim (6), 23 Kasım (7), 23 Aralık (8), 23 ocak (9)
beklenen dtarihi 28 Ocak

ayyyy forum pek güzel olmusss bende kk nü tebrik ediyorummmm

işlerimi bitirdim sayılır bi mutfak kaldı. onuda yapıcaklarımı yapayım en son silerim artıkın. yemek yemeden gelicek kayınvalidemler. esim öle demiş nedense.. ikramlıkk

mayalı pogaca
ıspanaklı börek
kısır yapayım dedim kızlar.. bunlar aksam için olur heralde dimi. yanına patates salatası mı yapayım makarna salatası mı yapayım?? yada aklınıza gelen basit bişi var mı yaff annatıverin bana.. beynim durdu amaaa kolay olsun bakk belcegizim agrıdı sanki.. bide kocam sarma saramaz mısın diyo.. yapragı nerden bulcagımı gectimm 10 dk lık iş sanıyo galiba

Ohhhh misss, ağzımın suları aktı öneri veremeyecek hale geldim

Evet tatlım, _HaYaTiM_, bblau, ben ve adengokce belki hepimiz aynı gün çıkarıveririz Zaten hepimiz topicte yoksak ya doğuruyoruzdur ya banlanmışızdır

ahahhahahahahhahahahhahaha öldüm yaaaaaaaaaaaa armudun sapı boğazımda kalıyodu nerdeyse
ee napalım devir
armudun sapı üzümün çöpü devri

aynen bendekide öyle demekki normal bir ağrı kendimizi kasmamıza gerek yok yinede doktorlarımıza soralım bakalım hepsi normalmi diyecek

evet seker, paylasırsan sevinirim bende...

Evet tatlım, _HaYaTiM_, bblau, ben ve adengokce belki hepimiz aynı gün çıkarıveririz Zaten hepimiz topicte yoksak ya doğuruyoruzdur ya banlanmışızdır

ayyy alemsin kızzz, hic gülecegim yokken bak.......

anammmm ecrin ne yaptın olan var olmayan var ıspanaklı böreğe bayılırım bence makarna ve patates salatası hepsini yap yesinizne kadar aç gözlüyüm

azelya bblau hayatım siz aynı haftalarda dogum yapabilirsiniz ne güzel

Evet canım muhtemelen peşpeşe olur sanırım,Allahın izniyle

Ama 23. haftadan sonrası 6. ay olmuyor mu? 27den sonrası da 7. ay?

İnşallah Allah o günleri göstersin hepimize

Valla geçen denen hesaba göre yapıyorum.
[(Hafta sayısı x7 )+gün]/30

Akşam bende

soğuk kış gecelerinin vazgeçilmez tadı maydanozlu süper şehriye çorbası
ve
soğan yatağında salçalı karaşimşek lakaplı yeşil mercimek yemeği var

siz de ne var?

Ohhhh misss, ağzımın suları aktı öneri veremeyecek hale geldim

hamilesiniz diye size sordumm .. hamileyken insanın kafası yemege daha cok calısıyo demi bacım daha hiçbirini yapmadım emee olsun hızlıcak yaparım insallah validem geliyyy ona kek yaptırayım bari.. ben kekk özürlüyüm. o kadan yemek ögrendim bi kek yapmayı beceremedimm ayyyy kactım ben saat 3.30 azelyam sana da yaparım balımm benn..
misafir ol gell banaaaaaa,,,
böreklerr acayımmm sanaaaaaa
cokk tembelimm amaaaa
nolcek kızz bi börekkk acarımm sanaaa

aaaaaaaaa ama olmazzz kiiiii ıspanalık böreğe bayılıırımmmm bennnnnnn(((
ve öğle yemeği yiyemedim sevmediğim yemek vardı..((
Acım yane
Hala buraya ıspanak gelmediydi..
Bugün Pazar var umarım gelmiştir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…